• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

9 yaş fark çok mu?

Gayet olağan. Acaipsemedim hiç..
Yaş farkı aşka engel değildir.

Benimde eşimle aramda 9 yaş var. Çok şükür hiç problem olmadı. Evlendiğimizde ben 23 o 32 yaşındaydı.

esimle aramda 9 yas var sanki 9 yas degilde 20 yas farkdan bahsedilmis cinsellik bile sorun olur yazilmis cok sacma:) ben gayet uyumluyum esimle kafa yapisi olarakda zaten erkegin biraz olgun olmasindan yanayim

Bence fazla değil. Gayet iyi bir yaş farkı. Önemli olan anlaşmak eğer anlaşıyorlarsa sıkıntı değil çok

Çevremde var 20li 30lu yaşlarda anlaşıyorlar çünkü ikisi de dinamik :)) ama 40lara gelince herşey değişiyor aldatmalar,begenmemeler basliyor.Yani herkesin kendi bileceği iş ama ben istemem sahsen tanidiklarimida gördüğüm zaman onlar aşık olduğu için farketmiyor ama dışardan çok kötü görünüyor tabi yüzüne soyleyemiyorsun

Kadın 22 erkek 31.
Kız olgun, oturaklı biriyse sorun çıkmaz gibi geliyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
Ek olarak:Kızın 28 yakında yakın kız arkadaşları da var gayet iyi anlaşıyorlar :)
Bence normal eğer yaşına göre olgun biriyse kadın malum erkekler geç olgunlaştığı için yada hiç olgunlaşmadıkları için:KK16:

Benim eşimle aramda tam 11yaş var.severek evlwndim ailem yaş farkı çok diye başlarda itiraz etselerde kalbime söz geçiremedim ama eşim yaşını hiç göstermiyordu zaten ilk duyunca yaşını iletişimi kestim ama kader işte sonunda evlendik.7 yıldır evliyiz evet biraz iletişim sorunu oluyor .bazen yaptığım konuştuğum şeyler ona saçma gelebiliyor .gezmek eğlenmek onun için gereksiz.öyle yuvarlanıp gidiyoruz işte

Sevgilim daha büyük 9 yaştan. Ama ben memnunum genel olarak, bir çok açıdan avantajını yaşıyorum. Sorun olan kısımlarını idare edilebilir başlığı altında listeledim en baştan, idare ediyorum da. Başka birini istemiyorum o olmasa hayatımda koca bir boşluk olur artık...

Çok. Bi arkadaşım vardı kendinden 10 yaş büyük biriyle evlendi şimdi eşinin kıskançlığı yüzünden dışarı çıkamıyo. Erkek büyük olunca yani yaşı büyük olunca kıskançlık yapabiliyor

Eşim 8 yaş buyuk benden, ben 24 yaşındayım. Bir sorun oldugunu dusunmuyorum. Yaş konusunun üzerinde düşünmedim bile.

çıtır avında bi otuzluk kadayıf daha. :işsiz:

senin değil annenin yerine kendimi koyuyorum, o adamı gırtlaklayasım geliyor

bi de bu yaşlarda 20lik kız arayan iyi niyetli tek adama rastlamadım
evlense bile kızlara eziyet ediyorlar

Yaşın bir onemi yok bence canım gönuller bir olduktan sonra benimde esimle aramda 9 yas var normal iki insan gibi anlasiyoruz

Kadın 22 erkek 31.
Kız olgun, oturaklı biriyse sorun çıkmaz gibi geliyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
Ek olarak:Kızın 28 yakında yakın kız arkadaşları da var gayet iyi anlaşıyorlar :)

Evlilikte çok. Şu an az gibi ama bu kız 31 olduğunda adam 40 olacak. 40 olduğunda 49. Kız orta yaşlardayken adam dede olacak. Yakın yaşlar iyidir istek ilgi zevkleri uyumlu olur.

hay Allah mesajların hepsıne şaşkınım herkes cok demıs benımde esımle aramda 8 yas var resmen depresyona gırdım tanıştığımızda ben 23 esım 31 dı
ki daha önce böyle konular cok açıldı herkes normal karşılardı tatıl olunca farklı ınsanlar çoğalmış demekkı

Son düzenleme:
Evlilikte çok. Şu an az gibi ama bu kız 31 olduğunda adam 40 olacak. 40 olduğunda 49. Kız orta yaşlardayken adam dede olacak. Yakın yaşlar iyidir istek ilgi zevkleri uyumlu olur.
sımdıkı erkekler eskı zamandakıler gıbı degıller daha bakımlı saglıgına ozen gösterıyorlar 35 45 arası baba olanlar cok ,ilk çocuktan bahsedıyorum abartmışsınız bıraz

sımdıkı erkekler eskı zamandakıler gıbı degıller daha bakımlı saglıgına ozen gösterıyorlar 35 45 arası baba olanlar cok ,ilk çocuktan bahsedıyorum abartmışsınız bıraz

Bu benim fikrim ve söyledim buna karar vermek sana düşmez diye düşünüyorum.

Back
X