9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

onyüzbinmilyon kere söz bozmadığım için özür dilerim arkadaşlar bilemiyorum işte. ve gerçekten çok yüklendiğinizi düşünüyorum.

İşte şimdi böyle deyip de yarın ya da hafta sonu görüşmek için bin takla atmayın, canınız daha da yanmasın diyoruz.
Sizin bunu yapma olasılığınız öyle yüksek ki.
O bohçayı da kapınıza gelip isterlerse daha büyük yıkım olur sizin için .
Siz ben sakinleşeyim, öfkeyle kalkıp zararla oturmayım derken bir de bunun acısını tatmayın istedim.

Bu sandık 4 metreye 2 metre falan mı? Gerçekten merak ettim. Kapıdan giren bir sandık, 4 metre de olamayacağına göre, nasıl arabaya sığmaz?

kapıma gelip isterlerse yıkım falan olmaz, "gel al" dedim çünkü.

bununla ilgili düşüncemi yazdım zaten,
bohca icin gereken vakit tasarlanmıs.
çaya gelirlerse de agız aramaya, nabız yoklamaya gelirler ama ben de bunu hic sanmıyorum.

sizin haftasonu nisan alısverisiniz vardı, ailesine ne dedi sizce? unuttum gitmedim mi?
sonrasında neden merak edip kimse aramadı sizi? babası ertesi gün erken gel diye -sizin yanınızda olmasına ragmen- bunu nasıl söyleyebildi? size iletilmek üzere babası birsey söyledi mi?

Bu sandık 4 metreye 2 metre falan mı? Gerçekten merak ettim. Kapıdan giren bir sandık, 4 metre de olamayacağına göre, nasıl arabaya sığmaz?

çünkü bagajın ve koltukların belli kapasitesi var, onu aşınca sığmıyor. 4 metreye 2 metre olması gerekmiyor.

çünkü bagajın ve koltukların belli kapasitesi var, onu aşınca sığmıyor. 4 metreye 2 metre olması gerekmiyor.

Gerçekten kişisel tartışmaya girmek istemiyorum, çünkü haksız çıktıkça sinirlenen insanlardansınız. Bu nedenle sandık kısmını geçiyorum.

Çok yükleniyorum ben kendi adıma. Çünkü her çok yüklenme sebebimden sonra pişman oldunuz ve ne kadar üzgün olduğunuzu yazdınız buraya. Olaylar daha kötüye gitti. Anlıyor musunuz?

Grafiğini çizsek bu konunun, asla iyiye gitmedi bir sonraki sayfa.

Kız ayrılamasın, işi bozamasın diye muazzam bir sandık almak? En saçma sapan adetimizde, geleneğimizde yoktur bu kadar abeslik, yani bunu düşünecek kadar çılgınsa bir insan, diğer tarafın baltalarla parçalayamayacak olması lazım. Bu kadar fantastik durum bana ters.

ailesi ne dedi bilmiyorum, onlar da unutmuş olabilirler. ilgilenmiyorum. babası da bana bi şey demedi herhalde dese söylerdi. hep erken gel der kendisi. başına bi şey gelecek çünkü eşşek kadar adamın.

Ben direkt görmemezlikten geldim bu kısmı. Ne demek istiyor konu sahibi? Geri göndermeyelim diye büyük aldılar diyor olamaz herhalde.

her şeyi bekliyorum artık demek oluyor.

onyüzbinmilyon kere söz bozmadığım için özür dilerim arkadaşlar bilemiyorum işte. ve gerçekten çok yüklendiğinizi düşünüyorum.
Ben arkadaşlarınızın sizinle bu konu hakkında neler konuştuğunu merak ediyorum.
Sizinle bu yönde konuşan, aç gözünü uyan diyen olmadı mı gerçekten?
( haberleri olduğu varsayılarak yazılmıştır)

"kasımda söz yapıp düğünü 1 sene sonra yaparsak sıkıntı çıkar, laf getirip ara bozmaya çalışan olur, bi an önce düğünü yapalım bi şey çıkmadan" demiş insanlardan beklerim. "kahven içildi sen bu evin gelinisin, bu iş bu saatten sonra ikinizden biri ölmeden bozulamaz" demiş insanlardan beklerim.

Ben de sordum bunu. Kimsenin gelişmelerden haberi yokmuş.

Bana bir arkadaşım böyle bir şey anlatsa, vereceğim tepkiyi bildiğim için anlatmama sebebini de biliyorum.

Sizce neden göndermenizi zora sokmak istediler aşırı büyük bir sandıkla??
( onlar kamyonla mı getirdi ki??)

İlkinin sebebi yazın yapmak istemeleri çok çok bariz bir şekilde. Sonuçta Mart'ta yapmak istemiyorlar, yazın yapmak istiyorlar. Kendi istedikleri tarihte olsun diye işte.

İkincisi ise geleneksel bir zırva.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…