9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

Önceden anlasamıyorduk falan diyordu benımkı 2 ay gecmeden aradı bende hemen yelkenlerı suya ındırdım (cok büyük bir hataydı süründürmem gerekti yapamadım konustuk) o donem böyle sacma sapan 5-6 ay yasadık baktı ben hala sevıyorum adam rahat takıldı bende dayanamadım bitirdim takii 4 ay öncesıne kadar bitirdim artık dayanmadı bir gün aradı sacma sapan bir sey ıcın mazerettı bu telıne cevap vermedm aradı aradı aradıııı.. mesajla anlat derdını dedım bu sefer baya üzüldü ac yalvarırım dedı neyse actım en son anlat dedım ..Senı cok özledım falan dedı git işine be dedım kapattım yıne aradı goruselım dıye yalvardı hayır dedım ne alaka iş yerıne gelırım evıne gelırım dedı bende tamam dedım kısa olsun süslendim falan:) benı görunce bır sarıldı bende bırak dedım ne oluyoruz baktı benden yana yüz yok aglayacaktı yalvardı falan sonra sureklı aradı ben yıne yumusadım ama sonra eskıler aklıma geldı ya aılenı sılersın yada ben yokum dedım bunu yapamam orta yolu bulcam dıyo bende restı cektım arama defol gıt dedım 2.bucuk hafta oldu bır kere sözde yanlıslıkla mesaj attı cevap vermedım hala ses yok 2 haftaya dayanamaz arar.. benım degerımı anlaması ıcın yanlız kalması gerekıyormus..Senınkıde senı ararsa hıc cevap verme bırak özlesın ozaman degerını anlar adam olursa bır sans verırsın olmazsada salla gıtsın yumusama sakın ararsa yoksa bır suru zamanın gıder ders vermen lazım..

ararsa naparım hiç bilmiyorum da umarım aramaz.

açmamak en iyisi de şu an açıp saydırmak da hoş geliyor. ne yüzle beni arayabiliyor bi sormak lazım. bağırıp çağırmak hesap sorup hakaret etmek de iyi fikir gibi yani.

aramaz ararsa da açmazsın tepkisizlik senin vereceğin en büyük tepki olur çünkü hiç tepkisiz kalmadın

aramaz ararsa da açmazsın tepkisizlik senin vereceğin en büyük tepki olur çünkü hiç tepkisiz kalmadın

ben kendimi iyi hissetmediğim için doktora gitmedim. ben doktora gitmek zorunda kaldım.

bütün motor becerilerimi kaybettim. bi fincan kahve içemiyordum çünkü kaşığı tutup kavonozdan fincana kahve koyamıyordum. sigara tutamadım ben. bardak kaldıramadım. kavrayamıyordum çünkü.

sonra gittim ilaç çaldım. doktora gitmek istemiyordum çünkü anlatmak istemiyordum. günde 3 doza çıkardım çünkü 2 doz fayda etmedi. o da bağırsaklarımı bozdu. sonra 3 doz da fayda etmemeye başladı, annem bi gün bi şey yazmamı istedi yazamadım, kalemi tutamadım, doktora gitmek zorunda kaldım. antidepresan verir sanıyordum adam kalp ilacı da verdi bana. öfkeden kaynaklı olduğunu söyledi. şu an ilaçlara rağmen titremem ve çarpıntım var hala, birkaç gün daha kullanıcam düzelmezse dozu arttırıcam.

tepkisiz kalınca bu oluyor işte.

tepki gösterince düzelicem bitiricem kapatıcam diyosan git kapılarına dayan pofuduk ciddi söylüyorum bi şekilde bitir, kimisi sessiz gider kimisi gürültülü, iyi gelecek diyosan yap, ama bitir

A
kendine bu kötülüğü neden yaptın pofuduk seni bu hale getirmelerine neden izin verdin?sende bir annenin kuzusu değil miydin?silkelen ve kendine gel artık ararsa açar mıyım deme

tepki gösterince düzelicem bitiricem kapatıcam diyosan git kapılarına dayan pofuduk ciddi söylüyorum bi şekilde bitir, kimisi sessiz gider kimisi gürültülü, iyi gelecek diyosan yap, ama bitir

kapılarına falan gitmem, o anasıyla bi kere daha muhatap olursam yemin ediyorum kadını darp etmeden sakinleşmem. ben onu ararsa açar mıyım açmaz mıyım emin değilim anlamında söyledim. yoksa bana zaten hep yarım kalmış gibi gelecek. anasını dövecek değilim. başka türlü de rahatlamam sanırım.

kendine bu kötülüğü neden yaptın pofuduk seni bu hale getirmelerine neden izin verdin?sende bir annenin kuzusu değil miydin?silkelen ve kendine gel artık ararsa açar mıyım deme

çünkü çok sinirliyim öyle anlatabileceğim gibi değil. ne demek "her şeyini geri istemişsin ben de gönderdim"? ben 9 sene bu adamla ne bok yedim de hediyelerimi geri istediğim söylendiğinde inanabiliyor? hadi anası yalancı iftiracı pisliğin teki diyelim, sürtük falan dediğimde babam çok kızıyor elin karısının namusuna laf etmeyecekmişim, şehzade dediğimiz gerizekalı beni hiç mi tanımamış bana hiç mi güvenmemiş de inanıyor?

bitecekse de bitirme tarzları çok iğrençti, ben düzgün bi ayrılığı hak ediyordum. ben buna sinirliyim. çirkinleşmenin hiç gereği yoktu yakışmıyor.

Aynen haklısın; işte bu sebepten anasını darp etsen de bir işe yaramaz. Bir işe yaramaz derken sorun sadece ondan ibaret değil demek istiyorum; senin 9 senedir sevdiğin adam değişmiş, bir başkası olmuş işte. Aksi takdirde annesi Hürrem Sultan olsa sana bunları yaşatmaya kıyamazdı.

Yüreğim sızladı ya canımsın

Canım yapma ya bu kadarını yapma

Yüreğim sızladı ya canımsın

Canım yapma ya bu kadarını yapma

doktor o kalp ilacını vereli 2 gün oluyor, biraz daha iyiyim toparlıyorum.

kafamı dağıtsın diye boyama kitapları almıştım, "esrarengiz bahçe" diye aratırsanız net fikir sahibi olursunuz, o tür kitaplar, doktor da onayladı. bugün stabilo tutacak kadar iyiyim başladım iyi gidiyor şimdilik. yalnız cidden güzel hobi, boyun ve el ağrıtıyor uzun sürerse ama tavsiye ederim.

Rabbim gönlüne ferahlik, şifa versin canim, beş para etmeyen biri için sağlığından olma, kimseye degmez...

Baktımda hakikaten ince iş. Sevindim işe yaramasına. Kendine hobi bulmanada sevindim.
Hakettiğin gibi yaşa pofuduk:)

Psikologa git pofuduk.. kendi basina bu olayi atlatacagini sanmiyorum.
Biz ne desek bos.. ne hallere düsmüssün resmen sagligindan olacaksin..

Baktımda hakikaten ince iş. Sevindim işe yaramasına. Kendine hobi bulmanada sevindim.
Hakettiğin gibi yaşa pofuduk:)

onu ben normal zamanda vaktim olduğunda yine alırdım da bu zamana denk geldi. severim öyle şeyleri. güzel dileklerin için çok teşekkürler.

Psikologa git pofuduk.. kendi basina bu olayi atlatacagini sanmiyorum.
Biz ne desek bos.. ne hallere düsmüssün resmen sagligindan olacaksin..

psikiyatra gittim konuştuk ilaç verdi de artırmak gerekebilir gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…