- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #3.501
Aşk iki kişiliktir canım.
Ancak karşılıklı olursa mümkün.
ki bence aşk karşılıklı olsa da kafalar uyuşmuyosa gene sorun, kalbin sevdiği mantığa da yatacak bence
Geldi mi? Ne yalan söyleyeyim; şaşırdım. Kendi mi geldi? Barıştınız mı?geldi de evde değilim şimdi. annemler misafirliğe gitmişti onların yanına uğradım eve gidince detaylı anlatacağım.
Çatlayacağım yeminle.geldi de evde değilim şimdi. annemler misafirliğe gitmişti onların yanına uğradım eve gidince detaylı anlatacağım.
Geldi mi? Ne yalan söyleyeyim; şaşırdım. Kendi mi geldi? Barıştınız mı?
Öyle bir hale gelmişiz ki inanamıyoruz adamın kendi kendine gelebileceğine.Geldi mi? Ne yalan söyleyeyim; şaşırdım. Kendi mi geldi? Barıştınız mı?
Birşey anladıysam ne olayımpek öyle sayılmaz. barıştık gibi değil. gelmeyecekti aslında yani işi geç bitti o ara mesajlaşıyorduk benim bazı sıkıntılarım oldu eve dönemedim gelip aldı diyeyim. yoksa beklemeyecektim.
Ooo ne resti bacım, mesajlaşmalar adamın işi geç bitmişmişler.pek öyle sayılmaz. barıştık gibi değil. gelmeyecekti aslında yani işi geç bitti o ara mesajlaşıyorduk benim bazı sıkıntılarım oldu eve dönemedim gelip aldı diyeyim. yoksa beklemeyecektim.
Öyle bir hale gelmişiz ki inanamıyoruz adamın kendi kendine gelebileceğine.
Ooo ne resti bacım, mesajlaşmalar adamın işi geç bitmişmişler.
Yok anam kendi kaşınıyor derler bu duruma.
Bunun olmaması ihtimali sence kaç?Pofuduk rahatsızlandın mı? Onu mu duydu geldi?
Bana ilk sen aramadığını, msj atmadığını söyle nolur.
Oy kıyamam, acil bitirmesi gerken şeyi teslm etmeden geldi , nimetten sayalım bunu.kendi kendine geldi sayılmaz. acil bitirip teslim etmesi gereken bi iş varmış onu bitirmeye uğraşıyordu ama ben öyle olunca bitirdi teslim etmeden bıraktı geldi.
Pofuduk rahatsızlandın mı? Onu mu duydu geldi?
Bana ilk sen aramadığını, msj atmadığını söyle nolur.
Yine bir gün "Ben demiştim" diyordumBunun olmaması ihtimali sence kaç?
Oy kıyamam, acil bitirmesi gerken şeyi teslm etmeden geldi , nimetten sayalım bunu.
Avuntunun da böylesiçok güzel dövdüm ama
Yine bir gün "Ben demiştim" diyordum
Yani aslında biz sevgilinin senin kapına gelmesini bekliyorduk ama aslında siz buluşmak için sözleşmiştiniz gibi anlıyorum.ilk ben mesaj attım çünkü bugünkü işin saati değişti. ikimizin çalışma alanları da bodrum katlar, telefon çekmeyen yerler. işe başlamadan mesaj attım, eve gidince kopyalarım. yetişemeyeceğini falan söylüyordu. çok giderli cevap yazıp eve gidiyordum ki gidemedim. o ara işini bitirdi geldi o da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?