9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

yalnız bu akşam geçirdiğim sinir krizini 9 yılda geçirmemişimdir ondan eminim. çok korktu onu da gördüm.
benim de durumda olduğumu, işin ciddiyetini yavaş yavaş anlamaya başladı. bu adam bu kadar mal değildi ona hayret ediyorum.

Bu hâliyle rest değil naz görmüş oldu. Kızmak haddim olmadığı için bir şey demiyorum.

Yav he he Pofuduk...
Birden öyle olunca gidemedim ne yahu?
Ama kendi düşen hiç ağlamasın. Ben bu saatten sonra size yaşatılanlara, yaşatılacaklara üzülmem.

Bu hâliyle rest değil naz görmüş oldu. Kızmak haddim olmadığı için bir şey demiyorum.
Haddim olmasa da yazdım ben birşeyler.
Kimse kusura bakmasın.
Gerçekten tanıdığım, değer verdiğim biri gibi üzüldüm, kafa patlattım. Hadsizliğim bundan sanırım.

Ya konu sahibi, isi erken bitseydi gelirdi ne demek?

Adama gelmezsen bohca gonderecegim diyorsunuz, yetisemeyebilirim diyor.

Size acikca umrumda degil bitmesi demis.

Sinir krizi gecirmeniz sebebiyle gelmek zorunda hissetmis, yuzunuze diyememis. Zaten diyebilecek bir karakteri de yok.

Biraksaydiniz kesin olarak ayrilmistiniz, anliyor musunuz bunu?

Yavas yavas anlamaya basladi oyle mi? Siz ya dalga geciyorsunuz bizimle, ya da sifir ozguvenli, kendine saygisi olmayan birisiniz.

Bu kadar soyluyorum ben artik.

Sizi yargılamayız, sonuçta herkes bir değil. Fakat kızmayın ama bu yaşadığınız akıl almaz saçmalıktaki olaylar zincirinde siz de suçlusunuz. Siz bu kadar tavizkar olmasaydınız, biraz kendinize saygı duysaydınız olaylar böyle kısır döngüye girmezdi. Sürekli aynı şeyler oluyor farkında mısınız? Kendi kendinize ayrılıyor kendi kendinize barışiıyorsunuz. Belki şimdi barışmadınız ama barışacaksınız. Bu hareketlerinizle sadece kendinizi komik duruma düşürüyorsunuz (sözlünüzün ve ailesinin gözünde) ve hiç ciddiye alınmıyorsunuz. Bunların farkında mısınız?

nazı da öyle pek gördüğü söylenemez benden. şu an benim açımdan hiçbir şeyin yolunda olmadığını anladı. çekip gidecek kadar yılmış olduğumu gördü. o salak hala yüzüğü ev meselesinden attım sanıyormuş, "beni mal mülk için mi seviyordun" tribinde. o laflarını güzelce yedirdim.

ee ne konuştunuz peki? bir yere bağlandı mı?

barıştık veya ayrıldık diyemem.

ama benim ne durumda olduğumu, yüzüğü neden attığımı, o evi neden istemediğimi, neden bu kadar mutsuz olduğumu gerçekten anladı sanırım bu sefer.

bi de ev alacaklarmış onu söyledi.

şimdi aradı mesela, küçük dayısının karısı rahatsızmış hastaneye kaldırmışlar onu haber veriyor. son zamanlarda bu hiç yapmadığı bi şeydi. önceden evet yapıyordu, ama son zamanlarda hayır. "merak etme, eve dönünce ben seni arayacağım" dedi.

Yav he he Pofuduk...
Birden öyle olunca gidemedim ne yahu?
Ama kendi düşen hiç ağlamasın. Ben bu saatten sonra size yaşatılanlara, yaşatılacaklara üzülmem.

olayın aslı şu, cuma akşamı yataktaydım, sigaraya gitmek için ayağa kalkmamla yere yapışmam bir oldu. sol bacağımın üstüne basamadım ve uzun bi süre de kalkamadım. bildiğin benim sol bacak tutmadı. voltaren falan sürdüm, düşerken bi de üstüne burkmuşum çünkü, ama muhtemelen uyuşmuştur diye de üstünde durmadım. bugün yine aynısı oldu, üstüne basamadım. oturdum kaldım kıpırdayamadım. o geliyorum demese ya trafiğin rahatlamasını bekleyecektim ya babamı arayacaktım.

umurunda değilse yine bitecek, bugün gelmiş olması bi şey ifade etmiyor.

