- 15 Eylül 2014
- 1.848
- 4.513
- 208
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #3.521
Tamam da onun senin kapına geliyor olması gerekiyordu teknik olarak. Saati yakalayamasa da evin kapısına gelebilirdi mesela. Öyle "7'de çıkıyorum, gel gönlümü al" olur mu ya, sen deama saat değişti.
Bunun olmaması ihtimali sence kaç?
ilk ben mesaj attım çünkü bugünkü işin saati değişti. ikimizin çalışma alanları da bodrum katlar, telefon çekmeyen yerler. işe başlamadan mesaj attım, eve gidince kopyalarım. yetişemeyeceğini falan söylüyordu. çok giderli cevap yazıp eve gidiyordum ki gidemedim. o ara işini bitirdi geldi o da.
ilk ben mesaj attım çünkü bugünkü işin saati değişti. ikimizin çalışma alanları da bodrum katlar, telefon çekmeyen yerler. işe başlamadan mesaj attım, eve gidince kopyalarım. yetişemeyeceğini falan söylüyordu. çok giderli cevap yazıp eve gidiyordum ki gidemedim. o ara işini bitirdi geldi o da.
Sözleşilmiş ( daha doğrusu pofuduğun talebi bu yönde olmuş) adam yine işi olduğunu acil teslim etmesi gerektiğini belirtip gelmeye yanaşmamış. Pofuduk rahatsızlanmış, beyzade de tenezzül edip gelip almııış.Yani aslında biz sevgilinin senin kapına gelmesini bekliyorduk ama aslında siz buluşmak için sözleşmiştiniz gibi anlıyorum.
Sırf biz susalım diye ağzımıza birer parmak bal çalıyorsun Pofuduk
Garibim de seviniyor şimdi ama geldi geldi, işini bitirmeden hem de, tekti orda vuhuuuu .edalarında.Offff pofuduk offff
Yani aslında biz sevgilinin senin kapına gelmesini bekliyorduk ama aslında siz buluşmak için sözleşmiştiniz gibi anlıyorum.
Sırf biz susalım diye ağzımıza birer parmak bal çalıyorsun Pofuduk
Bizde bohça bohça diyoruzŞurda kendimi atacak yer bulamadım. Yoksa aticiiiiim.
anlatıcam ya bi şey yapamadım şu an.
Garibim de seviniyor şimdi ama geldi geldi, işini bitirmeden hem de, tekti orda vuhuuuu .edalarında.
Yok bilmiyormuş, daha önce sordum benYahu siz rest ne demek biliyor musunuz?
Guya soz attiniz, soz atan insan bugun isim su saatte bitecek diye mesaj atar mi sizce?
Hem de yuzuk atilan hic aramamisken?
Ne demek saat degisti, adam size gelsin diye bir de araba yollasaydiniz bari. Ki gelmeyecekmis yine de.
Gercekten bu adam sizi neden alt katinda oturtmasin ki? Neden korksun? Ne kaybedecek?
Kendi ayrildiginda bile adama kusura bakmayin ama yalvaran biri var karsisinda.
Tırnak yedirtecek, saçımızı başımızı yolduracak cinsten şeyler yazacak işte.Hayır sanki kendi çıkıp geldi bir de...
Pofuduk ne yazacak merak içerisindeyim.
Pofuduk inat ediyor artik bence.
Mutfakta az bi işim var. Geleceğim inş.
Yok bilmiyormuş, daha önce sordum ben
Bu adam belki evlenmeden pofuduğu bırakacak. Söylemedi demeyin.Hayir gercekten inanilmaz bir durum ya.
Sozlunuz evinizin yerini ogrenemedi mi konu sahibi? Diyelim geldi bulamadi, ki gelmeye de niyeti yokmus, arar ya da sizin evin onune gelir. Gelmek istedikten sonra.
Bu kadar insan size kendinizi dusurdugunuz durum cok kotu diyor. Eminim bir arkadasinizla paylassaniz o da oyle diyecek.
O adam arkadasiyla paylassa arkadasi ne der siz dusunun. Hayir baskalarinin ne dusundugunu umursamiyorum diyorsaniz, sevgilinizin sizi umursamamasi da sorun olmaz herhalde.
Bosverin, alt katta oturun. Hayret bir sey.
Hayir merak ediyorum, size dovmussun iyi olmus diyen cikar mi saniyorsunuz?
Umursamadi diye dovuyorsunuz, sevmiyor diye de oldurursunuz konu temelli kapanir.
O diğer aşamaları pofuduk rüyasında ancak görür.Günlerdir kıyısından döndüğüm sigara bağımlılığına yakalandım yakalanacağım yahu
Ben bu konuyla ilgili olacakları tahminimce sıralamıştım da sıralamaya sondan başlasaymışım keşke
Pişmanlıklar, aramalar ulaşmaya çalışmalar, sevgilinin ailesinin uzlaşmak için sizin eve gelmesi ve Pofuduğun ne yapacağının bilinmemesi şeklinde öngörmüştüm kabaca
Şimdi iş sondan başladı
Diğer aşamalar şu halde çöpe gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?