- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #3.401
Bu işin sonunu hepimiz kestirebiliyoruz değil mi?sadece yazdıklarından pofudugun bu işi bitiremeyecegini biz bile anladık 9 yıldır onu tanıyan adam da bal gibi biliyordur
Pofuduğun yerinde başkası olsa kurtuldum bunlardan diye zil takıp oynar ayol.
pigme pofuduk o aileye ben bir teşekkür çiçeği yollardım. Hayatımı kurtardınız teşekkürler... Notunu iliştirip.
pofuduk sen söyle hele sevdiginin karakteri nasil ?
yani okadar pamuk, pasif bir adamin agzindan "defol" diye bir söz nasil cikiyor anlamiyorum..hele ki seviyorsa..
bu pasifligi korkakligi sadece anne babasina karsi galiba?
benim bildigim en pasif erkek bile askindan güc alir gerekirse ailesine karsi gelir catir catir evlenir ..
hadi herseyi bosverdik madem cok seviyor seni..adam nerde ozaman suan
ahh ah günlük sigaralarimi cogalttim pofuduk bu konu yüzünden
Önceden yorumlara ama şöyle ama böyle diye kendince yorumlar katıyordun.şimdi görüyorsun açıkça ne yaptıklarını. Bugün olur da iş çıkışına gelirse yüzüne bakma lütfen durumun ciddiyetini göster.senin omdan vazgeçemeyeceğinden adı gibi emin sen de olur da barisirsak diyorsun içinde hala bir umut var.bu adam bugün gelse asla karismayacaklar izin vermeyeceğim dese yine inanirsin sen.yine söylüyorum o yüzükleri almayacaktin acıdan baska ne verdi o yüzükler sana
bugun gelmesini beklememenizi tavsiye ederim,
bunca kalp kırıklıgına bir kez daha hayal kırıklıgını da eklemenize luzum yok bence.
fakat gelirse de beklentiye kapılmayın ve simdiden o durumda ne yapacagınızı tasarlamıs olun ki kontrolsuzce boynuna atılma vb bir hamleden kacının, sogukkanlıllıgınızı kaybetmeyin.
ve konusmamanızı, muhatap olmamanızı tavsiye ederim.
ancak konusacaksanız da sadece dinleyin, acıklamayın hicbir seyi, ikna edeceginiz veya kendinizi aklamaya calısacagınız bir durum yok!
onun soylediklerinden 1-2kelime aklınıza yatarsa o konuya dair net birkac soru sorar topu ona atarsınız yeterli, o konussun dursun... siz daha sonra isterseniz degerlendirmeye alırsınız (bence yüzüne bakılmayı bile haketmiyor ya neyse )
böyle yazıyorum çünkü nedense bitir(e)meyeceginizi düsünüyorum;
en azından ayrıldıgınız zaman biz zaten bitirmezdik, sevgililige devam ederdik düsünceniz ve sarılmak icin kapısına gittiginiz zamanki gibi bir tavır ile benzer sekilde olayları başa sarmamanız icin,
devam edecekse de sizin kurallarınızın gecerli oldugu, aksi taktirde asla yüzüne bakmayacagınız bir ilişki kurgulamanız icin yazıyorum.
Bir de yeni doğmuş bebekler gibi gece gündüz ayrımı yapamıyorum. Gündüz uyanık olsan gece uyusan olmaz mı pofuduk geriden geliyorum hep sabah yüzümü yikamadan sana bakıyorum
iste bir sizeymis o aslanlik.adam pasif değildi işte. benim tanımda tam bi irkek. aslan kesiliyordu. koç bu koç. hey maşşallah. kuzuluğu anca anasının babasının yanında. ondan anlayamadım zaten 9 sene.
valla ben nedense geleceğini falan düşünmüyorum.
geleceğini falan sanmıyorum ki. devam edeceğini de sanmıyorum. o kadar yani.
uyku düzenim hep sorunluydu ki benim zaten. çok uzun süredir böyle.
iste bir sizeymis o aslanlik.
egosunu tatmin etmis yillarca.
olamaz ki... aileye yaranmak, goze girmek gibi bir yarasi, yillarca icinde duranlar var...Halbuki olmasi gereken tersi degil mi?
Yani dogal surecte olandan bahsediyorum.
Konu sahibinin tabiriyle ona pamuk gibi olmasi, geri kalanlara aslan kesilmesi? gerek.
Boyle cok zavallica gorunuyor.
Zaten ben hala 27 yasinda insanin haftasonlarini ailesine harcamasinin imkansizligini dusunuyorum.
Nasil yani? Kim her haftasonunda sulalesini oraya buraya goturur, evde bir seyler yapar ki?
Bir sekilde tanissam kahkahayi patlatirdim herhalde.
