9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

Sabah kalkıp senin yalnız başına ard arda yaptığın yorumları okumak ayrı keyif veriyo

Senin yorumlari sabah okumak da iyi oluyor : )
Yemek yapilmis ohh ne uzsel, benim de yapmam lazim.

Senin yorumlari sabah okumak da iyi oluyor : )
Yemek yapilmis ohh ne uzsel, benim de yapmam lazim.

çalışıyor musun sevil, ben ücretsiz izindeyim 9 aydır, bi 15 ayım daha var

Maşallah cok tatlı oğlun polis gününde doğmuş hemde benim oğlum da evlilik yıldönümünüzde doğdu

teşekkür ederim, erken doğdu sıpa,sezeryan günüm 18 nisandı babasına jest yaptı

Dün gece konu sevgiliye "bağırma", annesinin hemen "yok, o bağırmıyor" demesinde kaldı. Sonrasında düşündüm tabi, annemle kv oturup şükretsinler böyle şeyler olmuyor diye, biz mi baştan dikkat ettik yoksa yapımızda mı var bilmiyorum yanımızda kim olursa olsun bir konuşmamız hareketlerimiz değişir. Normalde rahat rahat hooo o ses ne öyle? diyecekken, başka biri varsa sessizce sesine dikkat et cınıms falan diye uyarırız birbirimizi. Boru sesiyle gelip bir şey dese bana, benim annem de oyy kızımı nerelere verdim, eziyorlar mı acaba? diye kulaklarını diker, e kv de öyle. Biz iyi anlaşıyoruz falan demek yetmez çünkü, her zaman öyle de görmeleri lazım ki inansınlar. :/

bagırma olayında benim de sormak istediklerim var konusahibine,
ama bu örnekteki gibi bir durum oldugunu düşünmüyorum.

hatta ilk bagırması oldugunu da düsünmüyorum,
konusurken tam olarak ne anlatıyordu da ortam o kadar gerildi merak ediyorum.

evet, bagırma konusunda sonradan yaptıgı açıklama ile ilk beyanı celisiyor (hatta bu yüzden ciddiye almakta zorlandıgımı da söylemeliyim )
fakat genel olarak maço tavırları mı var? konu sahibinin genel degerlendirmesi ve istedigi bicim nedir?
yoksa heyecanlı ve kontrolsüz birisi mi? bu tavrı cocukca mı?
konu sahibi gelince yanıtlar sanırım.

çünkü duruma göre konu sahibi genel olarak ve ailesi o aksama özgü sessiz kalmayı tercih etmisler,
ya da eski sözlü ne yaparsa konu sahibine de batar olmuş, öfkesini tutamıyor artık.
hatta evlenmek sadece intikam icin amac olmaya baslarsa şaşırmam,
keza daha onceden düşündügü tehditler de evlilikte mutlu olma hayallerinden cok uzaktı.

Bağırma konusu devede kulak bence.
Adam aslında çoktan ayrılmış gibi geliyor bana, o tektaşı da adamın geri isteme ihtimalinin çok yoğun olduğunu düşünüyorum.
Pofuduğun olayları algılayışı farklı ve kafasında kendine göre anlamlar yüklüyor.
Mesela yüzüğün arabanın torpidosunda olduğu için arabayı dayıya vermek istemedi heralde diyor.
Böyle gerçek dışı şeylere inanabiliyor yani.
Bohça için de adam şimdi değil dursun diyor, pofuduk adamın almayı istemediğini düşünüp anlamlar yüklüyor.

Bağırıp çağırıp yüzük çıkma meselesinde adam defol diyor var mı ötesi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…