9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

gelen her yoruma "anasının mekanı" diye yazdıklarınızı okuyunca...
belki dedim bu sefer birseyleri farketmissinizdir,
özelestiriyi saglıklı bir sekilde yaptıgınızda gecmisten ders cıkarıp ayagınıza kadar gelip yalvarmadan hicbir sey yapmazsınız dedim,
aldatılan, dayak yiyen kadınlarla ilgili yazdıklarımda kendinizdeki benzerlikleri gorup napmışım ben dersiniz diye düsündüm,
tuhaf bir bicimde o alyansları almanıza bile takılmak istemedim, yapmıs son bir hata, onemli olan simdi dik durabilmesi dedim,
hem sizi uzmemek hem de hataya düsmeyin diye ofkenizi hatırlatmalarla dinc tutmak icin cumleyi nasıl kursam diye ciddi ciddi düşündüm,
bir kisi de degil, okuyan herkes günlerce sabahladı konunuzda, yorumlar ustune yorumlar yapıldı...
gelinen son nokta tripcil bir kızın olagan krizlerinden birine döndü yine.

gercekten hic hayatınızda deger görmek nasıl birseydir bilmediniz mi?
kendinize olan saygınızı ezip gecmenin agırlıgını dusunmediniz mi?
ya da bunu birkez yasadıgınzda dahi nasıl yaptım diye uykusuz kalmadınız mı?
gercekten gecerli bir neden düsünüyorum ama yok,
nasıl o mesajı atarsınız aklım almıyor.
sevmek böyle birsey degil, emin olun degil. sizinki saplantı.

bu arada esyaları nasıl gonderecegim diyorsunuz,
alyansları almıssınız ya hani, madem oldu böyle bir rezillik, battı balık yan gider derim,
hic o salak metallere acımam, karsı tarafı da umursamam, param yoksa gider bozdurur araba tutar tüm esyaları da geri yollarım.
dilerseniz esyaların arasında bir zarfa da kalan paranın üstünü koyar oylece yollarsınız.

esyalarla alyansı yolla, onlara mudara etme vs. ohooo gecerim bunları, o kadar gururlu davranıstan zaten cok uzaktayız.
madem maddi anlamda dert ediyorsunuz, alın işte temiz çözüm.

oysa babanız sizi almaya gelebiliyorsa o arabayı bir tanıdık kullanır boylece yine goturmek mümkün de...
hani arac sıkıntısını, maddi sıkıntı varsa da aklınızda bulunsun,
burda sundugunuz bahanelerin gecersizligini gorursunuz en azından.

Diğer sıkıntılardan ne zaman haberdar olacaklar peki diğer sıkıntılarda katkı payları yok mu hiç? Bu ailenin varlığı dert saman altından su yürütüyorlar. Çok iyi bir aile olsalar çocukların mutluluğu der kenara cekilirler.ev alınca dert tasa biter mi ya ben 6 senedir lojman kira diye dolaşıp duruyorum ülkede. kurulu bir düzenimiz olsa da belli bir şehirde yaşasak bile kirada oturmam neden koysun bana.sehzadenin ve ailesinin büyüklenme çabaları bunlar kira da olmaaaaaaz simdide peşinatı verelim kredi çekin sebep!!!!ne amaçla söylediler bunu.hala her halta karışma derdindeler ya size neee kiraya çıkarım ev alırım size nee.hala karıştırıyor adam biz bir pofudukla konuşalım neye karar vereceğiz bir düşünelim birlikte kuracağız yuvayi sonuçta dese niye kıt düşünceleri bunun.ama sadece sana karşı kıt ailesine karşı babam erken gel dedi kızları gezmeye götürdüm diye ince düşünceleri var

sen kendince dövdüm bağırdım inlettim diyosun ama erkekçe bunun adı naz trip dırdır...güya ahmet arifi de inlettin böyle kalmıştı noldu, yüzükler elinde eve geldin adam aramadı araması da umrunda değildi bitti gözüyle bakıyodun ama umrunda olmamasına rağmen ilk mesaj gene senden iş saatini haber veriyosun adam gene gelemem diyo bin tehditle lütfedip geliyo sonra küçük dayının karısı hasta imiş başka adam yok bu gidiyo gene,hala son kez son kez diyosun hep son diyosun gerisi yok yeminle bi erkek için ideal kızsın

