- 15 Mayıs 2014
- 2.904
- 3.560
- 178
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #4.201
Özelden attım : )cidden sen nerdesin?Acizane kul u da bilmiyorum bak ben.
Hmmmçok pis ifşa olabilirim çünkü
Canım şu an Urfa'dayız.
Ama gidiyoruz iki ay sonra. Tercihlerimizi yaptık.
Şark görevi bitti çok şükür. 55 derece sıcakta uzadım 2.80
Özelden attım : )
Ben de pis ifşa olmayım
Öyle naparsın...baya uzakmış yalnız. iyi uzakmış
yazdım ben de
ay hadi az kalmış. sonra nereye?
Memleketi tercih ettik bakalım gelirse.
memleket nire diyecem özel olacak tabi
Takip ediyorum fırsat buldukça, ama geyik pek becerebildiğim bir alan değil ne yazık ki.
Mesela siz gayet eğlenceli yazışırken, ben üyelerin ifşa olma ihtimalini denedim, kafam hiç o şekilde çalışmıyor. İfşa için yeterli bilgileri verenlere de -kamu spotu gibi araya girmemek için- şimdi özelden uyarı mesajı atacağım.
onu uzun zamandır ben de yapacağım da çekindim.
Hmm tahmin etmiştim geyiğin sizi pek sarmayacağını : )Takip ediyorum fırsat buldukça, ama geyik pek becerebildiğim bir alan değil ne yazık ki.
Mesela siz gayet eğlenceli yazışırken, ben üyelerin ifşa olma ihtimalini denedim, kafam hiç o şekilde çalışmıyor. İfşa için yeterli bilgileri verenlere de -kamu spotu gibi araya girmemek için- şimdi özelden uyarı mesajı atacağım.
Yok olur mu, sanal aleme tüm bilgileri vermek çok sakıncalı zaten.Belki de hiç sorun değildir, ancak benim mesleğim açısından sakıncalı olduğu için benzer bir durum varsa diye haber vermek istedim.
Devam eden geyiği de bozmuş oldum sanırım, özür diliyorum herkesten.
Belki de hiç sorun değildir, ancak benim mesleğim açısından sakıncalı olduğu için benzer bir durum varsa diye haber vermek istedim.
Devam eden geyiği de bozmuş oldum sanırım, özür diliyorum herkesten.
yok geyiği bozmadınız, bozsanız da sıkıntı değil zaten.
farklı farklı başlıklardan kızın adını soyadını memleketini okulunu yaşadığı yeri öğrendim. doğruyu yazmıyor da olabilir de bu sefer o isimde biri varsa ona sıkıntı verenler de olabilir.
ben bunu buraya yazayım burda dursun. sahibi gelince alır.
Aaaa bu konuya yazanlardan mı??yok geyiği bozmadınız, bozsanız da sıkıntı değil zaten.
farklı farklı başlıklardan kızın adını soyadını memleketini okulunu yaşadığı yeri öğrendim. doğruyu yazmıyor da olabilir de bu sefer o isimde biri varsa ona sıkıntı verenler de olabilir.
ben bunu buraya yazayım burda dursun. sahibi gelince alır.
Ay onu ben bir kere farklı bir konuda, farklı bir üye için yaptım tınmadı ya la
Aaaa bu konuya yazanlardan mı??
Hmm tahmin etmiştim geyiğin sizi pek sarmayacağını : )
Yanılmamışım : )
Okumak gayet güzel. Ben de bu konuya yazanların kimlik bilgilerini kastediyordum, konu bir noktada oralara gelmiş çünkü.
Evet isimler falan verilmeye başlandı. Orası da biraz sakıncalı, aklıma gelen okul ismi de verildiğiydi. O daha da sakıncalı.Okumak gayet güzel. Ben de bu konuya yazanların kimlik bilgilerini kastediyordum, konu bir noktada oralara gelmiş çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?