- 27 Eylül 2013
- 4.237
- 8.119
- 248
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #3.941
aman işte o yaz düğünü istemedim de arkamda olmadı diye oğlunu suçladım, yüzük büyük geldi küçültmek istedim falan diye. densizliğinden biri. onun oğlu mükemmel çünkü ben oğlunu eziyorum. ezdirmeyecek.
Sandığı yollayın diyeceğim yine ama şu sandık da cidden olay oldu.
Aile dinamikleriniz daha farklı olsaydı adamın ve sizin, sandık sandık demezdik de, kesin olarak bittiğini karşı tarafa resmi olarak bildirmeniz lazım işte.
Aileniz arayacak ya da siz sandık göndereceksiniz, onun gibi şeyler.
Pofuduk bunlardan kadının nasıl haberi var? Yanlarındayken birbirinize mi giriyordunuz arada bir? veya oğlan annesine mi yetiştiriyordu ne yapacağını bilemediğinden veya yanlarına gittiğinde dert mi yanıyormuş, valla bak idrak edemiyorum.
Pofuduk bunlardan kadının nasıl haberi var? Yanlarındayken birbirinize mi giriyordunuz arada bir? veya oğlan annesine mi yetiştiriyordu ne yapacağını bilemediğinden veya yanlarına gittiğinde dert mi yanıyormuş, valla bak idrak edemiyorum.
bi şey daha anlatayım da içimde kalmasın.
çarşamba ev meselesi konuşuluyor onlarda, babası sigara içmeye gitti. bu konuşuyor ama ne dediğini şu an gerçekten hatırlamıyorum. bi sesi yükseldi bana, "bağırma" dedim, annesi hemen "bağırmıyor" dedi.
he teyze he ben salağım zaten 9 yıllık sevgilimin bağırışını bilemiyorum.
öyle buz gibi oldu bi ortam, annem sessizlik bozulsun diye "sen de" dedi bana, ondan sonra benimki anlatacağını anlatmaya devam etti.
müdahale etmezse ölecek. oğlunu yerim ben çünkü. ezerim çünkü.
Gercekten cildiracagim.
Ailenizin yaninda, hem de ev konusunda bagiriyor size.
Onun annesini geciyorum, sizinki ise sen de bagirma mi diyor?
tabi ki normal olanı o ama bazı şeyler var. yani çok anlatmak istemiyorum ama, yani sanki böyle benim vazgeçeceğim ihtimali biliniyormuş daha doğrusu tahmin edilmiş de, yolu kapatılmaya çalışılmış gibi. o yüzden ister istemez sandığı da bilerek mi büyük aldılar diye düşündüm.
arayacağını sanmıyorum o yüzden aramazsa haliyle hiçbir şey yapmayacağım.
ararsa ne yapacağımı bilmiyorum ama. açmam herhalde. açmazsam mesaj atar muhtemelen, yani açmadığımda bazen görüp geri aramamı bekler, bazen mesaj atar, bazen sonra tekrar arar ama bu sefer hangisini yapacağını bilmiyorum. mesaj atarsa cevap yazıp yazmamam mesaj içeriğine göre değişir sanırım.
ama arayacağını sanmıyorum.
düğün tarihi konusunda sinirden gözlerim parlarken "sen hiçbir şey demeyecek misin" diye sordum oğluna çünkü, ordan biliyor.
yüzük konusunda da "teklif edince ara merak ederim" demiş, benim salak da tuttu aradı, ne konuştular annesi mi sordu o mu söyledi bilmiyorum da "büyük geldi" dedi. kadın beni istedi direk "büyük gelmiş" diye muhabbete girdi, "öyle kullan, evlenince kilo alırsın" cart curt konuştu açık açık "küçültme" dedi. sonra da "nasıl teklif etti, istediğin gibi miydi" deyince anlatmak falan içimden gelmedi "eh, idare eder" falan diye geçiştirmeye çalıştım çünkü zaten istediği gibi teklif edememiş, o da "oğlum sana yaranamıyor, sen çok şekilcisin" dedi.
yemek yiyorduk, yemekten sonra beni tanıştırdığımız yere götürüp orda teklif etmeyi düşünmüş ama yemekte laf lafı açınca heyecanlanıp orda çıkardı teklif etti, sonra da "ay ben böyle düşünmemiştim de çok teklif edesim geldi" falan dedi, zaten istediği gibi yapamadı yani.
evlenme teklifim olarak onu saymıyorum ben şu an zaten. daha önce çok daha güzel teklifler almıştım.
bi şey daha anlatayım da içimde kalmasın.
çarşamba ev meselesi konuşuluyor onlarda, babası sigara içmeye gitti. bu konuşuyor ama ne dediğini şu an gerçekten hatırlamıyorum. bi sesi yükseldi bana, "bağırma" dedim, annesi hemen "bağırmıyor" dedi.
he teyze he ben salağım zaten 9 yıllık sevgilimin bağırışını bilemiyorum.
öyle buz gibi oldu bi ortam, annem sessizlik bozulsun diye "sen de" dedi bana, ondan sonra benimki anlatacağını anlatmaya devam etti.
müdahale etmezse ölecek. oğlunu yerim ben çünkü. ezerim çünkü.
1400 sayfa da olabilir : )400 sayfa oldu maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?