9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

Bu adamla evlensen ne olacak ki sanki ? Adam en başta kendiyle çelişiyor, ailesi seni istemiyor madem ayrıldığınızı öğrendiklerinde bayram etmeleri gerekmez mi neden söylemiyor ? Evlensen bu adamla ileride çocuğun olduğunda, adından tut da altına bağladığın bezine kadar müdahale ederlerdi sana. Evde huzurun olmazdı. Ucuz kurtulmuşsun da diyemiyorum 9 sene var arada, onların aldıkları ah onlara yeter. Bundan sonra en kısa zamanda karşına doğru düzgün biri çıkar da hemencecik unutursun inşallah...

aslında o görümceye orada ağzının payını vereceksin bunlar edepsizlikten anlıyor valla çok sinir oldum ya dişlerimi sıkıyorum resmen

orda görümceye ağzının payını vermem ben.
evet kızı yaklaşık 6 yıldır tanıyorum, belli seviyede arkadaşlığımız da var. tartışırken hakaret etmemesini de söyledim yeri geldiğinde. ama ikili ilişkiydi, yani ikimiz arasında konuşuldu.

ama orda durum başkaydı. onun ailesinin sofrası ve ben orda babasının misafiriyim. beni çağıran babası. evin sahibi babası. babası bi şey demiyorsa ben demem. sevgilime döner "tabağını bitir de beni eve bırak" derim. anlarlar veya anlamazlar. benim sorunum değil.

ben soframızdaki misafire hakaret etsem, babam beni dövmekten beter eder, misafire cevap hakkı bırakmaz.
ben böyle gördüm.

İşte bazen 'çok güzel hareketler bunlar' insanın ezilmesine yol açabiliyor.

bunlar hep anamın yüzünden.
Aslında hakaret etmeden gayet normal bir şekilde cevap verseydin, kendini savunmaya alsaydın daha iyi olurdu. Naiflikten anlayan insan sayısı az maalesef. Sen 'tabağını bitir de beni eve bırak' diyip çıktıktan sonra arkandan, söyleyecek bir şeyi yok kendini savunamaz tabi biz haklıyız bile demiş olabilirler. Hak edeni, hak ettiğini (böyle durumlarda yumuşatarak) verirsen en azından içinde kalmaz.

Vallah cnm bizde evlenmeden önce 8 yil beraberdik gecen yil mayista evlendik ve evlendikten bi kac ay sonra bende farkettim benimkinin nasil bir ana kuzusu olduguna. Daha gecen ayrilmak uzereydik ailesi yuzunden. Herseyimize karismaya kalkiyorlar esim desen agzini acamiyor. Ben kadin basima kendimi savunuyorum, kocam dedigim arkamda duramiyor bu beni cok uzuyo. Bende saniyordumki tek benim esim oyle ama baksana seninkide ayni. Ama onlarinki biraz hasta nekadar igrenc birsey aileden biriyle evlenmek sonucta insan yegenleriyle kardes givi buyuyor nasi bir iliskiye girmeyi dusunuyorki? Ve o annesigilin dedigine gidiyorsa birak gitsin pisman olan o olucak sonunda. Allahsizlar nasi ogullarinin aklina boyle birsey sokuyorlar. Anne baba dedigin oglunin mutlu olmasini ister ve o seninle mutluysa elini tutup ben bu kizi evlenicem ister begenin ister begenmeyin demeliydi. Cok kiziyorum boyle erkeklere, boyleleri benim gozumde adam degil, bi kadini incitmek nedemek ya. Bu erkeklerin analari yokmu bu analari hersey bozan onlar zaten. Sen üzme tatli canini keske bende evlenmeden fark etseydim..

dedim ya. tam hatırlamıyorum.

"çok samimiyetsizsiniz, iyi bi şey değil o" gibisinden bi şey dedi işte, ben de "nerden biliyorsun ki, bi dene belki seversin" dedim sanırım.

tokatlılarda böyle bir özellik var. bağıra bağıra konuşuyorlar ve birbirlerini pek dinlemiyorlar. ordan gelince kafam biraz kazan oluyor, ne dedim ne dendi hepsini tek seferde hatırlayamayabiliyorum.

hayır karışmamasını geçtim, ben cevap veriyorum, ben kendimi de seni de savunuyorum, bari beni susturmaya çalışma. karışmıyorsan hiç karışma.

Bugün anası seni istemiyo diye almayan adamı evliliğede ikna etsen,yarın anası senin almak istediğin çarşafı da beğenmediğinde alamazsın.İğneden ipliğe yani canım.9 Yıl yanlış yolda koşmuşsun Allah yüzüne bakmış bunun karşılığı bu aslında sen şuan o gerçeği göremiyorsun.Ve ayrıca cevap veriyorum HAYIR. DİĞER ERKEKLER BÖYLE DEĞİL. Benimki bi karar verdiği zaman anneside babasıda yorum dahi yapamıyor üzerinde.Sorarsa fikirlerini söylüyorlar işte. AMAN DİYİM ANA KUZULARINI BAŞINIZA DERT ETMEYİNNNN. ANASININ BÜYÜTEMEDİĞİNİ SEN Mİ BÜYÜTÜCEKSİN YA! Nefret.

