• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

O bendede var bende başlar başlar bozarım :( İlk defa bu kadar uzun süredir bozmadan diyet yapıyorum.Tarihi bi rekor yaşıyorum sayenizde :1:

valla bilmukabele rakibem bende sizin katkılarınızı inkar edemem. istediğimiz kiloya ulaştığımızda inşallah asıl rekoru kıracağız. hayali bile mutlu ediyor bir an istediğim kiloda kendimi düşündümde...

canım sabret insallah en kısa zamanda 60 lı kiloları görürsün baskülde.pes etmek yok.
sagol canim.pes etmicem gercekten.yola devam.

kızlar menümü yazıp günü kapatıyorum

sabah. 1 elma çeyrek simit sekersiz cay

öğle :tavuk ızgara ayran

ara:yok

akşam: yeşil salata 5 kasık yoğurt

ara: belki elma yerim uyumadan =)

su 1 lt sadece
guzel canim

herkese yine,yeniden selam kızlar
bu da benim bugünkü menüm

SABAH
1 kase çorba

ARA
1 Elma

ÖĞLEN
1 kase etli karışık sebze yemeği
1 kase yoğurt

ARA
2 kuru incir
1 kuru kayısı

AKŞAM
Salata
2 kaşık yoğurt

3lt su
100 mekik
7 km yürüyüş
cok.iyi canim vecsoorda cok iyi.

Kizlar malesef giymedim dedgm gibi pirinc lapasini uyguluyordum bugun reglimn son gunu diye onu bozmak istemedim acilcasi :/

Cani ise yariyor evet ama sonrasinda alirmiyim bilmiyorum :) sadece onu degl yaninda meyve falanda yedim ben ama dikkat etmek lazim ben bugunden sonra pek yapmam bunu cunku spordan sonra gozlerm karardi sanirim bayilma noktasina gelmistim suan hala yatakta dinleniyorum saglik acisindan bana iyi gelmedi sanirim :(

Canim hakliain ama dedgm gibi pirinc lapasini bugun bari tam uygulym demistim keske gidip bozsaumisim :/

Canim hic kafana takma ddanes te tam 1 ay takilip kalmisti elbet kiracaksin o kirilma noktasini bu hafta biraz sporu arttir istersen belki ise yarar :)

Canim cok hafif ve guzel bir menu olmus:)

Yine guzel bir menu begendm aksam sadece salata olmasida guzel ben pek salata yapip yemiyorum ama sizden cok ozeniyorum diyebilirim ;)
devam canim aynen artiricam.bugun insallah.

Kizlar menumu yaziyim bende

Sabah 2 kasik pirinc lapasi 1 salatalik
Ara 1 portakal
Oglen 4 5 kasik pirinc lapasi 1 salatalik
Ara bir bardak nescafe sutle yaptim yannda 3 findik
Ara yarim elma
Aksam 6 kasik pirinc lapasi yarim elma ve 1salatalik

Su 2 ltre spor 50 dak yuruyus 4 dakikasi kosu oldu 10 dakika eliptik yaptim
Simdilik yemek isine bitirdim ama bas donmem gecmezse 1 kase corba icebilirim ne iyi gelir bilmiyorm tuzlu limon falan yedim ama hala halsizlik var .
cok.iyi canim. aman sagligini bozmada

Canım bencede sorun o azcık ağzına attığın kaçamaklar.Onları çıkar menülerinden bak tartı yüzünü nasıl da güldürcek.Doymakta zorlanıyorsan yemek miktarlarını artır ama kaçamakları fındık tanesi kadar bile atma ağzına.

haklisin artik canim o cislarcgeldiginde kuru kayisi icine ceviz konup yencek. arari verdim.

Ddanes senin burcun ne canım ?

pardon canım göremedim tam bişeyler yazıcam bi çocuk bi koca illa bişey buluyorlar isteyecek:27: bi iki laf edemedim oğlak benim burcum... yemek konusunda nasıldır bilemiycem de herkes tarif topladığına göre benden, iyiyim heralde:1:

ben çıkıyorum kızlar. yarın ola hayrola.
kendinize iyi bakın Allah'a emanetsiniz. hepinize iyi akşamlar

eyvah kaçırmışım seni mihrimah... sabah ilk sen ekliyorsun göremiyorum sonra... şimdi ben listeyi hazırlayıp buraya ekliycem sen ordan kendini ekleyip öyle bildir kilonu tamam mı ? senden sonra gelenler karıştırmasın :1:

menum de bucun.
sabah :

2 dilim.kepek ekmegi ve bir dilim peyni rden tost

ogle
1 kase corba

ara
1 kuru kayisi
5 findik 5 badem

aksam
kepekli undan 2 lahmacun yaptim
az yesillik
2 bardak ayran

spor:
4 km kosu
100 mekik
10 dk kalca hareketi
10 dk karin hareketi

bende bugün perşembeye hiç uymayan menümü yazayım ama cezamı yapıcam:47:... fazladan leslie 3 mil yapıyorum birazdan başlıyoyum... menümü yazayım gelsin oklar....

