9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

Kabul etme diye bastırmaları lazımdı, bu kısmı anlayamadınız bir türlü.

Teklif kraliyet inceliğiyle de yapılsa aynı teklif sonuçta.

"kabul etme" diye bastırsalar müdahale etmiş olurlar. siz bunu neden anlamıyorsunuz? kararı bana bıraktılar.

diğer mesajlara da tek tek cevap yazamayacağım şu an. herkes kendi aile durumunu bilir.

ben dün adama "buraya kadar geldin eve çıkalım da sen de bohçanı al bu konu da kapansın" dedim adam bohçasını almadı. istemedi.
babama "bitti" diyorum babam "bekle öyle acele karar verilmez, önce bi sakinleş, biraz zaman geçsin" diyor.

adam babasının sözünü dinledi diye pasif, babam kararı bana bırakıyor diye pasif.
siz de artık bi karar verin.
ikili ilişkilerde bi tarafı daha çok ilgilendiren durumda kendi karar versin diye serbest bırakmak ne zamandır pasiflik?

tam u dönüşü bir yorum gibi olacak benimki ama bence birkac gün göndermeyin,
babanız haklı,
size güvenemedigi kadar aslında karşı tarafın da birkac gün ne yapacagını görmek istiyor,
çünkü bugun yollasanız 2gün sonra damat cıkagelse sizin dönmek isteyeceginizi biliyor, o durumda da yüzükler gibi tak cıkar hale getirmeden yüzgöz olmadan konuyu kapatmak istiyor.

siz gercekten netseniz zaten babanıza bunu diyisinizden belli olur.
daha dünkü gibi "anasının mekanı" dercesine bir gazla yazıp ertesi gün "gel" diye diretmeye dönmek ihtimali var şu anki hislerinizin.
o yuzden ailenizin sakinlesmeden kastını anlıyor ve katılıyorum, olay sinir krizini atlatmak, normal tempoda nefes almaya baslamaktan ibaret degil.

babam sandığı göndermeyince, ahmet arif'e gittim yüzüğü eline verdim. bu daha anlaşılır oldu sanırım.

Ya siz kabul et dedi yazmadınız mı?

Siz karar verin bence önce. Kararı size bırakacak elbette.

Ama kendi fikri var ve size belirtiyorsa, kabul etmemeniz gerektiğini anlatacak tabi ki.

Hangi kısmı zor bunun?

Babanızın pasif tutumu sizin bu adamla evlenmezseniz öleceğinizi düşünmesinden. Ya da bir ihtimal bizim kız kapris yapıyordur, şimdi 9 yıl gezdiler boşa gitmesin diyordur.

Pasifliğin tanımını illa yapmam gerekiyorsa, yanına sevgilinizin fotoğrafını yapıştırırım olur biter. Ama ailesine karşı elbette.

Yoksa duygularını belirtmekte gayet aktif gördüğünüz gibi. Rest çektiniz, o da istemiyorum dedi.

O konuşma nasıl geçti acaba?
Nişanlı-
Saçmalama bohça falan almayacağım, bir daha da bunu duymak istemiyorum, tarzında mı konuştu?

Yoksa,
Üff pofuduk babam erken gel dedi, gitmem lazım, mı dedi??

Hangisi???

Bir de şu an son yazdığınız cümleyi yapmıyorlar, değil mi?

Yani o olayda ayrılmayacağınız şekilde rahat bırakıyorlardı, bu olayda ayrılmayacağınız şekilde baskı yapıyorlar.

Buradan çıkan sonuç ne size göre?

Ayrılmanızı istemiyorlar. Bu kadar basit.

babam "ayrılacaksa kendi ayrılsın, evlenecekse kendi evlensin, yaşayacak olan o, benim hiçbir etkim olmamalı, uyarırım fikir veririm ama onun kararı onun hayatı" diyor. bu kadar.

babam "ayrılacaksa kendi ayrılsın, evlenecekse kendi evlensin, yaşayacak olan o, benim hiçbir etkim olmamalı, uyarırım fikir veririm ama onun kararı onun hayatı" diyor. bu kadar.

Şu an neden sandık gönderemiyorsunuz o zaman? Şöyle anında çürütülebilir şeyler yazmayın rica ediyorum.

baskıyı nerde yapıyorlar ben göremiyorum? "ayrılamazsın, evleneceksin" mi demişler yoksa "bu sinirle karar verilmez" mi demişler?

Şu an neden sandık gönderemiyorsunuz o zaman? Şöyle anında çürütülebilir şeyler yazmayın rica ediyorum.

çünkü ben şu an sinirliyim. zamanında sinirle verdikleri kararların bazı kötü sonuçlarını görmüşler demek ki bu sinirle önemli kararlar verilmemesi gerektiğini düşünüyorlar. ben kararımı değiştirmeyince tabi ki gönderecekler ama bu kadar sinirliyken bi şey yapmak istemiyorlar.

baskıyı nerde yapıyorlar ben göremiyorum? "ayrılamazsın, evleneceksin" mi demişler yoksa "bu sinirle karar verilmez" mi demişler?

Sandığı gönderemezsin demişler.

Her baskıya mantıklı bir açıklama bulunur, bu baskı olduğu gerçeğini değiştirmez.

