9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

A aptalasik nerelerde ki??
Biz geyiğe sardık da onu geyik sarmadı mı ki : )

Takip ediyorum fırsat buldukça, ama geyik pek becerebildiğim bir alan değil ne yazık ki.

Mesela siz gayet eğlenceli yazışırken, ben üyelerin ifşa olma ihtimalini denedim, kafam hiç o şekilde çalışmıyor. İfşa için yeterli bilgileri verenlere de -kamu spotu gibi araya girmemek için- şimdi özelden uyarı mesajı atacağım.

onu uzun zamandır ben de yapacağım da çekindim.

onu uzun zamandır ben de yapacağım da çekindim.

Belki de hiç sorun değildir, ancak benim mesleğim açısından sakıncalı olduğu için benzer bir durum varsa diye haber vermek istedim.

Devam eden geyiği de bozmuş oldum sanırım, özür diliyorum herkesten.

Hmm tahmin etmiştim geyiğin sizi pek sarmayacağını : )
Yanılmamışım : )

Belki de hiç sorun değildir, ancak benim mesleğim açısından sakıncalı olduğu için benzer bir durum varsa diye haber vermek istedim.

Yok olur mu, sanal aleme tüm bilgileri vermek çok sakıncalı zaten.
Ben olduğunca kaçınıyorum.

yok geyiği bozmadınız, bozsanız da sıkıntı değil zaten.

farklı farklı başlıklardan kızın adını soyadını memleketini okulunu yaşadığı yeri öğrendim. doğruyu yazmıyor da olabilir de bu sefer o isimde biri varsa ona sıkıntı verenler de olabilir.

ben bunu buraya yazayım burda dursun. sahibi gelince alır.

Ay onu ben bir kere farklı bir konuda, farklı bir üye için yaptım tınmadı ya la

Aaaa bu konuya yazanlardan mı??

Okumak gayet güzel. Ben de bu konuya yazanların kimlik bilgilerini kastediyordum, konu bir noktada oralara gelmiş çünkü.

isimden çok bi şey çıkacağını sanmıyorum çünkü, anladım demek istediğinizi de soyadını yazmadığı müddetçe zor bence. ha biri taktıysa bulur, o ayrı. takan zaten tüm mesajları incik cincik tarar herkesi bulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…