- 21 Eylül 2017
- 1.207
- 1.859
- 133
Ben size katılmıyorum boşanmış ailelerin çocukları üzülmesin diye herkes tarafından maddi ve manevi olarak her istedikleri yapılıyor bu nedenle şımarık doyumsuz oluyorlar . Boşananlar anne baba olarak değil de karı koca olmaktan ayrıldıklarını farketseler bu sorunlar olmaz . Çocuk kimin yanındaysa karşı taraftan intikam almak içim çocuğu kullanıyorlar ve kim önce evleniyorsa çocuk o ebeveynine düşman ediliyor . Kıskanç ve hazımsız bir toplumuz bunu kabul etmek gerekiyor.
Benim eşiminde ilk evliliğinden bir oğlu var 13 yaşında biz evleneli 2,5 yıl oldu , annesi bizim evliliğimizi hazmedemedi ve çocuğu babasına karşı doldurup gönderdi sürekli , hatta çocuğun babasına yalan konuşmasına dahi teşvik etti . Benim çocukla sıkıntım yok eşim gayet güzel denge kurdu . Biz sabırla büyümesini bekliyoruz çocuğun hiç suçu yok ama annesi çocuğu kullanarak babasını cezalandırmaya çalışıyor . Onlar evliliğini yürütemediği için sorumlusu biz değiliz , kimsenin kişisel kaprisini çekmek zorundada değiliz .
Evlilik iki kişinin aldığı karadır çocuklu bir kadın yada erkekle evlendiysen herkes saygısızlık yapabilir anlamına gelmez . Kaldiki bence bize teşekkür etmeliler onların hayatlarındaki en değerli varlıkların kabul ederek ve destek olarak hayat arkadaşı oluyoruz .
Ben eşimin oğlundan sorumlu değilim anne ve babası sorumlu yanlış gördüğüm birşey olur ise eşime söylerim o gerekeni yapar . Çocuğun annesi babayı bankamatik olarak gösteriyorsa ve hertürlü saygısızlığı yapması için yönlendiriyorsa o zaman birinin müdahale etmesi gerekiyor demektir.
yüreğinize sağlık :)