9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

Yok canım dedim ya anası oğlan dogurdum diye sevinmiştir bide şehzadeye.böyle pişkin insanlardan nefret ediyorum

neden aramasın müstakbel gelinini, ne yaptınız ne ettiniz nasılsın annenler nasıl ne biliyim telaşımız var gorusemedik

daha cumartesi görüştük. pazar aramadı yani. ocaktaki olay olmadan önce iki güne bi arıyordu da artık seyrelttik rahatladım biraz.

Sen de benim gibi okuya okuya geldin değil mi

Pofuduk bence yüzükleri almamış olun. İlle de barışacaksanız bari yeni yüzük aldırın; tak-çıkar mındar oldu artık onlar.

ya ben zaten ona dedim ki "bak bu yüzükleri çıktı, aramızdaki sorunları halledersek eğer yeni yüzük alınacak. bunu cenaze arası sormasınlar diye verdim ama yüzükler çıktı" onu da dinlememiş.

ben de okuya okuya gidiyorum şimdi.

Dün ankaradan Diyarbakır'a ordan batmana geçtik eve, ev dandini ama genede okumaya yazmaya çalıştım sinirlerim lacka oldu

ben de uyuyordum iyi uyumuşum yeni uyandım.

neden kabul etmemiş bilemem de evi beğenmeyip oturmayıp kirasını alıp gitmek istememiş diye anladım ben o konuyu. görüşmüyoruz şu an.

karşı taraf arsız yüzsüz kız tarafı da pasif

kız tarafı aslında "bakın biz karışmıyoruz, karışılmaz, gençler aralarında halletsin, doğrusu budur, bilmiyorsanız da öğrenin" mesajı veriyor ama anlamıyorlar.

ev konusunda ne konuşuldu çok net bilmiyorum hep yanlarında değildim. benimkiler "yeni evlilerin iki aileden de uzak oturması daha makbuldür, çok yakın olmaz, uzak olun iyi olun, misafir olmak daha iyidir" falan dedi de karşı taraf çok dinliyor gibi görünmeyince "bi düşünsünler" diye konuyu kapattı. bana da "o kadar söz veriyorlar denemeden bilemezsin, istiyorsan kabul et ama oturacak olan sensin, sen bilirsin" dediler.

Pofuduk nerelerdesin merak ediyoruz

valla güzel uyumuşum ya. uyanır uyanmaz buraya baktım da iyi uyumuşum. çok uyumuşum.

mesajlarda sorulanların çoğu da ben gelmeden cevaplanmış, kalanını da ben cevapladım. artık kahve falan içebilirim. bi şey olsa haber verirdim ki merak etmeyin uyudum yani.

isimlendiremedigim bişey var iletişimsizlik dicem o da tam karşılamıyo aileler arası,ailelerle çiftler arası, çift olarak sizin aranızda bişey. ..ama dedigim gibi tam karşılık gelecek kelimeyi bulamıyorum böyle bir evlilik arifesi böyle bi sözlülük (söz atıldı mı dicez onu da bilmiyorum) böyle bi sinir harbi. ..

ya askerdeyken ben bunun anasının huylarını hafiften sezmeye başlamıştım, ondan ayrı eve çık dedim de dinlemedi. belki bi çözüm olur demiştim olmadı işte. bilemedim ki ben de.

uğursuzluk. hep o yüzüğü denediler diye hep

şaka bi yana var bi şey ama adını ben de koyamıyorum. bi türlü biz bu işi bi yoluna koyamadık.

Yok canım dedim ya anası oğlan dogurdum diye sevinmiştir bide şehzadeye.böyle pişkin insanlardan nefret ediyorum

Ben kusacam artık kusacam. Bir de pişkinliğin adına "kalbimizde bir şey yok" diyen kaynanalara sesleniyorum.
Piskinsiniz efenim pişkin.

Ayni apartmanda yasamanizin dezavantajlari soz vererek engelleyebilecekleri seyler degil ki.

Gozunu mu baglayacak, sizi gorunce yuzunu mu cevirecek, kulagini mi tikayacak?

Ailenizin soyledigi sey mantikli degil yani.

Bir de geliniyle oturup da mutlu olan var demisti anneniz.

Zaten sorun kayinvalidenizin mutlulugu degil.

Kayinvalidesiyle yakin oturup( cocuk vs gibi zorunluluklar disinda) mutlu olan yok.

Anneniz de bunu biliyor. Bir arkadas yazmis; bence de kizimiz 9 yildir beraber ama evlenmedi demelerini istemiyorlar insanlarin.

Aileniz oyle bir mesaj da vermiyor. Karisana mesaj karismayarak verilmez. Siz karismayin diyerek verilir.

Aileniz o aileden cekiniyor bence. Onlar da bunu biliyor.

"karışmayın" da dediler merak etmeyin.

annem "biterse bizim yüzümüzden olmasın" diye düşündüğünden bi şey demiyor pek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…