Bir dizinin bir sahnesinde kadın adamın ilgisini görmek için buzlu küvete girip, camı açıp uyumuştu, hasta olsun da adamın alakasını çeksin diye.
Pofuduk da evlenince uygulasın, başka seçeneği pek yok zaten.

Arkadaşım her şeyi bi kenara bırakalım madem barışacaktın - yani ben affedecek olduğunu ve bunu zaten bildiğini düşünüyorum artık kusura bakma - yahu insan hiç mi inadından bari olsa bi kaç gün arasın sorsun biraz, nabzını yoklamış olayım, tavırlarına bi bakayım demez
Ben gönül işlerinde hiç iyi değilimdir ama azıcık inadım da vardır yahu

postamı koydum gidiyordum zaten. "gelmediysen gelme bi daha, bitti, sen beni hiç umursamadın zaten, sevsen şimdiye kırk kere gelirdin" durumundaydım, yürüyemeyince gidemedim. onu beklemiş değilim, gelsin diye yalvarmış da değilim. bugünden sonra yine o aramazsa aramayı düşünmüyorum. bohçalarını da haftasonu gelip alsınlar. yani haftasonuna kadar vakti var. dün söylediğimden farklı bi şey söylemiyorum.

Aileniz misafirlikteydi oraya yğramamış mıydınız?
Babamı arardım gelir alırdı, beyzadenin tenezÜl edip gelmesi gerekmezdi. Onun niye haberi olsun ki ya, hayretler içerisindeyim yemin ediyorum.

Hala yok bilmem kimin karısı ıdı bıdı....
Size ne size ne.
Yazacak milyon şey var size ama .

dayısının karısı beni ilgilendirdiğinden değil, "şu an şu sebepten seninle ilgilenemiyorum ama uygun olunca arayacağım, unutmadım, seninle ilgilenmem gerektiğini biliyorum" diye açıklama yapması önemli.

hep yapıyordu ama son birkaç haftadır veya aydır, net bi şey söyleyemem, bunu bile yapmıyordu.

Sizin yaptığınız da yalvarmakla eşdeğer.
Geldi sizi eve bıraktı ve siz de mutlu oldunuz.
Dürüstçe cevap verin kaç saatini ayırdı size?? ( geldiği andan gittiği ana kadar)

Ya ona ne ona ne.
Sevdiği kadının sinirden stresten artık bacağı vs tutmaz olmuş, sinir krizleri geçirmiş adam hala dayısının karısının hastanesiyle uğraşıyor. Başka adam mı yok, benim bir önceliğim var diye düşünmekten aciz. Siz de kendi kendinize onun ufak ilgi kırıntılarıyla yetiniyorsunuz.
Sabaha kadar bu meseleyi çözmek, tatlıya bağlamak için hala birlikte olmanız gerekiyordu ya hu, iyi misiniz siz????
Hep böyle miydiniz?
siz kendinize değer vermiyorsunuz. O adamdan da bunu bekleyemezsiniz.

Sizin yaptığınız da yalvarmakla eşdeğer.
Geldi sizi eve bıraktı ve siz de mutlu oldunuz.
Dürüstçe cevap verin kaç saatini ayırdı size?? ( geldiği andan gittiği ana kadar)

geldi eve bıraktı diye mutlu falan olmadım. yani öyle "ay beni eve bıraktı çünkü bana aşık" tribinde değilim.

2.5 saat berabermişiz yaklaşık.

o ayrı olay onu da anlatayım.

"babam "erken gel" dedi, eve erken gitmem lazım" dedi. hayatımın ilk sinir kriziydi. istiyorsa bi daha desin. bu lafın üstüne o evde neden oturmak istemediğimi de mahalleyi inleterek anlatmış bulunuyorum.

benden duymadığı carlamayı hem pazar hem bugün duydu. ne hale getirdiğini de gözleriyle gördü.

biraz boğazım ağrıyor ama epeydir bunun kavgasını yapmak istiyordum. iyi oldu.

Ailenizin yanına uğrama kısmını geçtiniz.

önceliklerini çok güzel anlattım bu gece. hayatımda hiç bağırmadığım kadar bağırdım, arada dayağını da yedi biraz.

sabaha kadar benimle kalması da çok ütopik ayrıca, mümkün değil yani.

çok merhametliyim galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…