- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #3.661
Pofuduk dese ki ne olursa olsun ben bu adamla evlenicem ya öyle ya böyle dese kimse gık demez valla bize soylediklerin bulunmaz hint kumaşı değil ama dediginle yaptiklarin birbirini tutmuyor bir tutarsızlık var
Ben bu ev meselesinden önce bir mesaj yazmıştım internet gitmişti gonderememistim tekrar da yazmadım. Aşılmayacak konular değildi bence önceki meseleler alışverişe gelmesinler gelsin sen bildiğini oku ama hevesi var dedi şehzade gelsin yani ne vardı bana göre çokta önemli değildi. Sebepler bunlar mı yani diyordum ama ev meselesi başka kiraya oturmaktan pofudukta cekiniyor nedense.ama düğüne karismazlar ama hicbir masrafa elini surmezler dedi durdu.alışverişe bile gelemeyen insani ben masraflarimada karistirmam kendi düğünümü kendi esyami kendi takılarimi ben yaptim cektim kredimi yaptim hepsini hemde 2 ilde oldu düğün. Kimsede burnunu sokamadi ben yapiyorum herseyi neden soksunlar.pofuduk tutarsiz davraniyor burda aldığım elbiseye karışmasın gıkı çıkmasın kimsenin diyor ama o zaman sende beklenti içine girmeyeceksin.illaki ev alinmasi sart mi ya ev alinacakmis denince konu kapandi mi
Bu konuda öyle net mesajlar var ki.
Dünyada uykusuz hiç işe gitmemiş insan yoktur herhalde. Bu kadar hayati bir durumda, ki hayati olan kısmı ne yazık ki ilişki kısmı değil çünkü adam zaten ayrılmak istiyor ayrılamıyor, sağlığınız falan kötü sinir krizi geçiriyorsunuz, adam size yarın işe ben gideceğim diyor.
Daha ne desin? Söyleyebileceği en ağır şekilde seni sevmiyorum demiş zaten o durumda.
İlla bu iki kelimenin çıkmasını mı bekleyeceksiniz? Mahvoldunuz ilgilenmedi diye, bunu söylerse kendinize bir şey yaparsınız da vebali? ona kalır diye düşünüyor muhtemelen.
Gerçekten bu olayların tek açıklaması bu. Adam korkudan ayrılamıyor. Çünkü karşısında ayrılıyorum değil ayrılamazsın resti çeken biri var.
Ayrıca bir mesajınızda hayatımı mahvetti, kolayca çekip gidemez yazmışsınız. Hayatınızı mahveden sizsiniz, ayrıca herkes ama herkes kolayca çekip gidebilir. Sevgi garantili bir şey değil ne yazık ki.
yazdıgınızdan daha vahim; "babam 'erken gel' dedi" diyor...
Nokta atislari yapilmis ve cok yerinde olmus.Bu konuda öyle net mesajlar var ki.
Dünyada uykusuz hiç işe gitmemiş insan yoktur herhalde. Bu kadar hayati bir durumda, ki hayati olan kısmı ne yazık ki ilişki kısmı değil çünkü adam zaten ayrılmak istiyor ayrılamıyor, sağlığınız falan kötü sinir krizi geçiriyorsunuz, adam size yarın işe ben gideceğim diyor.
Daha ne desin? Söyleyebileceği en ağır şekilde seni sevmiyorum demiş zaten o durumda.
İlla bu iki kelimenin çıkmasını mı bekleyeceksiniz? Mahvoldunuz ilgilenmedi diye, bunu söylerse kendinize bir şey yaparsınız da vebali? ona kalır diye düşünüyor muhtemelen.
Gerçekten bu olayların tek açıklaması bu. Adam korkudan ayrılamıyor. Çünkü karşısında ayrılıyorum değil ayrılamazsın resti çeken biri var.
Ayrıca bir mesajınızda hayatımı mahvetti, kolayca çekip gidemez yazmışsınız. Hayatınızı mahveden sizsiniz, ayrıca herkes ama herkes kolayca çekip gidebilir. Sevgi garantili bir şey değil ne yazık ki.
evet ben de cok yazdim bunu ama bunu da demeye yanasmiyor.tabi canım yazdım ben bunu sefamsa sürerim cefamsa çekerim dedikten sonra kim ne der yazdım cefa cekilmeden sefa sürülmez dedi pofuduk
Yeterince sevmediğiniz insanlarla beraberken hiçbir şey yapasınız gelmez, sürekli uyuyasınız, kaçasınız gelir ve olan şeyleri de geçiştirmeye çalışırsınız ya hani. Bahaneler çirkinleşir, ithamlar artar, iyi bir günündeyse yumuşak konuşulur mesela. Ama ters bir anındaysa küfür bile yersiniz, çünkü artık sevgi bitmiştir.
pofuduğun ailesi geleneksel bi aile mi, yoksa modern mi onu da anlamadım ben kızları bu kadar üzgün bitkin ama onlar yetişkinlerin işine karışmayacak kadar modern ve anlayışlı ama aynı aile bohça giderse geri dönüş olmaz diyecek kadar geleneksel, ne bohçaymış, bohça mı kaldı yaa
Bohça gitmesin, bu iş bitmesin diye öyle dediklerini düşünüyorum.
Yani kişisel olarak değişiklikler olsa bile ana fikir olarak şöyle ilerler diye emin olduğum bir durum varsa bile(bunun gibi), konu sahibini görünce şüpheye düşüyorum. Ya paralel evrende yaşıyoruz, ya da konu sahibi bizimle dalga geçiyor.
''Ama saat değişti.'' yazdığı mesajından sonra sinirlenip bilgisayarı kapattım mesela. Sakinleşince geri döndüm.
Ama saat değişti ne demek ya? Sanki sözleştiler, nişan alışverişine çıkacaklar da saat değişti.
Mesela boşanacağım diye baba evine giden kadın adamı arayıp yarın şu saatte işe gidecektim, değişti bu saatte gideceğim diyor. Bu bile daha mantıklı olurdu, çocukları vardır biri alacaktır falan.
Ama saat değişti mesajı bu konunun dönüm noktasıdır bana göre. Konu sahibinin asla evlenmekten vazgeçmeyeceğini herkes biliyordu, kanıtlandığı mesaj da budur.
Ben de sinirlenip uzun aradan sonra önceki yüzük konusunu okudum "hmm, ok" deyip sakinleştim sonra. Aynı kitap yeniden okumaz derler ama safsatadır bence. Bir aydınlanma geldi resmen.
Yani kişisel olarak değişiklikler olsa bile ana fikir olarak şöyle ilerler diye emin olduğum bir durum varsa bile(bunun gibi), konu sahibini görünce şüpheye düşüyorum. Ya paralel evrende yaşıyoruz, ya da konu sahibi bizimle dalga geçiyor.
''Ama saat değişti.'' yazdığı mesajından sonra sinirlenip bilgisayarı kapattım mesela. Sakinleşince geri döndüm.
Ama saat değişti ne demek ya? Sanki sözleştiler, nişan alışverişine çıkacaklar da saat değişti.
Mesela boşanacağım diye baba evine giden kadın adamı arayıp yarın şu saatte işe gidecektim, değişti bu saatte gideceğim diyor. Bu bile daha mantıklı olurdu, çocukları vardır biri alacaktır falan.
Ama saat değişti mesajı bu konunun dönüm noktasıdır bana göre. Konu sahibinin asla evlenmekten vazgeçmeyeceğini herkes biliyordu, kanıtlandığı mesaj da budur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?