9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

Pofuduk dese ki ne olursa olsun ben bu adamla evlenicem ya öyle ya böyle dese kimse gık demez valla bize soylediklerin bulunmaz hint kumaşı değil ama dediginle yaptiklarin birbirini tutmuyor bir tutarsızlık var

tabi canım yazdım ben bunu sefamsa sürerim cefamsa çekerim dedikten sonra kim ne der yazdım cefa cekilmeden sefa sürülmez dedi pofuduk

tercih edecegim şey de sizin yazdıgınız bicimi zaten.
ailelerin yapması gerektigini düsünen biri icin tutarsız diyorum.
ona bakılırsa konu sahibinin dayının borcları icin "dügün paramdan gitti dolayısıyla borcu ben ödemis oldum" seklinde degerlendirmesi de vardı, şok olmuştum okuyunca.

fakat kendisinin tüm yanlısları yine de ona ve ailesine yapılan saygısız tavırları ve altkatta oturmayı mesrulastırmaz tabii ki.

ancak ailenin bizim kurallarımıza uymuyorsanız maddi destek de sunmam tavrına bile hak veriyorum,
evet kendime yapılmasını da istemem fakat eş adayım kirada nasıl yaşayacagız diye aglayor, babam beyaz esya ve mobilya almayacakmıs diye mızmızlanıyorsa bakacagım şey ailesinin resti degil, sevgilimin karakteri olur.

konu sahibi rest nasıl cekilir sorusunda bile karşı tarafı azıcık dogru gözlemleseydi cok sey ogrenirdi aslında...

Bu konuda öyle net mesajlar var ki.

Dünyada uykusuz hiç işe gitmemiş insan yoktur herhalde. Bu kadar hayati bir durumda, ki hayati olan kısmı ne yazık ki ilişki kısmı değil çünkü adam zaten ayrılmak istiyor ayrılamıyor, sağlığınız falan kötü sinir krizi geçiriyorsunuz, adam size yarın işe ben gideceğim diyor.

Daha ne desin? Söyleyebileceği en ağır şekilde seni sevmiyorum demiş zaten o durumda.

İlla bu iki kelimenin çıkmasını mı bekleyeceksiniz? Mahvoldunuz ilgilenmedi diye, bunu söylerse kendinize bir şey yaparsınız da vebali? ona kalır diye düşünüyor muhtemelen.

Gerçekten bu olayların tek açıklaması bu. Adam korkudan ayrılamıyor. Çünkü karşısında ayrılıyorum değil ayrılamazsın resti çeken biri var.

Ayrıca bir mesajınızda hayatımı mahvetti, kolayca çekip gidemez yazmışsınız. Hayatınızı mahveden sizsiniz, ayrıca herkes ama herkes kolayca çekip gidebilir. Sevgi garantili bir şey değil ne yazık ki.

yazdıgınızdan daha vahim; "babam 'erken gel' dedi" diyor...

yazdıgınızdan daha vahim; "babam 'erken gel' dedi" diyor...

İkisini de diyor ama benim tahminim, ya babası erken gel dedi diye işi uydurdu, ya da daha büyük ihtimal, gitmek istediği için ikisini de öne sürdü.

Nokta atislari yapilmis ve cok yerinde olmus.
evet sevmiyorum demenin binlerce yolu var. duymak istemeyip kulaklar tikanabilir ama sevilmedigi gercegini degistirmez.

Yeri gelmişken söyleyeyim, arada kaynamıştı. Bu kadar net/doğru tarifi görünce A aptalasik yanımda mıydı ya her seferinde? diye tırsmadım değil

Pofuduk, eşimin annesi o zaman"ben aradan çıkıyorum, oğlum napıyorsa yapsın, kirli mendilime varana kadar istiyorum bohçayı" demişti.
Ben naptim yüzüğü attım.
Topladım her şeyi göndermek(!) için.
Gelin alın demedim.

Sonrasında eşimin çabası önemliydi.
Sürekli arıyordu. Cevap vermedigim için
sürekli yengemle irtibat halindeydi.
Baya yüklü tlf faturası gelmişti o zaman.
"Annemin değil, benim ne istediğim önemli" dedi.

Tam tersi olsaydı asla yüzüğü takmazdim geri. Çok sevmeme rağmen...

Haa şimdi sorsan bana mutlu musun?
Değilim.

Beni gelin olarak kabul etmeyen aileye rağmen evlendiğim için...

Kafa yapılarımız çok farklı...

