• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

9 yaş fark çok mu?

yas farki zaman faktorune gore dgisiklik gosterir 22 ile 31 yas icin cok ama 30 ile 39 dersen olabilir 40 ile 49 a gelindiginde ise normal 50 ile 59 hic fark yok derim:işsiz:
22 yasinda ki biri icin 31 yas bence fazla. Hele de evlilik soz konusu ise bence hic olmaz. Yanlis anlasilmasin genel olarak 22 yas bir bayanin evlenmesi icin zaten erken birde 9 yas buyuk biriyle ise daha da zor bence

Kadın 22 erkek 31.
Kız olgun, oturaklı biriyse sorun çıkmaz gibi geliyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
Ek olarak:Kızın 28 yakında yakın kız arkadaşları da var gayet iyi anlaşıyorlar :)
Bu tamamen iki kişinin anlaşmasına bağlı. 23 yaşında bir kadın 23 yaşında bir adama göre fazla olgun hissediyor olabilir. Hatta o adamın düşünce biçimini çocuk gibi görebilir bile.

8-9 hatta 10 yaş fark olabilir. Asla problem etmemeli. Ben 23 yaşındayım, eşim 31 yaşında. Olgunluk anlamında beni etkileyebilen tek adam olduğu için onunla evlendim. Açıkçası onlar bizden daha şanslı.. Olgunluğun yanında bıcır bıcır küçük kadınlarız.. Böylesi daha hoş görünüyor sanırım :) tabi bir adam 25 yaşında olup bahsetttiğimiz olgunluğa ulaşmış olabilir bu tamamen kişiyle alakalı. Ama bilimsel açıdan "30" olgunluk adına ulaşılması gereken ideal yaş.

9 yaş çok
Çünkü büyük olan taraf hayatta ondan daha çok şey yaşamış, hevesini almış yada bakış açısı değişmiş ve bence en önemlisi kızın heyecan duyduğu şeyler onun için çocukça, gereksiz basit geliyor.

Bizzat yaşadığım için biliyorum
Olgun olmakla da pek alakası yok bu durumun yaşanmışlık çok etkiliyor bireyleri.

Senin için kıpır kıpır olurken o ruh gibi durunca içine oturuyor. Çünkü o daha önce yaşamış senin şuan eğlence dediğin şeyleri

Amaaann en iyisi yaşı yaşına uygun birisi ile ilişki kurmalı
Kuşak farkı gerçekten çok etkiliyor

Umarım iyi ölçer karar verirsiniz. Çünkü sevgi yaş farkını kapatmıyor...

Kiz arkadasla anlasmak baska erkekle anlasmak baska. Kiz kiza nerdeyse her yasta anlasirsin. 9 yas cok degilde yaslar uygun degil. Ama yinede bi sans taniyabilirsin ona. Gercekten olup olmayacagini yasamadan bilemezsin. :)

Ben 20 eşim 29 hiç bi sıkıntı yok canım. Eşim benle yaşıt duruyor 30 a girecek diyorum arkadaşlarım inanmıyor. Yani kafa yağı meselesi.

Ben 22 eşim 31 yaşında şuan boşanmanın eşiğindeyiz anlaşamıyoruz arkadaşlarında dediği gibi kuşak farkı var bende çok olgun biriyimdir gerçi tek bu sebep değil ayrılma nedenim ama çoğu zaman anlaşmazlık olur nişanlıyken gerçek yüzünü görseydim keşke yaş farkı çok etkiliyor çok bilmiş oluyorlar

Tamamen kisiyle alakali. Benim 5 yas var esimle aramda. Hic yasin zorlugunu cekmedim. Aksine yasitim biriyle olamazdim diye dusunuyorum. 9-10 yasi kaldiran cok iliski biliyorum.

bana kalırsa biraz fazla. ama karakterlerin olgunluğuna da bağlı
ben 21 yaşındayken şu anki halime yakındım ama biraz daha saçma düşüncelerim ve olaylara çok olgun yaklaşamama durumum vardı

Back
X