- 23 Kasım 2010
- 2.020
- 6.588
- 198
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #4.001
önce bağırma olayına açıklık getireyim madem zira çok sorulmuş.
ailesinin "onlar bilmez, onlar anlamaz, onlar cahil, yapılacakları biz konuşalım" tavrından daha önce de bahsetmiştim. yine aynı düşünceyle ev meselesini babama açtılar durumu anlatıyorlardı. görücü usulü evleniyor gibi hissettiğimi de daha önce söylemiştim. sevgilimle bana hiçbir şey sormadan direk ailemle konuştular. ben çok dinlemedim zaten, yanlarında da çok durmadım.
ben bi ara sevgilimi içeri çektim, "onlar mı konuşacak yoksa sen de bi şeyler söylemeyi düşünüyor musun, hani orda oturacak olan biziz farkında mısın, biz evleniyoruz sen susacak mısın" dedim, verdim gazı gönderdim içeri gibi bi durum oldu.
o ara babası sigaraya gidince bu da kendi düşüncelerini söylemeye başladı. "pofuduk isterse ben ev tutar kirayı da öderim şu an ama işimizin garantisi yok, işten falan çıkarsak veya çıkarılırsak en azından kira sıkıntımız olmaz" temalı bi konuşmaydı ama gazı iyi yemiş ki bi ara sesi yükseldi.
olay bu.
sevilmediğimi kabullenebildim mi onu da bilmiyorum.
bi diyorum ki evet zaten bu ara psikolojisi bozuk, hayatını bi düzene oturtamadı, normale dönmeye çabalıyor ama şu an için dönemedi demek ki, durum zor bi de ikimizin arasında sıkıntı da çok oldu böyle olması normal. zamanla düzelir. çok bunalmışsa biraz kendi kendine kalsın iyi gelir.
sonra da diyorum ki ben psikolojim bozuksa yanımda onu isterim beni unutup durmasına hiçbir şey bahane olamaz. sevse unutmazdı.
ben de bi şey bilemiyorum şu an.
o zaman sana bağırmamış ortamda sesi yükselmiş hararetten sen niye bağırma dedin ki bıraksaydın erkek bi coşsaydı
Gerçeklikten uzak çıkarımlarıyla konuşmalar gelişiyorsa, adam da buna tepki olarak sesini yükseltiyor olabilir.
Ailenin yanında özellikle bu zaten anlaşılır gibi değil de, kime ne kadar müsade ederseniz o ölçüde davranır.
Ailenin tepkisizliğinin sebebini o konuşmalara eşlik etseydik anlayabilirdik belki.
Yine de aile ağırlığını koyarsa kimse bu şekilde davranamaz tabiki.
Yahu sizinle ben suyun kaldırma kuvveti konusunda bile yüzde yüz anlaşamayız herhalde.
Adama gazı verdiğiniz için mi gidip de alt katta oturmamız daha mantıklı konuşması yapıyor?
Hayret bir şey ya.
o zaman burcusun
neyse konuyu dağıtmayayım
bi diyorum ki evet zaten bu ara psikolojisi bozuk, hayatını bi düzene oturtamadı, normale dönmeye çabalıyor ama şu an için dönemedi demek ki, durum zor bi de ikimizin arasında sıkıntı da çok oldu böyle olması normal. zamanla düzelir. çok bunalmışsa biraz kendi kendine kalsın iyi gelir.
en azından artısını eksisini kendi düşüncesiyle söylüyor.
Mesela bunu nasıl diyebiliyorsunuz?
Adamın hayatı düzene oturmadı, tabi. Zaten hayatta herkes stabil, dümdüz bir hayat yaşıyor.
Zor dönemde olmasıyla bu durumun alakası ne?
Adama şu güne kadar çözmezsen bu iş bitti diyorsunuz, tam o sırada kafa dinleyesi mi tutuyor?
İkiniz arasında çok sıkıntı olmuş, böyle olması normalmiş.
Evet aldatanlar için de böyle, aynısı yazılabilir bunun.
Yazdıklarınıza normal tepki verecek insan bulunur mu bilemiyorum.
Çok bunalmışsaymış. Ya sevmiyorum diyor resmen, alışkanlıklarından cayamayıp size de kıyamayıp geri dönse harika olur sanki.
Hareketleriyle size seni sevmiyorum, seni umursamıyorum diyor. Bu bir beyandır, dönem değildir.
