- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
- 178
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
son sayfayı şimdi okudum da sen iyi bir düşün taşın bence. bile bile kendini ateşe atıyorsun canım
yahu sen de bilemezdin. hiç kendine kızma bak kurtuldum diye sevin. maalesef insanları tanımak kolay olmuyorbitti zaten. ben aptallığıma yanıyorum şu an. ailemi böyle insanlarla muhatap ettiğim için utanıyorum. kendimi affedemiyorum.
yahu sen de bilemezdin. hiç kendine kızma bak kurtuldum diye sevin. maalesef insanları tanımak kolay olmuyor
eh bu noktada müdahale etmek güzel olurdu. ama insanlar yoğun duygular yaşadıkları sırada davranmak istediği gibi davranamayabilirler. hiç üzme kendini olan olmuş artık. o tarz insanlar yüzünden kendine acı çektirmeben bilebilmeliydim. anlayabilmeliydim. anneme babama ilk bağırdıklarında ağlamak yerine "sen kimin evinde kime bağırıyorsun" diyebilmeliydim.
eh bu noktada müdahale etmek güzel olurdu. ama insanlar yoğun duygular yaşadıkları sırada davranmak istediği gibi davranamayabilirler. hiç üzme kendini olan olmuş artık. o tarz insanlar yüzünden kendine acı çektirme
O zaman annene, babana gerçekten mahçup olurdun hem de dönüp bakıldığında işi sen bozmuş gözükürdün. Ama şimdi öyle değil ki, sen o insanı tanıdın 9 sene ama aile içindeki halini hiç bilmiyordun, bilemezdin de. Sevgiliyken anlaşılmıyor ki bunlar, ne zaman artık üstünde bir sıfatla giriyorsun o eve o zaman. Annen, baban bu yüzden seni suçlayacak değil, böyle insanların karşısında savunulmaya da ihtiyaçları yok zaten.ben bilebilmeliydim. anlayabilmeliydim. anneme babama ilk bağırdıklarında ağlamak yerine "sen kimin evinde kime bağırıyorsun" diyebilmeliydim.
Çok ama çok üzüldüm ben nedense 9 yılını bu kötü kalpli kv yiyemesin evlen mutlu ol diye çok istemiştim ama 9 yılın sonunda oğlunuda kendine benzetmeyi başarmış , allah onlarada kendileri gibi bir gelin nasib etsin inşallah diyorum .. Sen artık lütfen üzülme ağlama , o güzel annen ne güzel söylemiş allah dermansız dert vermesin diye , allaha şükürler olsun ki sağlığın yerinde , biraz zamanla tekrar eskisi gibi olucaksın .. Hersey düzelicek hatta şuanda düzelmeye başlamış bile çünkü o aile hayatından çıktı an itibari ile.. Aileni neolur dha fazla üzme çünkü senin bu halin onları kahrediyordur .. Önce kendin için sonra onlar için toparlan .. Sen çok güçlü bir kızsın bunu daha önceki majlarımda da yazmıştım . Bu olayıda aşıcaksın .. Allahın izni ile hazır olduğun zamandada seni ve aileni hak eden doğru düzgün adam gibi bir adamlada evleneceksin .. Allah onlara neyi hak ediyorlarsa onu versin inşallah ..sevgilim askere gitmeden tanışmaya geldiler.
durdu durdu "oğlum gidince ben onsuz naparım" dedi. annem de iyi niyetten geberiyor ya, "allah dermansız ayrılık vermesin" dedi. kadın da, kayınvalide demeyi içim almıyor artık, "uzaktan konuşmak kolay, siz ne anlarsınız" dedi.
annem onlar gittikten sonra ağladı. "ilk defa gördüğün, ne yaşadığını bilmediğin insana söylenmez bu" dedi.
o kadın benim annemin ilk çocuğunun öldüğünü biliyordu.
sırf bunun için bile allah belasını versin.
yahu bu kadar şeyden sonra yumuşamak aklından bile geçmesin. katı ol ve tamamen bağları kopar
Bu ne lannnn?şaka mı bunlar ,dalga mı geçıyolar senle bu herıf de sulalesı de
O zaman annene, babana gerçekten mahçup olurdun hem de dönüp bakıldığında işi sen bozmuş gözükürdün. Ama şimdi öyle değil ki, sen o insanı tanıdın 9 sene ama aile içindeki halini hiç bilmiyordun, bilemezdin de. Sevgiliyken anlaşılmıyor ki bunlar, ne zaman artık üstünde bir sıfatla giriyorsun o eve o zaman. Annen, baban bu yüzden seni suçlayacak değil, böyle insanların karşısında savunulmaya da ihtiyaçları yok zaten.