Nasil yani? 27 yasinda.
olamaz ki... aileye yaranmak, goze girmek gibi bir yarasi, yillarca icinde duranlar var...
kabul ve takdir gormek arzusunu yerine getirmek icin haftasonu da 7/24 de o sulalenin yaninda olur.
belki anne babasi birgun takdir eder , fikrini onemser umudu var.
Pofudugun onu onemsedigini, takdir ettigini biliyor.
Pofuduk icin bir enerji harcamaz, dusunceli olmaz. Bosuna demedim bencil, anlayissiz, sevgisiz yaratiklar diye...
Sabah sabah iyi güldüm ya iyi fikir.
Suratlarindaki ifade
Suratlarındaki ifadeNeden çünkü halaoğlunun çiçekçisinden alsaydı para vermezdi o kadar, yine yaptı yapacağını saf bu kız ya.
Veya oo bize teşekkür çiçeği göndermiş çünkü biz buna değeriz, kız samimiyeti bizle tanıdı, tabi ki hayatını kurtarmış olduk, açtı sevgiye
** geçenlerde, bi konuda kadının yüzsüz kayınvalidesi evdeki sütü içip duruyormuş da konusahibi elinde kalan sütü alıp utansın diye kapısına dayanmış ya, al bunu da iç diye, kv de alıp teşekkür edip kapıyı suratına kapatmış aynen o hesap
Ederinden fazla değer vermek çok tehlikeli, insanın kendine ettiği büyük kötülük.Evet ya aynen. Halbuki pofuduk tam tersini yapsaydi, şimdi sözlüsü olacak adam evin önünde kamp kurmuştu.
Kendini ispatlamak için...
Haliyle pofuduk buraya başka şeyler yazıyor olurdu.
Belki de biz malum şahsa üzülüyor olurduk!
Demek ki neymiş;
Ederinden fazla değer, adamı vezir eder.
Elit birşeyleri gösterme çabasıından değil ben hakikaten minnettarlığımdan teşekkür ederdim. Jest manasında, laf sokmak veya kafaya taş atmak değil.Bu tutum tamamen ise yaramaz ve sacma. Son yazdiginiz ornekte de oyle idi.
Belli degil mi sut goturmenin ise yaramayacagi? Bu ben farkimi gostermeliyim, alttan alta elit bir mesaj vermeliyim cabasini anlamiyorum.
Kadinin altinlarini almislar, kalan bilezigini de goturuyor mesela. Guya mesaj verecek, ben bunlara tokum diyecek.
Halbuki etkili bir sey yapmaya cesaret edememenin sonucu olarak basit bir ego tatmininden baska bir sey degil bence.
Adam siir nedir bilmiyor, bu insanlar aruz olcusu anlatmaya calisiyor. Amac ne? Tabi ki ben aruz olcusu biliyorum demek.
Suratlarındaki ifadeNeden çünkü halaoğlunun çiçekçisinden alsaydı para vermezdi o kadar, yine yaptı yapacağını saf bu kız ya.
Veya oo bize teşekkür çiçeği göndermiş çünkü biz buna değeriz, kız samimiyeti bizle tanıdı, tabi ki hayatını kurtarmış olduk, açtı sevgiye
** geçenlerde, bi konuda kadının yüzsüz kayınvalidesi evdeki sütü içip duruyormuş da konusahibi elinde kalan sütü alıp utansın diye kapısına dayanmış ya, al bunu da iç diye, kv de alıp teşekkür edip kapıyı suratına kapatmış aynen o hesap
Ya işte onlar ne düşünür bundan ne çıkarır bunlar umurda olmaz ki.Suratlarındaki ifadeNeden çünkü halaoğlunun çiçekçisinden alsaydı para vermezdi o kadar, yine yaptı yapacağını saf bu kız ya.
Ya ama dur, çiçek jest olmaz onlara. Boşa para gitmiş derler, yiyecek birşeyler yollardım. O makbule geçerdi.Suratlarındaki ifadeNeden çünkü halaoğlunun çiçekçisinden alsaydı para vermezdi o kadar, yine yaptı yapacağını saf bu kız ya.
Cumaya beklemek bile hata.bence gelmeyecek, geldiği takdirde ne yapacağımı boşuna konuşuyoruz.
cumaya kadar hiçbir şey olmazsa gelip eşyalarını almaları için haber vereceğiz zaten.
bu kadar.
Ben kesinlikle o oneriyi kastetmemistim.Elit birşeyleri gösterme çabasıından değil ben hakikaten minnettarlığımdan teşekkür ederdim. Jest manasında, laf sokmak veya kafaya taş atmak değil.
Sinirimi çıkarmak veya had bildirmekse şirret olur yeterince had bildirirdim o başka.
Ama benim amacım içten gelen bir teşekkür olurdu, hayatımı kurtarmaya yardım etmişler minnet duyulmaz da ne yapılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?