9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

bohça en son iş arkadaşlar. sonrasında hiçbir şekilde görüşemem dedim.

teyze kızının günahını alıyor değilim, ailedeki evlilik düzenine bakınca benimkine o düşüyor.

kızın belki sevdiği var belki okuyo, yani tanımıyorum bilemem meyli var mı yok mu ama su an konu dışı teyze kızı falan, ha belkide olur olursa zaten hepten rezillik

görümceciğime her şey için teşekkür etmek de aileye duyurup tutuşturmak için iyi yöntem aslında. ama bilemiyorum şu an.

pofuduk aramasını beklemiyorum bitti gözüyle bakıyorum falan diyosun ama hep bi açık kapın var, mesela bohça en son iş dedin, ne olmalı mesela, cumaya kadar aramaması en son radde mi

o zaman ne olacak cuma günü yani

burnu düşse yerden almıcak kız, annesi ağlıyomuş gelinlik giyemedin niye kaçtın vs diye bizim kızda ben zaten gelinlik giymek istemiyodum ki demiş

Ya kişisel olarak böyle denyoluklar çok oluyo valla il sınırlarından bağımsız bunlar. Ben bir tane anlatayım;

Bi gün annemle dolanıyoruz, bir kıza sordu işte "ne yaptın, hala dönmicen mi baba evine bak kendine yazık ediyorsun." dedi. Ben de sonrasında yine neyin peşindesin ahahah, kim bu kız? dedim.

Kız internetten tanışmış adamla sevgili olmuşlar kaçmış gelmiş, bir geliyor ki adam kanser ve çocuğu da olmayacak. Kendisi hakkındaki her şey yalan. Adamın ailesi demiş ki bu eve geldin artık buradan çıkış yok, bu da kaderim böyleymiş deyip tamam demiş. 3 kardeşi gelip ağlamışlar, ya biz seni bu günler için mi okuttuk? bak senin her zaman arkandayız ne olur dön eve, unutalım her şeyi ama bırak bu insanları, kız da o benim kocam demiş. Annem; kardeşlerin aramıyor mu artık yoksa falan deyince, yok abla her zaman arıyolar gel diyorlar ama ben de alıştım artık diyordu.

kusur bulmak isteyen gözünün üstünde kaşın var der, yine bulur.

fakat bir de somut gercekler etrafında toplanan terbiyesizlikler vardır ki... konu sahibinin yasadıklarında da, sizin anlattıklarınızda da cok agır seyler var.

ben de tanıdıgım insanlardan örnek vermek istedim... bir de sayfalarca hep varlıktan vs bahsediliyordu da o konuya girmek istememiştim, tokatın gercekten ileri gelen aileleri bu bahsettiklerim ama ne mal ne mulk konusunda öyle ayyuka cıkmıs tavırlarını da görmedim.

ayrıca -zaten kabul edilmemesi gerekir de- bir sans verilmesi düsünülüyorsa dahi daha ilk ayrılık mevzusunda elemanın kapıya gelip yapma etme oglum denmesini saglayacak kadar özür dilemesi gerekirdi.

beklentileri asgari düzeyde bile tutmayınca sonuc ortada.

İşte o açık kapısı olduğu bariz belli olduğundan bu umursanmazlığı ya.

al işte hurafeye inanırsan büyü yaptırdılar kıza de, daha mantıklı olunacaksa akıl tutulması de

ya açık kapı değil. bohça gittikten sonra arasa da açamam mesela. ama ne söyleyeceğini de merak ederim yani. ne yapacağım bilmiyorum şu an.

ya açık kapı değil. bohça gittikten sonra arasa da açamam mesela. ama ne söyleyeceğini de merak ederim yani. ne yapacağım bilmiyorum şu an.

evlenmesekte ayrılmayız demiştin ama daha önce de, 1 yıl sonra nikah kıyarız demiştin bide sanki ama ondan emin değilim

Pofuduk sürekli bir sonraki hamlenin önünü kapatmamak için temkinli davranıp durdunuz. Bitirince tam bitireceksiniz ve kenara çekileceksiniz, neyin nasıl konuşulacağı imkanın nasıl yaratılacağı sizin derdiniz olmamalı.
Siz hep açık kapılı göndermeler yaptınız, bu adamın bunlara karnı tok.
Pofuduk saçmaladı, saydı döktü. Diyor.
Daha önce de aramamıştı sizi, siz iyi niyetinizden ölecektiniz, yok hastaları var vs...
Sizin kesin kararlı adımlarınız yok o yüzden de kale alınmıyorsunuz nişanlınız ve ailesince.

ailem "bohça bu kapıdan çıktıktan sonra herhangi bi şekilde görüşürsen biz yokuz" dedi diyorum. net değil mi neden anlamıyorsunuz ki?

şok oldum ya ailesi için ne büyük acı

Kız kaçtıktan sonra en yakın arkadaş olarak bana geldiler işin aslı ne diye, dedim kız hamile idi siz vermeyince kaçtı zaar, aile şok oldu ama sonra kızları benim için o da biliyodu demiş sanki bunlar sevisirken başlarını bekledim, anlattın da biliyorum deli karı, bak kızdım gene

sonra olay şeye döndü sanki kıza ben akıl verdim adamla birlikte ol hamile kal seni vermek zorunda kalsınlar...aile bu teze bel bağladı kızlarını affetti ben afaroz edildim faceden falan silindim

başkasına çamur atmak kendi evlatlarına çamur atmaktan kolay geldi

görümceciğime her şey için teşekkür etmek de aileye duyurup tutuşturmak için iyi yöntem aslında. ama bilemiyorum şu an.

diger üyeler ne düsünür bilmiyorum da yerinizde olsam aramazdım.

vakti zamanında "samimiyetsizsin" diyen ve hatta aileye gittiginiz yemekten apartopar kalkmanıza neden olan görümceye simdiye kadar olan her sey icin tesekkur edip helallik mi alacaksınız?
yoksa "iyi halt yediniz ailecek, teşekkürleri mi sunuyorum" mu diyeceksiniz?

iki koşulda da tüm bu olaylarda muhatabınız o olmadıgı gibi bittigini kesinlestireceginiz kisi de o degil.
bohcayı gonderdiginiz gün eski sözlünüzü aramak istemiyorsanız onu arar iletirsiniz, böylece aileniz adına yapacagınız seyde onların ailesinin de haberi olmus olur.

fakat şu aşamada sabırsızlıgınıza yenik düşüp onu aracı yapmamanızı tavsiye ederim.

al işte hurafeye inanırsan büyü yaptırdılar kıza de, daha mantıklı olunacaksa akıl tutulması de

Kız; kocam hasta olduğu için bana kötü davranıyo, yoksa kaçmadan önce konuşurken çok iyiydi bana iltifat ederdi, şimdi psikolojisi bozuk diyomuş. Anneme yeter ya anlatma dedim ondan sonra, yani birbirlerini seviyolar başkasına bir şey demek düşmez de diyemiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…