9 yıldır aile olamadık

Bahar758

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2019
8
5
1
40
9 yıllık evliyim. Eşim çok garip davranıyor. 9 yıldır aile olamadık. 2 de evladımız var. Sürekli bana paramı yiyorsunuz, açlar gibi psikolojik şiddet uyguluyor. Halbuki ben de çalışıyorum. Bugün iyice çirkefleşti. Bana boğaz ağırlığı dedi 😔 eve bir süredir hiç bir malzeme almıyor ekmek bile. Ben de evde yemek yapılacak bir şey yok diye dürüm söyledim üçümüz için. Ama böyle bir ortamda boğazımdan geçmedi. Hem benim dürümümü yemiş hem de çocukların yiyemediklerini. Bir de çocukla bana haber yolluyor. Enayi malı yemek güzel oluyormuş diye. Her durumda bana psikolojik şiddet uyguluyor. Akşam 9 da çocuğun karnı acıktı. O saatte tek gidemem hadi birlikte ekmek alalım dedim. Bana paran mı bitti. Artık benim paramı yiyemezsin diyor. 1.5 liranın lafını yapıyor. Beni tek yolladı ekmek almaya. Benim kendimin aldığı telefonu bana sürekli sana ben aldım o telefonu diyor. Annem ise senin sahibin yok ondan böyle yapıyor diyor. Boşanınca daha mı iyi olacak diyor. Eşim ise boşanma konusunda paralarımı ver git diyor. Ortak her şey dediğimde ancak mezarda yersin o paraları diyor. Babanın yanına yatarsın diyor. Bir de ne çocuklar ne sen annemin tırnağı olamazsınız diyor

Söylediklerinizi kanıtlayın ses kaydı mesaj vs boşanma davası açın. Evi için çocukları için harcamaya kıyamadığı paralarını da tazminat ve nafaka/çocuk yardımı ile alırsınız :) ödemese de devlet çatır çatır alır hiç olmadı hapsi boylar kısa bir süre çıkınca akıllanır öder nafakanızı, üzülmeye değmez. Allah kurtarsın.

9 yıllık evliyim. Eşim çok garip davranıyor. 9 yıldır aile olamadık. 2 de evladımız var. Sürekli bana paramı yiyorsunuz, açlar gibi psikolojik şiddet uyguluyor. Halbuki ben de çalışıyorum. Bugün iyice çirkefleşti. Bana boğaz ağırlığı dedi 😔 eve bir süredir hiç bir malzeme almıyor ekmek bile. Ben de evde yemek yapılacak bir şey yok diye dürüm söyledim üçümüz için. Ama böyle bir ortamda boğazımdan geçmedi. Hem benim dürümümü yemiş hem de çocukların yiyemediklerini. Bir de çocukla bana haber yolluyor. Enayi malı yemek güzel oluyormuş diye. Her durumda bana psikolojik şiddet uyguluyor. Akşam 9 da çocuğun karnı acıktı. O saatte tek gidemem hadi birlikte ekmek alalım dedim. Bana paran mı bitti. Artık benim paramı yiyemezsin diyor. 1.5 liranın lafını yapıyor. Beni tek yolladı ekmek almaya. Benim kendimin aldığı telefonu bana sürekli sana ben aldım o telefonu diyor. Annem ise senin sahibin yok ondan böyle yapıyor diyor. Boşanınca daha mı iyi olacak diyor. Eşim ise boşanma konusunda paralarımı ver git diyor. Ortak her şey dediğimde ancak mezarda yersin o paraları diyor. Babanın yanına yatarsın diyor. Bir de ne çocuklar ne sen annemin tırnağı olamazsınız diyor

Bu tür adamlara herşey müstehak, boşan nafakanı, tazminatını al içine otursun, görsün para hesabı nasıl yapılıyor

Söylediklerinizi kanıtlayın ses kaydı mesaj vs boşanma davası açın. Evi için çocukları için harcamaya kıyamadığı paralarını da tazminat ve nafaka/çocuk yardımı ile alırsınız :) üzülmeye değmez. Allah kurtarsın.
Avukatım ses kaydı yasal değil diyor. Ancak mesaj falan olur diyor. O da çok uyanık. Mesajda öyle şeyler yazmıyor

Başından beri mi böyleydi? Neden 9 senedir çekiyorsunuz? Hiç söylemek istemiyorum ama böyle bir adamdan neden 2 çocuk yaptınız?
Boşanın hiçbir şey yapamaz, iki çocuğa da nafaka alırsınız, malları paylaşırsınız kurtulursunuz bu lüzumsuz adamdan.

Avukatım ses kaydı yasal değil diyor. Ancak mesaj falan olur diyor. O da çok uyanık. Mesajda öyle şeyler yazmıyor
Nasıl avukatmış o yahu? Bence yanlışınız var ya da konu fake. Casus yazılım, hukuksuz telefon dinlemeleri, kişinin özel makam odası vs gibi alanlar, kişi tehdit/baskı altındayken yapılan kayıtlar dışında hukuka uygun olarak yapılan bütün video ve ses kayıtları özellikle de boşanma davalarında kabul görüyor. Çocuğuna gizli kamera verip okulda olup biteni kaydettiren velilerin görüntüleri bile yasal kabul edilirken hiçbir hakim evinizde hakaret/psikolojik şiddete uğradığınız görüntüleri kabul etmemezlik yapmaz hanımefendi. Ayrıca ek olarak çocukların pedagog eşliğinde dinlenmesi dahi istenebilir. AvukatınızI değiştirin konu gerçek değilse de bunları yaşayan gerçek insanlar var bu hassasiyette yazacaklarınızı yazın.

Açlıktan ölürüm sokakta yatarım yine de o pis herifden ayrılırım..allah rızası için kendine biraz saygın varsa boşan lütfen...

Lütfen yanlış anlamayın kırılmanızı istemem. Eşiniz insan dışı bir varlık. Ama kadınlar olarak biz çektikçe bunlar hak görüyorlar kendilerine zulmu ya. Rabbim yardımcınız olsun Allah eşinizin içine vicdan merhamet versin inşallah

Back
X