• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tekrar hoşgeldin canım.sen de öğretmensin.Bu takımda çok öğretmenimiz var.spor olarak ne yapiyorsun.kilo verme sürecinde nasıl bir yol izledin simdiye kadar anlatır mısın?
Canım ben Ayça Kaya nın kitabını okudum.
5333 ilk 2 ay ona göre yaptım. Ama sıkıldım.
Şimdi ise 8saat yemek-16 saat açlık.
Bakalım ara ara değiştiriyorum.
Spor olarak da gün içinde 40 fk yürüyüş veya 45 dk Leslie yaptım.

O kitapla başladım bende simdi aralıklı oruç yapiyorum senin gibi.Sporunu beğendim😉😘

Ben de aralıklı oruç olayını çok sevmiştim 😍

Bilişim öğretmenlerimiz çok yoğun bizim. Siz de yoğun musunuz
Şu an değil canım pandemi sürecinde görevlendirme almadım bi tek uzaktan derslerimi yaptım pandemi öncesi okuldaki tahtalar, tabletler, bilgisayarlar vs yorucu oluyordu benim için

Evden çıktım ya iki gündür feleğim ve düzenim şaşmış durumda yenice yemek yedik çay koydum
Gecikmiş kıyamam hamileyken gün içindeki tempo değişince zor oluyor. Yat dinlen boşver tuvalateli temizligi
ADINIZ: Mine

YAŞINIZ:40

BOYUNUZ: 170 cm

KİLONUZ: 92.5 kg

HEDEF KİLONUZ: 70 kg

MEDENİ DURUMUNUZ: Evli

ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: 2 çocuk 8 yaş ve 14 yaş

EMZİRİYOR MUSUNUZ: Hayır

MESLEĞİNİZ: Öğretmen

ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: Evet

DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU: Hayır

SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: Hayır

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Sağlık ve pdikolojik olarak mutlu olmak.

KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: 26 yaşına kadar hayatıma 60 kg la devam ettim.
İlk doğumumdan sonra çok kilo aldım. Sonra da artarak devam etti.

BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ:Azimli hırslı bir insanım aslında. Ama iş kiloya gelince bu azmi bir türlü gösteremiyorum. İnşallah sizinle Başarabiliriz.

TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: Takım içi aktif olmaya çalışacağım. Spor konusunda şevklendirmeye çalışırım. Bir de yardımcı olabileceğim bir olay olursa her zaman destek olurum.

İnşallah Ucmelekannesi Ucmelekannesi teşekkür ederim.
İnşallah gelir.
Tekrar hoşgeldin canım🤗🤗
Buradayım canım.arada girebiliyorum klasik pazar günü işleri bitmiyor ki 😅
Kolay gelsin canim. Bende bugün asi vurundum kendimi dinliyorum şükür bir yan etki olmadı şimdiye kadar

Gecikmiş kıyamam hamileyken gün içindeki tempo değişince zor oluyor. Yat dinlen boşver tuvalateli temizligi

Tekrar hoşgeldin canım🤗🤗

Kolay gelsin canim. Bende bugün asi vurundum kendimi dinliyorum şükür bir yan etki olmadı şimdiye kadar
Şifa olsun inşallah canım 🤲🏻

Tekrar hoşgeldin canım🤗🤗

Şifa olsun.iyi yapmışsın canım.kolunu çok yorma ağrı yapıyor sonra😘

Tekrar hoşgeldin canım🤗🤗

Şifa olsun canım.
Antikoru bol olsun.
Hangi aşıyı oldun

ADINIZ: Mine

YAŞINIZ:40

BOYUNUZ: 170 cm

KİLONUZ: 92.5 kg

HEDEF KİLONUZ: 70 kg

MEDENİ DURUMUNUZ: Evli

ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: 2 çocuk 8 yaş ve 14 yaş

EMZİRİYOR MUSUNUZ: Hayır

MESLEĞİNİZ: Öğretmen

ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: Evet

DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU: Hayır

SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: Hayır

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Sağlık ve pdikolojik olarak mutlu olmak.

KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: 26 yaşına kadar hayatıma 60 kg la devam ettim.
İlk doğumumdan sonra çok kilo aldım. Sonra da artarak devam etti.

BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ:Azimli hırslı bir insanım aslında. Ama iş kiloya gelince bu azmi bir türlü gösteremiyorum. İnşallah sizinle Başarabiliriz.

TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: Takım içi aktif olmaya çalışacağım. Spor konusunda şevklendirmeye çalışırım. Bir de yardımcı olabileceğim bir olay olursa her zaman destek olurum.
Hoşgeldin abla insallah istedigimiz kiloya ulaşırız hepimiz

IMG_20210627_225528.webp

Geceye bir dr now bırakıyorum.
Hepinize iyi geceler kızlar💕

Back
X