- Konu Sahibi Put a lit on it
neye karar vermısımBu benim fikrim ve söyledim buna karar vermek sana düşmez diye düşünüyorum.

bende sensin gıbı fıkrımı söylemişim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neye karar vermısımBu benim fikrim ve söyledim buna karar vermek sana düşmez diye düşünüyorum.
neye karar vermısım
bende sensin gıbı fıkrımı söylemişim
Allah Allah sabah sabah bana mı sardın ya gıt öteyeBenim üzerimden herhangi bir fikir beyan etmene gerek yok... uzatıp konuyu değiştirmeyekim lütfen...
Allah Allah sabah sabah bana mı sardın ya gıt öteye
Sormuşsun cevap vermiş neden böyle bir tepki verdin?Ben de sizin gibi önyargılı insanları pek hoş karşılamıyorum
Bu tamamen iki kişinin anlaşmasına bağlı. 23 yaşında bir kadın 23 yaşında bir adama göre fazla olgun hissediyor olabilir. Hatta o adamın düşünce biçimini çocuk gibi görebilir bile.Kadın 22 erkek 31.
Kız olgun, oturaklı biriyse sorun çıkmaz gibi geliyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
Ek olarak:Kızın 28 yakında yakın kız arkadaşları da var gayet iyi anlaşıyorlar :)
Neden ki benim eşim 29 ben 20 gayet uyumluyuz. Bence kafa uyması yeter 21 22yaşında li bir erkekle de benim kafam uymuyor çok çocuk geliyor.Cok bence. 20li yaslarin basindaki kadinlarin 30larindaki adamlarla iliskisini hicbir zaman hos karsilamamisimdir.