9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

Pofuduk bunlardan kadının nasıl haberi var? Yanlarındayken birbirinize mi giriyordunuz arada bir? veya oğlan annesine mi yetiştiriyordu ne yapacağını bilemediğinden veya yanlarına gittiğinde dert mi yanıyormuş, valla bak idrak edemiyorum.

veya bekleyip ne zaman akıllarına geleceğim onu da görebilirim. o zaman "gelin alın" derim.

şu an kafamda gerçekten net bi şey yok.

düğün tarihi konusunda sinirden gözlerim parlarken "sen hiçbir şey demeyecek misin" diye sordum oğluna çünkü, ordan biliyor.

yüzük konusunda da "teklif edince ara merak ederim" demiş, benim salak da tuttu aradı, ne konuştular annesi mi sordu o mu söyledi bilmiyorum da "büyük geldi" dedi. kadın beni istedi direk "büyük gelmiş" diye muhabbete girdi, "öyle kullan, evlenince kilo alırsın" cart curt konuştu açık açık "küçültme" dedi. sonra da "nasıl teklif etti, istediğin gibi miydi" deyince anlatmak falan içimden gelmedi "eh, idare eder" falan diye geçiştirmeye çalıştım çünkü zaten istediği gibi teklif edememiş, o da "oğlum sana yaranamıyor, sen çok şekilcisin" dedi.

yemek yiyorduk, yemekten sonra beni tanıştırdığımız yere götürüp orda teklif etmeyi düşünmüş ama yemekte laf lafı açınca heyecanlanıp orda çıkardı teklif etti, sonra da "ay ben böyle düşünmemiştim de çok teklif edesim geldi" falan dedi, zaten istediği gibi yapamadı yani.

evlenme teklifim olarak onu saymıyorum ben şu an zaten. daha önce çok daha güzel teklifler almıştım.

bi şey daha anlatayım da içimde kalmasın.

çarşamba ev meselesi konuşuluyor onlarda, babası sigara içmeye gitti. bu konuşuyor ama ne dediğini şu an gerçekten hatırlamıyorum. bi sesi yükseldi bana, "bağırma" dedim, annesi hemen "bağırmıyor" dedi.

he teyze he ben salağım zaten 9 yıllık sevgilimin bağırışını bilemiyorum.

öyle buz gibi oldu bi ortam, annem sessizlik bozulsun diye "sen de" dedi bana, ondan sonra benimki anlatacağını anlatmaya devam etti.

müdahale etmezse ölecek. oğlunu yerim ben çünkü. ezerim çünkü.

Gercekten cildiracagim.

Ailenizin yaninda, hem de ev konusunda bagiriyor size.

Onun annesini geciyorum, sizinki ise sen de bagirma mi diyor?

Gercekten cildiracagim.

Ailenizin yaninda, hem de ev konusunda bagiriyor size.

Onun annesini geciyorum, sizinki ise sen de bagirma mi diyor?

aynen öyle. onun bağırmasına kızıyorsam bunu bağırmadan belirtmeliyim.
o da azarlamıyordu bu arada, sadece konuşurken ses tonu biraz yükseldi. tartışmışız kavga çıkmış gibi anlaşılmasın.

seni bu kadar istiyo vazgeçmek istemiyo bunun için özel sandık yaptırdı (özel diyorum çünkü standart çeyiz sandığı bellidir) ama yine aynı aile sana ailene olmadık laflar etti, seni kovdular, alt katta oturmanı istediler, kiraya çıkarsanız başınızın caresine bakın dediler, o kadar istiyolar

adama sandığı al diyosun pofuduk sen ne diyosun ne sandığı saçmalama biz ayrılmıyoruz demiyo da, şimdi değil dursun diyo, şimdi değil sonra, aileyle bi istişare etsinler toplantı yapılsın gün tebliğ edilir size merak etme
kapınıza tır yanaştırır sandığı alırlar aileni o duruma sokma ele güne artık osaatten sonra ben de takarım: erkek tarafı gelmiş kızdan sandık alıyo, kız göndermedi üstüne yattı zaar cık cık cık

