- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
- 178
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #3.881
Kabul etme diye bastırmaları lazımdı, bu kısmı anlayamadınız bir türlü.
Teklif kraliyet inceliğiyle de yapılsa aynı teklif sonuçta.
"kabul etme" diye bastırsalar müdahale etmiş olurlar. siz bunu neden anlamıyorsunuz? kararı bana bıraktılar.
diğer mesajlara da tek tek cevap yazamayacağım şu an. herkes kendi aile durumunu bilir.
ben dün adama "buraya kadar geldin eve çıkalım da sen de bohçanı al bu konu da kapansın" dedim adam bohçasını almadı. istemedi.
babama "bitti" diyorum babam "bekle öyle acele karar verilmez, önce bi sakinleş, biraz zaman geçsin" diyor.
adam babasının sözünü dinledi diye pasif, babam kararı bana bırakıyor diye pasif.
siz de artık bi karar verin.
ikili ilişkilerde bi tarafı daha çok ilgilendiren durumda kendi karar versin diye serbest bırakmak ne zamandır pasiflik?
O konuşma nasıl geçti acaba?"kabul etme" diye bastırsalar müdahale etmiş olurlar. siz bunu neden anlamıyorsunuz? kararı bana bıraktılar.
diğer mesajlara da tek tek cevap yazamayacağım şu an. herkes kendi aile durumunu bilir.
ben dün adama "buraya kadar geldin eve çıkalım da sen de bohçanı al bu konu da kapansın" dedim adam bohçasını almadı. istemedi.
babama "bitti" diyorum babam "bekle öyle acele karar verilmez, önce bi sakinleş, biraz zaman geçsin" diyor.
adam babasının sözünü dinledi diye pasif, babam kararı bana bırakıyor diye pasif.
ikili ilişkilerde bi tarafı daha çok ilgilendiren durumda kendi karar versin diye serbest bırakmak ne zamandır pasiflik?
"kabul etme" diye bastırsalar müdahale etmiş olurlar. siz bunu neden anlamıyorsunuz? kararı bana bıraktılar.
Ya siz kabul et dedi yazmadınız mı?
Siz karar verin bence önce. Kararı size bırakacak elbette.
Ama kendi fikri var ve size belirtiyorsa, kabul etmemeniz gerektiğini anlatacak tabi ki.
Hangi kısmı zor bunun?
Babanızın pasif tutumu sizin bu adamla evlenmezseniz öleceğinizi düşünmesinden. Ya da bir ihtimal bizim kız kapris yapıyordur, şimdi 9 yıl gezdiler boşa gitmesin diyordur.
Pasifliğin tanımını illa yapmam gerekiyorsa, yanına sevgilinizin fotoğrafını yapıştırırım olur biter. Ama ailesine karşı elbette.
Yoksa duygularını belirtmekte gayet aktif gördüğünüz gibi. Rest çektiniz, o da istemiyorum dedi.
O konuşma nasıl geçti acaba?
Nişanlı-
Saçmalama bohça falan almayacağım, bir daha da bunu duymak istemiyorum, tarzında mı konuştu?
Yoksa,
Üff pofuduk babam erken gel dedi, gitmem lazım, mı dedi??
Hangisi???
babam "ayrılacaksa kendi ayrılsın, evlenecekse kendi evlensin, yaşayacak olan o, benim hiçbir etkim olmamalı, uyarırım fikir veririm ama onun kararı onun hayatı" diyor. bu kadar.
Bir de şu an son yazdığınız cümleyi yapmıyorlar, değil mi?
Yani o olayda ayrılmayacağınız şekilde rahat bırakıyorlardı, bu olayda ayrılmayacağınız şekilde baskı yapıyorlar.
Buradan çıkan sonuç ne size göre?
Ayrılmanızı istemiyorlar. Bu kadar basit.
Ee tamam işte, benim o bohçayla ilgili yazdıklarımı bir okuyun siz."şimdi değil, dursun"
Şu an neden sandık gönderemiyorsunuz o zaman? Şöyle anında çürütülebilir şeyler yazmayın rica ediyorum.
baskıyı nerde yapıyorlar ben göremiyorum? "ayrılamazsın, evleneceksin" mi demişler yoksa "bu sinirle karar verilmez" mi demişler?
tam u dönüşü bir yorum gibi olacak benimki ama bence birkac gün göndermeyin,
babanız haklı,
size güvenemedigi kadar aslında karşı tarafın da birkac gün ne yapacagını görmek istiyor,
çünkü bugun yollasanız 2gün sonra damat cıkagelse sizin dönmek isteyeceginizi biliyor, o durumda da yüzükler gibi tak cıkar hale getirmeden yüzgöz olmadan konuyu kapatmak istiyor.
siz gercekten netseniz zaten babanıza bunu diyisinizden belli olur.
daha dünkü gibi "anasının mekanı" dercesine bir gazla yazıp ertesi gün "gel" diye diretmeye dönmek ihtimali var şu anki hislerinizin.
o yuzden ailenizin sakinlesmeden kastını anlıyor ve katılıyorum, olay sinir krizini atlatmak, normal tempoda nefes almaya baslamaktan ibaret degil.
Ya ailenizin pasifliği ya da kızının kararlarına saygılı durusu değil ki problem.baskıyı nerde yapıyorlar ben göremiyorum? "ayrılamazsın, evleneceksin" mi demişler yoksa "bu sinirle karar verilmez" mi demişler?
Ya ailenizin pasifliği ya da kızının kararlarına saygılı durusu değil ki problem.
Şimdi buna mı takıldınız?
Siz kendi kendinize bir ilişkiniz olduğu kafasındasınız ama ilişki olduğunu düşündüğünüz adam bu istekte değil.
Bunun direk yüzünüze söylenmesi aşamasına az kaldı diyoruz, hayallerden çıkın diyoruz. Adamla görüşme yolları aramak ancak canınızı daha çok yakar diyoruz.
Daha ne diyelim?
söz kesildikten sonra konuşamadık zaten. sözlülük dönemi yaşadığımızı sanmıyorum ben.
bunlar tecrübe olarak dursun tabi de yoğurt falan yiyeceğimi de sanmıyorum artık.
"şimdi değil, dursun"
Ee iyi de yüzüğü eline verip, arabada geri yanınıza aldınız.babam sandığı göndermeyince, ahmet arif'e gittim yüzüğü eline verdim. bu daha anlaşılır oldu sanırım.
peki şu an ben bu dediklerinizin hangi kısmına itiraz ediyorum?
evet adam beni sevmiyor. umursamıyor. ben bu adamın şeyinde değilim. yüzüğü attım sözü bozdum. ailem de "hayır evleneceksin" falan demedi, "bi sakinleş bu durumda bohça gönderilmez sinirlisin şimdi" diyor.
sıkıntı nerde ben anlamıyorum.
görüşme yolu falan da aramıyorum şu an, beni aramıyor mesaj atmıyor artık ben de umursamıyorum böyle böyle soğuyorum diyorum.
böyle terbiyesizlik olmaz!
dursun neyse de, simdi degil ne demek?
bunlar konusulmus evde.
yine kusura bakmayın ama o bu cumleyi anında degerlendirip o sekilde kuracak zekadan uzak çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?