- 21 Ağustos 2013
- 26.655
- 55.290
- 598
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #3.961
Pek sessiz bugun buralar
Siz durup durup gece coşuyosunuz bende gece oğlum uyurken uyuyayım diye erken yatıyorum sabah okuyup yorum yazıyorum falan böyle bi döngü aptalasik burcu falan iştedir bende yemeğimi yaptım oğlumu besledim konu hareketlensin diye bekliyorum
Ooo MaşaAllah. Rabbim bağışlasın.
Kızım 3,5 yaşında...
Sabah kalkıp senin yalnız başına ard arda yaptığın yorumları okumak ayrı keyif veriyo
maşallah abla olmuş o, inşallah ben o yaşları ankarada görücem
Senin yorumlari sabah okumak da iyi oluyor : )Siz durup durup gece coşuyosunuz bende gece oğlum uyurken uyuyayım diye erken yatıyorum sabah okuyup yorum yazıyorum falan böyle bi döngü aptalasik burcu falan iştedir bende yemeğimi yaptım oğlumu besledim konu hareketlensin diye bekliyorum
Hahahaaa benim de : )bi yanım sapıkça bu konu hiç bitmesin istiyo tövbe Yarabbim
Maşallah cok tatlı oğlun polis gününde doğmuş hemde benim oğlum da evlilik yıldönümünüzde doğdu
Senin yorumlari sabah okumak da iyi oluyor : )
Yemek yapilmis ohh ne uzsel, benim de yapmam lazim.
Maşallah cok tatlı oğlun polis gününde doğmuş hemde benim oğlum da evlilik yıldönümünüzde doğdu
Evet calisiyorum,çalışıyor musun sevil, ben ücretsiz izindeyim 9 aydır, bi 15 ayım daha var
teşekkür ederim, erken doğdu sıpa,sezeryan günüm 18 nisandı babasına jest yaptı
Dün gece konu sevgiliye "bağırma", annesinin hemen "yok, o bağırmıyor" demesinde kaldı. Sonrasında düşündüm tabi, annemle kv oturup şükretsinler böyle şeyler olmuyor diye, biz mi baştan dikkat ettik yoksa yapımızda mı var bilmiyorum yanımızda kim olursa olsun bir konuşmamız hareketlerimiz değişir. Normalde rahat rahat hooo o ses ne öyle? diyecekken, başka biri varsa sessizce sesine dikkat et cınıms falan diye uyarırız birbirimizi. Boru sesiyle gelip bir şey dese bana, benim annem de oyy kızımı nerelere verdim, eziyorlar mı acaba? diye kulaklarını diker, e kv de öyle. Biz iyi anlaşıyoruz falan demek yetmez çünkü, her zaman öyle de görmeleri lazım ki inansınlar. :/
Bağırma konusu devede kulak bence.bagırma olayında benim de sormak istediklerim var konusahibine,
ama bu örnekteki gibi bir durum oldugunu düşünmüyorum.
hatta ilk bagırması oldugunu da düsünmüyorum,
konusurken tam olarak ne anlatıyordu da ortam o kadar gerildi merak ediyorum.
evet, bagırma konusunda sonradan yaptıgı açıklama ile ilk beyanı celisiyor (hatta bu yüzden ciddiye almakta zorlandıgımı da söylemeliyim )
fakat genel olarak maço tavırları mı var? konu sahibinin genel degerlendirmesi ve istedigi bicim nedir?
yoksa heyecanlı ve kontrolsüz birisi mi? bu tavrı cocukca mı?
konu sahibi gelince yanıtlar sanırım.
çünkü duruma göre konu sahibi genel olarak ve ailesi o aksama özgü sessiz kalmayı tercih etmisler,
ya da eski sözlü ne yaparsa konu sahibine de batar olmuş, öfkesini tutamıyor artık.
hatta evlenmek sadece intikam icin amac olmaya baslarsa şaşırmam,
keza daha onceden düşündügü tehditler de evlilikte mutlu olma hayallerinden cok uzaktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?