Şimdi değil dursun ne la, cidden kafayı yicem, bu adam sana sen güya yüzük vermeye gittiğinde sana defol da demişti

bilmem kaç defa yüzük bozmadım bilmiyorum diyosun, yapmadığın biçok şey var ama anlamını biliyosun değil mi, cinayet gibi belki seks gibi, neticede biz de 1000 kere evlenmiş değiliz, bu mantığa göre herkes en az bi 3 kere evlenip nişan söz düğün rest naz vs gibi konularda staj yapmalı 4.evlilik aslolan olmalı

ararsa açmam heralde, mesaj atarsa cevap yazabilirim içeriğe bağlı,ama aramaz...ne kadar yuvarlak kelimeler adam nasılsın diye mesaj atsa mesela, nasıl, içerik doyurucu mu?

laf-güzaf, yüzük atamama olayında da birebir aynı kelimeleri kullandın aramasını beklemiyorum aramasın umrumda degil zaten aramaz, nitekim seni yanıltmadı aramadı sen ona iş çıkış saatini haber verdin ayağın tutmadı vs binbir lafla gelip sinir krizi geçirmene rağmen bilmem kimin karısına hastaneye gitti, bacağının durumunu bildiği halde gene ses yok, sen hala belki ilk aramada ilk mesajda değilde 2.de iletisime geçecek gibisin

4 senedir kk üyesiyim böyle konu böyle insanlar böyle hareketler görmedim forumca alkışlıyoruz

daha ilk olayda -üstelik iki ilişkinizde aranızda da sorun olmadıgı halde- aileye bunu tatsızlık olarak yansıtmışsınız, hatanız burada.
(açık konusayım, şu kosullarda klasik bir anne olsaydım size düşman kesilirdim, "kim benim kıymetlimi üzer?! bu kıza yaranılmaz, kapristen baska birsey bilmiyor, yazık olacak ogluma!" )

adam heyecanlanmış hemen yüzügü cıkarıp vermiş (begenmeyebilirsiniz bu ayrı konu)
siz de kv ye "idare eder" diyorsunuz (kücültme demis olabilir ama bunu da hallederdiniz, kadının emegine küfür gibi cevap vermek olmus yaptınız)
bu noktadan sonra kadının size şekilcisin demesi de kusura bakmayın ama uslubunuzu paylastıgı anlamına gelir,
burdan bile gelecekte ne kadar sorunla karsılasacagınızı tahmin edebilirdiniz.

fakat onemli olan sevgilinizle kurdugunuz iletisim ama o konuda da başarılı olamamışsınız maalesef.
olurlarınız ve olmazlarınızda da netlik yok.
hayallerinizi en az sevginiz kadar saplantı boyutuna taşımışsınız...

evet, sevgilinizin yaptıgı yanlış.
ancak onların evinde de durum böyle degil miydi? yüksek sesle konusuluyordu, size özel degildi, hatta iyi niyetliydi...
babasıı nasıl ki oglundan farklı bir davranıs bekliyorsunuz?
demek ki heyecanlanınca, sinirlenince ve ailesi yanında oldugunda ev ortamını görünce özüne dönüyor bu kişi.
dolayısıyla bu durumda annesinin de öyle bir durum olmadıgını söylemesi dogal,
hatta oglunun normali olan bir durumda sizin mudahale etmenizi cirkin bulması da normal.

fakat tam konusurken sizin de benzer bir uslupla araya girmeniz, ona cıkısarak uyarmanız bence hic yakışık almamış.
size gelene kadar orada babanız var, anneniz var...
sakin bir sekilde "bu evde pek yüksek sesle konusulmaz bu bagırmak anlamına gelir" şeklinde o sözünü bitirdikten sonra yapacagınız hatırlatma emin olun cok daha etkili olurdu, üstüne sizden ve ailenizden bile özür dilemek durumunda kalırdı,
kv de size gıcık olduguyla kalırdı en fazla. ailenizin yanında oglunu savunarak bir yandan da had bildirmis gibi olmazdı.
yine yanlıs hamleler, yine prim vermeler...
o kadının mantıgıyla düsününce gercekten oglunu eziyor pozisyonundasınız.

