• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Herkese günaydın :)
Son iki yorucu günden sonra şükürler olsun bu sabah çayımı alıp sakin sakin evdeyim
Dün sabah arkadaşlarımla buluştum gece 12 de döndüm eve, tüm gün beraberdik, menüde şaştı tabi ama psikolojik olarak bana çok iyi geldi, hem eski iş arkadaşlarım hem iki can dostum, dirildim gibi hissettim:)) Ve dün epeydir beli sıkıyor diye giyemediğim krem rengi pantalonumu ve yine epeydir giyemediğim bir bluzumu giydim:)) Çok kilo vermedim ama galiba yürüyüşlerin iyi etkisi olmuş, iki arkadaşımda bayağı incelmişsin dediler, sevindirik bir modda geçirdim dünü:)))
Perşembe günkü mobilya-temizlik yorgunluğundan sonra, dün ilaç gibi geldi yoruldum ama içimizi döktük gün boyu, sizde nasıl gidiyor kızlar, diyetler nasıl gidiyor
Sefan olsun canım iyi yapmışsın ben de birkaç gündür zaruri işler haricinde yerimden kıpırdamıyorum
Arkadaşlar çok teşekkür ederim herkese, ben gruptan çıkıyorum. En son kilom 53, bu aralar çok yoğunum. Diyete ve spora devam ediyorum ama dikkatim çok dağınık ve yazmayı unutuyorum. Sizden çok faydalandım, motivasyon da oldu ama mesajları takip edemiyorum. Belki bir ara tekrar denerim eğer istediğim kiloya inemezsem. Mayıs’ta 58.8’di şimdi 53’e kadar düştüm. Günde iki sefer bildiğiniz birer saat egzersiz yapıyorum. Ama kardiyo egzersizleri yapmadan yavaş ilerliyor. Hepinizin hedefinize ulaşacağınıza inanıyorum. Öpüyorum 😘
Yolun açık olsun canım biz de seni tanıdığımıza memnun olduk 😘
Aleyküm selam hoş geldin canım
Selam Handandandan Handandandan kaptanım :KK54:
Selam kızlar:KK54:
Tatili bitirmişsin artık başlama zamanı
Oh kolay gelsin. Semizotu yemeği ekşi olmuyor mu?
Bende sabah geldim memleketten o kadar çok iş var ki temizlik yapmam, menemen yapmam, getirdiklerimi yerleştirmem, çamaşır işini halletmem, gider ayak kırılan cam lambaderin parçalarını temizlemem, kızlara banyo yaptırmam lazım. Hangisidn başlasam acaba :işsiz:
Oooo Allah kolaylık versin işin çok hadi biraz kolayla da gel

Ay ne güzel. Memleketteydim bende ordaki arkadaşlarla görüşmeye fırsat bulamadm ama sevdiğim akrabalar bile çok iyi geldi.
Diyeti hiç sorma 1 haft kaldım 1.5 kilo aldım geldim 😭

Tatil yapmışsın o kadarcık olur, şimdi devam
Bugün kütüphanemi yerleştireceğim, yeşil çayımı içiyorum şimdi, termal taytımı giydim işe hazırım, bir yandan çamaşırlar yıkanıyor. Altı üstü bir gün evde yoktum eşim mutfağın altını üstüne getirmiş🙈orayı hallettim şimdi devam. Kaçırdığımız günleri telafi etmemiz lazım, motive olup hareket ediyoruuuzz hadi bakalım💃🏻

Ay ne güzel. Memleketteydim bende ordaki arkadaşlarla görüşmeye fırsat bulamadm ama sevdiğim akrabalar bile çok iyi geldi.
Diyeti hiç sorma 1 haft kaldım 1.5 kilo aldım geldim 😭
Çok az kalmışsın
1.5 kilo fazla değil memlekette
Kaç oldu kilon şimdi

yanlış şeyler yerken ben 👎🏻😂

Semizotu cok severim 😍
Bende işlerimi hallettım biraz spor yaptım şimdi yesilcay yapıyorum :kahve:
Biraz ekşi oluyor ama seviyorum bide dogal köyden gelince ziyan olmasın dedim
Afiyet olsun
Merhaba arkadaşlar dün akşam yemeği biraz karışık olduğu için bugün hafif geçiriyorum. Çarşıya gittim biraz alışveriş yaptım. Şimdi biraz dinlenip akşamüstü tekrar çıkacağım kedilere mama vermeye 🐈🐱
Yaa ne güzel güzel bir şey yapiyorsun Allah razı olsun senden
Bende camin önüne şu koyuyorum butun kuşlar gelip gidip iciyorlar

AĞUSTOS AYI KİLO HEDEFLERİMİZ
(7-28 Ağustos) (3 haftalık)

Handandandan Handandandan (73.2) ---------- 70.2
MmerVveeEee MmerVveeEee (76.6) ---------- 72
@Elisa01 (72.0) ----------70
Yasamakguzel123 Yasamakguzel123 (62.6) ---------- 59
Namaria Namaria 112.2------108.7
zumazuma zumazuma 61,1 ---------- 58.6
Pembe Lotus Pembe Lotus (81.9)----------------78

VisneReceliii VisneReceliii 78.4————————75
@hadikonusalim (73)-----------------69
Poni Bon Poni Bon 84------------80
@mer_4260( 63.4)--------------------60
Son listeyi alıntılayarak hedeflerimizi belirleyelim (alıntının başındaki ve sonundaki ekleri silerek paylaşalım)...

Kopyala yapıştır yöntemini kullanmayalım. (liste darmadağın oluyor o zaman)

Çok az kalmışsın
1.5 kilo fazla değil memlekette
Kaç oldu kilon şimdi
Ağustos hedef listesine 84 yazmış benden duymuş olma :bicak:
Biraz ekşi oluyor ama seviyorum bide dogal köyden gelince ziyan olmasın dedim
Afiyet olsun
Fazlaysa yıkayıp doğrayıp süzgeçte bekletiyorum suyu iyice çekilince Poşetleyip dondurucuya koyuyorum ben pazardan büyük demetlerden alıyorum eşim sebze yemez pek bana uzun süre yetiyor dondurucudaki

Bakalnlıgın sınavı canjm normalde nısan da idi pandemı dolayısıyla ertelendı ekimin 4 unde olacak benım ıcın onemli ama sıfır motivasyon.
Valla uyusukluk bende kronik olmaya basladı hacemat yaptırsam diye dusunuyorum
Adalet bakanlığında mısın canım ? Görümcem de hazırlanıyor müdürlük için
Hacamat hiç yaptırmadım daha önce yaptırıp faydasını gördüysen yaptırmak da fayda var ben epey yoruldum şu sıra dinlenme moduna aldım kendimi bence ondan bu uyuşukluğum kayınvalidemler burdaydı sonra köye gittik bi hafta orda ev yaptırıyorlar inşaat bayram vs derken biraz dinlenesim var

Back
X