9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

işte o da ona göre normal olduğundan bahsetmemiş.

bu saatten sonra olacağı konusunda bi umudum yok zaten, sadece düşünce almak istedim. kafamda çok soru vardı çünkü.
Ona göre normal olması en büyük problem zaten. Bir arkadaşın da yazdığı gibi, doğruyla yanlışı, haklıyla haksızı ayırt edemeyen adam zaten kişiliksizdir.

Ona göre normal olması en büyük problem zaten. Bir arkadaşın da yazdığı gibi, doğruyla yanlışı, haklıyla haksızı ayırt edemeyen adam zaten kişiliksizdir.

ona göre ben haksızım çünkü adamın aile yapısı buymuş. dedim ya, bizim memleketin köylerinde bile 70lerde biten düzende yaşıyorlar. ve ankara'nın göbeğindeyiz.

sorun burada. ayakları üzerinde durabiliyor, kararlarını verebiliyor. ama annesinin dediklerine karşı benim isteklerimi önemsemiyor veya annesine kabul ettiremiyor.
Annesinin sözünden çıkmayan insan nasıl kendi ayakları üzerinde duruyor.Sizin yaşlarınız küçük olsa gerek.

Annesinin sözünden çıkmayan insan nasıl kendi ayakları üzerinde duruyor.Sizin yaşlarınız küçük olsa gerek.

her attığı adımı annesine soran tiplerden değil demek istemiştim. annesinin her dediğini yapan bi adam değildi yani. 26nın da çok da küçük bi yaş olduğunu düşünmüyorum.

peki annesi sizi neden istemiyomuş? sebebini söyledi mi?

çok komik bi bahane, genelde bu dediğiniz mezhep farkında oluyor, karadenizli olup da dışardan kız alan çok tanıdığım var.. bence başka bi sebep var size söyleyemiyolar.. bahane bunlar..

aile olarak almıyorlar, vermiyorlar. ilk mesajımı düzenledim, bakabilirsiniz.

sayfaların tamamını okuyamadım, sadece alıntıladığım mesaj üzerinden yazacağım.
diyecek çok orjinal bir şeyim yok aslında; iyi olmuş.
bu adam senin kıymetini bilmez gibi geliyor. önceki yüzük meseleni de okumuştum, üye değildim o zamanlar ve hak vermiştim o zamanda.
yani bu tarz meselelerde gerçekten birlikte olduğun insanın zevkini, tarzını, karakterini ve özelliklerini çok iyi bilmek gerekiyor.
yeni durum da bunun devamı aslında, perşembe daha çarşambadan ben buradayım demiş.
9 senene yazık olmamış.
benim de uzun süren bir ilişkim vardı ve hemen hemen senin yaşlarında ayrılmıştım, biz de söz nişan değil ama direkten döndük, onun da babaannesi beni istemezdi, yanında kısa kalıyorum diye.
yani bir insan seni istemiyorsa bahanesi bol oluyor. ya memleketin (ikimiz de aynı memlekettendik biz) ya dini görüşün ( ona da check) ya aile düzenin ( bir check de buna) olmadı kaşın gözün boyun posun işte bende olduğu gibi.
haaaa ne oldu.
ağladım, dondurma+duygusal film+kutu mendil klişesinin dibine vurdum
ama eninde sonunda bitti gitti.
şimdi emin adımlarla ve kendime uygun insanları seçiyorum artık.
yazdıklarını takip ediyorum.
akıllısın ve kendi değerinin farkında olduğundan da eminim. senin değerini bilecek birini hak ediyorsun.
seni annesine, kardeşine ezdirecek değil.
yanında dimdik duran biridir senin yanına yakışan.
geçmiş olsun.

teşekkür ediyorum da ne yalan söyleyeyim son cümleleri babam söylüyormuş gibi hissettim. onun dedikleri de hemen hemen aynı da.

babannenin sonunu merak ettim ayrıca. o veballe nerelere gitmiş ki?

teşekkür ediyorum da ne yalan söyleyeyim son cümleleri babam söylüyormuş gibi hissettim. onun dedikleri de hemen hemen aynı da.

babannenin sonunu merak ettim ayrıca. o veballe nerelere gitmiş ki?
babalar öyledir, kendileri gibi damatlar da el bebek gül bebek baksın isterler
vallaha 90 yaşına yeni girdi ve beni gömer öyle söyleyeyim.
kafası da zehir gibi çalışıyor, sorma gitsin. benim dedem 82 yaşında alzheimer oldu, eski babaanne hala bulmaca çözüyor.
kendi gelinine çektirdiği yetmedi bir de bana yetti, torununun gelinine de yeter bu azimle.
adım bücür kalmıştı kadının yüzünden. boyum da 1 63 yani tamam selvi boylu değilim de bücür de değilim bence.

ahaha ben 1.50yim babaanneye beni verelim.
kayınvalidenin babası da alzheimer. iyi kötü öğrendim aşamaları. allah yardım etsin.
bazen ölememek de ceza aslında. neler görecek kim bilir.
kayınvaliden seni korumadı mı? öyle bi tanıdığım vardı çünkü. "benim gençliğimi yedin, gelinime bulaşmayacaksın" diye atara kalktı kadın.

teşekkür ederim. bir de yurt dışındalar her telefon çalışında yüreğimiz ağzımıza geliyor. zor gerçekten. Hakkın rahmetine kavuşsa sevenlerine zor kavuşmasa ona da bakanlara da zor, ikisi de çok zor, insan ne diyeceğini bilemiyor, hayırlısını dilemekten başka.
yokkk çok korudu şimdi Allah'ı var şeker gibi kadındır. oğluna çok kızardı götürme şu kızı o babaannene ben babanı boşayamadım ama bu kız seni koyar kapının önüne diye öyle de oldu gerçekten.
tabii tek neden o değildi ama etkisi çok yalan değil.

hastaya mı zor yoksa bakana mı orası gerçekten bilinemiyor. allah çektirmesin diyorum kısaca.
kayınvalide iyiymiş yalnız, helal olsun. benimki de kendininkinden çok çekmiş ama onlarda saltanat vardı, kayınvalidesi ölen tahtı devralıyor.
hayırlısı böyleymiş diyelim.

aslında o görümceye orada ağzının payını vereceksin bunlar edepsizlikten anlıyor valla çok sinir oldum ya dişlerimi sıkıyorum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…