Dedeme gitmedik, sen beni bu iş için satmış oldun diyebilmek o insanın gerçek haliymiş, bunu sana rahatlıkla söyleyebilir sen de açıklamanı yapardın, anneni dinliyorum diye. Ama şimdi dede muhabbeti ediliyorsa arka planda nelere varılana kadar konuşulduğunu tahmin et. Bir de pigme, kendi annesine güya saygısını, sevgisini gösterip sözünden çıkmayan adam, senin annen için bu telefona bakma işi için laf edebiliyorsa, biraz bdvdeki konuları oku, bir çok konuda kurtulduğun gelecek senaryolarını görebilirsin.
Çok ama çok üzüldüm ben nedense 9 yılını bu kötü kalpli kv yiyemesin evlen mutlu ol diye çok istemiştim ama 9 yılın sonunda oğlunuda kendine benzetmeyi başarmış , allah onlarada kendileri gibi bir gelin nasib etsin inşallah diyorum .. Sen artık lütfen üzülme ağlama , o güzel annen ne güzel söylemiş allah dermansız dert vermesin diye , allaha şükürler olsun ki sağlığın yerinde , biraz zamanla tekrar eskisi gibi olucaksın .. Hersey düzelicek hatta şuanda düzelmeye başlamış bile çünkü o aile hayatından çıktı an itibari ile.. Aileni neolur dha fazla üzme çünkü senin bu halin onları kahrediyordur .. Önce kendin için sonra onlar için toparlan .. Sen çok güçlü bir kızsın bunu daha önceki majlarımda da yazmıştım . Bu olayıda aşıcaksın .. Allahın izni ile hazır olduğun zamandada seni ve aileni hak eden doğru düzgün adam gibi bir adamlada evleneceksin .. Allah onlara neyi hak ediyorlarsa onu versin inşallah ..
Kızımmmmm,kaç kaç,arkana bakmadan kaç.kendını ezdırmede,o telefonu yedırtırdım ben olsam,sen bunlara mı ince davranıyosun?kımle ugrastıklarını göster,hadlerını bıldırme zamanın gelmıs.ara kadını,o meymenetsız oğlun bı daha benı rahatsız etmesin de kapa yüzüne,telefon kapatmak neymiş görsün ogluda
Yok bu haketmıs bacım,delı delıyı gorunce degnegını saklamış,saygısızlık etmiyorsun kı,davranısına aynı oranda adıl yanıt verıyosun,kafana bıle takmaya değmez,bu dünyada haddini bıldırmen gereken ınsanlar olacak,bak benım kac yıllık ılışkım aılesı yüzünden bıtmıstı,en sonunda yettı beaa dedım,onlarda şaşırdı ama bugun yüzüğümü de aldım teklıfımı de,yoksa beyefndı asla anasından ayrılmazdı,aılesı de usulunce tebrık ettıler,bu kadın daha once bana evlerıne ılk gıdısımde oğlumla benı kımse ayrıamaz aklına sok dıyen kadındı,şimdi aman simdi siz mutlu olunda onemlı degıl,uzakta oturun dıyor,altı ay ağlattılar ama en sonunda bıraz da onlar uzulsun ya bıter ya da adam gıbı devam eder,kaybım yok ıkısındede de dedım,daha once heppp sustumda noldu,bazıları hakedıyoannem "herkes kendi aile terbiyesini gösterir" dedi.
işi yine ben bozmuş görünüyorum. ben onu sevmemişim, ben onun için fedakarlık yapmamışım.
dede muhabbeti olduğu günden beri var da, onca şeyin arasında bahsetmeyi unutmuşum. adam yatalak. "belki altını alıyorlardır, sence benim görmemi isterler mi" dedim, o bile olay oldu.
anneme laf ediyormuş çünkü ben de onun annesine laf ediyormuşum, her şey karşılıklıymış.
"senin annen bana cahil, beceriksiz, suratsız, terbiyesiz" diyor, ben ona laf ediyorum. benim annem sana bi kere gözünün üstünde kaşın var demedi. her şey karşılıklıysa kes sesini terbiyesizlik etme" dedim. cevap veremedi.
Yok bu haketmıs bacım,delı delıyı gorunce degnegını saklamış,saygısızlık etmiyorsun kı,davranısına aynı oranda adıl yanıt verıyosun,kafana bıle takmaya değmez,bu dünyada haddini bıldırmen gereken ınsanlar olacak,bak benım kac yıllık ılışkım aılesı yüzünden bıtmıstı,en sonunda yettı beaa dedım,onlarda şaşırdı ama bugun yüzüğümü de aldım teklıfımı de,yoksa beyefndı asla anasından ayrılmazdı,aılesı de usulunce tebrık ettıler,bu kadın daha once bana evlerıne ılk gıdısımde oğlumla benı kımse ayrıamaz aklına sok dıyen kadındı,şimdi aman simdi siz mutlu olunda onemlı degıl,uzakta oturun dıyor,altı ay ağlattılar ama en sonunda bıraz da onlar uzulsun ya bıter ya da adam gıbı devam eder,kaybım yok ıkısındede de dedım,daha once heppp sustumda noldu,bazıları hakedıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?