9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

cevap bekliyorum dur gelirse yazarım.

Vallahi siz zaten cok güzel güzel kabul ediyorsunuz.

"teyzenin alt komşusu olmak en büyük hayalimdi bebişim, hemen fayansları kırdıralım" dedim sanki.
ev alıyorlar dedim okudunuz mu? beni istiyorsa ıspatlamak zorunda onu okudunuz mu? neyi kabul ettim? yüzüğünü mü geri verdim naptım?

gitmeden şunu da belirteyim de sigaraya öyle gideyim. bohçayı biz götüremeyiz. kaynanam bana öyle bi sandık almış ki biz götüremeyiz onu. sevgilim de gelip alamaz. kayınpederimin gelip alması gerekiyor. o yüzden götüremiyoruz da gelin alın diyoruz.

Sandık dediğin çeyiz sandığı değil mi feriştahı olsa büyük taksilerin arkasına sığar, millet tabut taşıyor la. Kp gelip sandık falan almaz sen o işi şimdiden unut. İşin tabiatına ters.

Sevgilim benden ayrılcak gel bir de zamanında aldığın hediyeyi evimden al diyecek üstüne? Gülmekten cevap verebilirsem sen ne saçmalıyorsun derim.

sığmıyor bi de ona araba mı tutalım?

kalsın o zaman. valla bi de araba tutup da ayaklarına eşya götüremem.

Ayaklarına eşya götürmüş olmuyorsun, laned olsun aldığınız şeye demiş oluyorsun, ayrılmak bu, yüzük atmak bu, ilişki bitmesi bu, daha nasıl anlatayım la?

Alternatif yollar var mı var, bak benim bi tanıdığım sonlanan nişanın ardından senelerdir alınan her hediyeyi büyük bir ateş yakıp yaktı hepsini. Dumanını bütün köy gördü. Böyle bir şey yapamayacağına göre, o sandık gidecek ki, olay sonlanmış sayılacak.

bana yeterince girmediydi, bi de araba tutayım. olmadı kargoya vereyim ne yapayım.

bana yeterince girmediydi, bi de araba tutayım. olmadı kargoya vereyim ne yapayım.

Ama burada geleneksel semboller devreye giriyor, mesela o yüzüğü ne olursa olsun almayacaktın istediğin her hangi başka şeye kendince değer biçip saklayabilirsin, kimse de karışamaz ama yüzük, bohça, sandık vs. öyle değil. Onlar geldiği yere gitmezse ayrılmamış oluyorsunuz. İşinden istifa etsen yaka kartını hatıra olsun diye saklamayacağın gibi.

anladım. gönderirim.

Ne diyecegimi bilmiyorum.. ama sanirim birsey desem de ise yaramayacak.
Bir musibet bin nasihattan iyidir..bunu kendimden de biliyorum.
Yasa gör en iyisi.. insan düse kalka ögreniyor anca herseyi.
Senin icin üzülüyordum ama bu olaylarin sonunda cok sey ögrenmis olacaksin ve bu konuyu tekrar okuyunca hak vereceksin herkese.
Ama en azindan biraz icine yönel ve gercekten bu adami istiyorum mu diye kendine sor.
Gercekten bu kafa yapisinda olan bir erkekle mutlu olabilirmiyim diye sor ..
Kendine sorular sor ve cevapla. Ic hesaplasmasi yap ve kendine karsi dürüst ol kendini kandirmadan cevapla.
Veya cok sevdigin bir arkadasin veya kardesin senin durumda olsa ona ne gibi bir tavsiye verirdin bunu düsün cidden..
Böylece biraz kendini ve yasadiklarini disardan gözlemlersin belki.

onu istiyordum. onu seviyordum da. hala seviyorum belki bunu bilemeyecek kadar kırgınım şu an. ama benim sevdiğim istediğim adam bu değildi onu biliyorum. sadece özüne mi dönmüş yani 9 sene göremediğim taraflarını mı görüyorum yoksa 7 aydır sıkıntısı var da düze çıkınca mı bildiğim haline dönecek onu merak ediyorum. düze çıkmak için 7 ay çok uzun, sıkıntısını hiçbir şekilde bana böyle yansıtmaya hakkı yok, çok yıprandım, vücudum çöküyor artık, benim yerimde başka kadın olsa kocasına bile bu kadar müsanaha göstermezdi onu da biliyorum.
sadece ne yapacağımı bilmiyorum. nasıl yapacağımı bilmiyorum. yavaş yavaş yolumu bulacağım galiba.

Sevdiğini zaten biliyoruz pofuduk.sevmeyen insan senin yaptıklarını yapmaz ki.kalp sevince akıl tatile gidermiş. Ev alınca bitecek mi sanki sıkıntılar fizana da gitseniz yetişir bu aile

onlar diğer sıkıntılardan henüz haberdar değil ki. evi istemediğimi biliyorlardı, sebeplerini falan kayınvalideme anlatmıştım ama anladığını düşünmemiştim. anlamış herhalde ben de anlamadım şaşkınım şu an.

Pofuduk, en son konunuz ev değildi, remember? Hani nişan alışverişine gelmeyi unutmuştu sevgilin, saatlerce telefonlarına çıkmamıştı, hatta günler * saatlerce telefonlarına çıkmamıştı. Çünkü birkaç sayfa önce "Artık konu ev değil" diyordun; şimdi öyleymiş gibi oldu. Tabii ki "Ev sorun değil ya" demiyorum; sadece o evi alsalar bile sevgilinin ilgi problemini çözmez bu.

Bir de "Cumaya kadar gönlümü al" demeseymişsin iyiymiş. Ben buradan "Cumaya kadar beni idare et, gerisi kolay" mesajı aldım. Emin ol o da onu aldı. Ne de olsa cumaya kadar ilgilense seninle, toparlayacaksın. Sonra bir başka sinir krizine kadar 7 ay daha; hooop, tekrar süre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…