9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

aile kısmını bilemem, sormuşlardır o da "haftaya gideceğiz" falan demiştir, nihayetinde evde oğulları varken bana soracak değiller.

whatsapp kısmını ben de anlayamadım. gündüz girmiyorum mesela, normalde mesaisi bitmeden o da girmez, anca ben yazdıysam girerdi, öğleden sonra bi şey için falan girersem son görülmesine bakıyorum, yakın bi saat oluyor, birkaç dakika sonra tekrar görülüyor ve sonrası yok.

mesela bugün ben ilk 17:20 gibi falan girdim, onun son görülmesi 17:00ydi, 17:30da tekrar görüldü ve sonra yok.

ben çevrimiçi olunca ne oluyor onu anlayamadım yani. son görülmeyi kapatmak aklımdan geçmedi değil.

bacağımı da merak etmemiş demek ki. veya ona göre bana bi şey olsa haberi olurdu.

ne düşündüğünü bilmiyorum artık.

Sadece sen uyandığında adamın online olduğunu gördüğünden bu sonuca varmadon heralde.

Nişan alışverişi öncesinden ak koyun kara koyunun ortaya çıkacağı zamandı, karışıp karışmadıklarına, elbise vs. konusundaki tutumlarına bakacaktın, annesi gelecek miydi gelmeyecek miydi gibi "gelmeyi çok istiyor ama orada dursa ne olur ki?" diye zırvalıyodu. Bana kalsa sırf bu yüzden bile güya unutmuş(?) olabilir derim. Dışarı çıkarken hesap verme durumu varsa doğal olarak senle alışverişe çıkacağını söyleyemezdi.

Ben aileyle ortaklaşa kararın çoktan alındığını ve nişan olmayacağını, nişanı bıraktım artık sözlü olmadıklarını düşünüyorum.

ailenin haberdar olduğunu pek sanmıyorum. kendi aralarında o kadar iletişimleri yok. "oğlum pofuduk ne yapıyor, niye hiç sesi çıkmıyor" falan deseler bile bi şekilde geçiştirir. gerçekten "yüzüğü attı" dediğini sanmıyorum. asıl bunu bilseler sesleri çıkardı.

Sadece sen uyandığında adamın online olduğunu gördüğünden bu sonuca varmadon heralde.

o saatte girmez çünkü. o kadar kısa aralıkla hiç girmez.

Ben de bir hareket beklemiyorum o taraftan.
Adam mecbur kalmaz ya da hissetmez diyeyim.
Aile meclisinin kararı uygulanır.
Pofuduk ve ailesinden bohça beklediklerini zannediyorum.
Direk istemeyi henüz uygun bulmamışlardır.

Yani iş bozulacak mı bozulmayacak mı belli değil, şimdi boşuna ailemi kızdırmayayım da demiş olabilir.

bu elbise değil bohça alışverişiydi, zaten elbise alışverişi de olsa "ikiniz gidin" diye onlar da söyledi.

Veya haberleri yok, adam söylemek için konu sahibinin kestirip atmasını bekliyor.

Adamın karakterine bunu daha çok yakıştırıyorum. Zira hiç kimseye kendi isteğiyle gidip de ''Şu oldu. Bu olacak. Bu olsun.'' dediğini görmedim.

ben her şeyin yolunda olduğunu zannettiklerini düşünüyorum.

Anlamıyorsun pofuduk,
Girer niye girmesin, seni kontrol etmesi ihtimli o kadar küçük ki. Sen onun online olup olmadığını kontrol ediyorsun sadece, o değil.

bu elbise değil bohça alışverişiydi, zaten elbise alışverişi de olsa "ikiniz gidin" diye onlar da söyledi.

E ne için onu diyordu o zaman? "Annem gelse ne olur?" diye. Ki zaten bohça zamanı gelip geçmedi mi siz nasıl hallettiniz o işi? Sana geldikten sonra, ardından ona gitmedi mi? Araya zaman koymanın sebebi neydi ki?

veya "ben pofuduğu kızdırdım, biraz bekleyeyim düzelir, hiç ortalık karışmasın" demiştir.

Ama bunu nasıl diyebilir ki?

Siz haftasonuna kadar düzelt, bir şeyler yap, yoksa bu iş bitti demediniz mi?

Adam buna karşılık nasıl bekleyince düzeleceğine inanıyor olabilir ki?

Bir de siz saydırırken, kriz geçirirken, sonrasında, bu adam ne dedi size?

Tamam düzelteceğim dedi mi? Büyütüyorsun mu dedi? Ne dedi yani?

Bilemiyorum.
İçimden bir ses ailecek bitirdiklerini söylüyor.
Tektaşın adama dönmesinin ayrıntılarını bilmiyoruz mesela, ordan da birşeyler anlaşılır aslında.

Adam tam bir baş müzakareci çıktı
Ailesine hiç bir şey olmamış gibi, farkettirmeden normal yaşamını sürdürdüğü seçeneği mi ortaya çıktı şimdi de?

Adam tam bir baş müzakareci çıktı
Ailesine hiç bir şey olmamış gibi, farkettirmeden normal yaşamını sürdürdüğü seçeneği mi ortaya çıktı şimdi de?

O ihtimal yok da, ayrılma kararını bildirmeyi konu sahibine bırakıyor olabilir pasifliğinden.

Zaten bu adamdan herhangi bir şey fark etmek genel olarak pek mümkün değil gibi. Gel diyorlar geliyor, git diyorlar gidiyor, dinle derlerse dinliyor, genelde uyuyor falan.

Umrunda olmadığı için üzgün de olamaz, belki aman pofuduk açıklasın diyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…