• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

eksiyle baslamak güzel Canim, haftada en az 1 kg bile Versen Cok iyi olur🌸
cumaya ins 6 lari görceksin 🌸
sabit olmakta Cok iyi eksi gelecegii belli 🌸
malesef canim kahvaltiyla baslayip Hicbir ögün atlamadim ve karbonlu yedim baya en sonda pasta 😪
A.selam abla Bende bugun öyleydim birsey yapasim yok uzansam Hemen gözlerim kapaniyor, havada kapali icimi karartiyor
Sana kolay gelsin abla 😁

Valla ezan sesinden rahatsizlik duyanlar bile var sasirmiyorum artik 😪
sağ ol gülüm yaprağı sıktım kenara kaldırdım bile :))
değişik insanlar var ben onlara da kızmıyorum artık , kızmak çok yorucu ,yıpratıcı :)

Herkese hayırlı günler, hayırlı Ramazanlar 🙏
Bayram nedeniyle eşimin ailesine geldik abisine. Aile apartmanı burası tüm sülale burada.
Aslında ben gelmek istemedim ama eşim bayramda ailelerden uzak olmaya dayanamayiz dedi ben de ona kıymak istemedim.
Dün baya yoğun geçti o yüzden gelip kutalayamadim bayramınızı. Arife günü de eltimle sarma tatlı börek falan yaptık. Her zamanki bayram telaşi gibi oldu.
Bugün ortalık sakinken gruba bir ugrayayim dedim.

Benimde hala birkaç menemenim var :eek:
Klimayı salonda gündüz kullanacağız canım, yatak odalarımız geceleyin serin oluyor.
Baymak benim de aklımda var, birde otellerde Sharp markaya denk gelmiştim, neredeyse sıfır ses, o nedenle çok hoşuma gitmişti.
Sana zahmet olmazsa sorabilirsin canım, memnuniyet oranı yüksek, arıza vermeyen ve birde sessiz olması önemli

Herkese aynı şeyi yaptılar canım, itiraz ettikten sonra 2 güne böldüler en azından, ilk yaptıkları 14 'de başlayıp gece 22 'de bitiyordu.
Sorayım canım senin için.

Ders olayında resmen sacmalamişlar. Ögretmene de öğrenciye de eziyet. Kardeşimin dersi 10 da başlayıp 12 buçukta bitiyor. Hocaları için de rahat oluyordur.
700gr la kacirmisim ama yinede memnunum sonuctan enazindan yerimde saymadim

Allah kolaik versin zor gercrkten canim Allahtan ramazanlık bittigi icin biraz daha rahat gecer acaba bilen anlayan biri cuma liste isine el mi atsa

Allah kolaylik versin cnm ya zor oluyor bulantı bliyorm :KK43:
Klima icin uyku modu ve bisey daha demistin neydi cnm cocuk modu muydu
Esim dun vestel gosterdi uyku modu yaziyordu ama digerni hatirliyamadm

Hadi bakalımmm :KK76:

Ayy ne sacma iyi bari bitmis ayrım olsyi o şekilde. Biz et yemiyelm ozaman hic evdeyiz ya :KK45::KK53:
Nem modu dedim canım. O çoğu klima da oluyor zaten. 💧Şuna benzer bir işareti var.

motivasyonun mu azaldı gülüm
aslın da böbreklerin de sorun var ya su tutması ödem olma ihtimali var bence
Ağrım hala var, böbreklerim kaynaklı ödem olduğunun farkındayım aslında.
Bende ödem olunca bağırsaklarım da tembelleşiyor niyeyse.
İkisi birleşince böyle oldu gibime geliyor

selam canlar
bu gün keyifsizim belli sebebi yok evi toparladım bir iki yeri süpürdüm şimdi de hiçbir şey yapmadan sadece kös kös oturasım var :KK14:
hayrolsun Insallah abla
İkinizde mi önüme geçtiniz😭
suan oyle gorunuyor canım cumaya bir atak yapmazsan eger 😕
malesef canim kahvaltiyla baslayip Hicbir ögün atlamadim ve karbonlu yedim baya en sonda
yınede saglam bir meton var canım masallah
Cuma 69.7
Cumartesi 71.1
Pazar 72.2
Pazartesi 72.4 şeklinde ilerledi

