- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
- 178
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #4.241
Gelişme olmaması daha çok mesaj veriyor.
Mesela aile haftasonu nişan alışverişi olsun diye konuşmuş, geçtiğimiz haftasonu için. Bu kadar pimpirikli ve geleneksel bir aile bunu unutur mu? Unutmaz herhalde.
Siz uyanana kadar whatsapp kontrol etme kısmını pek anlayamadım. Uyandığınızda aramadığına göre bu bilgi ile ne yapabilir?
Yani sizin yazıp yazmadığınıza mı bakıyor? Başkası ile yazışıp yazışmadığınıza mı bakıyor? Uyanmanıza mı bakıyor sadece?
Veya bu adam ciddi ciddi bacağınızı merak etmemiş olabilir mi. Sizden nefret etse bile merak etmiş olmalı, bu durumda bu sessizliği cidden mesaj vermek için yapıyor.
Sadece sen uyandığında adamın online olduğunu gördüğünden bu sonuca varmadon heralde.konuda herhangi bi gelişme olmadığı için geyiğe döndük, vurgulamaya çalıştığım oydu aslında.
aramıyor, mesaj atmıyor, sadece hiç adeti olmadığı halde ben uyanana kadar whatsappını kontrol ediyor.
bu kadar. yani güncellenecek bi durum yok zaten. "sevse arardı" demiştim, hala aramadığına göre durum bu.
keyfi yeter de haftasonu falan ararsa artık o kadarını hiç bilmiyorum.
Ben aileyle ortaklaşa kararın çoktan alındığını ve nişan olmayacağını, nişanı bıraktım artık sözlü olmadıklarını düşünüyorum.
Bu durumda da ailenin veya adamın herhangi bir şekilde harekete geçeceğini sanmıyorum.
Yani adam mecbur kalırsa evlenecek bence, ayrıldığını deklare eden kendisi olmayacak.
Telefon ya da beyan bekleyecekler konu sahibinden/ailesinden.
Sadece sen uyandığında adamın online olduğunu gördüğünden bu sonuca varmadon heralde.
Ben de bir hareket beklemiyorum o taraftan.Bu durumda da ailenin veya adamın herhangi bir şekilde harekete geçeceğini sanmıyorum.
Yani adam mecbur kalırsa evlenecek bence, ayrıldığını deklare eden kendisi olmayacak.
Telefon ya da beyan bekleyecekler konu sahibinden/ailesinden.
Nişan alışverişi öncesinden ak koyun kara koyunun ortaya çıkacağı zamandı, karışıp karışmadıklarına, elbise vs. konusundaki tutumlarına bakacaktın, annesi gelecek miydi gelmeyecek miydi gibi "gelmeyi çok istiyor ama orada dursa ne olur ki?" diye zırvalıyodu. Bana kalsa sırf bu yüzden bile güya unutmuş(?) olabilir derim. Dışarı çıkarken hesap verme durumu varsa doğal olarak senle alışverişe çıkacağını söyleyemezdi.
Nişan alışverişi öncesinden ak koyun kara koyunun ortaya çıkacağı zamandı, karışıp karışmadıklarına, elbise vs. konusundaki tutumlarına bakacaktın, annesi gelecek miydi gelmeyecek miydi gibi "gelmeyi çok istiyor ama orada dursa ne olur ki?" diye zırvalıyodu. Bana kalsa sırf bu yüzden bile güya unutmuş(?) olabilir derim. Dışarı çıkarken hesap verme durumu varsa doğal olarak senle alışverişe çıkacağını söyleyemezdi.
Ben de bir hareket beklemiyorum o taraftan.
Adam mecbur kalmaz ya da hissetmez diyeyim.
Aile meclisinin kararı uygulanır.
Pofuduk ve ailesinden bohça beklediklerini zannediyorum.
Direk istemeyi henüz uygun bulmamışlardır.
Ben de bir hareket beklemiyorum o taraftan.
Adam mecbur kalmaz ya da hissetmez diyeyim.
Aile meclisinin kararı uygulanır.
Pofuduk ve ailesinden bohça beklediklerini zannediyorum.
Direk istemeyi henüz uygun bulmamışlardır.
Anlamıyorsun pofuduk,ailenin haberdar olduğunu pek sanmıyorum. kendi aralarında o kadar iletişimleri yok. "oğlum pofuduk ne yapıyor, niye hiç sesi çıkmıyor" falan deseler bile bi şekilde geçiştirir. gerçekten "yüzüğü attı" dediğini sanmıyorum. asıl bunu bilseler sesleri çıkardı.
o saatte girmez çünkü. o kadar kısa aralıkla hiç girmez.
Yani iş bozulacak mı bozulmayacak mı belli değil, şimdi boşuna ailemi kızdırmayayım da demiş olabilir.
bu elbise değil bohça alışverişiydi, zaten elbise alışverişi de olsa "ikiniz gidin" diye onlar da söyledi.
Hiç iletişimin yok aileyle ama. Onlar da arayıp sormuyor.ben her şeyin yolunda olduğunu zannettiklerini düşünüyorum.
veya "ben pofuduğu kızdırdım, biraz bekleyeyim düzelir, hiç ortalık karışmasın" demiştir.
Bilemiyorum.Veya haberleri yok, adam söylemek için konu sahibinin kestirip atmasını bekliyor.
Adamın karakterine bunu daha çok yakıştırıyorum. Zira hiç kimseye kendi isteğiyle gidip de ''Şu oldu. Bu olacak. Bu olsun.'' dediğini görmedim.
Ama bunu nasıl diyebilir ki?
Siz haftasonuna kadar düzelt, bir şeyler yap, yoksa bu iş bitti demediniz mi?
Adam buna karşılık nasıl bekleyince düzeleceğine inanıyor olabilir ki?
Bir de siz saydırırken, kriz geçirirken, sonrasında, bu adam ne dedi size?
Tamam düzelteceğim dedi mi? Büyütüyorsun mu dedi? Ne dedi yani?
Anlamıyorsun pofuduk,
Girer niye girmesin, seni kontrol etmesi ihtimli o kadar küçük ki. Sen onun online olup olmadığını kontrol ediyorsun sadece, o değil.
E ne için onu diyordu o zaman? "Annem gelse ne olur?" diye. Ki zaten bohça zamanı gelip geçmedi mi siz nasıl hallettiniz o işi? Sana geldikten sonra, ardından ona gitmedi mi? Araya zaman koymanın sebebi neydi ki?
Adam tam bir baş müzakareci çıktı
Ailesine hiç bir şey olmamış gibi, farkettirmeden normal yaşamını sürdürdüğü seçeneği mi ortaya çıktı şimdi de?
Hiç iletişimin yok aileyle ama. Onlar da arayıp sormuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?