barıştık da değil ayrıldık da değil ilişkiniz ne belli değil aile misafirlikte tüm bu olanlar şaka olmalı

sen kendince çok pis rest çektim diyo olabilirsin ama farklı yerlerde farklı yaşlarda farklı tecrübelerde birbirini hiç tanımayan biz konu yorumcuları için halin acınası üzülerek söylüyorum demir lady gibi lanse etsende kendini gerçekte pamuksun, bi ağırlığını koyupta peşinde koşturamadın adamı, sevmiyor istemiyor umursamıyor cumaya kadar beklicem dedin kendi sözünü yedin ciddiye alınacak bi yanın kalmadı

bdv de başka konu olsa ağır yazardım da sen bize hep kibar oldun bende elimden geldikçe kibar olmaya çalıştım

Hay ağzına sağlık ya bizim umrumuzda olduğu kadar sehzadenin umrunda olmadı

alt katta oturma konusunda da laf dönüp dolaşıp sevismeye geliyo sanki tek sıkıntı bu olacakmış gibi, halbuki bi konu vardı üst komşu inliyomuş falan orda çok cüretkar yorumları da oldu pofuduğun dinlemesinler insan rahat rahat sevisemeyecek mi şeklinde, şimdi burda bohça yüzük nisan alışverişi gibi geleneksel motiflerin takıntı haline getirildiğini görünce gerçek pofuduk hangisi diyorum

bohçaları yüzükle birlikte bi akraba vasıtası ile yollar o saatten sonrada hiçbir iletişim yoluyla bana ulaşamamasını sağlar tek yol kapıya gelip ailemin önünde beni ikna etmesini ailemi de onore etmesini bırakırdım bu kadar rest budur yaa

yüzük vermeye git elinde yüzük geri gel whatsuptan bile silme nasılsa aramaz diye ki aramadı da ama sen silmiş olacaktın en azından, bunun yerine sen son görülme takip ettin, cumaya kadar aramazsa bohçaları göndericem dedin e aramadı gene sen iş saatini haber verdin baban yerine onu aradın gel beni al diye adama emrivaki yapıyosun kendi gelmiyo istemiyor vakit ayırmıyor, şimdi gene bağırdın çağırdın cumaya kadar bekleyecek misin bakalım ya da aramadı diyelim yani senin çaban olmadan demek istiyorum, aramazsa sen bohçaları gönderecek misin, hayır şimdiden maliyet hesabı yaptın kp alacak diyosun, bozan taraf götürür verir arabanız yok mu bi akraba atar arkaya götürür araba yoksa taksiyle gider yeter ki sen yapmak iste, istemiyosun

Agzina saglik.... ben kendi kendime dur dedim, cok sinirlendin neler yazdin, haddini astin.
ama tutamadim kendimi , tutabilsem yazmayacaktim, dayanamadim.
Hani yazmistim ya, atacak yer bulamadim yoksa aticam diye hakikaten o derece oldu.
ben Pofuduk icin cok icten cok candan uzuldum, bir nebze belki faydamiz olur, en azindan icini doker vs dedim. Arkadasim olsa ooooooo neler ederdim kimbilir. bilmiyorum ya, ben insana onem verdiysem ona yakistiramadigm haketmedigi seyleri yaptiginda, yasadiginda kendime engel olamiyorum. Pofudugu tanimam etmem ama KK` da arkadasima uzulur gibi uzuldum, arkadasima diyeceklerimi dedim. Sadece samimiyetime siginiyorum hadsizligim icin. Kusura bakilmaz insallah.

Bazi insanlar koru korune atese atlarlar ve insanlar tercihleriyle yasarlar. Bu kadar basit.

hani artık bu işin tutar yanı kalmadı ayyuka çıktı bilmiyodum tahmin edemedim de yok iş gene eve döndü sorun ev değildi ki en son, adam umursamıyor telefonlara çıkmıyordu, şimdi kv ev alacakmış bunca rezillikten sonra saray alınsa ne olur, fizana git acil gel dendi mi neden ne oldu demeden koşacak bu adam, ayrıca o kv diş bileyecek, avuntu bedava kapım ayrı de avun dur offffff

