- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
- 178
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #3.581
Çok haklısın. Evde işimi yaparken pofuduğu düşündügüm kadar, sözlüsü düşünmemistir. Kalibimi basarim.
Game of thrones izledim geldim, şimdi buraya bakıyorum doktorlar dizisine dönmüş ortalık. Ayarlarım şaştı.
ay yok düşünmüşmüş de, fırsat bulamamışmış. yemedim. ona ayrıca çemkirdim.
sanırım ben şu an kurtarmaya falan da çalışmıyorum, biteceğini de biliyorum da içimde kalmasın, benim nasıl canım yandıysa ondan da çıksın istiyorum. benim hayatımı nasıl mahvettiğini güzelce bilsin, beter olsun istiyorum. elini kolunu sallaya sallaya devam edemesin öyle.
Laf...
Bu düşünmüş haliyse düşünmese nolur bilemiyorum.
Burdan bakınca sen onun için normal birisin.
Sana evlenme teklif etmek için çok düşündü mü acaba?
Valla çok tuhaf. Ayrıca ailen anlayıştan ölecekler. Düsüp bayılacağım şuraya şimdi.
Ne demek efendim işe de gitmesin bir gün.
Kurallar. Kurallar.
Çıldıracagım!!!
mance'ın cayır cayır yanışını izlemeye hazırlanırken okla öldürülüşünü görüp hevesi kursağında kalan stannis gibiyim kelebek.
burada yorum yazan herkes sizin geri adım atacağınızı biliyordu tıpkı sizin kendinizin ayrılamayacagınızı bildiginiz gibi.
Olm sizin olaylar daha fantastik, kendini belli etme yolu hastalık ve türevleri olan hayat çekilir mi be, resmen hastalıklar üzerinden kimlik sahibi olunuyor. Birinin ancak rahatsızlanması lazım söz sahibi olması için. Kodu onun üstünden yazmışlar, senin vücut da adapte oluyor yavaş yavaş.Ayağını dert etme yoksa sözün hiç dinlenmeyecek.
işe gitmese nolur hiç bilmiyorum ki. ikimiz de hiç izin almadık ne bileyim gebermiyorsan izin alınmaz benim bildiğim. orda ayarlarım şaşıyor. ben de almam yani. bana "işi as konuşmamız lazım" dese ben de asmam.
ha sabaha kadar onunla konuşur uyumadan işe giderim ama o ayrı.
Benim artık Anlamadığım noktalar Değişti bu ilişkide.niye kendinizi üzüp yoruyorsunuz Süreyi uzatıyorsunuz.bunları sindirdiginize göre (yaptığınız hareketler bence öyle) ne derlerse kabul edip evlenin.sürec çabuk ilerlesin kimse de üzülmesin maddi manevi.
Kusura bakmayın ama neyin kafasını yaşıyorsunuz demek istiyorum Yaptıklarınız ve size yapılan hareketlerden yaptığınız çıkarımlarla ?geri adım atmış mı oldum yine?
"bu saatten sonra beni seviyorsan ıspatlamak zorundasın, ne yaparsın bilmiyorum, istersen her yerini yırt, ama beni istiyorsan kanıtlayacaksın, cumaya kadar vaktin var" deyince neden geri adım atmış oluyorum? bana yaptığı her şeyi yüzüne sayıp döktüm diye mi? "sen onun bunun arkasını toplarken beni hep unuttun, ben bunu hak ettim mi" diye sorduğum için mi? "beni ailenin önüne atıp kaçtın, oğlan çocuğu musun sen" dedim diye mi?
Burçlarınızı merak ettim doğrusu
Kusura bakmayın ama neyin kafasını yaşıyorsunuz demek istiyorum Yaptıklarınız ve size yapılan hareketlerden yaptığınız çıkarımlarla ?
geri adım atmış mı oldum yine?
"bu saatten sonra beni seviyorsan ıspatlamak zorundasın, ne yaparsın bilmiyorum, istersen her yerini yırt, ama beni istiyorsan kanıtlayacaksın, cumaya kadar vaktin var" deyince neden geri adım atmış oluyorum? bana yaptığı her şeyi yüzüne sayıp döktüm diye mi? "sen onun bunun arkasını toplarken beni hep unuttun, ben bunu hak ettim mi" diye sorduğum için mi? "beni ailenin önüne atıp kaçtın, oğlan çocuğu musun sen" dedim diye mi?
yok la o kadın öyle bi kadın değil. teyzesi olsa anlarım da o kadın "iyi ki bi yerim ağrıdı, gezmeye gidiyoruz sanıp doluştular" diyecek türde bi kadın.
Vallahi siz zaten cok güzel güzel kabul ediyorsunuz.hiçbir şeyi kabul etmeye niyetim yok çünkü.
Ne dedi peki pofuduk? Sen konuştun o dinledi mi?
Kafamda deli sorular. Tam anlatmiyorsun. Boşluklar var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?