- 28 Kasım 2014
- 2.849
- 4.258
- 168
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #3.481
Yani ayağına gelmez de anasının evine çağırabilir. Hadi bakim ailemle çöz, anlat kendini babında.
Benim de eşim yemeğe geldi. Çatladım gidene kadar.
Pofuduk diyelim ki aradı. Merak etme "O" gelmez
Özeti bile uzun sürer : ) ben cesaret edemedim , bilemedim ne yazacağımı. ( hangi birini yani)Arkadaşlar bu konu burayamı taşındı bdv de değilmiydiYa bin küsür mesaj var yazılmış nasıl okuyacam bi özet geçseniz olmamı Bende göz atim gene sayfalara
Yalnız var ya nişanlısı ve ailesi elimize geçse kimbilir ne çemkiririz : )
Yani ayağına gelmez de anasının evine çağırabilir. Hadi bakim ailemle çöz, anlat kendini babında.
Ay deme öyle, bir olabiletisi bile ürkünç, korkunç geldi : )severiz belkide
Ay deme öyle, bir olabiletisi bile ürkünç, korkunç geldi : )
Adamın kafası başka türlü çalıyor.
Empati yoksunu.
Yalnız var ya nişanlısı ve ailesi elimize geçse kimbilir ne çemkiririz : )
Stockholm Sendromu babında
Açılın, ben özetlerimArkadaşlar bu konu burayamı taşındı bdv de değilmiydiYa bin küsür mesaj var yazılmış nasıl okuyacam bi özet geçseniz olmamı Bende göz atim gene sayfalara
Evet ya, benim şiddet eğilimimi arttırıyor böylesi, her yönlü zarar bunlar.Hele sözlüsü yeminle teflon tavayla geçiresim var kafasına
Çok sağol canım cevaplamadaki cesaretine hayran kaldımAçılın, ben özetlerim
Pofuduk'la sevgilisinin arasında aileden dolayı sorunlar vardı. Aile her şeye karışıyordu; bu sebepten yüzük attılar. Bu arada sevgilinin dedesi öldü; Pofuduk kıyamadı, yanına gitti sevgilisinin. Aile "Sen bizi yanlış anladın kızım" demeye getirdi. Öyle tekrar yüzükleri taktılar; barışmış sayıldılar. Sorunlarla ilgili Pofuduk aileyle yüzleşti. Sevgilisi bir nevi (bize göre) onu ortaya attı yani. Sonra o da Pofuduk'un ailesiyle konuştu; "Bir daha Pofuduk ne derse o" dedi (güya).
Sonra aile "Bizim alt katımızdaki daireye taşının" dedi; Pofuduk istemedi. Sevgili "Ben halledeceğim" dedi ama halletmedi. Sonra onun da orada oturmak istediği ortaya çıktı ve sevgili bir de üstüne ilgisizleşti. Buluşmaları filan unuttu. Pofuduk tam alt katla ilgili yumuşuyordu ki evlendikten sonra, aynı apartmanda oturan ve daha önce Pofuduk'un canını sıkmış teyzeye göz kulak olmalarının da beklendiği ortaya çıktı. Yani sevgilinin "Bize karışmayacaklar" dediği yalan oldu; daha şimdiden onlar evlendiğinde üstlenecekler görevler bile belirlenmişti.
En son sevgilisi nişan alışverişini unutunca ve saatlerce telefonuna çıkmayınca Pofuduk nişan attı. Gerçi eve dönerken yüzükleri de yanına almış ama, neyse
Şimdi sevgili arayacak mı diye bekliyoruz. Biz bohçaları götürmesi taraftarıyız; Pofuduk ise bunun son gemiyi de yakmak olacağını düşündüğünden henüz bunu yapmıyor. Cumaya kadar süre vermiş sevgilisine.
Edit:
Adamın hayırsız olduğu noktasında hepimiz hemfikirizÇok sağol canım cevaplamadaki cesaretine hayran kaldımZaten konuyu biliyodunda okadar uzamışki bide taşınmış biraz önce gördüm Bu kız çok seviyor bu hayırsız adamı nolcak bende merak ediyorum
Sizce arkadaşlar evlenseler mutlu olurlarmıBen sevginin herzaman herşeyi halledeceğine inanamıyorum bi türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?