- 15 Mayıs 2014
- 2.904
- 3.560
- 178
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #3.461
Siz neyi anlamıyorsunuz biliyor musunuz?ailem "bohça bu kapıdan çıktıktan sonra herhangi bi şekilde görüşürsen biz yokuz" dedi diyorum. net değil mi neden anlamıyorsunuz ki?
Kız; kocam hasta olduğu için bana kötü davranıyo, yoksa kaçmadan önce konuşurken çok iyiydi bana iltifat ederdi, şimdi psikolojisi bozuk diyomuş. Anneme yeter ya anlatma dedim ondan sonra, yani birbirlerini seviyolar başkasına bir şey demek düşmez de diyemiyorsun.
Siz neyi anlamıyorsunuz biliyor musunuz?
İşte o bohça gidince görüşemezsin demiş ya aileniz, nişanlınız sadece sizin değil ailenizin de gönlünü yapmak için çaba sarfetmek zorunda kalacak. Olmazı olduracak.
Sizinkisi ufak bir tartışma değil, hala gemileri yakmaktan ödünüz kopuyor. O gemileri cayır cayır ateşe verirdim, adam olan seven gelsin söndürsün.
Ben de hic sanimiyorum.işte aile asla ikna olmaz. diye bakıyo pofuduk ama kendi ailesi de sanmam ki o durumda assssla desin
Anlat lutfen ya..Bide resti pofuduğa anlatma çabalarımız var değil mi
Daha önce rest çekmedim bilmiyorum iller kez evleniyorum bilemedim...cinayet işlemedim ama biliyorum ne olduğunu ya da aramızda 10 kere evlenen yok heralde
reste kendi hayatımdan örnek vermek istedim ama baak benim eşim bunu yaptı gibi gıcık bi pozisyona düşmek istemiyorum
Bide resti pofuduğa anlatma çabalarımız var değil mi
Daha önce rest çekmedim bilmiyorum iller kez evleniyorum bilemedim...cinayet işlemedim ama biliyorum ne olduğunu ya da aramızda 10 kere evlenen yok heralde
reste kendi hayatımdan örnek vermek istedim ama baak benim eşim bunu yaptı gibi gıcık bi pozisyona düşmek istemiyorum
Anlat lutfen ya..
burda seni o pozisyonda gorecek yoktur.
Çektim ben bir kere durum farklı ama içerik alakalı sayılır :)
Zam istedim vermediler, patronla karısı da tanıdık, 3 lira zam için 2 araba laf işittim, sabırla bekledim susmalarını en sonunda adam bir de dedi ki "sen kocan olsa demek sabretmeyip boşayacaksın.", "tabi ki boşayacağım sorun 3 lira değil böyle saçma sapan konuşması." diye patladım. Adam da al paranı git o zaman, kovuldun dedi, ben de iyi dedim çıktım. Kadın bu sefer tekrar çağırdı ağladı falan, bak büyük vebal falan dedi hoş gör sen onu, sinirliydiniz dedi. O ağladıkça daha fazla sinirlendim. Hamileliğinin vebalini de bana yükleyeceksin kocana yapsaydın duygu sömürüsünü de 3 lira verseydi dedim. Çok vicdansızsın dedi, ben de evet sayenizde güzel yerde öğrendim dedim. Neyse sonra başka iş buldum da orada benimkiyle tanıştıkGördüğümüz gibi her işte bir hayır var.
Eee azme bak bravo valla : )biz eşimle dersanede tanıştık o meslek lisesi mezunu iyi puan aldı ama üniversite olmıcak belli, o sırada rahmetli babam bana polislik sınavına gir diyip duruyordu annem Yücel de girsin dedi, özetle birlikte girdik o kazandı gitti adanaya, ben ankarada kaldım başkent üniversitene başladım, benim okul hazırlık dahil 5 yıl, polis okulu 2 yıl, daha ilişkinin 1.senesi yeni dolmuş, eşime dedim sen okulu bitireceksin kimbilir nereye tayin olacaksın benim okulu bitirmeme daha 3 yıl olacak ben uzaktan ilişki yürütemem ayrılırız bak dedim, restim bu oluyo,sen bilirsin kızım da diyebilirdi ki bu da benim aldığım risk, uzak kalmıcaz ben okulu derecede bitircem kuraya kalmadan ankaraya gelicem dedi dediğini de yaptı 3. ya da 5.bitirdi geçmiş gün bilemedim şimdi, geldi ankaraya, ailesiyle yaşadığı için evlenene kadar para biriktirdi böylece kimseye eyvallahımız olmadı, benim ödev tez sınav dönemlerimde hep yardımcım oldu, o sırada 2 yıllık polis okulunu açıköğretim ile 4 e tamamlayıp askerliği kısa dönem yapayım gene fazla ayrı kalmayalım dedi, açıköğretim bitti o askere gitti ben kpssye girdim, ulan. dedim adama rest çektim derece yaptı ankaraya geldi benim kpss de kesin ankara olmalı dedim kendimi gaza getirdim Allahtan ankara oldu sonra işe girdim falan, evlendik batmana şark görevine geldik bu kısım hikaye anlatmaya gerek yok
Eee azme bak bravo valla : )
Helal olsun da diyorum, isteyince herşey olduruluyormuş yani : )
Kız kaçtıktan sonra en yakın arkadaş olarak bana geldiler işin aslı ne diye, dedim kız hamile idi siz vermeyince kaçtı zaar, aile şok oldu ama sonra kızları benim için o da biliyodu demiş sanki bunlar sevisirken başlarını bekledim, anlattın da biliyorum deli karı, bak kızdım gene
sonra olay şeye döndü sanki kıza ben akıl verdim adamla birlikte ol hamile kal seni vermek zorunda kalsınlar...aile bu teze bel bağladı kızlarını affetti ben afaroz edildim faceden falan silindim
başkasına çamur atmak kendi evlatlarına çamur atmaktan kolay geldi
kimse kendinde suç aamaz zaten. sen hamile kal dedin diye kaldı kendi beyni yok. iyi olmuş hayatından bi sorun azalmış . yoksa hala uğraş dur vakit kaybet
Şehzade geldi herhaldePofuduk nerdesin?
Ay arkadaşlarla dışarı çıktık; sürekli buraya girmemek için zor tuttum kendimi
Pofuduk nerelerdesin? İnşallah sen aramadın "Gel konuşalım" diye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?