- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.314
- 798
- 45
- Konu Sahibi Handandandan
- #447.321
Günaydın kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şükür birinci doz çok sıkıntılı geçmedi bakarsın bu daha hafif geçerSağol canım ikinci doz stres var biraz![]()
Şükür birinci doz çok sıkıntılı geçmedi bakarsın bu daha hafif geçer
Günaydın kızlar![]()
Gunaydin kızlar![]()
GünaydınGünaydınlarr canlar![]()
Birinci rahattı diye hatırlıyorum ikinci de dokunmaz canim.Sağol canım ikinci doz stres var biraz![]()
İnşallah canım oldum geldim bakaIımBirinci rahattı diye hatırlıyorum ikinci de dokunmaz canim.
Benim yarın görümcem gelecek temizlik hazırlık yapıyorum canım öbür gün de köye gideriz muhtemelen sen napıyorsun?Kizlarrrr kimsecikler yok sayfa ilerlemiyor kaç haftadır grupta herkesler gezmede tatildemi
Aynen o da var cnm tatil sonrasi tam gaz listeye girip vermek istiyorm insallah.Cuma günü görümcemLer gelecek bi gece bizde kalacaklar Cumartesi gideriz muhtemelen
Son kilolar en zor kilolar kesinlikle ne kadar kalacaksınız kayınvalidende ?
Bence tatile gidince düzenim bozulacak diye tam motive olamıyorsun canım
Amin insallah cnm sagolasinSaol cnm sizinde yeni yaşınız hayırlı olsun
Yaaa dimi Zehra az darlamadim burda sizi olmuyor diye falançok şükür Rabb'im isteyen herkese nasip etsin insAllah
saolasin
Yok cnm tam motive olamadm illa kacamaklarm oldu ufak tefek o yuzden :/Adet dönemin falan mı canim illaki kırılır direnc
Anladım canım
Akşamı erken kapatmissin hafif güzel bir menü canim afiyet olsun. Spor şahane zatennnn
Şifa olsun ins canim.. 2. Dozu oluyorsun degilmi
Aynen ya baya koptu herkez sanki, motivasyon icin daha sık gelmek gerekiyor diye dusunuyorm buraya geldikce motive oluyorumKizlarrrr kimsecikler yok sayfa ilerlemiyor kaç haftadır grupta herkesler gezmede tatildemi
Kolay gelsin cnm hadi simdiden hayirli yolculukllarBenim yarın görümcem gelecek temizlik hazırlık yapıyorum canım öbür gün de köye gideriz muhtemelen sen napıyorsun?
Evet canım yeni üye gibi giriyorsun listeye sadece deneme süresi kaptanın insiyatifindeMezun uye listeye girmeden 2 hafta resimli bildirim yapmasi gerekiyormu cnm
Çok güzel spor yapmışsın canımMenum:
9:30 kahve ile 1 züber (110kalori)
11:30 3 yk yulaf, 2yk granola, 1yk chia, 1tk chia tohumu, 1 su bardagı süt
14:30 soguk kahve sütlü, 1 tost sucuklu
18:00 1 karnıyarık firinda pisti, 2yk pilav, cacık, 5 dilim karpuz
30dk leslie
5.000 Adım
200 mekik
500 hoplama
2.5lt Su
Ne yapayim canim evdekiler saç böreği istedi onunla uğraştım kendime buzluğa kaldırdım yarın yiyim diyeBenim yarın görümcem gelecek temizlik hazırlık yapıyorum canım öbür gün de köye gideriz muhtemelen sen napıyorsun?
Aynen o da var cnm tatil sonrasi tam gaz listeye girip vermek istiyorm insallah.
Mezun uye listeye girmeden 2 hafta resimli bildirim yapmasi gerekiyormu cnm
Amin insallah cnm sagolasin
Yok cnm tam motive olamadm illa kacamaklarm oldu ufak tefek o yuzden :/
5 dlm karpuz sanki cok gibi afiyet olsun canimMenum:
9:30 kahve ile 1 züber (110kalori)
11:30 3 yk yulaf, 2yk granola, 1yk chia, 1tk chia tohumu, 1 su bardagı süt
14:30 soguk kahve sütlü, 1 tost sucuklu
18:00 1 karnıyarık firinda pisti, 2yk pilav, cacık, 5 dilim karpuz
30dk leslie
5.000 Adım
200 mekik
500 hoplama
2.5lt Su
Aynen canım buraya geldikçe insan kendini frenliyorAynen ya baya koptu herkez sanki, motivasyon icin daha sık gelmek gerekiyor diye dusunuyorm buraya geldikce motive oluyorum
Kolay gelsin cnm hadi simdiden hayirli yolculukllar
Allah razı olsun canım iyi yapmışsın yarın güzel bir eksi görürüz inşallahNe yapayim canim evdekiler saç böreği istedi onunla uğraştım kendime buzluğa kaldırdım yarın yiyim diye
Kolay gelsin sana
İns canimAllah razı olsun canım iyi yapmışsın yarın güzel bir eksi görürüz inşallah
Afiyet olsun canım15 temmuz perşembe
10.30
Domates salatalık biber az yağla söğüş
1 dlm ekmek
1 dlm peynir
1 kase yoğurt
14.00
Sade kahve
1 kare bitter
17.30(böreği yapmadan karnımı doyurdumki yiyemiyim diye)
5 ksk kabak yemeği
1 kase cacık
1 üçgen dlm karpuz
3 YK soğanlı kıyma kavurma börek içi
Şu 3 litre