- 28 Kasım 2014
- 2.849
- 4.258
- 168
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #3.421
bence gelmeyecek, geldiği takdirde ne yapacağımı boşuna konuşuyoruz.
cumaya kadar hiçbir şey olmazsa gelip eşyalarını almaları için haber vereceğiz zaten.
bu kadar.
Bu tutum tamamen ise yaramaz ve sacma. Son yazdiginiz ornekte de oyle idi.
Belli degil mi sut goturmenin ise yaramayacagi? Bu ben farkimi gostermeliyim, alttan alta elit bir mesaj vermeliyim cabasini anlamiyorum.
Kadinin altinlarini almislar, kalan bilezigini de goturuyor mesela. Guya mesaj verecek, ben bunlara tokum diyecek.
Halbuki etkili bir sey yapmaya cesaret edememenin sonucu olarak basit bir ego tatmininden baska bir sey degil bence.
Adam siir nedir bilmiyor, bu insanlar aruz olcusu anlatmaya calisiyor. Amac ne? Tabi ki ben aruz olcusu biliyorum demek.
yok cicekten vazgectim, yiyecek olsun... ancak yiyecek hayra gecer : )Ben kesinlikle o oneriyi kastetmemistim.
Sut olayini ve bu aileye konu sahibinin ailesinin tavrini kastediyorum.
Yoksa cicek gondermeli bence de.
Ya ama dur, çiçek jest olmaz onlara. Boşa para gitmiş derler, yiyecek birşeyler yollardım. O makbule geçerdi.
hahahahah guldum valla : )Bir kilo kına göndersin deyip, salon kadını çizgimden çıkmayayım diyorum.
Aaa çıkmışım bile
hahahahah guldum valla : )
kina da olur , ay Allah`im daha neler geliyor da aklima, salon kadinligi mi aaa coktaaaan cikmisimm ayol : )
Ah ah ...Ya pofuduğum, pofuduğum napsin?
Ya ama dur, çiçek jest olmaz onlara. Boşa para gitmiş derler, yiyecek birşeyler yollardım. O makbule geçerdi.
hahahah valla, dusunurler mi dusunurler derler mi derler : )Oğğh bugün de karnımız doyduNeden kendi yapmamış, doğru ya elinden gelmiyor ki?
Tarih derslerinde anlatılır ya bir olay olmuş, biri birine pislik göndermiş, bizimkiler de karşılığında lokum göndermiş "herkes ne yiyorsa onu yollar." diye not düşmüşler. Valla ben hep adamların lokumları yiyip enayiler diye güldüğünü düşünürüm, ben olsam gider savaş açarım. Meşru sebebim de bana hakaret ettiler olur, bir daha böyle bir şey yapamasınlar
Acik kalan agzimi toparlayacak olan var miŞu an arkadaşım olmayan bi kişi nette tavla oynarken tanıştı bi Tokatlı ile, yüz yüze görüştüler sevgili oldular falan, adam kendi çalışıyo evde değil, kıza diyo ki bizim eve git annemin yanına, kız batıkentten pursaklara gidiyo yaldır yaldır, neyse gidince adam arıyo kızı aksama karnıyarık istiyorum diye, bizimki mutfağa giriyo yemek yapmaya, sonra annesini aramış anne yapmayı biliyo mu diye sormuş olacak ki anne evet oğlum becerdi yaptı diyo
bu kız bunları bize kendi anlattı, ailesi bu adama vermedi diye üniversite mezunu kız ilkokul mezunu bu adama hamile olarak kaçtı kv ile oturuyordu en son, şimdi nedir bilemem
kızın tavrı neyse de Tokatlı ana oğulun tavrı bizim konuyu ilgilendiren
bence gelmeyecek, geldiği takdirde ne yapacağımı boşuna konuşuyoruz.
cumaya kadar hiçbir şey olmazsa gelip eşyalarını almaları için haber vereceğiz zaten.
bu kadar.
Şu an arkadaşım olmayan bi kişi nette tavla oynarken tanıştı bi Tokatlı ile, yüz yüze görüştüler sevgili oldular falan, adam kendi çalışıyo evde değil, kıza diyo ki bizim eve git annemin yanına, kız batıkentten pursaklara gidiyo yaldır yaldır, neyse gidince adam arıyo kızı aksama karnıyarık istiyorum diye, bizimki mutfağa giriyo yemek yapmaya, sonra annesini aramış anne yapmayı biliyo mu diye sormuş olacak ki anne evet oğlum becerdi yaptı diyo
bu kız bunları bize kendi anlattı, ailesi bu adama vermedi diye üniversite mezunu kız ilkokul mezunu bu adama hamile olarak kaçtı kv ile oturuyordu en son, şimdi nedir bilemem
Acik kalan agzimi toparlayacak olan var mi
Şu an arkadaşım olmayan bi kişi nette tavla oynarken tanıştı bi Tokatlı ile, yüz yüze görüştüler sevgili oldular falan, adam kendi çalışıyo evde değil, kıza diyo ki bizim eve git annemin yanına, kız batıkentten pursaklara gidiyo yaldır yaldır, neyse gidince adam arıyo kızı aksama karnıyarık istiyorum diye, bizimki mutfağa giriyo yemek yapmaya, sonra annesini aramış anne yapmayı biliyo mu diye sormuş olacak ki anne evet oğlum becerdi yaptı diyo
İyi bari kv kabul etmiş, yemek yapmayı biliyor ama kendini tutmayı beceremiyor oğlum, dikkat et şimdiden hamile kaldı sonrasında ne yapar bilinmez de diyebilirdi, hakkaten kadını tutan ne bunu dememesi için?
cok büyük terbiyesizlik ve akılsızlık söz konusu anlattıgınız olayda.
ancak ana-ogul un hesapçı, çirkin tavırları ve manavdan meyve alır gibi test etmeye calısması, geline hizmetci olarak bakmaları ne kadar sıkıntılı olsa da tokatlı olmaları ile dogrudan bir baglantı kurulması saglıklı gelmiyor.
mesela benim de tanıdıgım tokatlı aileler var, hem de birbirleri arasında ucurum olacak kadar farklı sosyoekonomik düzeyde insanlar...
ancak hicbirinde konusahibinin anlattıgına benzer yaşam tarzlarına ne sahit oldum, ne de duydum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?