Özür dileyeck birşey yaptığını düşünmüyorum. Şimdi bu sekilde oluyorsa evlenince ne olacak?
Ayrılmak gerçekten en hayırlısı. Ben en cok erkeğe kızıyorum ara bulamıyorlar,ana kuzusu gibi birşey oluyorlar. Bence hazır adım atmışken geri dönme

Bende istenmeyenim cnm ama bizimki ana kuzusu degil lakin o anasi yok muuuu hep dinden imandan haktan bagladi ...
Olmaz seyi yapip ya hakkini helal etmez ya evlatliktan reddeder...
bende en sonunda ananin hakki var da bnm hakkimi kim alcak dedm resti cektim
kadinin bnmle derdi ne derdi ne diye arastirirken kv cocukluguna inmeden buldum meger (Istenmeme sebebimde esim evlenirken ben bu kizla evlenebilirmiyim dememis evlencem demis..o gun bugundur esinle gurur duyuyorum bence ii demis:))
Isin sakasi ayri 2 yilimi goturdu bu kadin 7 aylik hamileyken evime geldi sende gonlum yoktu halada yok dedi tartisma sirasinda o gun bugundur gorusmuyorum gonlun yoksa ne isin var bnm evimde dimi ama ..
Yani nisanlin bnm esim gibiyse yani karim derse mutlu olursun eger o potansiyel yoksa rahat birakmiyolar ii dusun..
esimden Allah binlerce kere razi olsun ondan raziyim..
ama
Simdiki aklim olsa bu kadinin ogluyla asla evlenmem onun gelini asla olmazdim..

az önce çok feci kavga ettik. şu an resmen elim ayağım titriyor sinirden.

yüzüme kapattı ya! hala yüzüme kapatabiliyor.

çocukluğumdan beri sonbahar düğünü hayalim vardı, sevgilimle de konuşmuştuk, düğün için kasım 2015 demiştik. 2011de demiştik bunu. ama düğünlerden hoşlanmıyorum ben, hep nikah istedim. 1.5 saatte olsun bitsin istedim.

annesinin de çılgınlar gibi kır düğünü hevesi varmış, tarih için konuşmaya geldiklerinde -ki ikinci gelişlerinde oluyor bu- resmen kavga çıkardılar. anneme babama "sonbahar olmaz" diye bağırdılar. benimkiler yüzyüze bakılacak diye cevap vermedi. "heyecanınızı anlıyoruz ama sakin olun" dediler. nikahı zaten kabul etmediler.

sonra birkaç kere daha biraraya geldiğimizde ben çok ağladım, kasım için çok yalvardım. benimkiler "ilk günden uyumsuzluk yapma" dediler, ağustosa karar verdiler.

sevgilim hiçbir şey demedi.

az önce telefonda "sen beni sattın" dedi bana, "kalk dedemlere gidelim" dediğinde fırlayıp gitmedim çünkü, hem laf ederler diye zırt pırt gitmek istemedim hem de annesi bi şey anlatıyordu, lafını bölmek terbiyesizlik olur diye. satmışım. annesinin babasının yanında itaat etmemişim.

"sen de beni sattın, ben kasım düğünü için ağlayıp yalvarırken sen nerdeydin" dedim, "nankörsün. sana düğün yapıyorlar yine yaranamıyorlar" dedi. orda kendimi kaybettim, "ben düğün istemedim ki" diye bağırdım, yüzüme kapattı.

daha başka bi sürü şey konuştuk da kopma noktası burası. ben nasıl tanımamışım 9 sene? ben bunların hiçbirini hak etmedim. ben gerçekten çok utanıyorum şu an.

şu an gerçekten rahatlamak için yazıyorum çünkü bi şeyleri parçalamak istiyorum.

teyzesi sözde kahveyi yapmak istemiş de ben ona yaptırmamışım, kibarca mutfağımdan kovmuşum. üstelik annem de yanımdaymış, bana hiç terbiye verememiş. o konuyu önceki mesajlarda anlatmıştım.

"ev babamın evi, söz benim sözüm. kovduysam bile, ki kovmadım, kahvemi yapmaya da istediğimi mutfağımdan kovmaya da hakkım var. yardım teklif edebilir ama ben de yardım kabul etmeyebilirim" diyorum, "nankörsün, insanlar yardım teklif ediyor sen kovuyorsun" diyor.

gelin benim lan!

çok özür diliyorum da onun sülalesinin benim ayağımın altına paspas olması gereken zamanda ben neden onların ayağının altına atıldım ve buna "yüzyüze bakıcaz,, kırgınlık olmasın" diye ses çıkarmadım?

gerçekten çok utanıyorum.

dedesi hastanede yatıyor, 8. günmüş bugün, annem aramış "geçmiş olsun" demiş.

şimdi mi aklına gelmiş!

ya açıklıyorum, "annem de yatan hasta baktı, biz aradığımızda açamıyordu, ondan beklemiştir" diyorum, "annen kabiliyetsiz demek ki. benimki telefonları açabiliyor" diyor.

ben naptım ya...

"sıfatsız ve meymenetsiz"mişim.

anası bana zorla balık yedirirken, ben kusmuğumu yutarken sırıtmamı bekliyorlar.

nankörmüşüm bi de. misafir önüne ne konursa yemek zorundaymış, ben saygı göstermemişim.

adam dedesinin neden hastanede yattığını sorgulamıyor, "kızın ahı tuttu" demiyor, 40 gündür aramıyorlar annem yine de vicdan yapıp arıyor, "şimdi mi aklına gelmiş".

ben ailemin yüzüne bakmaya utanıyorum. onların yerine ben utanıyorum.

ya bak gene aklıma geldi, teyzesi kahvemi yapmak istediğinde ben nasıl "tamam" demezmişim. ben ne nankör, ne terbiyesiz, ne saygısızmışım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…