9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

Yahu sizinle ben suyun kaldırma kuvveti konusunda bile yüzde yüz anlaşamayız herhalde.

Adama gazı verdiğiniz için mi gidip de alt katta oturmamız daha mantıklı konuşması yapıyor?

Hayret bir şey ya.

her zaman müsade etmeyle de ilgili oldugunu düsünmüyorum,
bazılarının da karakteri öyledir her seyi kendisinde hak görür.

sinirlendigi icin ise o sekilde tepki vermeye, hele ki aileler varken bunu yapmaya hakkı yok bence,
kadın çileden cıkarıyorsa ayrılırsın,
keza benzer durum konusahibi icin de gecerli.

ayrıca konusahibi her ne kadar yanlıs cıkarımlar yapsa da, yanlıs davranıslarda da bulunsa da simdiye kadar karsılastıgı hicbir seyi haketmedi bence.
karsısındaki adam olsaymıs da ayrılmak icin yaptı ise sacmalıklarla ugrasmasaymıs. buna ragmen baska konulardaki cesareti ise sacmalıklar ve cirkinlikler ile dolu.

Yahu sizinle ben suyun kaldırma kuvveti konusunda bile yüzde yüz anlaşamayız herhalde.

Adama gazı verdiğiniz için mi gidip de alt katta oturmamız daha mantıklı konuşması yapıyor?

Hayret bir şey ya.

en azından artısını eksisini kendi düşüncesiyle söylüyor.

Mesela bunu nasıl diyebiliyorsunuz?

Adamın hayatı düzene oturmadı, tabi. Zaten hayatta herkes stabil, dümdüz bir hayat yaşıyor.

Zor dönemde olmasıyla bu durumun alakası ne?

Adama şu güne kadar çözmezsen bu iş bitti diyorsunuz, tam o sırada kafa dinleyesi mi tutuyor?

İkiniz arasında çok sıkıntı olmuş, böyle olması normalmiş.

Evet aldatanlar için de böyle, aynısı yazılabilir bunun.

Yazdıklarınıza normal tepki verecek insan bulunur mu bilemiyorum.

Çok bunalmışsaymış. Ya sevmiyorum diyor resmen, alışkanlıklarından cayamayıp size de kıyamayıp geri dönse harika olur sanki.

Hareketleriyle size seni sevmiyorum, seni umursamıyorum diyor. Bu bir beyandır, dönem değildir.

en azından artısını eksisini kendi düşüncesiyle söylüyor.

Bu adam için en azından demeyeceğiniz bir konu yok mu?

Normal bir standartı olan bir konu yani. Hani yapması gerekenin şu olduğu, ama yapmadığı bir konu.

Bu şekilde gidip herhangi bir Hollywood yıldızıyla bile evlenebileceğinize inanıyorum. Her yaptığına en azından küfretmedi diye tepki verir, şu Tarantino ile sevgili olduğunu sanan kadın gibi yılda 3 kere görüşmeye bir şey demezseniz, elbette evlenirsiniz de yani.

alıntıladığınız kısmın altında kalan yerde yazdıklarımla sizin yazdıklarınız örtüşüyor zaten.

bu bile olsa geçerli değil diyorum.

Hakkının olmadığına yüzde yüz katılıyorum. Asla haklı gömem bunu zaten. Elde bulunan karakter ve tutumlara göre yorum yaptım ben.
Pofuduğun yaşadıkları için çok üzüldüm, haksızlık olarak gördüm ama belli bir sınırdan sonra buna hala müsade ediyorsa orda suçlu değişiyor gözümde.
Adamın karakteri daha doğru düzgün olsaydı 400 sayfa yazılacak şey çıkmazdı ki : )

aynı düşünmeyebiliriz, farklı düşünüyor olabiliriz. benim ağzımdan konuşmasını da ben istemem zaten.

adam ne dedi, kiradır odur budur ama "pofuduk isterse ben gider evi tutarım" dedi.

sevilmediğimi kabullenebildim mi onu da bilmiyorum.
kabullenemedin.. aklinda kuruyorsun kendini kandiriyorsun ..ama seviyordur ya.. cunku sandigi almadi sandigin boyu mahsus bukadar buyuk vs diyerek..

ama gecen yorumlarda sevmiyor beni bende biliyorum yazmistin nedense..
ki zaten inanmamistim ..

kabullenemedin.. aklinda kuruyorsun kendini kandiriyorsun ..ama seviyordur ya.. cunku sandigi almadi sandigin boyu mahsus bukadar buyuk vs diyerek..

ama gecen yorumlarda sevmiyor beni bende biliyorum yazmistin nedense..
ki zaten inanmamistim ..

