• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

9 yaş fark çok mu?

Bazı kadınlar büyük erkeklerden hoşlanıyor,belki olgun olabilirler evet ama herkes kendi için olgunum der :) ve o adamdan hoşlandığı için olmadığı kadar olgun gözükmeye çalışıyor.sevgililik zamanlarında normal olabilir.evliyim mutluyum diyenlerde daha 40 yaşını görmemiş o yüzden şuan mutlu hisetmeleri normal.asil sorun o yaşlarda başlıyor zaten.Bence fazla ama herkesin kendi düşüncesi tabi

9 yaş çok
Çünkü büyük olan taraf hayatta ondan daha çok şey yaşamış, hevesini almış yada bakış açısı değişmiş ve bence en önemlisi kızın heyecan duyduğu şeyler onun için çocukça, gereksiz basit geliyor.

Bizzat yaşadığım için biliyorum
Olgun olmakla da pek alakası yok bu durumun yaşanmışlık çok etkiliyor bireyleri.

Senin için kıpır kıpır olurken o ruh gibi durunca içine oturuyor. Çünkü o daha önce yaşamış senin şuan eğlence dediğin şeyleri

Amaaann en iyisi yaşı yaşına uygun birisi ile ilişki kurmalı
Kuşak farkı gerçekten çok etkiliyor

Umarım iyi ölçer karar verirsiniz. Çünkü sevgi yaş farkını kapatmıyor...
Bende size katiliyorum.. buyuk olan kisi her seyi yasamis oluyor ve o heyecan olmuyor. Bayan kucuk oluyor beklenti cok ama bazi seyler olmayinca icinizde kaliyor.. esimle aramda 6 yas var. Hic problem yasamadim hatta bebek gibi bakar beni boyle avantajlarida var tabi icimde kalan yanlarida yok degil..

Bu Tamamen kişiye göre kadın 22 olup cok olgunsa problem değil ama bazı kadınlar var 25 yasında 15 yasında gibi benim eşimle aramda 11 yaş var ben 24 o 35 yasında cok iyi anlaşıyoruz erkekler Zaten yaşlarından en az 5 yaş daha küçüktür erkekler geç olgunlaşır

Benimde eşimle aramda 11 yaş fark var ama yaşla ilgili sorunlar yaşamadık. Bu biraz kişilikle ilgili bişey. Ne koca koca adamlar var ama olgunluktan nasibini almamış yaş alamamışlar. Ama 20 yaşında ne delikanlılar var efendi ve olgun. Bunun tam tersi bayanlarda var.
Bu tamamen sizin beraberlikten ve karşı taraftaki kişiden ne beklediğinizle ilgili ve ortak özelliklerinizin ve değerlerinizin çakışmaması ile ilgili bir durum.

Bana kalırsa şahsi fikrim 9 yaş fark çok..Kızın yaşı daha henüz 20lerin başı, adamsa 30u geçmiş. Kızın yaşı küçük olduğundan dolayı bana sanırım böyle geliyor,bilemedim. Kuzenimde kendinden 10 yaş büyük birisiyle evlendi. Pek çok yönden malesef uyuşamıyorlar, kuzenim hep keşke kendi yaşıma yakın olsaydı çok isterdim der.

Tabi herkeste böyle olacak diye birşey yok. Kişiliklerin uyuşmasına bağlı bir durum.Hem avantajları hem dezavantajları var.. Belki de yaş farkı az olanlardan, çok çok daha mutlu da olunabilir.

Back
X