9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

Yok sizde hakikaten bir uyuşma var ama bacaklarınızdan başka bir yerde.
Off yarabbim, babası erken gel demiş ve adam bunu size söylüyor, 2.5 saatini ayırmış size aman ne lütuf.
Bunu diyen adamla kavga etmeye, tartışmaya gerek yok. Suratına bile bakmadan çekip gidilir, sizin yaptığınız yalvarmakla eşdeğer.

Geçmiş olsun öncelikle.

Ev mi ala alacaklarmış?
Anlamadığım iki günde ne değişti?

teşekkür ederim. çok basamıyorum, ama sıkıntı kemikte de değil uyluktan bileğe kadar ağrı var, sıkıntısı ne anlamadım. çok mu üstüne oturuyorum bu aralar nedir bilemiyorum.

ev konusunda ne değişti bilmiyorum. kayınvalidem emekli ikramiyesini peşinat yapıp kredi çekmemizi istemiş benim anladığım kadarıyla. ona ayrı şoktayım.

Niye ütopik ya, ben sevgiliyken dahi trip attığımda sabaha kadar konuşulurdu.
Önceliklerini anlattınız anladı. Oldu.
Siz de buna kendinizi inandırdınız yani.
Öff ne bağırdım bir de dayak yedi.... Diye söyleyişleriniz...
Son çırpınışlar bunlar, bu adam sizi bırakacak siz onu değil.

mahalleyi inlettim. "o evde neden oturmak istemiyorum anladın mı, baban "gel" diyecek koşa koşa gideceksin, sebebini bile sormayacaksın, benim evde ne olduğum hiç umurunda olmayacak, evli gibi olmayacağız sen yine onun bunun ayak işlerine koşturacaksın ben tek başıma keyfinin yetip eve gelmeni veya keyiflerinin yetip seni eve göndermelerini bekleyeceğim, "acil gel" diyor ne olduğu belli değil bizim şu an konuştuğumuz çok mu önemsiz, burda senin sözün bozuldu sen bana hala "babam" diyorsun sen beni hiç mi sevmedin, sen bana 9 sene yalan söyledin, hala "babam" diyorsun, yüzüğü attım kapımda yatacağına hala "babam" diyorsun" diye bağırdım.

ne dediğimi hatırlamıyorum ama ana tema olarak bunları demiş olmalıyım, arada birkaç yumruk da yedi en son tutup sakinleştirmek zorunda kaldı.

Ne dediğini hatırlamamanız da oek ilginç, hatırlanır aslında. Yani kendi sözlerini hatırlayan onu da hatırlar.

bırakırsa bıraksın ne yapayım yani adam zaten benim yanımda değil ki ne yapayım?

"gerekirse sabaha kadar konuşucaz" dediğimde "sabah işe sen gitmeyeceksin ben gideceğim" diyor. haksız mı? zaten kırk kere ararlar biz sabaha kadar eve gitmesek. benim annem der önce "kızım o çocuk sabah işe gitmeyecek mi gitsin yatsın biraz da sonra konuşun" diye.

ibrahim tatlıses'ten dertler derya olmuş fon müziğimiz olabilir mi?

Aman diyim sağlık önemli. Siz bu sıkıntıyla Allah korusun kalp krizi geçirmediginize dua edin.

Ailesine söylemiş mi?
Ev alınacak dediğine göre bir şeyler konuşulmus.

Pofuduk çok sinirliyim şu an inan.
Kafam bi milyon.

Ne dediğini hatırlamamanız da oek ilginç, hatırlanır aslında. Yani kendi sözlerini hatırlayan onu da hatırlar.

kendiminkileri hatırlamıyorum zaten. bu şekilde özetledim, ama söylediklerim birebir bunlar olmayabilir. kafamdan aynı anda çok fazla cümle geçti dilim beynim kadar hızlı çalışmamış olabilir.

350 küsür sayfadır bir arpa boyu yol alınamayan konu.
Kayda değer şeyler söylememiş demek ki. Hoş, bana kalırsa ne derse desin boş da...

Aileniz misafirlikteydi onların yanına uğramadınız mı? Yani aile sizinle falan olmalı ya da onlara yakın olmalısınız. Anlamadım ben.
Ee siz nerden eve gidemediniz ?

annemlerin bizim birkaç sokak altımızda oturan bi arkadaşı var, bu akşam onlardalardı, sevgilim de 22.30 gibi beni oraya bıraktı. 1 saat önce de eve geldik.

bugün bağırırken o da sıkıştırdı gibi bi ara ama o durumda anlayamadım. dikkat etmeye çalışıyorum da bu kadar oluyor.

ailesine yüzüğü attığımı söylememiş.

evi istemediğimi annesi zaten biliyordu, o kendi demiş.

sinirli değilim ben. bağırdıkça esrarengiz şekilde sakinleşiyorum.

Ya giderse gitsin ya.
Ben sizi tanımam etmem, sabah 4.30 ta kalkıyorum, daha önce hafta içi yazdıklarımda birkaç saat uykuyla işe gitmişliğim var. Siz neden bahsediıyorsunuz Allah aşkına?
Siz değer verilmek nedir bilmiyorsunuz, hiç tatmamışsınız.
Ben yüzük atıp, konuşmak isteyecğm sinir krizi geçireceğim adam yarın işe gideceğm sen değil diyecek.
Ya orda boğar atarım ya da yüzüne asla bakmam.

boğdum sayılır. bi ara boğazını da sıktım sanırım.

cumaya kadar zaman verdim, ya her şeyi yoluna koyar ya da eşyalarını yollarım biter.

benim de vücut çöküyor artık bana da günah.

ayırdığınız zaman için size ayrıca teşekkür ediyorum.

Çok haklısın. Evde işimi yaparken pofuduğu düşündügüm kadar, sözlüsü düşünmemistir. Kalibimi basarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…