- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
- 178
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #3.901
İşte şimdi böyle deyip de yarın ya da hafta sonu görüşmek için bin takla atmayın, canınız daha da yanmasın diyoruz.peki şu an ben bu dediklerinizin hangi kısmına itiraz ediyorum?
evet adam beni sevmiyor. umursamıyor. ben bu adamın şeyinde değilim. yüzüğü attım sözü bozdum. ailem de "hayır evleneceksin" falan demedi, "bi sakinleş bu durumda bohça gönderilmez sinirlisin şimdi" diyor.
sıkıntı nerde ben anlamıyorum.
görüşme yolu falan da aramıyorum şu an, beni aramıyor mesaj atmıyor artık ben de umursamıyorum böyle böyle soğuyorum diyorum.
o sandığı da bilerek o kadar büyük aldılarsa o da ayrı konu.
mesajın üst kısmında haklısınız zaten, ona söyleyecek bi şey yok.
sandık arabaya sığacak boyda bi sandık değil diyorum, ancak getirdikleri diğer şeyleri götürebilir, sandık için tekrar gelmesi gerekir ve ben 2 ay önce de "gel bohçanı al" demiştim bunları o zaman konuşmuştuk.
"şu gün gelir alırım" demedi, "evet benim onu almam lazım" demedi, "alabildiğimi alayım da sandığa sonra geleyim" de demedi. "dursun" dedi. götüremeyecek zaten biliyoruz.
evde konuşuldu mu bilemem de biz konuştuk.
o sandığı da bilerek o kadar büyük aldılarsa o da ayrı konu.
İşte şimdi böyle deyip de yarın ya da hafta sonu görüşmek için bin takla atmayın, canınız daha da yanmasın diyoruz.
Sizin bunu yapma olasılığınız öyle yüksek ki.
O bohçayı da kapınıza gelip isterlerse daha büyük yıkım olur sizin için .
Siz ben sakinleşeyim, öfkeyle kalkıp zararla oturmayım derken bir de bunun acısını tatmayın istedim.
Yazmamışsın kabul ediyorum.
karşı taraf kısmına gelince ben de herhangi bi şey yapacaklarını sanmıyorum, haberdar bile değiller durumdan, öyle normal normal çaya gelmek isterse ne yaparım hiç bilmiyorum, sanırım benimkiler de bunu bekliyor olabilir. ama dediğim gibi, bilmiyorum.
Yazmamışsın kabul ediyorum.
Bu sandık 4 metreye 2 metre falan mı? Gerçekten merak ettim. Kapıdan giren bir sandık, 4 metre de olamayacağına göre, nasıl arabaya sığmaz?
çünkü bagajın ve koltukların belli kapasitesi var, onu aşınca sığmıyor. 4 metreye 2 metre olması gerekmiyor.
Ben de yazılmamış varsaydım.Ben direkt görmemezlikten geldim bu kısmı. Ne demek istiyor konu sahibi? Geri göndermeyelim diye büyük aldılar diyor olamaz herhalde.
anlamadım?
bununla ilgili düşüncemi yazdım zaten,
bohca icin gereken vakit tasarlanmıs.
çaya gelirlerse de agız aramaya, nabız yoklamaya gelirler ama ben de bunu hic sanmıyorum.
sizin haftasonu nisan alısverisiniz vardı, ailesine ne dedi sizce? unuttum gitmedim mi?
sonrasında neden merak edip kimse aramadı sizi? babası ertesi gün erken gel diye -sizin yanınızda olmasına ragmen- bunu nasıl söyleyebildi? size iletilmek üzere babası birsey söyledi mi?
Ben direkt görmemezlikten geldim bu kısmı. Ne demek istiyor konu sahibi? Geri göndermeyelim diye büyük aldılar diyor olamaz herhalde.
Ben arkadaşlarınızın sizinle bu konu hakkında neler konuştuğunu merak ediyorum.onyüzbinmilyon kere söz bozmadığım için özür dilerim arkadaşlar bilemiyorum işte. ve gerçekten çok yüklendiğinizi düşünüyorum.
Kız ayrılamasın, işi bozamasın diye muazzam bir sandık almak? En saçma sapan adetimizde, geleneğimizde yoktur bu kadar abeslik, yani bu düşünecek kadar çılgınsa bir insan, diğer tarafın baltalarla parçalayamayacak olması lazım. Bu kadar fantastik durum bana ters.
Ben arkadaşlarınızın sizinle bu konu hakkında neler konuştuğunu merak ediyorum.
Sizinle bu yönde konuşan, aç gözünü uyan diyen olmadı mı gerçekten?
( haberleri olduğu varsayılarak yazılmıştır)
Sizce neden göndermenizi zora sokmak istediler aşırı büyük bir sandıkla??ailesi ne dedi bilmiyorum, onlar da unutmuş olabilirler. ilgilenmiyorum. babası da bana bi şey demedi herhalde dese söylerdi. hep erken gel der kendisi. başına bi şey gelecek çünkü eşşek kadar adamın.
her şeyi bekliyorum artık demek oluyor.
Ben arkadaşlarınızın sizinle bu konu hakkında neler konuştuğunu merak ediyorum.
Sizinle bu yönde konuşan, aç gözünü uyan diyen olmadı mı gerçekten?
( haberleri olduğu varsayılarak yazılmıştır)
"kasımda söz yapıp düğünü 1 sene sonra yaparsak sıkıntı çıkar, laf getirip ara bozmaya çalışan olur, bi an önce düğünü yapalım bi şey çıkmadan" demiş insanlardan beklerim. "kahven içildi sen bu evin gelinisin, bu iş bu saatten sonra ikinizden biri ölmeden bozulamaz" demiş insanlardan beklerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?