- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #3.441
bohça en son iş arkadaşlar. sonrasında hiçbir şekilde görüşemem dedim.
teyze kızının günahını alıyor değilim, ailedeki evlilik düzenine bakınca benimkine o düşüyor.
görümceciğime her şey için teşekkür etmek de aileye duyurup tutuşturmak için iyi yöntem aslında. ama bilemiyorum şu an.
burnu düşse yerden almıcak kız, annesi ağlıyomuş gelinlik giyemedin niye kaçtın vs diye bizim kızda ben zaten gelinlik giymek istemiyodum ki demiş
muhakkak,her yerin iyisi de var kötüsü de, konunun başlarında Tokatlı hiç tanıdığım yok demiştim şimdi aklıma gelince yazayım dedim, yoksa bizi tanıyanlar da belki bizim için bir dünya kusur sıralıyodur
İşte o açık kapısı olduğu bariz belli olduğundan bu umursanmazlığı ya.pofuduk aramasını beklemiyorum bitti gözüyle bakıyorum falan diyosun ama hep bi açık kapın var, mesela bohça en son iş dedin, ne olmalı mesela, cumaya kadar aramaması en son radde mi
o zaman ne olacak cuma günü yani
Ya kişisel olarak böyle denyoluklar çok oluyo valla il sınırlarından bağımsız bunlar. Ben bir tane anlatayım;
Bi gün annemle dolanıyoruz, bir kıza sordu işte "ne yaptın, hala dönmicen mi baba evine bak kendine yazık ediyorsun." dedi. Ben de sonrasında yine neyin peşindesin ahahah, kim bu kız? dedim.
Kız internetten tanışmış adamla sevgili olmuşlar kaçmış gelmiş, bir geliyor ki adam kanser ve çocuğu da olmayacak. Kendisi hakkındaki her şey yalan. Adamın ailesi demiş ki bu eve geldin artık buradan çıkış yok, bu da kaderim böyleymiş deyip tamam demiş. 3 kardeşi gelip ağlamışlar, ya biz seni bu günler için mi okuttuk? bak senin her zaman arkandayız ne olur dön eve, unutalım her şeyi ama bırak bu insanları, kız da o benim kocam demiş. Annem; kardeşlerin aramıyor mu artık yoksa falan deyince, yok abla her zaman arıyolar gel diyorlar ama ben de alıştım artık diyordu.
İşte o açık kapısı olduğu bariz belli olduğundan bu umursanmazlığı ya.
şok oldum ya ailesi için ne büyük acıburnu düşse yerden almıcak kız, annesi ağlıyomuş gelinlik giyemedin niye kaçtın vs diye bizim kızda ben zaten gelinlik giymek istemiyodum ki demiş
ya açık kapı değil. bohça gittikten sonra arasa da açamam mesela. ama ne söyleyeceğini de merak ederim yani. ne yapacağım bilmiyorum şu an.
Pofuduk sürekli bir sonraki hamlenin önünü kapatmamak için temkinli davranıp durdunuz. Bitirince tam bitireceksiniz ve kenara çekileceksiniz, neyin nasıl konuşulacağı imkanın nasıl yaratılacağı sizin derdiniz olmamalı.ya açık kapı değil. bohça gittikten sonra arasa da açamam mesela. ama ne söyleyeceğini de merak ederim yani. ne yapacağım bilmiyorum şu an.
adamın beni şeyine takmadığı durum için geçerli değil o.evlenmesekte ayrılmayız demiştin ama daha önce de, 1 yıl sonra nikah kıyarız demiştin bide sanki ama ondan emin değilim
Pofuduk sürekli bir sonraki hamlenin önünü kapatmamak için temkinli davranıp durdunuz. Bitirince tam bitireceksiniz ve kenara çekileceksiniz, neyin nasıl konuşulacağı imkanın nasıl yaratılacağı sizin derdiniz olmamalı.
Siz hep açık kapılı göndermeler yaptınız, bu adamın bunlara karnı tok.
Pofuduk saçmaladı, saydı döktü. Diyor.
Daha önce de aramamıştı sizi, siz iyi niyetinizden ölecektiniz, yok hastaları var vs...
Sizin kesin kararlı adımlarınız yok o yüzden de kale alınmıyorsunuz nişanlınız ve ailesince.
şok oldum ya ailesi için ne büyük acı
Aynen öyle...biz sanalda bu hissi aldıktan sonra kızı 9 senedir tanıyan adam nasıl sezmesin
görümceciğime her şey için teşekkür etmek de aileye duyurup tutuşturmak için iyi yöntem aslında. ama bilemiyorum şu an.
ailem "bohça bu kapıdan çıktıktan sonra herhangi bi şekilde görüşürsen biz yokuz" dedi diyorum. net değil mi neden anlamıyorsunuz ki?
al işte hurafeye inanırsan büyü yaptırdılar kıza de, daha mantıklı olunacaksa akıl tutulması de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?