Hızlıca da iner inşaallah
ıner canım ben eminim yerlesmıs kilo degıl muhtemelen odem oluyor bobreklerden

Bayram nedeniyle eşimin ailesine geldik abisine. Aile apartmanı burası tüm sülale burada.
Aslında ben gelmek istemedim ama eşim bayramda ailelerden uzak olmaya dayanamayiz dedi ben de ona kıymak istemedim.
Dün baya yoğun geçti o yüzden gelip kutalayamadim bayramınızı. Arife günü de eltimle sarma tatlı börek falan yaptık. Her zamanki bayram telaşi gibi oldu.
sen bayramı tam yaşıyorsun işte ne güzel gülüm ,inşallah sağlıkla da evinize dönersiniz sıkıntı olmaz o kadar kalabalıktan

Ağrım hala var, böbreklerim kaynaklı ödem olduğunun farkındayım aslında.
Bende ödem olunca bağırsaklarım da tembelleşiyor niyeyse.
İkisi birleşince böyle oldu gibime geliyor
gibine ne gelicek açıkça sebebi bu işte gülüm , o bağırsakların çalışmaması başlı başına artı da olma sebebi ki sen de böbrek sorunu ödem de var

Son aylarda hızlı kilo alınır canım bence baya bi dikkat etmeye çalış
evet cnm haklsn dikkat etmem gerek cidden
Çok hızlı çıkıyorsun dersem üzülür müsün:KK60:
yok üzülmem cnm haklsin birden almaya başladım başlarda iyi gidiyordum aslidna da yine de tek tesellim 33 hafta da toplamda hala 8kg almış olmam 🤷🤦 daha da vahim olabilirdi durum
Inşallah canım. Sağlıkla kucağına al da, kiloyu verirsin inşallah ☺
amin cnm saolasin insAllah
aksamkılerdendır canim dikkat et yınede en azından aksamları daha hafif tutmaya calıs
aynen cnm insAllah öyle yapmaya çalışsam artk iyi olacak
selam canlar
bu gün keyifsizim belli sebebi yok evi toparladım bir iki yeri süpürdüm şimdi de hiçbir şey yapmadan sadece kös kös oturasım var :KK14:
Aleyküm selam ablacım niye keyfin yok ki bazen oluyor öyle kalkbi duş al kendine gelirsin belki kendinle ilgilenmek insana moral veriyor genelde

evet cnm haklsn dikkat etmem gerek cidden
yok üzülmem cnm haklsin birden almaya başladım başlarda iyi gidiyordum aslidna da yine de tek tesellim 33 hafta da toplamda hala 8kg almış olmam 🤷🤦 daha da vahim olabilirdi durum
amin cnm saolasin insAllah
aynen cnm insAllah öyle yapmaya çalışsam artk iyi olacak

Aleyküm selam ablacım niye keyfin yok ki bazen oluyor öyle kalkbi duş al kendine gelirsin belki kendinle ilgilenmek insana moral veriyor genelde
aşırı duygusallaşıyorum 2 gündür , sene de 1 - 2 kez olur durduk yere ağlayasım bile gelir
aaa kendimle ilgilenmeyi bırakmıyorum ama duşumu alıp kolejenli kremlerimi sürüyorum :rolleyes: o ayrı bu ayrı hehehe

Bende uzun yıllardır 18/6 yapıyorum ama sadece bu yetmiyor, yediğimiz besinlere de extra dikkat etmemiz lazım
Evet, kendimce çabalıyorum. 20 -4 versiyonunu yapan oldu mu acaba? O daha mı etkili? Internette herşeyi paylaşıyorlar ama tecrübe daha önemli sanki. Deneyenlerin fikirleri daha önemli benim için