sabah: 1 kase müsli yağsız sütle

öğle: 1 tabak ıspanak yemeği, 3 kaşık yoğurt, 1 dilim tam buğday, eşimin omletinden 2 tırtık

ara::43: 2 tane pişi. 1 kk kaşar peyniri

akşam: sebzeli tavuk sote, 1 kase cacık

spor leslie 3 mil+ 3 mil, 60 mekik su 2 lt kadar yeşil çay 2 kupa

yarin hepiize bol eksili bir gun.olsun.
umatim vermisizdir

canım bu hafta benimde kötü.. sürekli bir mide kazıntısı neyin kokusunu alsam yada resmini görsem canım çekiyor... ne oldu anlamadım bırakasım geldi nerdeyse....
ama topladım kendimi bu hafta cezasını vericem kendime...:47:

kızlar menümü yazıp günü kapatıyorum

sabah. 1 elma çeyrek simit sekersiz cay

öğle :tavuk ızgara ayran

ara:yok

akşam: yeşil salata 5 kasık yoğurt

ara: belki elma yerim uyumadan =)

su 1 lt sadece

menü süper olmuş canımm:46: sen öğrendin bu işi:34: birde su ve spor artsa mükemmel olacak:34:

herkese yine,yeniden selam kızlar
bu da benim bugünkü menüm

SABAH
1 kase çorba

ARA
1 Elma

ÖĞLEN
1 kase etli karışık sebze yemeği
1 kase yoğurt

ARA
2 kuru incir
1 kuru kayısı

AKŞAM
Salata
2 kaşık yoğurt

3lt su
100 mekik
7 km yürüyüş

çok çok iyi:46::46: herkes sangi monti takılıyor bizim grupta:34:

Kizlar menumu yaziyim bende

Sabah 2 kasik pirinc lapasi 1 salatalik
Ara 1 portakal
Oglen 4 5 kasik pirinc lapasi 1 salatalik
Ara bir bardak nescafe sutle yaptim yannda 3 findik
Ara yarim elma
Aksam 6 kasik pirinc lapasi yarim elma ve 1salatalik

Su 2 ltre spor 50 dak yuruyus 4 dakikasi kosu oldu 10 dakika eliptik yaptim
Simdilik yemek isine bitirdim ama bas donmem gecmezse 1 kase corba icebilirim ne iyi gelir bilmiyorm tuzlu limon falan yedim ama hala halsizlik var .
ah canım bu lapanın sayısımı var biraz fazla yeseydin olmuyormuydu? çok az geldi bana... tuzlu ayran içmen lazım başdönmen için limon olmaz ki... tuz da kürü bozuyorsa olmaz hiç... en iyisi senin tercihin ılık bir çorba.. önce sağlık:50:
Çok yorgunum.Yeni yardımcımı eğitmekle geçti günüm.Başımda tuttu ilaç aldım inş ödem yapmaz extradan.menüme geçeyim.
Sabah;
Sucuklu kaşarlı 1 yumurta
6 zeytin

Ara;
Sütlü şekersiz kahve

Akşam ;
1 tabak kabak yemeği
2 kaşık light yoğurt
1 bardak zero kola

1 saat yürüyüş,su pek içemedim yine.Okadar yorgunumki başka bişey yiyip yemediğimi hatırlamıyorum.İnşallah yememişimdir :1:

kahvaltı geç oldu heralde 2 öğün olduğuna göre... buda monti diyeti olmuş galiba... kitabı buldum sipariş verdim bende:52:

menum de bucun.
sabah :

2 dilim.kepek ekmegi ve bir dilim peyni rden tost

ogle
1 kase corba

ara
1 kuru kayisi
5 findik 5 badem

aksam
kepekli undan 2 lahmacun yaptim
az yesillik
2 bardak ayran

spor:
4 km kosu
100 mekik
10 dk kalca hareketi
10 dk karin hareketi

sporun güzelde canım akşam menülerin ağır gibi geliyor bana... öğlenle değiştirsen belki olurda kepek ekmeği de olsa fazla bence akşam için....

pardon canım göremedim tam bişeyler yazıcam bi çocuk bi koca illa bişey buluyorlar isteyecek:27: bi iki laf edemedim oğlak benim burcum... yemek konusunda nasıldır bilemiycem de herkes tarif topladığına göre benden, iyiyim heralde:1:
Oo olmazmı çok yeteneklidirler.Rahmetli anneciğimde oğlak burcuydu üstüne aşçı göremedim henüz .
çok çok iyi:46::46: herkes sangi monti takılıyor bizim grupta:34:

kahvaltı geç oldu heralde 2 öğün olduğuna göre... buda monti diyeti olmuş galiba... kitabı buldum sipariş verdim bende:52:

Malesef çok geç kahvaltı ediyorum ben.Öğle yemeği saatinde kahvaltı edince böyle oluyor malesef.Ben ilk günden beri monti yapıyorum canım hiç bozmadım.İnşallah yedikçe zayıfla adlı kitabını bulabilmişsindir bendeki oydu.İşin mantığını kapınca gerisi geliyor.

Oo olmazmı çok yeteneklidirler.Rahmetli anneciğimde oğlak burcuydu üstüne aşçı göremedim henüz .

Malesef çok geç kahvaltı ediyorum ben.Öğle yemeği saatinde kahvaltı edince böyle oluyor malesef.Ben ilk günden beri monti yapıyorum canım hiç bozmadım.İnşallah yedikçe zayıfla adlı kitabını bulabilmişsindir bendeki oydu.İşin mantığını kapınca gerisi geliyor.

yok canım o piyasa da.. kadınlara özel montignac tı heralde adı... içerik aynıymış sadece bu kitapta biraz daha basit anlatım diyorlar... 3 gün tedarik süresi var haftaya gelir:1: bu montide kafamı karıştıran çok şey varda asıl sabit olan öğle ve akşam ekmek yok, kahvaltıda protein varsa ekmek yok... meyveler yemekten 3 saat sonra falan... en önemlisi de yemeklerin yanına süt ürünü:1: anlayabilmişmiyim biraz :52: gerçi yağsız süt ürünü diyor yağsızyoğurt bulamıyorum herzaman... belki benim liste montimsi bişey olabilir bakıcaz artık

Back
X