- 3 Nisan 2013
- 168
- 192
- 323
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #3.061
Size esya almaları istediginiz yerden ev alabilmenizi söylemeleri sizi tamamen kendilerine bagımlı yapmak mecbur kılmak..ogullarını cok düsünseler ev konsu buralara gelmezdi.bir de işin gösteris kısmı da alarak akrabalara kendilerini göstermek bence.sizinle resmen ortak bir sirket kurar gibi konusuyorlar cıkar ilişkileri uymalı..ogullarına maddi deger biciyorlar evle esyayla. ne acınası bir durum
benimki askerdeyken gayet başının çaresine baktı, misafirhanede kaldı, maaşı idare etti, maaşı hep kendindeymiş gerçi zaten. bu kadar biliyorum. askerde biriktirdiği gitti de askerden gelince yine birikmiş. öyle diyor.
Bana göre ölçüt değil bunlar, askerdeymiş zaten. Ev mi kiralamış? Kredi mi ödemiş? Ay sonunu nasıl getireceği konusunda yaşayarak kafa mı yormuş? Parasızlığı ve paranın bolluğunu mu görmüş? Ben de çalışırken ailemin yanında otursam illaki para biriktirirdim bunda bir şey yok. Ama ne oldu, mezun oldum, çalışmaya başladım, hem kira veriyordum, hem yeme içme işi vardı, hem de ne olduğunu anlayamadan öğrenim kredisi geri ödemesi geldi kapıya dayandı. Yardım istesem isterdim ama beni okuttular görevleri bitti kafasındaydım. E şimdi para işini ben mi daha çok biliyorum, o mu? Birikmişim yoktu ama yalnız başına ev idare et desen ederdim, neyden korkucam ki? Onun korktuğu şeyler başıma geldi kriz ve işten çıkarılma dahil hala yaşıyorum, ölmedim. E şimdi kendi kafamdaki biriyle daha rahat ettim, borcumuz varsa bizim borcumuz, paramız varsa bizim paramız oluyor. Benimkinin de benle benzer süreçlerden geçtiğini aileden para istemedin bi yaştan sonra yapılabilecek en en son şey olduğunu biliyoruz. E onlara da biz hallederiz dediğimiz zaman, evet ya hallederler, yani şimdiye kadar bir şey istemediklerine göre, sıkıntı yok demek diye bakıyolar. Öteki türlü olsaydı, babaevinden çıkıp evlenseydik bocalama dönemi yaşardık tabi ki öğrenene kadar.
kız kardeşiyle küçük teyzesinin kızı. kızın babası da varmış galiba. kayınvalidem bu süre zarfında neden arasın?
Sen de benim gibi okuya okuya geldin değil mineden aramasın müstakbel gelinini, ne yaptınız ne ettiniz nasılsın annenler nasıl ne biliyim telaşımız var gorusemedik
Sen de benim gibi okuya okuya geldin değil mi
Pofuduk bence yüzükleri almamış olun. İlle de barışacaksanız bari yeni yüzük aldırın; tak-çıkar mındar oldu artık onlar.
Şehzade neden kabul etmemiş peki.evde yumurta bitti elektrik ödenecek diye hali hazırda mı bekleyecekmis.Çok ama çok uyanık bu şehzade. Pofuduk lütfen Allah aşkına arama telefonlarına çıkma kaçta görüldü diye takip etme.sana rest çek dedik ama yüzüğü neden alıyorsun senin için bir önemi var mı artık o yüzüklerin. Aradı aradı bulamadı ne diyecek sen aldın tabiki uçmadı ya bu yüzükler.Ben Kayseriliyim uyanık olduğumuzu düşünür herkes ama sevgilin kadar uyanık kimse görmedim. Adam seni umursamıyor bir de bu saatte ne işin var diye sana mı yürüyor. Annesi erkek dogurdum diye sevinmiş mi bu sehzadeye sevgilinin ağzını burnunu kırasım sana da kendine gelmen için osmanlı tokadı atasim var. Ama şöyle ama böyle bende de suç var gibi cümle kurma artık. Kapinda geldi ağladı diyelim sen bunları nasıl unutacaksin .bir silkelen at şu kamburu artıkvalla dedim. "senin anan baban senin mutluluğunu gram umursasa "oğlum şu evi alın, ister oturun ister kirasını alın ister satın istediğiniz yerde oturun" derdi" dedim. "demediklerini nerden biliyorsun, ben kabul etmedim" dedi, "zırlama lan o zaman para diye" dedim.
308 sayfa olmuş ama konuda 1 mil yol alınmış değil sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?