- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
- 178
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #4.221
Evet isimler falan verilmeye başlandı. Orası da biraz sakıncalı, aklıma gelen okul ismi de verildiğiydi. O daha da sakıncalı.
Kim bilgi verdi peki? Özelden rica etsem??o okulun açılımını herkes bilmiyor diye rahat rahat verdi. bizimle akran olmayanlar da bilmez zaten. o kızın ifşa olacağını ben sanmıyorum açıkçası.
İnternetten herşey bulunur ama. Bilmeyebirim ama öğrenmeyeceğim anlamına gelmez.o okulun açılımını herkes bilmiyor diye rahat rahat verdi. bizimle akran olmayanlar da bilmez zaten. o kızın ifşa olacağını ben sanmıyorum açıkçası.
o okulun açılımını herkes bilmiyor diye rahat rahat verdi. bizimle akran olmayanlar da bilmez zaten. o kızın ifşa olacağını ben sanmıyorum açıkçası.
Beni bulabilir misiniz?Çok ayrıntı vermek istemiyorum ama saniyelik arama ile buldum üyeyi. Sandığınız gibi değil.
Beni bulabilir misiniz?
Açık vermiş miyim çokça??
( kendîmi sınıyorum yanlış anlaşılmasın )
Benim ismim zaten sevil de değil : )Bilgisayarla gerçekten alakalı biri ya da çok inatçı biri neredeyse herkesin bilgilerine ulaşabilir konu sahibinin de söylediği gibi.
Ama siz şehrinizi yazmamışsınız, bu büyük bir avantaj. Genel olarak bunu da yazayım, çok sakıncalı ise şehir yazılmamasını tavsiye ederim.
Veya ismi milyonda bir bulunan bir üye, ismiyle dahi açık verebilir. Sizde böyle bir durum söz konusu değil.
Çok ayrıntı vermek istemiyorum ama saniyelik arama ile buldum üyeyi. Sandığınız gibi değil.
Ben diğer ciddi konulara bir geçiş yapayım o halde;
Sevgilinizin sizi 48 saat aramaması (özellikle bu koşullarda) sizce ne anlama geliyor konu sahibi?
Size vermeye çalıştığı mesaj nedir? Yani yarın büyük bir sürprizle gelecek olsaydı bile, bu kadar süre sessiz kalmaya cesaret edebilir miydi?
Veee can alıcı soru geldi ...Ben diğer ciddi konulara bir geçiş yapayım o halde;
Sevgilinizin sizi 48 saat aramaması (özellikle bu koşullarda) sizce ne anlama geliyor konu sahibi?
Size vermeye çalıştığı mesaj nedir? Yani yarın büyük bir sürprizle gelecek olsaydı bile, bu kadar süre sessiz kalmaya cesaret edebilir miydi?
geyik daha iyiydi ya ordan devam etsek olmuyor mu
sevgilim olacak camışın rahat rahat kafasını dinlediği, istediğinin bu olduğu anlamına geliyor. ve ben yarın da bi şey beklemiyorum açıkçası. cesaret edebiliyormuş demek ki, etti yani gözümüzün önünde.
veya belki ölmüştür.
Ama biz onun birşeyler yapma eğiliminden çok endişe duyuyoruz. İyice geyiğe sardık ama bunu da unutmamak lazım.Konu sahibi sizsiniz, elbette konu istediğiniz gibi yönlenecektir.
Konu sahibi sizsiniz, elbette konu istediğiniz gibi yönlenecektir.
konuda herhangi bi gelişme olmadığı için geyiğe döndük, vurgulamaya çalıştığım oydu aslında.
aramıyor, mesaj atmıyor, sadece hiç adeti olmadığı halde ben uyanana kadar whatsappını kontrol ediyor.
bu kadar. yani güncellenecek bi durum yok zaten. "sevse arardı" demiştim, hala aramadığına göre durum bu.
keyfi yeter de haftasonu falan ararsa artık o kadarını hiç bilmiyorum.
Uyanana kadar whatsappını kontrol ettiğini nerden anladın ki?konuda herhangi bi gelişme olmadığı için geyiğe döndük, vurgulamaya çalıştığım oydu aslında.
aramıyor, mesaj atmıyor, sadece hiç adeti olmadığı halde ben uyanana kadar whatsappını kontrol ediyor.
bu kadar. yani güncellenecek bi durum yok zaten. "sevse arardı" demiştim, hala aramadığına göre durum bu.
keyfi yeter de haftasonu falan ararsa artık o kadarını hiç bilmiyorum.
Ben aileyle ortaklaşa kararın çoktan alındığını ve nişan olmayacağını, nişanı bıraktım artık sözlü olmadıklarını düşünüyorum.Gelişme olmaması daha çok mesaj veriyor.
Mesela aile haftasonu nişan alışverişi olsun diye konuşmuş, geçtiğimiz haftasonu için. Bu kadar pimpirikli ve geleneksel bir aile bunu unutur mu? Unutmaz herhalde.
Siz uyanana kadar whatsapp kontrol etme kısmını pek anlayamadım. Uyandığınızda aramadığına göre bu bilgi ile ne yapabilir?
Yani sizin yazıp yazmadığınıza mı bakıyor? Başkası ile yazışıp yazışmadığınıza mı bakıyor? Uyanmanıza mı bakıyor sadece?
Veya bu adam ciddi ciddi bacağınızı merak etmemiş olabilir mi. Sizden nefret etse bile merak etmiş olmalı, bu durumda bu sessizliği cidden mesaj vermek için yapıyor.
Ben aileyle ortaklaşa kararın çoktan alındığını ve nişan olmayacağını, nişanı bıraktım artık sözlü olmadıklarını düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?