9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

Haydaaaa...
İyi de o zaman bu nişanlının kapınızda sabahlaması lazımdı.
Ailenin sizinle irtibata geçmesi lazımdı( haberleri olsun olmasın)
Hani nişan alışverişi oldu mu demeleri lazımdı.
Pofuduk bize niye gelmiyor demeleri lazımdı?
Lazımdı da lazımdı bu teoriye göre.

Benimkiler de beyaz gelinlikle çıkarsın, beyaz kefenle girersin diyorlardı. Geçen bayram annemle candy crush oynayıp baklava yedik. Denilen saçma sapan laf ve davranış ve günlük hayat ayrımını bir yap, istersen her an sözü bozabilirsin. Ben de boşanabilirim. Bunları diyenler nerede hak arayacaklar hukukta mı?Evi mi basacaklar? Bu kız kahvemizi içti ama sözü bozdu diye veya kızımız beyaz kefen yerine evimize canlı girdi diye. Dağ başı bile olsa burası durum böyle, ki değiliz.

ailesi ne dedi bilmiyorum, onlar da unutmuş olabilirler. ilgilenmiyorum. babası da bana bi şey demedi herhalde dese söylerdi. hep erken gel der kendisi. başına bi şey gelecek çünkü eşşek kadar adamın.

çaya gelseler ne yaparım diye düsünüyorum dediginiz icin yazdım,
umursamıyorsanız zaten üstüne kafa yormaya da gerek yok.
unutmus olabilirler ancak daha 1hafta once evle ilgili konusma gecmisken, bir sekilde gorusmeleriniz birden bire kesilmişken bu sessizlikleri de normal degil.
ayrıca siz onun eş adayısınız, zaten 7ay dır gorustugunuz dısarı cıktıgınız sayılı, siz yanınızdayken birsey dememeleri gerek duymamaları sadece ogullarına emir yagdırıp kesmeleri de tuhaf bence.

çarşamba ailece gittik, cumartesi ben uğradım, ben sessizliklerinde bi anormallik görmüyorum şimdilik, ocaktan önceki dönemde de öyle cumartesi görüştükten sonra çarşambaya kadar aranmaması garip değildi çünkü.
görüşme birdenbire kesilmiş gibi bi durum yok genele bakınca.
gerçekten durumdan haberleri yoksa bi iki gün içinde arayacaklar. o zaman ne yapacağımı ne diyeceğimi bilmiyorum işte.
bazı davranışlarının tuhaf geldiğini hep söyledim zaten. yanımdayken bi şey dememeliler bana göre de.

ben istediğim her an sözü bozabilirim de onlar bozamayacakmışım gibi davrandı hep. onu demek istiyorum.

Yarın da aramazsa ne yapacaksınız?

Ya da ararsa açacak mısınız? Mesaj atarsa cevap verecek misiniz?

arayacağını sanmıyorum o yüzden aramazsa haliyle hiçbir şey yapmayacağım.

ararsa ne yapacağımı bilmiyorum ama. açmam herhalde. açmazsam mesaj atar muhtemelen, yani açmadığımda bazen görüp geri aramamı bekler, bazen mesaj atar, bazen sonra tekrar arar ama bu sefer hangisini yapacağını bilmiyorum. mesaj atarsa cevap yazıp yazmamam mesaj içeriğine göre değişir sanırım.

ama arayacağını sanmıyorum.

Peki aramazsa eğer, haftasonuna kadar dediğiniz için olay tamamen bitmiş olmuyor mu? Bu konuyla ilgili bir şeyler yapmanız gerekmeyecek mi?

İçerik telefonu açmamanızla ilgili olur mesaj gelirse, ya da ''Şöyle buluşalım şöyle yapalım.'' Buna cevap yazmayın bence. Gerçi bence hiçbirine yazmayın.

hiçbir şey yapmama gerek olduğunu sanmıyorum, mesaj konusunu gerçekten bilmiyorum.

ben istediğim her an sözü bozabilirim de onlar bozamayacakmışım gibi davrandı hep. onu demek istiyorum.

Onlar nasıl davranırlarsa davransınlar ne derlerse de desinler, senin ne hissettiğin önemli olan. Bilmiyom ya, ahın yerde kalmasın diye evlenelim lafını duysaydım veya öyle hissetseydim ben ayrılırdım, benimkilere de, etrafa da bana kendisi hakkında yalan söylemiş derdim. Güvenmiyorum, güvenemediğim kişiyi sevsem ne yazar, o zaman neden evleneyim ki? derdim muhtelen. Kayınvalidenin ettiği laf aklıma bile gelmezdi o an, kendi derdim bana yeterdi.

Hani düğün arifesi benimki aynı şekilde hissetmiş olsa da saçmalama yaw, olay senle benim aramızda iyi devam edersek tabi ki bozulamaz, kötü giderse sen de bozabilirsin ben de bozabilirim derdim. Normal olan da o değil mi zaten?

hiçbir şey yapmama gerek olduğunu sanmıyorum, mesaj konusunu gerçekten bilmiyorum.

Ya ben bu bekleme olayını anlamıyorum.

Nasıl hiçbir şey yapmanıza gerek olmayacak? O zaman rest çekmediniz siz. O resti gerçekten çektiyseniz cumaya kadar diye, ailenizin sandığı göndermesi ve sizin her yerden silmeniz gerek yarından sonra.

tabi ki normal olanı o ama bazı şeyler var. yani çok anlatmak istemiyorum ama, yani sanki böyle benim vazgeçeceğim ihtimali biliniyormuş daha doğrusu tahmin edilmiş de, yolu kapatılmaya çalışılmış gibi. o yüzden ister istemez sandığı da bilerek mi büyük aldılar diye düşündüm.

cumayı dini anlamda değil miladi anlamda söyledim.

cumartesi babam ararsa arasın aramazsa aramasın, tekrar tekrar konuşmak istemiyorum artık.

Bu aile değil mi alt katta oturmazsanız baba hiçbir şey yapmaz diyen?

Sizce mümkün mü ayrılmanızı engellemeye çalışmaları? Zaten öyle bir şey olsa bile sandığı büyük seçerek yapmaları imkansız.

Ayrılmanızı istemeyen insan, ben bu kızı istemiyorum der mi?

Wtf? Hazır eski yüzük konusu zihnimde tazeyken sorayım madem, şu oğlum sana ne yaptıysa yaranamadı muhabbeti ne için?

Wtf? Hazır eski yüzük konusu zihnimde tazeyken sorayım madem, şu oğlum sana ne yaptıysa yaranamadı muhabbeti ne için?

aman işte o yaz düğünü istemedim de arkamda olmadı diye oğlunu suçladım, yüzük büyük geldi küçültmek istedim falan diye. densizliğinden biri. onun oğlu mükemmel çünkü ben oğlunu eziyorum. ezdirmeyecek.

bu durumda daha iki gün var işte.

gerçekten hiçbir şey yapmayacağım. hiçbir şey. ne yapabilirim ki?

Sandığı yollayın diyeceğim yine ama şu sandık da cidden olay oldu.

Aile dinamikleriniz daha farklı olsaydı adamın ve sizin, sandık sandık demezdik de, kesin olarak bittiğini karşı tarafa resmi olarak bildirmeniz lazım işte.

Aileniz arayacak ya da siz sandık göndereceksiniz, onun gibi şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…