9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

bence gelmeyecek, geldiği takdirde ne yapacağımı boşuna konuşuyoruz.

cumaya kadar hiçbir şey olmazsa gelip eşyalarını almaları için haber vereceğiz zaten.

bu kadar.

Bence de gelmeyecek. Bohçayı göndermenin de hesabını kitabını yapma. Ne fark eder?
Ha perşembe ha cuma...

Ego tatmini olarak görülse yine iyi, ben daha üstünüm istesem her zaman sütüm olur fakat o bana muhtaç, içsin de doysun bari falan denip verilir, lay lay lay diye hayata devam edilir sonra ama Off yine aşağılandım diye derde dert ekleniyor. Sadece duygu olarak bile cesaret edilemiyor etkili bir şey yapmaya. :/

Ya ama dur, çiçek jest olmaz onlara. Boşa para gitmiş derler, yiyecek birşeyler yollardım. O makbule geçerdi.

Oğğh bugün de karnımız doydu Neden kendi yapmamış, doğru ya elinden gelmiyor ki?

Tarih derslerinde anlatılır ya bir olay olmuş, biri birine pislik göndermiş, bizimkiler de karşılığında lokum göndermiş "herkes ne yiyorsa onu yollar." diye not düşmüşler. Valla ben hep adamların lokumları yiyip enayiler diye güldüğünü düşünürüm, ben olsam gider savaş açarım. Meşru sebebim de bana hakaret ettiler olur, bir daha böyle bir şey yapamasınlar

hahahah valla, dusunurler mi dusunurler derler mi derler : )

arkadaş ne bohçaymış konu başında da rest babında bohçaları yolla demiştim yok alacaklar demiştin gene aynı şeyi diyosun gelin alın demek inisiyatifi gene onlara bırakmak olur bide sözü nişanı neyse artık atan taraf götürmezmi bohçayı ve yüzüğü ben mi yanlış biliyorum, gelin alın dendi diyelim onlar almaya bile tenezzül etmezse ne olacak o zaman mı götürüp vereceksiniz

konu ikide bir teyze kızına geliyo bence yapmayalım bunu, 18 yaşında küçücük kız, başta akraba evliliği falan konuşuldu sonra pofudukben öyle sanmıştım beni istemiyo değiller dedi, şimdi gene mi o kızı istiyo oldular

Şu an arkadaşım olmayan bi kişi nette tavla oynarken tanıştı bi Tokatlı ile, yüz yüze görüştüler sevgili oldular falan, adam kendi çalışıyo evde değil, kıza diyo ki bizim eve git annemin yanına, kız batıkentten pursaklara gidiyo yaldır yaldır, neyse gidince adam arıyo kızı aksama karnıyarık istiyorum diye, bizimki mutfağa giriyo yemek yapmaya, sonra annesini aramış anne yapmayı biliyo mu diye sormuş olacak ki anne evet oğlum becerdi yaptı diyo

bu kız bunları bize kendi anlattı, ailesi bu adama vermedi diye üniversite mezunu kız ilkokul mezunu bu adama hamile olarak kaçtı kv ile oturuyordu en son, şimdi nedir bilemem

kızın tavrı neyse de Tokatlı ana oğulun tavrı bizim konuyu ilgilendiren

Acik kalan agzimi toparlayacak olan var mi

bence gelmeyecek, geldiği takdirde ne yapacağımı boşuna konuşuyoruz.

cumaya kadar hiçbir şey olmazsa gelip eşyalarını almaları için haber vereceğiz zaten.

bu kadar.

cumaya kadar istişareleri biter mi? sanmıyorum.

fakat aileyle henüz paylasmadıgını varsaysak dahi şu an telefonunuzun sürekli çalması, gorusmek icin ugrasılması, bunalacagınız kadar ısrar edilmesi gerekiyordu...
o yüzden aklınıza bunları getirin, olur da karsınıza cıkarsa yumusamayın hemen.

üstelik son konusmanızda sizin soylediklerinize mantıklı bir acıklama da yapamadıgından, her cümleniz karşısında apışıp kaldıgından bahsetmistiniz.
trip yapmak isteyen biri icin bile ofkelenmek yerine sinip "napacagım, nasıl ikna edecegim" diye kara kara düsünmesi gereken bir durum söz konusu.

şahsi fikrim cumaya kadar beklemeniz bile "fazla" uzun bir süre tanıdıgınız anlamına gelir...

her seyi talep etmeye, soylemeye curet edebilmis insanların hemen aramaya cesaret edememelerinde, suskunlugunda iyi niyet de yoktur bence.
belirtme geregi duydum çünkü her seyi iyiye yormaya calısan bir anınıza denk gelirse neler düsünürsünüz kestiremiyorum...

İyi bari kv kabul etmiş, yemek yapmayı biliyor ama kendini tutmayı beceremiyor oğlum, dikkat et şimdiden hamile kaldı sonrasında ne yapar bilinmez de diyebilirdi, hakkaten kadını tutan ne bunu dememesi için?

cok büyük terbiyesizlik ve akılsızlık söz konusu anlattıgınız olayda.

ancak ana-ogul un hesapçı, çirkin tavırları ve manavdan meyve alır gibi test etmeye calısması, geline hizmetci olarak bakmaları ne kadar sıkıntılı olsa da tokatlı olmaları ile dogrudan bir baglantı kurulması saglıklı gelmiyor.

mesela benim de tanıdıgım tokatlı aileler var, hem de birbirleri arasında ucurum olacak kadar farklı sosyoekonomik düzeyde insanlar...
ancak hicbirinde konusahibinin anlattıgına benzer yaşam tarzlarına ne sahit oldum, ne de duydum.

İyi bari kv kabul etmiş, yemek yapmayı biliyor ama kendini tutmayı beceremiyor oğlum, dikkat et şimdiden hamile kaldı sonrasında ne yapar bilinmez de diyebilirdi, hakkaten kadını tutan ne bunu dememesi için?

burnu düşse yerden almıcak kız, annesi ağlıyomuş gelinlik giyemedin niye kaçtın vs diye bizim kızda ben zaten gelinlik giymek istemiyodum ki demiş

muhakkak,her yerin iyisi de var kötüsü de, konunun başlarında Tokatlı hiç tanıdığım yok demiştim şimdi aklıma gelince yazayım dedim, yoksa bizi tanıyanlar da belki bizim için bir dünya kusur sıralıyodur

bohça en son iş arkadaşlar. sonrasında hiçbir şekilde görüşemem dedim.

teyze kızının günahını alıyor değilim, ailedeki evlilik düzenine bakınca benimkine o düşüyor.

görümceciğime her şey için teşekkür etmek de aileye duyurup tutuşturmak için iyi yöntem aslında. ama bilemiyorum şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…