- 11 Şubat 2014
- 1.210
- 1.328
- 158
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
aslında o görümceye orada ağzının payını vereceksin bunlar edepsizlikten anlıyor valla çok sinir oldum ya dişlerimi sıkıyorum resmen
İşte bazen 'çok güzel hareketler bunlar' insanın ezilmesine yol açabiliyor.orda görümceye ağzının payını vermem ben.
evet kızı yaklaşık 6 yıldır tanıyorum, belli seviyede arkadaşlığımız da var. tartışırken hakaret etmemesini de söyledim yeri geldiğinde. ama ikili ilişkiydi, yani ikimiz arasında konuşuldu.
ama orda durum başkaydı. onun ailesinin sofrası ve ben orda babasının misafiriyim. beni çağıran babası. evin sahibi babası. babası bi şey demiyorsa ben demem. sevgilime döner "tabağını bitir de beni eve bırak" derim. anlarlar veya anlamazlar. benim sorunum değil.
ben soframızdaki misafire hakaret etsem, babam beni dövmekten beter eder, misafire cevap hakkı bırakmaz.
ben böyle gördüm.
İşte bazen 'çok güzel hareketler bunlar' insanın ezilmesine yol açabiliyor.
bunlar hep anamın yüzünden.
Vallah cnm bizde evlenmeden önce 8 yil beraberdik gecen yil mayista evlendik ve evlendikten bi kac ay sonra bende farkettim benimkinin nasil bir ana kuzusu olduguna. Daha gecen ayrilmak uzereydik ailesi yuzunden. Herseyimize karismaya kalkiyorlar esim desen agzini acamiyor. Ben kadin basima kendimi savunuyorum, kocam dedigim arkamda duramiyor bu beni cok uzuyo. Bende saniyordumki tek benim esim oyle ama baksana seninkide ayni. Ama onlarinki biraz hasta nekadar igrenc birsey aileden biriyle evlenmek sonucta insan yegenleriyle kardes givi buyuyor nasi bir iliskiye girmeyi dusunuyorki? Ve o annesigilin dedigine gidiyorsa birak gitsin pisman olan o olucak sonunda. Allahsizlar nasi ogullarinin aklina boyle birsey sokuyorlar. Anne baba dedigin oglunin mutlu olmasini ister ve o seninle mutluysa elini tutup ben bu kizi evlenicem ister begenin ister begenmeyin demeliydi. Cok kiziyorum boyle erkeklere, boyleleri benim gozumde adam degil, bi kadini incitmek nedemek ya. Bu erkeklerin analari yokmu bu analari hersey bozan onlar zaten. Sen üzme tatli canini keske bende evlenmeden fark etseydim..kayış koptu, 9 yılım ziyan oldu, ben ne aptalmışım gibi şeyler düşündüm ama başlık için hiçbirini seçemedim.
eski konularımı bilen bilir diyerek klasik bir giriş yapayım.
9 yıllık sevgilimle kasımda sözlendik, ocakta ayrıldık.
ayrıldık da denir mi bilmiyorum, "ailem daha bilmiyor, söyleyemedim" diyor. yüzüğünü çıkarmıyor. gelip bohçasını almıyor.
neyse, anlatmak istediğim bu değil.
ya ben ne kadar aptalmışım. ne kadar gerizekalıymışım. benim 9 senem boşa geçmiş.
bi insan bu kadar mı annesinden korkar? bi insan hiçbir kararını nasıl kendisi veremez?
ya sen 26 yaşında adamsın, askerliğini yapmışsın, çalışıp para kazanıyorsun. ne demek "annem seni istemiyor"? sen eşşek başı mısın? annen senin yatacağın, yaşayacağın kadını seçme hakkına nasıl sahip olabiliyor? ya hangi zamandayız?
cidden çok doluyum, düzgün ve sıralı yazamıyorum, 3 ayda 9 yıllık ilişkinin ebesi bellendi. bu kadar söyleyebiliyorum.
anlatsam çok uzun olur çünkü, sıkmak da istemiyorum.
sorumu sormayı unutmuşum editleyeyim: bu ana kuzuluğu benimkine has bi olay mı yoksa erkeklerin geneli böyle mi?
çok soru geldiği için ekleme yapıyorum: annesi beni istemiyor çünkü dışardan kız alıp vermiyorlar. babası annesinin halasının oğlu, teyzesi teyzesinin oğluyla evli, anneannesiyle dedesi amca çocukları...
böyle uzayıp gidiyor. şimdiye kadar akraba olmayan kız almamışlar, akraba olmayana kız vermemişler.
hanları hamamları var çünkü. bölünmeyecek.
Aslında hakaret etmeden gayet normal bir şekilde cevap verseydin, kendini savunmaya alsaydın daha iyi olurdu. Naiflikten anlayan insan sayısı az maalesef. Sen 'tabağını bitir de beni eve bırak' diyip çıktıktan sonra arkandan, söyleyecek bir şeyi yok kendini savunamaz tabi biz haklıyız bile demiş olabilirler. Hak edeni, hak ettiğini (böyle durumlarda yumuşatarak) verirsen en azından içinde kalmaz.
Vallah cnm bizde evlenmeden önce 8 yil beraberdik gecen yil mayista evlendik ve evlendikten bi kac ay sonra bende farkettim benimkinin nasil bir ana kuzusu olduguna. Daha gecen ayrilmak uzereydik ailesi yuzunden. Herseyimize karismaya kalkiyorlar esim desen agzini acamiyor. Ben kadin basima kendimi savunuyorum, kocam dedigim arkamda duramiyor bu beni cok uzuyo. Bende saniyordumki tek benim esim oyle ama baksana seninkide ayni. Ama onlarinki biraz hasta nekadar igrenc birsey aileden biriyle evlenmek sonucta insan yegenleriyle kardes givi buyuyor nasi bir iliskiye girmeyi dusunuyorki? Ve o annesigilin dedigine gidiyorsa birak gitsin pisman olan o olucak sonunda. Allahsizlar nasi ogullarinin aklina boyle birsey sokuyorlar. Anne baba dedigin oglunin mutlu olmasini ister ve o seninle mutluysa elini tutup ben bu kizi evlenicem ister begenin ister begenmeyin demeliydi. Cok kiziyorum boyle erkeklere, boyleleri benim gozumde adam degil, bi kadini incitmek nedemek ya. Bu erkeklerin analari yokmu bu analari hersey bozan onlar zaten. Sen üzme tatli canini keske bende evlenmeden fark etseydim..
bir erkekte her şeyden önce "anneci" olup olmamasına bakmak lazım. ve evet şükür ki hepsi böyle değil
ne diyelim geçmiş olsun
son sayfayı şimdi okudum da sen iyi bir düşün taşın bence. bile bile kendini ateşe atıyorsun canımben aptaldım. 9 sene anlamadım.
sadece anneci değil, teyzeci de aynı zamanda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?