fakat daha da muhim olan oglunun, kendi ailesinin dediklerini onaylayan bir kisi olması,
yoksa sizin davranıslarınızı da farketmezdi, soguma evresi de olmazdı.

eger kabullenemeyeceginiz davranıslara sahit oluyorsanız o an bitirirsiniz konuyu,
söz sırası geldiginde ya bunu belirtirsiniz ya da sevgilinizle birebir konusur noktalarsınız.
sürekli ailesinin yanında bir didişme halindeymişsiniz, söylemedin mi diye gozunuzden ates cıkması vs.
ben x e anlatmıstım size soylemedi mi? diyip hemen topu ona atabilirdiniz,
farkettiginiz seyleri saklayıp sana hesabını soracagım bakısı atmak pek hoş gözükmüyor bence, keske o an bir kamera olsaydı da gorseydiniz diyebileceginiz pozisyonlara kendinizi sokmamaya calısın,
cinnetse de adam akıllı yapın, kimse size hicbir seyi soylemeye cesaret edemesin, ilk sacma teklifte de ilişkiyi bitirebilin.

yani yine baştan sona sizin tutarsız davranıslarınızı gözden gecirmeniz gerek...

bir de ararsa mesaj atarsa ne yapacagınızı bilmediginizden bahsetmissiniz,
bircok farklı düsünce gelir, yazıldıkca tartısılır.

benim tavsiyem cevap vermemeniz yönünde,
madem şu aşamada bohca yollamıyor, aile olarak onları arayıp bu iş bitti demiyor, hatta kendiniz bile herhangi bir yerden engellemiyor onun anlayacagı sekilde bu durumu belirtmiyorsunuz... o zaman yanıt vermeyin ki kararlı oldugunuzu görsün.

telefonu acacaksanız da birkac aramadan sonra açın.
ama o mesajlasma olayı...
bence cok bayagı.
ne ilişkinize ve onca yıla, ne durumun ciddiyetine, ne de verdiginiz degere, bitirmeye veya barısmaya uygun bir bicim.

Bakalım ailen acaba kaç günden sonra haa pofuduk ciddi, siniri geçti biz bu işi bitirelim diyecek, ya da diyecek mi

normal şartlarda ailenin karısmaması kararları yetişkinlere bırakması süper bişey olması gereken de o, lakin bu durumda karşı taraf tarafından stres topuna çevrilen kızları için hala geride duruyosa aile bu asillik falan değil, hani sen baştan beri asaletten ölecekler falan yazıyorsun ya ona istinaden yazıyorum, bir asil olursun iki olursun bakarsın ki karşı taraf avam seviyesiz üstelik kızımız beter halde bi müdehale edilir, şimdi benim oğlum fırına elini götürüyor al sok elini kendin öğren sıcak olduğunu diyebilir miyim hangi anne baba bile bile bunu yapar, hatta o saatlerde senin ahmet Arif te olman bile bana ters, başka bi mekan olur sevgilin seni kapıdan alır amenna, öyle pislik yerlerde işin ne, ailenin haberi var mı ahmet Arife gidiyorum mu dedin öylece

sabırda bi yere kadar yerinde olsam çooook önce ailelerle de bir araya gelir nedir ne değildir ne yapılacak konuşurdum, normalde bu zaten en son radde, mantıklısı sözlülerin bir araya gelmesi konuşması, ailen konuşun diyo konuşacak adam yok, hala sende bağırma diye seni uyarıyolar alt kat aslında o kadar kötü değil mesajı veriyorlar kusura bakma ama burdan görünen baya baya ailen ille bu iş olsun alemin ağzına laf vermeyelim diyo, sen buna asillik diyosun o ayrı, ha şimdi karşı taraf bu asillikten utandı mahçup oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…