Gerçek pofuduk diğer konulara yazan aslında ama kendi konusunda tamamen polyanna hep iyi düşünmek istiyor

karşı tarafın ailesi her işin içindeydi şimdi sormuyor mu ne oldu ne bitti aileler arsmıyor mu hal hatır sorma babında, nişan konuşulmuyor mu çünkü karşı taraf sözün atıldığını bilmiyo sanırım, söz atılmadı da neyse, velev ki biliyolar noldu ne bitti demiyolar mı, velev ki bilmiyorlar nişan konuşulması lazım,hersey tuhaf hersey

Yok ya ev falan alinmaz, bu da kayitlara gecsin bir zahmet.
Adam aslinda bas bas bagiriyor, sevmiyorum deger vermiyorum diye.. ama duyana...
Pofuduk adamin gozunde de gun gun daha degersizlesiyor yaptiklariyla ama farkinda degil. hala bir acayip kafayi yasiyor.
hal boyleyken, oturacaksin dir dir etmeyeceksin, kabul edeceksin herseyi, arkasinda duramayacagin islere kalkismayacaksin.
hani hepimiz insaniz, yaptik sacmaladik zaman zaman, ama herseyin bir siniri olur, bicak kemige dayanir. bunun olmasi da imkansiz pofudukta, inanilmaz bir zaafi, saplantisi var sanirim. KAbul edememe de olabilir, kabullenemediginden hic olmayacak seyler yapiyor. ya sen adama bagir cagir say dok, sinir krizleri yasa... bir sonraki sefer adamin diyecegini de yazayim, delirdin sen hic normal degilsin, guvenemem ben boyle insana. Git tedavi ol.

Son olayin gelismesini de soyle algiliyorum;
POfuduk adamla gorusmek ister, gel der. yer bildirir. adam gelemem der, pofuduk da bu sefer bohcayi soyler, adam gene tinlamayacak olsa gerek sinir krizi yasar. bacagi falan tutmaz, bak ne haldeyim kimildayamiyorum biryere der. Bir de adami bekler orda, adam lutfedip gelir. pofuduk isini bitirmeden geldi havalarinda, bagirip cagirip icindekileri adamin yuzune vurunca birsey olacagini sanir. bir de bohcayi alirsiniz diye rest cektigini dusunur, geri adim atmadim ya diye avunur. ha bir de hirpaladim adami kismi var.

Adamda bikkinlik emarelerini hangi goz gormedi, o raddede lutfedip geldi, bu resttten sevgiden diye nasil sanilir. belki acima duygusu kapladi bilinmez, ofleye pofleye geldigini dusunuyorum. 2.5 saat zor dayanmistir. belki yilginliktan geldi, mesaj telefon trafiginden sonra....

bir saniye kendimden de suphe ettim , sen cok atarlisin galiba dedim kendime. baksana nasil bir bakis acisi var. Sen bik bik bik anlasamazsin kimseyle heralde dedim.
Tabi bu 1 saniye kadar aklimin ucuna gelip geri gitti.
Yok arkadas atarliyim, tutarliyim memnumun kendimden.

yeni yüzük alıp takması lazım değil mi. adamın, resmen gözümde erkek adam er kişi kavramları bulandı bu adam karşısında

yeni yüzük alıp takması lazım değil mi. adamın, resmen gözümde erkek adam er kişi kavramları bulandı bu adam karşısında
Hic sanmiyorum, niye alsin ki.
Cikarilmasini talep eden de geri takmaya meyillenecek olan da Pofuduk, adam niye kendine is cikarsin.
Adamda suc yok bence.

En ufak şeyler zaten olması gereken konular bile at deve oluyor tehditler bağırış çağırışlar havada uçuyor aile ile zaten yüz göz olundu şu saatten sonra olsa ne olur olmasa ne olur

hem umudum yok diceksin hem de cumaya kadar süre vereceksin, demek ki umut var neye umut adamın bişeyleri düzeltmesine, düzeltti denecek sınır nedir peki, bana göre köpek olması ailemden özür dilemesi kendi ailesine eeh yeterse yeter sevdiğim kadınla şu gün nişan yapıyoruz ya arkamda olursunuz ya da beni unutun diye rest çekmesi gidip güzel bi yüzük alması elinde çiçekle gelip o yüzüğü parmağıma takması önce kulağıma bir Özdemir Asaf şiiri fısıldayıp sonra yanağıma bir buse kondurması tekrar tekrar Özür dilemesi...böyle uzar gider yani bu saatten sonra affetme şartları, ama kuru bi Özür de yeterli olacak heralde pofuduk için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…