Hakkının olmadığına yüzde yüz katılıyorum. Asla haklı gömem bunu zaten. Elde bulunan karakter ve tutumlara göre yorum yaptım ben.her zaman müsade etmeyle de ilgili oldugunu düsünmüyorum,
bazılarının da karakteri öyledir her seyi kendisinde hak görür.
sinirlendigi icin ise o sekilde tepki vermeye, hele ki aileler varken bunu yapmaya hakkı yok bence,
kadın çileden cıkarıyorsa ayrılırsın,
keza benzer durum konusahibi icin de gecerli.
ayrıca konusahibi her ne kadar yanlıs cıkarımlar yapsa da, yanlıs davranıslarda da bulunsa da simdiye kadar karsılastıgı hicbir seyi haketmedi bence.
karsısındaki adam olsaymıs da ayrılmak icin yaptı ise sacmalıklarla ugrasmasaymıs. buna ragmen baska konulardaki cesareti ise sacmalıklar ve cirkinlikler ile dolu.
Bu adam için en azından demeyeceğiniz bir konu yok mu?
Normal bir standartı olan bir konu yani. Hani yapması gerekenin şu olduğu, ama yapmadığı bir konu.
Bu şekilde gidip herhangi bir Hollywood yıldızıyla bile evlenebileceğinize inanıyorum. Her yaptığına en azından küfretmedi diye tepki verir, şu Tarantino ile sevgili olduğunu sanan kadın gibi yılda 3 kere görüşmeye bir şey demezseniz, elbette evlenirsiniz de yani.
kabullenemedin.. aklinda kuruyorsun kendini kandiriyorsun ..ama seviyordur ya.. cunku sandigi almadi sandigin boyu mahsus bukadar buyuk vs diyerek..sevilmediğimi kabullenebildim mi onu da bilmiyorum.
kabullenemedin.. aklinda kuruyorsun kendini kandiriyorsun ..ama seviyordur ya.. cunku sandigi almadi sandigin boyu mahsus bukadar buyuk vs diyerek..
ama gecen yorumlarda sevmiyor beni bende biliyorum yazmistin nedense..
ki zaten inanmamistim ..
ben bi ara sevgilimi içeri çektim, "onlar mı konuşacak yoksa sen de bi şeyler söylemeyi düşünüyor musun, hani orda oturacak olan biziz farkında mısın, biz evleniyoruz sen susacak mısın" dedim, verdim gazı gönderdim içeri gibi bi durum oldu.
o ara babası sigaraya gidince bu da kendi düşüncelerini söylemeye başladı. "pofuduk isterse ben ev tutar kirayı da öderim şu an ama işimizin garantisi yok, işten falan çıkarsak veya çıkarılırsak en azından kira sıkıntımız olmaz" temalı bi konuşmaydı ama gazı iyi yemiş ki bi ara sesi yükseldi.
Iyi de bunu diyen adam nerde?aynı düşünmeyebiliriz, farklı düşünüyor olabiliriz. benim ağzımdan konuşmasını da ben istemem zaten.
adam ne dedi, kiradır odur budur ama "pofuduk isterse ben gider evi tutarım" dedi.
Benim o merve işteevet doğru anlamışsın bana öyle geliyo kafamda hep bir merve
şu anki davranışlarına bakınca net sevmiyor evet. orda hemfikiriz.
Bakalım ailen acaba kaç günden sonra haa pofuduk ciddi, siniri geçti biz bu işi bitirelim diyecek, ya da diyecek mi
normal şartlarda ailenin karısmaması kararları yetişkinlere bırakması süper bişey olması gereken de o, lakin bu durumda karşı taraf tarafından stres topuna çevrilen kızları için hala geride duruyosa aile bu asillik falan değil, hani sen baştan beri asaletten ölecekler falan yazıyorsun ya ona istinaden yazıyorum, bir asil olursun iki olursun bakarsın ki karşı taraf avam seviyesiz üstelik kızımız beter halde bi müdehale edilir, şimdi benim oğlum fırına elini götürüyor al sok elini kendin öğren sıcak olduğunu diyebilir miyim hangi anne baba bile bile bunu yapar, hatta o saatlerde senin ahmet Arif te olman bile bana ters, başka bi mekan olur sevgilin seni kapıdan alır amenna, öyle pislik yerlerde işin ne, ailenin haberi var mı ahmet Arife gidiyorum mu dedin öylece
bi yanım sapıkça bu konu hiç bitmesin istiyo tövbe Yarabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?