- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
- 178
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
Yahu sallayan kim o ve sülalesini, sana göre çevrendekilere göre işi kim bozduysa o bozmuştur. Bundan 3 ay sonra yaa kadın haklıydı düğünümün tarihine tabii ki oğlunun mürüveti için o karar verecekti, keşke sussaydım da düğünüm yazın ortasında olsaydı mı dicen? Bunu diyecek kadar düşmezsin la.
Cevap veremeyecek tabii, ne diyebilir ki?
Ama dede muhabbetini bilemiyorum, bazı erkekler bu konularda çok dangalak gerçekten, hasta, yaşlı, bakıma muhtaç vs. kişilerin durumları söz konusu olduğunda mağaradan çıkmış gibi davranıyorlar, senin kastettiğin şeyi anlayabileceğini hiç sanmıyorum, ama orada da bir çapanoğlu istersen bulursun, gitmemen senin ileride de "bakmayacağın" olarak algılanmış olabilir bu da köle izaura gelin hanene eksi olarak yazılmıştır.
Ne demek belkide anne olamicam Aaaaaa sakın sakın sakın öyle bir olucaksın öylr bir olucaksın ki !!!! Artık bu insanların seni üzmesine izin verme.. Bende çok kötü ilişkiler yaşadım tam senin gibi tamam buraya kadarmış bitti hayatım dediğim anda rabbim eşimi çıkardı karşıma tüp bebek düşünürken rabbim meleğimi hediye gönderdi bana .. Senin içinde kim bilir ne güzel kapılar açıcak rabbim .. Lütfen senden rica ediyorum elini yüzünü yıka biraz uzan gözlerini kapa hepsini allaha havale et bu senin yeni hayatının ilk günü .. Şöyle düşün onlar senin değil sen onların sınavıydın .. Bir masumun ahını aldılar sen yanlış bir şey elbetteki yapmadın sadece sevdin .. Artık bundan sonra onlar düşünsün .. Lütfen rica ediyorum daha fazla göz yaşı dökme .. BirAz uyumaya çalış .. Allahın adaleti öyle büyüktür ki gün gelir sen unutursun ama o asla unutmaz
Şuanki ruh halin haklı olarak olumsuz seni çok iyi anlıyorum .. Herseyin senin için çok güzel olmasını diliyorum , senden tek ricam lütfen biraz dinlen kendini bu insanlar yüzünden daha fazla hırpalama ne olur ..canım hangimizin anne olacağına garantisi var ki? bilemeyiz ki. sana nasip olmuş, belki bana olmayacak, veya istemeyeceğim. bilemem yani. hayırlısıyla kucağına al, mutlulukla büyüt inşallah.
tek tesellim allahın adaleti zaten. ve umarım bu dünyada çekerler de ben görürüm.
Şuanki ruh halin haklı olarak olumsuz seni çok iyi anlıyorum .. Herseyin senin için çok güzel olmasını diliyorum , senden tek ricam lütfen biraz dinlen kendini bu insanlar yüzünden daha fazla hırpalama ne olur ..
tecrübem yok, daha en basta aile yüzünden sevgiliyle nasıl itinayla kavga edilir, asalet degil edepsizlik nasıl deger gorur diye sorsaydın yazardım...
iliskinizi 20yasında baslamıssınız gibi dusun oncelikle.
anladıgım kadarıyla sen bu kisiden baska erkek tanımamıs, gozun kapalı sevmissin.
o yuzden bu kadar ana kuzusu oldugun farketmemissin muhtemelen.
diyelim ki tek derdin kv, hatta ailesi sulalesi dunyanın en kotu insanları...
peki ya sevgilin?
nasıl kahveni yapmak istedin diye teyzesi icin sana ofkelenir?
nasıl dedeme gidiyoruz dedigin an kalkmadın diye "benim sozumu dinlemen gerekiyordu" moduna gecer,
oldu olacak iki tane agzına carpsaydı tam olsaydı, onun erkekligini yirim! yigitlik yaptıgını mı sanıyor?!?! "kime dayılandıgına dikkat et adam ol!" derdim... oyle hanımefendilikten anlamayana anladıgı dilden konusacaksın.
bak bir kez benzer bir tavrın olmus, hemen susmus.
bu tip seyler benim icin "orta yol" bulunabilecek seyler degil şahsen.
bi kere "sınandıgınızı" dusunmeniz ve kabullenmeniz bile tuhaf bir iyi niyet gostergesi...
diyelim ki gercek deigldi hicbiri, hakaretle sınanyacaklarını sandıgınız insanlara mı makul davranmaya calısmıs oldunuz?
konunun basından beri takip ediyordum ancak pek yazmadım,
cunku olay sevgilinden bitiyordu... ya bu olay bir kırılma noktası olacaktı (tam olarak aşamasa dahi..) ya da bitmisken temislik yapmıscasına kapatacaktınız.
ancak gorunen o ki o kırılma olması gereken donemleri siz coktaaan gormus gecirmissiniz ama hicbir degisiklik olmamıs.
elbette yıllarını, paylasımı vs hic yokmus gibi çöpe at diyemem ama bir iliskide bictigin degeri 10la carpıp bir de cocuk oldugunu dusunup oyle hesap yapmak henuz gerceklesmemis seyler icin dahi cok daha rasyonel olacaktır...
yorumları okumadım yazan oldu mu bilmiyorum,
Benim anlamadığım annesi seni istemiyorsa , ayrıldığınızı söyleyemedim nasıl oluyor .
öyle yazmışsınız ya , bohçasını almaya gelmiyormuş,yüzüğü çıkartmıyormuş çünkü söyleyememiş ayrıldığınızı,
bitti zaten, oraya bi şey demiyorum ama aklım almıyor benim. "nasıl" ve "neden" sorularıma cevap arıyorum haftalardır. mantığa oturtamıyorum.