Evet, kendimce çabalıyorum. 20 -4 versiyonunu yapan oldu mu acaba? O daha mı etkili? Internette herşeyi paylaşıyorlar ama tecrübe daha önemli sanki. Deneyenlerin fikirleri daha önemli benim için
İF de aksam Öğünün erken kapatilmasi herzaman daha etkilidir cnm tabiki menü icerigide onemli :)

Sen yeni baslicagin icin birden azaltip, erkene cekmesene daha iyi olur bence

Sabah 7 'de tartıldım
+2.7 ile 72.4😔
Dün de 72.2 idi.
Bugün kahvaltıyı yaptım ama akşam öğününden itibaren ayran detoksu yapmaya başlayacağım.
2-3 gündür WC ye çıkmamanın ve dünkü yorgunluğunda etkisi vardır tabi ama ne kadar bilmiyorum
İnşallah cumaya kadar ineriz benim bir de adet şişkinliği var sanırım yaklaşıyor 🙄

Merhabalar kizlarrr
Takimin cocgunlugu ya artida yada sabit eksi varmiydi tam hatirlayamadim. Simdiden sonra dikkat edelimki cuma gunu paylamayalim😁😁😁
Bana gelirsek tartilmayi unuttum yine 😁😁
Ama kendimi baya sis hissediyorum yediklerimden.
Kizlarla bahcede dolandik biraz iceri girdik kucugu uyuttim aksama kisir istedi ev halki kalkip onu yapiyim bende bari yavastan.
Sizler ne yiyorsunuz aksama

Merhabalar kizlarrr
Takimin cocgunlugu ya artida yada sabit eksi varmiydi tam hatirlayamadim. Simdiden sonra dikkat edelimki cuma gunu paylamayalim😁😁😁
Bana gelirsek tartilmayi unuttum yine 😁😁
Ama kendimi baya sis hissediyorum yediklerimden.
Kizlarla bahcede dolandik biraz iceri girdik kucugu uyuttim aksama kisir istedi ev halki kalkip onu yapiyim bende bari yavastan.
Sizler ne yiyorsunuz aksama
Ohh misss valla canım istedi de yesilligim yok çiğ köfte mi yapsam bilemedim 🤔

Yılda bir iki kere yaptığım için yediler canım 😍
Firtözüm var ama niyeyse aklıma gelmedi, annemle konuşurken her yer yağ oldu diyince "fritözde yapmadın mı" diyince dank etti🙄
Ah bu yaşlılık ah...
kotu olmus elinde oyle bir imkan varken kullanmaman. Neyseki tenizlendi bitti bile.😁😁
selam canlar
bugunde boyle olsun abla yat dinlen ne guzel. Ac bi film izle keyfin yerine gelsin

benimde supurgemi dun yapti esim bigun sil supur yaptim. Kac gundur eski dogur duzgun cekmeyen suourgeyle ugrasiyordum
dün ben de patates biber kızarttım sonrada çamaşır suyuyla mutfağı temizledim gece bitirdim işi sabah ekmek yok bakkal bu gün de kapalıymış diye pişi kızarttım :KK43:
bizim burda pastane acik izin almizlar kaymakamliktanmi biyerden hergun taze taze aliyoruz
Masallah senin bayram bayram gibi gecmis canim.
İns bisey olmaz hicbirineze sag saglim evinize donersiniz
Gebeligini soyledinizmi sevindimi herkes

Ohh misss valla canım istedi de yesilligim yok çiğ köfte mi yapsam bilemedim 🤔
Malzemen varsa yap canim. Ama onada yesillim lazim. Balkonun varmiydi canim senin bi saksiya maydonoz bi saksiya yesil sogan marul ek inan boyle zamanlarda can kurtaran oluyorlar

Arkadaşlar ben pkos olanlar nasıl diyet yapmalı diye araştırdım örnek diyet listesi boyle

Eklentiler

• IMG_20200525_171715.webp
    IMG_20200525_171715.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 20
  • Screenshot_2020-05-25-17-19-56-512_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2020-05-25-17-19-56-512_com.android.chrome.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 19
Back
X