- 27 Eylül 2013
- 4.237
- 8.119
- 248
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #4.021
yok öyle "babam gitti coşuyorum" etkinlikleri. babası varken coşsun da "erkeğim benim, yürü be" diyeyim. babası yokken işe yaramaz.
Deşifre oldum bu aradaBenim o merve işte
Şu anki davranışmı kaldı ya, yüzük attınız adam takmadı. Bohçayı al dediniz şimdi değil dursun dedi. Daha ne yapsın?şu anki davranışlarına bakınca net sevmiyor evet. orda hemfikiriz.
sonra da diyorum ki ben psikolojim bozuksa yanımda onu isterim beni unutup durmasına hiçbir şey bahane olamaz. sevse unutmazdı.
Şimdi değil dursun lafı bu 400 sayfanın dinamiti bence
Hiç güleceğim yoktu, sağolun : )Hiç yapmam ama şu isim konusuyla ilgili çok komik bulduğum bir şeyi paylaşmak istiyorum.
Üye adım ''aptalasik'' olduğu için en az 10 tane şu içerikli mesaj aldım;
''Neden isminiz aptal aşık? Hiç yakıştıramadım.''
''Üye adınızı görünce önyargılı davranıp mesajlarınızı okumamışım ama alakası yokmuş.''
''Gerçek adınız ne? Neden bu üye ismini aldınız?''
İsim önemliymiş gerçekten, bunu anladım. Ve elbette haklılar.
Hiç yapmam ama şu isim konusuyla ilgili çok komik bulduğum bir şeyi paylaşmak istiyorum.
''Üye adınızı görünce önyargılı davranıp mesajlarınızı okumamışım ama alakası yokmuş.''
Okumadan nicke niye bakar ki insan.Hiç yapmam ama şu isim konusuyla ilgili çok komik bulduğum bir şeyi paylaşmak istiyorum.
Okumadan nicke niye bakar ki insan.
O değilde bu kadar mesajın altına yeni bir çeşit eklemek istiyorum.
Evli misiniz? Yorumlarınız tespitleriniz çok akılcı.
Bu durum tecrübeden mi yoksa gözlemden mi geliyo merak ettim
Ama tabi karakterimle celismesini de ironik buldugum icin degistirmeyecegim.
Bana da bir iki polemikte nikin gibi akılsızsın dediler, alakası yok; ben "halis, arı" anlamında koydum çok da gülüyorum.
Hahaha bu iyiymiş : )Evet, sizin üye adınıza da benzer yorumlar gelebileceğini düşünmüştüm.
Ama şöyle gerçekten komik oluyor:
''Sayın ''aptalasik'' sen aşktan ne anlarsın be? Gerçek sevgi dediğin böyle olur, senin gibi duygusuz olacak değiliz.''
Hahaha bu iyiymiş : )
Ben üye olurken kötü bir durumdaydım hiç düşünüp isim koymadım açıkçası.
düşünsem ' salak' ve türevlerinden birini koyardım, ismi değiştirsem başkası sanılır ilk etapta diye değiştiremedim.
Yok vallahi hiç ironik olmaz, bildiğiniz süzme salak var karşınızda.Salak koyarsaniz sizinki de ironik olur.
En azindan Merve olmadiginiza emindir kamuoyu.
Ben de, hatta ilk mesajlarda da pigme diye hitap etmişliğim var : )O değil de, ben en baştan beripigme pofuduk a, pigme diyordum, içimden, yazarken vs. aşina olduğum da bir kelime afrika kabilesi falan hiç böyle olumsuz anlamda çağrışımı yok bende, çok kısa boylu, güdük anlamında düşünmüyordum minik, güçlü gibi kodlamışım beynimde (bedava olduğundan), bi baktım herkesler pofuduk= bana göre sevimli şişko ile devam ediyor sinsice ona döndüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?