- 28 Kasım 2014
- 2.849
- 4.258
- 168
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #3.561
Ailenizin yanına uğrama kısmını geçtiniz.
Yok sizde hakikaten bir uyuşma var ama bacaklarınızdan başka bir yerde.geldi eve bıraktı diye mutlu falan olmadım. yani öyle "ay beni eve bıraktı çünkü bana aşık" tribinde değilim.
2.5 saat berabermişiz yaklaşık.
o ayrı olay onu da anlatayım.
"babam "erken gel" dedi, eve erken gitmem lazım" dedi. hayatımın ilk sinir kriziydi. istiyorsa bi daha desin. bu lafın üstüne o evde neden oturmak istemediğimi de mahalleyi inleterek anlatmış bulunuyorum.
benden duymadığı carlamayı hem pazar hem bugün duydu. ne hale getirdiğini de gözleriyle gördü.
biraz boğazım ağrıyor ama epeydir bunun kavgasını yapmak istiyordum. iyi oldu.
Geçmiş olsun öncelikle.
Ev mi ala alacaklarmış?
Anlamadığım iki günde ne değişti?
Niye ütopik ya, ben sevgiliyken dahi trip attığımda sabaha kadar konuşulurdu.önceliklerini çok güzel anlattım bu gece. hayatımda hiç bağırmadığım kadar bağırdım, arada dayağını da yedi biraz.
sabaha kadar benimle kalması da çok ütopik ayrıca, mümkün değil yani.
çok merhametliyim galiba.
Aileniz misafirlikteydi onların yanına uğramadınız mı? Yani aile sizinle falan olmalı ya da onlara yakın olmalısınız. Anlamadım ben.neyi geçtim anlamadım?
Yok sizde hakikaten bir uyuşma var ama bacaklarınızdan başka bir yerde.
Off yarabbim, babası erken gel demiş ve adam bunu size söylüyor, 2.5 saatini ayırmış size aman ne lütuf.
Bunu diyen adamla kavga etmeye, tartışmaya gerek yok. Suratına bile bakmadan çekip gidilir, sizin yaptığınız yalvarmakla eşdeğer.
Ne dediğini hatırlamamanız da oek ilginç, hatırlanır aslında. Yani kendi sözlerini hatırlayan onu da hatırlar.mahalleyi inlettim. "o evde neden oturmak istemiyorum anladın mı, baban "gel" diyecek koşa koşa gideceksin, sebebini bile sormayacaksın, benim evde ne olduğum hiç umurunda olmayacak, evli gibi olmayacağız sen yine onun bunun ayak işlerine koşturacaksın ben tek başıma keyfinin yetip eve gelmeni veya keyiflerinin yetip seni eve göndermelerini bekleyeceğim, "acil gel" diyor ne olduğu belli değil bizim şu an konuştuğumuz çok mu önemsiz, burda senin sözün bozuldu sen bana hala "babam" diyorsun sen beni hiç mi sevmedin, sen bana 9 sene yalan söyledin, hala "babam" diyorsun, yüzüğü attım kapımda yatacağına hala "babam" diyorsun" diye bağırdım.
ne dediğimi hatırlamıyorum ama ana tema olarak bunları demiş olmalıyım, arada birkaç yumruk da yedi en son tutup sakinleştirmek zorunda kaldı.
Niye ütopik ya, ben sevgiliyken dahi trip attığımda sabaha kadar konuşulurdu.
Önceliklerini anlattınız anladı. Oldu.
Siz de buna kendinizi inandırdınız yani.
Öff ne bağırdım bir de dayak yedi.... Diye söyleyişleriniz...
Son çırpınışlar bunlar, bu adam sizi bırakacak siz onu değil.
teşekkür ederim. çok basamıyorum, ama sıkıntı kemikte de değil uyluktan bileğe kadar ağrı var, sıkıntısı ne anlamadım. çok mu üstüne oturuyorum bu aralar nedir bilemiyorum.
ev konusunda ne değişti bilmiyorum. kayınvalidem emekli ikramiyesini peşinat yapıp kredi çekmemizi istemiş benim anladığım kadarıyla. ona ayrı şoktayım.
Ne dediğini hatırlamamanız da oek ilginç, hatırlanır aslında. Yani kendi sözlerini hatırlayan onu da hatırlar.
Kayda değer şeyler söylememiş demek ki. Hoş, bana kalırsa ne derse desin boş da...Ne dediğini hatırlamamanız da oek ilginç, hatırlanır aslında. Yani kendi sözlerini hatırlayan onu da hatırlar.
Aileniz misafirlikteydi onların yanına uğramadınız mı? Yani aile sizinle falan olmalı ya da onlara yakın olmalısınız. Anlamadım ben.
Ee siz nerden eve gidemediniz ?
Aman diyim sağlık önemli. Siz bu sıkıntıyla Allah korusun kalp krizi geçirmediginize dua edin.
Ailesine söylemiş mi?
Ev alınacak dediğine göre bir şeyler konuşulmus.
Pofuduk çok sinirliyim şu an inan.
Kafam bi milyon.
Yatıyorum ben, yarın çoook erken kalkacağım. Yarın bakacağım , herkese iyi geceler.
Yatıyorum ben, yarın çoook erken kalkacağım. Yarın bakacağım , herkese iyi geceler.
Ya giderse gitsin ya.bırakırsa bıraksın ne yapayım yani adam zaten benim yanımda değil ki ne yapayım?
"gerekirse sabaha kadar konuşucaz" dediğimde "sabah işe sen gitmeyeceksin ben gideceğim" diyor. haksız mı? zaten kırk kere ararlar biz sabaha kadar eve gitmesek. benim annem der önce "kızım o çocuk sabah işe gitmeyecek mi gitsin yatsın biraz da sonra konuşun" diye.
ibrahim tatlıses'ten dertler derya olmuş fon müziğimiz olabilir mi?
Ya giderse gitsin ya.
Ben sizi tanımam etmem, sabah 4.30 ta kalkıyorum, daha önce hafta içi yazdıklarımda birkaç saat uykuyla işe gitmişliğim var. Siz neden bahsediıyorsunuz Allah aşkına?
Siz değer verilmek nedir bilmiyorsunuz, hiç tatmamışsınız.
Ben yüzük atıp, konuşmak isteyecğm sinir krizi geçireceğim adam yarın işe gideceğm sen değil diyecek.
Ya orda boğar atarım ya da yüzüne asla bakmam.
Ya giderse gitsin ya.
Ben sizi tanımam etmem, sabah 4.30 ta kalkıyorum, daha önce hafta içi yazdıklarımda birkaç saat uykuyla işe gitmişliğim var. Siz neden bahsediıyorsunuz Allah aşkına?
Siz değer verilmek nedir bilmiyorsunuz, hiç tatmamışsınız.
Ben yüzük atıp, konuşmak isteyecğm sinir krizi geçireceğim adam yarın işe gideceğm sen değil diyecek.
Ya orda boğar atarım ya da yüzüne asla bakmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?