"artık yüzüme telefon kapattığında da kızmıyorum çünkü annen baban seni hiç adam yerine koyup dinlememiş, o yüzden dinlemeyi bilmiyorsun" dedim.
aklım almıyor yemin ederim aklım almıyor. "habersiz niye geliyorlar ya, gecelikle oturuyor olabilirim" diyorum, "babamın canı seni çekmez korkma" diyor. adam utanabileceğimi anlamıyor. "baban artık o senin, görse nolcak ki" diyor. ya ben evlenince neyle yattığımı kendi babam da görsün istemem, ne alakası var? o zaman benim babam da sapık?
ailedeki mantığı algılayamıyorum ben, bütün sıkıntım orda zaten. mantığı algılasam "ananın şeyine kadar yolun var" diyebileceğim, ama kafamda çok deli sorular var.
aklım almıyor yemin ederim aklım almıyor. "habersiz niye geliyorlar ya, gecelikle oturuyor olabilirim" diyorum, "babamın canı seni çekmez korkma" diyor. adam utanabileceğimi anlamıyor. "baban artık o senin, görse nolcak ki" diyor. ya ben evlenince neyle yattığımı kendi babam da görsün istemem, ne alakası var? o zaman benim babam da sapık?
ailedeki mantığı algılayamıyorum ben, bütün sıkıntım orda zaten. mantığı algılasam "ananın şeyine kadar yolun var" diyebileceğim, ama kafamda çok deli sorular var.
nedeni sizin davranıslarınız degil, yetis(-tiril)me bicimi...
bu aileden de olabilirdi, tam tersine aileden uzaklasıp kendi hayatını kurarken baska bir degisim de olabilirdi.
annes, kız kardes ..komple terbiyesizliklerine bakacak olursak aileden.
alıntıladıgım diger cumleniz dahi sorularınızın yanıtlarından biri...
siz nasıl farketmediniz, neden 9 yıl gözünüzün önündeyken gormediniz ise...
26ydi sanırım yaşınız yanlıs hatırlamıyorsam, 9 yılı hesaplarsak 17 yas, cok genc, tecrubesiz... hayatı beraber ogrenip karsınızdaki kisiyi zaman icinde et tırnak gibi gorup sorgulamaya desmeye gerek olmayan, vazgecilmez yapacak yıllar gecirmissiniz...
su an geldiginiz noktada o kim ki bana bunu diyor? adam olsun, duzelirse ne ala, kendine gelecegi yoksa da gule gule diyorsanız yine yaşınızın verdigi olgunluk ve ailece canınızı cok yakmalarıyla alakalı.
nedeni sizin davranıslarınız degil, yetis(-tiril)me bicimi...
bu aileden de olabilirdi, tam tersine aileden uzaklasıp kendi hayatını kurarken baska bir degisim de olabilirdi.
annes, kız kardes ..komple terbiyesizliklerine bakacak olursak aileden.
alıntıladıgım diger cumleniz dahi sorularınızın yanıtlarından biri...
siz nasıl farketmediniz, neden 9 yıl gözünüzün önündeyken gormediniz ise...
26ydi sanırım yaşınız yanlıs hatırlamıyorsam, 9 yılı hesaplarsak 17 yas, cok genc, tecrubesiz ve hayatı beraber ogrenip karsınızdaki kisiyi yıllar icinde ettırnak gibi gorup sorgulamaya desmeye gerek olmayan, vazgecilmez yapacak yıllar gecismissiniz...
su an geldiginiz noktada o kim ki bana bunu diyor? adam olsun, duzelirse ne ala, kendine gelecegi yoksa da gule gule diyorsanız yine yaşınızın verdigi olgunluk ve ailece canınızı cok yakmalarıyla alakalı.
öyle saçmalık mı olur nerden senin de baban oluyo eşinin babası, kendi babanla bir olur mu, yeri geliyo ben kardeşimin yanında emziriyorum ama kp yanında emziremem, doğumdan sonra annemde kaldım sutyensiz gezdim kp olsa nasıl gezersin degisikmis onlar
ama tam tersi de mümkün bu yaşlar tam karakterin sekillendigi yaşlar olduğu için senin beyazınla onun siyahı yıllar içinde gri olup ortak bi görüş duruş vizyon olabiliyo, birbirinde yoğruluyosun
utanmayı bilmiyorlar.
ne sizin yaptıklarınızı /yapmadıklarınızı ne de kendi davranıslarını bu sekilde degerlendirmekten aciz(ler) maalesef.
gecelikle otururken "özeliniz" kabul ettiginiz icin utanıp cekineceginizi anlayamıyor.
uyardıgınız halde kendi ailesinin terbiyesizligine yuzu kızaracagı yerde savunmaya gecmekle kalmıyor, aynı onlar gibi konusmaya devam ediyor...
babasının yanında sütyensiz gezsem nolurmuş, göğüslerime mi bakıyormuş. bakması şart mı? anlamıyor.öyle saçmalık mı olur nerden senin de baban oluyo eşinin babası, kendi babanla bir olur mu, yeri geliyo ben kardeşimin yanında emziriyorum ama kp yanında emziremem, doğumdan sonra annemde kaldım sutyensiz gezdim kp olsa nasıl gezersin degisikmis onlar
bacak bacak uzerine atılması olay oluyorsa, kızkardes yapar sen yapamazsın noktasındaysa grinin hicbir tonunu goremiyorum.
belki yemek zevkleri vs oyle olmus olabilir ancak dusunce yapısına dair bir degisim/ortaklastırma sozkonusu yok gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?