- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
- 178
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #5.601
hep eski kaynanamın yüzünden. haziran dedi çok güneşli dedi yaz dedi kır düğünü dedi al allah belasını verdi. yaz gelmiyor kadının yüzünden.
He la bide o var dimi haziran bitti annem daha yorganla yatıyorum diyo
baştan cenabetlik varmış be canım valla bak böylesi daha iyi oldu, aklın tamamen temizlenip düzgün düşününce sadaka vereceksin fakire fukaraya
şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine Rabbim içine ferahlık versin
Kısa süreli değil mi? Umarım toparlanmana faydası olur. İletişim oldu mu hiç?idare ediyor gibiyim bilmiyorum. yani ölmedim şükür mü diyeyim ne diyeyim. sistemlerim tek tek çöktü. bizimkiler de zorla memlekete götürüyor. öyle kötü yani durum...
Kısa süreli değil mi? Umarım toparlanmana faydası olur. İletişim oldu mu hiç?
Böyle durumlarda "Geçecek" denmesi kızdırıyor insanı. Umarım birkaç zaman sonra sen "Kızlar, geçti" dersin bize :)bayramdan sonra dönerim herhalde ama onlar biraz daha kalır.
feysten görünürlüğü kapalı gönderilerle yazışıyor gibiyiz daha çok ben yazıyorum ama çok kötü durumdayım yapacak bi şeyim yok. ama iletişim var sayılmaz.
Böyle durumlarda "Geçecek" denmesi kızdırıyor insanı. Umarım birkaç zaman sonra sen "Kızlar, geçti" dersin bize :)
Biraz çene çalmak istersen biz buralardayız, uğra buralarainşallah. ne diyeyim...
ne iyi ne tatlı birisin:)Hep aklımın bir köşesindesin. Sen ne zaman "iyiyim" diye yazarsan mutlu olucampigme pofuduk
O senin güzel gören yüreğin.
babaannemlerdeyim şimdi, dün geldik bakamadım pek buraya. birkaç gün sonra teyze tarafıma geçeriz, iyi gelir gibi.
doktora gitmem lazım da orda mı gitsem ankara'ya dönmeyi mi beklesem bilmiyorum. karar veremedim daha.
Biraz bekle bence orda olmak sana iyi gelecektir.
psikiyatr değil.
aritmim var. nabız bazen 40 bazen 110. düzene girmiyor. ben taşikardi için ilaç kullanıyordum ama düşmeye de başladı. tansiyon 7-4.
bağırsak sendromum var. çok pardon böyle gaz çıkardıkça sıvı fışkırıyor. ben ilk başta ilaçlar ishal yaptı sanmıştım ama geçmeyince doktora sordum. 1 haftadır falan ilaç kullanıyorum düzelme yok.
motor beceriler hala yok. kaslarımı kontrol edemiyorum. kendi kendine atıyor resmen. veya çözülüyor. hiçbir şey yapamıyorum. en son nörolojiye sevk ettiler gitmedim daha.
Papatya çayı için. İlaçlar pek işe yaramıyor malesef. Bağırsak sendromu yüzünden 1 yıl dışarı çıkamadım resmen. Kafada bitirmek gerekiyor. Içinize atmayın diyeceğimde olmuyor işte. İçinize attıkça taşikardi daha çok oluyor. Tatil iyi gelir umarım. Iyi tatillerpsikiyatr değil.
aritmim var. nabız bazen 40 bazen 110. düzene girmiyor. ben taşikardi için ilaç kullanıyordum ama düşmeye de başladı. tansiyon 7-4.
bağırsak sendromum var. çok pardon böyle gaz çıkardıkça sıvı fışkırıyor. ben ilk başta ilaçlar ishal yaptı sanmıştım ama geçmeyince doktora sordum. 1 haftadır falan ilaç kullanıyorum düzelme yok.
motor beceriler hala yok. kaslarımı kontrol edemiyorum. kendi kendine atıyor resmen. veya çözülüyor. hiçbir şey yapamıyorum. en son nörolojiye sevk ettiler gitmedim daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?