- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #3.621
Diğer sıkıntılardan ne zaman haberdar olacaklar peki diğer sıkıntılarda katkı payları yok mu hiç? Bu ailenin varlığı dert saman altından su yürütüyorlar. Çok iyi bir aile olsalar çocukların mutluluğu der kenara cekilirler.ev alınca dert tasa biter mi ya ben 6 senedir lojman kira diye dolaşıp duruyorum ülkede. kurulu bir düzenimiz olsa da belli bir şehirde yaşasak bile kirada oturmam neden koysun bana.sehzadenin ve ailesinin büyüklenme çabaları bunlar kira da olmaaaaaaz simdide peşinatı verelim kredi çekin sebep!!!!ne amaçla söylediler bunu.hala her halta karışma derdindeler ya size neee kiraya çıkarım ev alırım size nee.hala karıştırıyor adam biz bir pofudukla konuşalım neye karar vereceğiz bir düşünelim birlikte kuracağız yuvayi sonuçta dese niye kıt düşünceleri bunun.ama sadece sana karşı kıt ailesine karşı babam erken gel dedi kızları gezmeye götürdüm diye ince düşünceleri varonlar diğer sıkıntılardan henüz haberdar değil ki. evi istemediğimi biliyorlardı, sebeplerini falan kayınvalideme anlatmıştım ama anladığını düşünmemiştim. anlamış herhalde ben de anlamadım şaşkınım şu an.
Hay ağzına sağlık ya bizim umrumuzda olduğu kadar sehzadenin umrunda olmadısen kendince dövdüm bağırdım inlettim diyosun ama erkekçe bunun adı naz trip dırdır...güya ahmet arifi de inlettinböyle kalmıştı noldu, yüzükler elinde eve geldin adam aramadı araması da umrunda değildi bitti gözüyle bakıyodun ama umrunda olmamasına rağmen ilk mesaj gene senden iş saatini haber veriyosun adam gene gelemem diyo bin tehditle lütfedip geliyo sonra küçük dayının karısı hasta imiş başka adam yok bu gidiyo gene,hala son kez son kez diyosun hep son diyosun gerisi yok yeminle bi erkek için ideal kızsın
barıştık da değil ayrıldık da değil ilişkiniz ne belli değil aile misafirlikte tüm bu olanlar şaka olmalı
sen kendince çok pis rest çektim diyo olabilirsin ama farklı yerlerde farklı yaşlarda farklı tecrübelerde birbirini hiç tanımayan biz konu yorumcuları için halin acınası üzülerek söylüyorum demir lady gibi lanse etsende kendini gerçekte pamuksun, bi ağırlığını koyupta peşinde koşturamadın adamı, sevmiyor istemiyor umursamıyor cumaya kadar beklicem dedin kendi sözünü yedin ciddiye alınacak bi yanın kalmadı
bdv de başka konu olsa ağır yazardım da sen bize hep kibar oldun bende elimden geldikçe kibar olmaya çalıştım
Bir de pofuduk başka konularda mesajlarına hep denk geliyordum aklı başında güzel yorumlar yapıyorsun. Peki dışardan biri olarak farzet ki sen benim,bu konuyu ben açtım bana nasıl bir yorumda bulunurdun?
Agzina saglik.... ben kendi kendime dur dedim, cok sinirlendin neler yazdin, haddini astin.sen kendince dövdüm bağırdım inlettim diyosun ama erkekçe bunun adı naz trip dırdır...güya ahmet arifi de inlettinböyle kalmıştı noldu, yüzükler elinde eve geldin adam aramadı araması da umrunda değildi bitti gözüyle bakıyodun ama umrunda olmamasına rağmen ilk mesaj gene senden iş saatini haber veriyosun adam gene gelemem diyo bin tehditle lütfedip geliyo sonra küçük dayının karısı hasta imiş başka adam yok bu gidiyo gene,hala son kez son kez diyosun hep son diyosun gerisi yok yeminle bi erkek için ideal kızsın
barıştık da değil ayrıldık da değil ilişkiniz ne belli değil aile misafirlikte tüm bu olanlar şaka olmalı
sen kendince çok pis rest çektim diyo olabilirsin ama farklı yerlerde farklı yaşlarda farklı tecrübelerde birbirini hiç tanımayan biz konu yorumcuları için halin acınası üzülerek söylüyorum demir lady gibi lanse etsende kendini gerçekte pamuksun, bi ağırlığını koyupta peşinde koşturamadın adamı, sevmiyor istemiyor umursamıyor cumaya kadar beklicem dedin kendi sözünü yedin ciddiye alınacak bi yanın kalmadı
bdv de başka konu olsa ağır yazardım da sen bize hep kibar oldun bende elimden geldikçe kibar olmaya çalıştım
Agzina saglik.... ben kendi kendime dur dedim, cok sinirlendin neler yazdin, haddini astin.
ama tutamadim kendimi , tutabilsem yazmayacaktim, dayanamadim.
Hani yazmistim ya, atacak yer bulamadim yoksa aticam diye hakikaten o derece oldu.
ben Pofuduk icin cok icten cok candan uzuldum, bir nebze belki faydamiz olur, en azindan icini doker vs dedim. Arkadasim olsa ooooooo neler ederdim kimbilir. bilmiyorum ya, ben insana onem verdiysem ona yakistiramadigm haketmedigi seyleri yaptiginda, yasadiginda kendime engel olamiyorum. Pofudugu tanimam etmem ama KK` da arkadasima uzulur gibi uzuldum, arkadasima diyeceklerimi dedim. Sadece samimiyetime siginiyorum hadsizligim icin. Kusura bakilmaz insallah.
Bazi insanlar koru korune atese atlarlar ve insanlar tercihleriyle yasarlar. Bu kadar basit.
Gerçek pofuduk diğer konulara yazan aslında ama kendi konusunda tamamen polyanna hep iyi düşünmek istiyoralt katta oturma konusunda da laf dönüp dolaşıp sevismeye geliyo sanki tek sıkıntı bu olacakmış gibi, halbuki bi konu vardı üst komşu inliyomuş falan orda çok cüretkar yorumları da oldu pofuduğun dinlemesinler insan rahat rahat sevisemeyecek mi şeklinde, şimdi burda bohça yüzük nisan alışverişi gibi geleneksel motiflerin takıntı haline getirildiğini görünce gerçek pofuduk hangisi diyorum
Yok ya ev falan alinmaz, bu da kayitlara gecsin bir zahmet.hani artık bu işin tutar yanı kalmadı ayyuka çıktı bilmiyodum tahmin edemedim de yok iş gene eve döndü sorun ev değildi ki en son, adam umursamıyor telefonlara çıkmıyordu, şimdi kv ev alacakmış bunca rezillikten sonra saray alınsa ne olur, fizana git acil gel dendi mi neden ne oldu demeden koşacak bu adam, ayrıca o kv diş bileyecek, avuntu bedava kapım ayrı de avun dur offffff
pofuduk parmagina kendi kendine takar yakinda, adama da elleriyle takar. ( daha takmadiysa )adam Yüzüklerin pofudukta olduğunu öğrendi mi bu arada
Hic sanmiyorum, niye alsin ki.yeni yüzük alıp takması lazım değil mi. adamın, resmen gözümde erkek adam er kişi kavramları bulandı bu adam karşısında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?