9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

ama saat değişti.
Tamam da onun senin kapına geliyor olması gerekiyordu teknik olarak. Saati yakalayamasa da evin kapısına gelebilirdi mesela. Öyle "7'de çıkıyorum, gel gönlümü al" olur mu ya, sen de

Bir de utanmadan yetişemem demiş.

Yok kesin kafa yeme durumu var.
İşin saati değişti, telefon çekmezdi bla bla bla..
Arkadaşıma söyleyeceğim laf:
Kızım sen aklını peynir ekmekle mi yedin?

Offff pofuduk offff

Yani aslında biz sevgilinin senin kapına gelmesini bekliyorduk ama aslında siz buluşmak için sözleşmiştiniz gibi anlıyorum.

Sırf biz susalım diye ağzımıza birer parmak bal çalıyorsun Pofuduk
Sözleşilmiş ( daha doğrusu pofuduğun talebi bu yönde olmuş) adam yine işi olduğunu acil teslim etmesi gerektiğini belirtip gelmeye yanaşmamış. Pofuduk rahatsızlanmış, beyzade de tenezzül edip gelip almııış.

anlatıcam ya bi şey yapamadım şu an.

Yahu siz rest ne demek biliyor musunuz?

Guya soz attiniz, soz atan insan bugun isim su saatte bitecek diye mesaj atar mi sizce?

Hem de yuzuk atilan hic aramamisken?

Ne demek saat degisti, adam size gelsin diye bir de araba yollasaydiniz bari. Ki gelmeyecekmis yine de.

Gercekten bu adam sizi neden alt katinda oturtmasin ki? Neden korksun? Ne kaybedecek?

Kendi ayrildiginda bile adama kusura bakmayin ama yalvaran biri var karsisinda.

Yok bilmiyormuş, daha önce sordum ben

Hayır sanki kendi çıkıp geldi bir de...

Pofuduk ne yazacak merak içerisindeyim.

Pofuduk inat ediyor artik bence.
Mutfakta az bi işim var. Geleceğim inş.
Tırnak yedirtecek, saçımızı başımızı yolduracak cinsten şeyler yazacak işte.
Merak etme.

Yok bilmiyormuş, daha önce sordum ben

Hayir gercekten inanilmaz bir durum ya.

Sozlunuz evinizin yerini ogrenemedi mi konu sahibi? Diyelim geldi bulamadi, ki gelmeye de niyeti yokmus, arar ya da sizin evin onune gelir. Gelmek istedikten sonra.

Bu kadar insan size kendinizi dusurdugunuz durum cok kotu diyor. Eminim bir arkadasinizla paylassaniz o da oyle diyecek.

O adam arkadasiyla paylassa arkadasi ne der siz dusunun. Hayir baskalarinin ne dusundugunu umursamiyorum diyorsaniz, sevgilinizin sizi umursamamasi da sorun olmaz herhalde.

Bosverin, alt katta oturun. Hayret bir sey.

Hayir merak ediyorum, size dovmussun iyi olmus diyen cikar mi saniyorsunuz?

Umursamadi diye dovuyorsunuz, sevmiyor diye de oldurursunuz konu temelli kapanir.

Bu adam belki evlenmeden pofuduğu bırakacak. Söylemedi demeyin.
Evlense de bir süre sonra bıktırdın beni, mutsuzum deyip bırakacak. Duyduğu duyacağı bir araba lafa hiç girmiyorum.

Günlerdir kıyısından döndüğüm sigara bağımlılığına yakalandım yakalanacağım yahu
Ben bu konuyla ilgili olacakları tahminimce sıralamıştım da sıralamaya sondan başlasaymışım keşke
Pişmanlıklar, aramalar, ulaşmaya çalışmalar, sevgilinin ailesinin uzlaşmak için sizin eve gelmesi ve Pofuduğun ne yapacağının bilinmemesi şeklinde öngörmüştüm kabaca
Şimdi iş sondan başladı
Diğer aşamalar şu halde çöpe gider

O diğer aşamaları pofuduk rüyasında ancak görür.

geldim.

ne anlatayım onu da çok bilmiyorum aslında.

mesaj attım evet, "son kez konuşmak istiyorsan gelirsin, gelmezsen yarın bohçalarını getiririm, artık herkes kendi yoluna bakar" diye. "işim bitmeyebilir" yazmış ama ben bunu çıkınca gördüm. "bitir, beni ilgilendirmiyor, beklemem" dedim.

beklemedim de. mesaj atıyordu, ben de gayet saydırıyordum, eve de gidiyordum ama birden öyle olunca gidemedim. "bekle geliyorum" dedi geldi aldı.

öyle gelsin diye yalvarmadım yani. işi erken bitse gelir miydi gelirdi.

konuştuğumuz şeyler var da sonuç olarak restin ne olduğunu o da öğrenmiş bulunuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…