şu anki davranışlarına bakınca net sevmiyor evet. orda hemfikiriz.

bu durumda "bagırma" demenizin hem anlamca hem de tavır olarak yanlış oldugunu düşünüyor musunuz peki?

ilk yazdıgınızda da aynen böyle bir konusma düsünmüstüm,
hatta ne dedi ki siz üste cıkmak icin bunu kullanarak bastırmak istediniz acaba derken şimdi ogrenmis olduk.

söyledikleri seyler onun kendi öz düsüncesi,
meseleyi aranızda halletmeden sahneye cıkarsanız böyle olacagı bellidir zaten.

sevme konusunda da kabullenin veya kabullenmeyin, hatta nasıl adlandırdıgınız da onemli degil bence, sizi seven her kisiye evet diyecek haliniz yok.
aklınıza yatıp yatmaması, beklentinizi karsılaması daha önemli olmalı,
zaten bunlar var ise; sevgisini de hissediyor olurdunuz, umursanmıyorum diye de üzülmezdiniz bosuna.

aşkından ölse dahi saglıgınızı "arkadas" olarak bile merak etmeyenin sevgisi neye yarar ki?

aynı düşünmeyebiliriz, farklı düşünüyor olabiliriz. benim ağzımdan konuşmasını da ben istemem zaten.

adam ne dedi, kiradır odur budur ama "pofuduk isterse ben gider evi tutarım" dedi.
Iyi de bunu diyen adam nerde?
bu sizin cumlelerden cikariminiz olabilir mi?
Agzindan harfi harfine cikisi onemli.

bir de ben kronolojik olarak mı karıstırıyorum emin degilim, cünkü atladıgım bir bölüm olmalı.

"simdi ben konusuyorum bakın cesaretim var. kiraya da cıkabilecek kadar erkekim ama bla bla bla... altkat da mantıklı" temalı konusmada ikna olacagınız kısımlar varsa neden parka gidip yüzük atmak istediniz?

ya da o neden birden bire aramayı kesti? unutmalar başladı...

şu anki davranışlarına bakınca net sevmiyor evet. orda hemfikiriz.

Bakın iletişime giriş 101 dersi vermeye haddim yok da, bir insan sizin istediğiniz net bir şekilde belliyken ''Pofuduk isterse evi tutarım.'' diyorsa tam bir kaypaktır.

Ne demek isterse? İstiyorsunuz zaten işte, tamamen karşısınız alt katta oturmaya. Madem önemsediği sizin fikriniz, ailenize niye bu şekilde konuşuyor?

Ailesini ikna edeyim de gelsin otursun diyor da ondan. Siz umrunda değilsiniz.

Bir düşünün, genel olarak böyle kullanılır bu cümle.

İstediğiniz zaten belli, ne demek isterse tutarım? Siz istediniz, yani olay bitti. Sonuç net.

Ailenizi ikna etmeye çalışmanın anlamı nedir? Sizi yok saymak. Hatta ortalığı bulandırmak.

valla ben dedim hepsini, bence de asalet karşı taraf bundan anlıyorsa işe yarar ama onlar herkesin kendi terbiyesini sergilediği görüşünde. herkes kendi yediğini gönderir hesabı.

ahmet arif'e gittiğimi de söyledim, "gelecek mi almaya, emin misin" falan dedi o bile farkında durumun orda ayrı bi sinir oldum rezilim diye, "gelmezse dönerim, bi şey olursa ararım" dedim çıktım.

neden gittiğimi biliyordu, patladığımı da gördü o yüzden bi şey demedi.

bi yanım sapıkça bu konu hiç bitmesin istiyo tövbe Yarabbim

kanka falan olduk çünkü burda artık resmen. ev günlerine başlarsak yakında şaşmam. oraya doğru gidiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…