Zaten altını çiziyorum, sizin geri döneceğinizi bildikleri için yapıyorlar. Ama bu da baskı olduğunu değiştirmez.

karşı taraf kısmına gelince ben de herhangi bi şey yapacaklarını sanmıyorum, haberdar bile değiller durumdan, öyle normal normal çaya gelmek isterse ne yaparım hiç bilmiyorum, sanırım benimkiler de bunu bekliyor olabilir. ama dediğim gibi, bilmiyorum.

Ya ailenizin pasifliği ya da kızının kararlarına saygılı durusu değil ki problem.
Şimdi buna mı takıldınız?
Siz kendi kendinize bir ilişkiniz olduğu kafasındasınız ama ilişki olduğunu düşündüğünüz adam bu istekte değil.
Bunun direk yüzünüze söylenmesi aşamasına az kaldı diyoruz, hayallerden çıkın diyoruz. Adamla görüşme yolları aramak ancak canınızı daha çok yakar diyoruz.
Daha ne diyelim?

peki şu an ben bu dediklerinizin hangi kısmına itiraz ediyorum?
evet adam beni sevmiyor. umursamıyor. ben bu adamın şeyinde değilim. yüzüğü attım sözü bozdum. ailem de "hayır evleneceksin" falan demedi, "bi sakinleş bu durumda bohça gönderilmez sinirlisin şimdi" diyor.
sıkıntı nerde ben anlamıyorum.
görüşme yolu falan da aramıyorum şu an, beni aramıyor mesaj atmıyor artık ben de umursamıyorum böyle böyle soğuyorum diyorum.

söz kesildikten sonra konuşamadık zaten. sözlülük dönemi yaşadığımızı sanmıyorum ben.
bunlar tecrübe olarak dursun tabi de yoğurt falan yiyeceğimi de sanmıyorum artık.

işte bunu bize "ama"lar sıralamadan önce farkında olup cıkıs yolu arasaydınız keske...
oysa size burada iliskiniz icin olumlu yazan ve fikir vermek isteyen pek cok üye vardı.
hatta sevgilinizin karakterine dair yazılanlar bile sayılıydı.

sayfalarca kendinizi kandırdınız ne yazık ki.
tek tavsiyem bundan sonra hicbir aşamada bunu tekrarlamamanız.

yogurt konusunda da... kusura bakmayın ama o maya tutmamış zaten.
en hasını bulmak da mümkün.
su an istememeniz de gayet dogal bir sürec ayrıca. hatta beklenen de bu olurdu zaten, yeni biri lazım diye düsünseniz asıl anormal karsılanır zaten.

"şimdi değil, dursun"

böyle terbiyesizlik olmaz!
dursun neyse de, simdi degil ne demek?
bunlar konusulmus evde.
yine kusura bakmayın ama o bu cumleyi anında degerlendirip o sekilde kuracak zekadan uzak çünkü.

babam sandığı göndermeyince, ahmet arif'e gittim yüzüğü eline verdim. bu daha anlaşılır oldu sanırım.
Ee iyi de yüzüğü eline verip, arabada geri yanınıza aldınız.
Ertesi gün son kez konuşmaya gel, dediniz, zar zor getirdiniz.
Tektaşı geri verdiniz.
Bohçayı al yukardan dediniz adam daha değil dursun, dedi. ( ne bohça alması falan gibi bir düşünce yok yani, zamanını uygun bulmamış sadece. O saatte uğraşmak istememiş . Bir de aileye sorayım acaba pofuduğun yollamasını mı tercih ederler diye de düşünmüştür)

Sıkıntı sizin ciddi ciddi yüzük attığınızı sandığınız kısımda.

Sizin başlığa 50 sayfada bir anket koyulmalı resmen.

Sözü bozdunuz değil, adama cumaya kadar gönlünüzü alması gerektiğini söylediniz. Adam da almayacak.

Şu an bozmanız lazım sözü. Adamı her yerden engeller misiniz, babanız mı arar, sandık mı gider, o kısmı bilemiyorum ama bir şey yapmanız gereken kısım bu kısım.

Yoksa arabasında tektaş duruyor diye adam tamam ayrıldık demiyor. Gördüğünüz gibi ayrılın diye uğraşıyor.

böyle terbiyesizlik olmaz!
dursun neyse de, simdi degil ne demek?
bunlar konusulmus evde.
yine kusura bakmayın ama o bu cumleyi anında degerlendirip o sekilde kuracak zekadan uzak çünkü.

mesajın üst kısmında haklısınız zaten, ona söyleyecek bi şey yok.

sandık arabaya sığacak boyda bi sandık değil diyorum, ancak getirdikleri diğer şeyleri götürebilir, sandık için tekrar gelmesi gerekir ve ben 2 ay önce de "gel bohçanı al" demiştim bunları o zaman konuşmuştuk.
"şu gün gelir alırım" demedi, "evet benim onu almam lazım" demedi, "alabildiğimi alayım da sandığa sonra geleyim" de demedi. "dursun" dedi. götüremeyecek zaten biliyoruz.
evde konuşuldu mu bilemem de biz konuştuk.

o sandığı da bilerek o kadar büyük aldılarsa o da ayrı konu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…