Yeri gelmişken söyleyeyim, arada kaynamıştı. Bu kadar net/doğru tarifi görünce A aptalasik yanımda mıydı ya her seferinde? diye tırsmadım değil

Yani kişisel olarak değişiklikler olsa bile ana fikir olarak şöyle ilerler diye emin olduğum bir durum varsa bile(bunun gibi), konu sahibini görünce şüpheye düşüyorum. Ya paralel evrende yaşıyoruz, ya da konu sahibi bizimle dalga geçiyor.

''Ama saat değişti.'' yazdığı mesajından sonra sinirlenip bilgisayarı kapattım mesela. Sakinleşince geri döndüm.

Ama saat değişti ne demek ya? Sanki sözleştiler, nişan alışverişine çıkacaklar da saat değişti.

Mesela boşanacağım diye baba evine giden kadın adamı arayıp yarın şu saatte işe gidecektim, değişti bu saatte gideceğim diyor. Bu bile daha mantıklı olurdu, çocukları vardır biri alacaktır falan.

Ama saat değişti mesajı bu konunun dönüm noktasıdır bana göre. Konu sahibinin asla evlenmekten vazgeçmeyeceğini herkes biliyordu, kanıtlandığı mesaj da budur.

pofuduğun ailesi geleneksel bi aile mi, yoksa modern mi onu da anlamadım ben kızları bu kadar üzgün bitkin ama onlar yetişkinlerin işine karışmayacak kadar modern ve anlayışlı ama aynı aile bohça giderse geri dönüş olmaz diyecek kadar geleneksel, ne bohçaymış, bohça mı kaldı yaa

Bohça gitmesin, bu iş bitmesin diye öyle dediklerini düşünüyorum.

Ben de sinirlenip uzun bir aradan sonra, eksi yüzük konusunu okudum "hmm, ok" deyip sakinleştim sonra. Aynı kitap yeniden okunmaz derler ama safsatadır bence. Bir aydınlanma geldi resmen.

Son düzenleme:
Ben de sinirlenip uzun aradan sonra önceki yüzük konusunu okudum "hmm, ok" deyip sakinleştim sonra. Aynı kitap yeniden okumaz derler ama safsatadır bence. Bir aydınlanma geldi resmen.

Ben de yaptım onu bir önceki sinirlenişimde, hatta kendi mesajımı buraya kopyalayacaktım, iyi ki hatırlattınız.

Bunu da buraya önceki konuda ne yazmışım, şimdi ne üzerinden gidiyoruz, anlaşılsın diye kopyalıyorum.

Cidden merak ettiğim için soruyorum.

Müstakbel kayınvalideniz size evlilik teklifi nasıldı dedi, siz de eh işte dediniz öyle mi?
İletişimle ilgili ciddi problemleriniz var. Sevgiliniz büyük geldi demiş peki, telefonu alıp birazcık büyük geldi ama hallolur çok güzel falan demeniz yeterli. Tek cümle yani. Hatta ikisine de söylemeyin gerekirse gidip daralttırın, gelip ölçüyorlar mı?

Söylenmekten mi hoşlanıyorsunuz? Başparmağıma bile büyük, hayır, eh işte diye cevapların normal mi olduğunu düşünüyorsunuz? Normal sohbet gelişimi olarak kadın aklına gelen çözümleri sıralayacak tabi ki.

İlk sorumun cevabına inanamadığım için şu an o kısmı yazamıyorum ama buradaki insanların ve kayınvalidenizin kapris ithamlarının sebebini cidden mi anlayamadınız?

Not: Ailelerin hiçbir şeye ama hiçbir şeye karışamayacağını ve gelinlerin asla karşılıksız saygı göstermesinin gerekmediğini- hayır hatta göstermemeleri gerektiğini- düşünen biri tarafından yazılmıştır.

konu sahibinin evlenmekten vazgeçmeyeceğini biliyordum, rest çekmeyi beceremeyeceğini de biliyordum ama en azından bi süre rest çekmiş gibi yapabilip (sözlüsünün nazarında), çocuk geri arayana kadar tekrar aramamayı beceremeyecek kadar iradesiz olmasını anlamıyorum. bence konu sahibi sözlüsünün onu aramayacağını, takmadığını bal gibi de biliyor. bunu bildiği için kendi arıyor, krizler geçiriyor, dövdüm falan diye avunmaya çalışıyor. "bu sefer anladı gibi, çok korktu yalnız" falan... dışardan öyle histerik ve itici bi o kadar da endişe uyandırıcı duruyor ki. korkmuştur tabi. ben bu kızdan ayrılırsam vebali boynuma diye.
konu sahibi sevilmediğinin farkında ama kabul edemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…