- 21 Temmuz 2013
- 710
- 1.881
- 113
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #5.521
gidip olay çıkarmak mı? lütfen kendinizi bu insanlara karşı daha fazla küçük düşürmeyin.önceden yine iyi kötü idare ediyordum da iki gündür yataktan çıkasım bile yok.
evden çıksam gidip olay çıkarma ihtimalim de var hem.
dayı kızı buluşmak istiyor ama ona da annem izin vermiyor. kıza da ne diyeceğimi bilemiyorum.
ayrılığın en kötü taraflarından biri bu galiba. helalleşmek istediğin insanlarla helalleşemiyorsun bile.
oha desem. konuna zaman zaman bakıyordum ama cidden oha. iyi ol sıkma canını. bi arkadaşım liseden sevgilisyle nişanlandı bi 6-7 yıllık. sonra çocuğun öküzlüğnden dolayı bitti. sonrasında kısa sürede biri çıktı karşısına ve her bakımdan eskiisnden bin kat iyi evlendiler çok tatlı bir kızları var. haytta inan bana değmiyor. belki de bunları yaşaman bundan sonrskilerin kıymeti için oluyor üzülme daha fazla.valla karar vermedim şu an.
askerde ona bi paket yapmıştım, üstüne de "şehzadecik hiç hasta olmasın, ağzımızın tadı hiç bozulmasın" yazmıştım. içine gofret, çikolata, poşet bitki çayları, lokum, şeker falan koymuştum. onun kalanları bile geri gelmiş.
gidip olay çıkarmak mı? lütfen kendinizi bu insanlara karşı daha fazla küçük düşürmeyin.
Pofuduk canımmm nasılsın?
oha desem. konuna zaman zaman bakıyordum ama cidden oha. iyi ol sıkma canını. bi arkadaşım liseden sevgilisyle nişanlandı bi 6-7 yıllık. sonra çocuğun öküzlüğnden dolayı bitti. sonrasında kısa sürede biri çıktı karşısına ve her bakımdan eskiisnden bin kat iyi evlendiler çok tatlı bir kızları var. haytta inan bana değmiyor. belki de bunları yaşaman bundan sonrskilerin kıymeti için oluyor üzülme daha fazla.
bu arada arkadaşının adına gerçekten çok sevindim, allah mutluluğunu daim etsin, kızlarına da güzel ömür versin.oha desem. konuna zaman zaman bakıyordum ama cidden oha. iyi ol sıkma canını. bi arkadaşım liseden sevgilisyle nişanlandı bi 6-7 yıllık. sonra çocuğun öküzlüğnden dolayı bitti. sonrasında kısa sürede biri çıktı karşısına ve her bakımdan eskiisnden bin kat iyi evlendiler çok tatlı bir kızları var. haytta inan bana değmiyor. belki de bunları yaşaman bundan sonrskilerin kıymeti için oluyor üzülme daha fazla.
oha desem. konuna zaman zaman bakıyordum ama cidden oha. iyi ol sıkma canını. bi arkadaşım liseden sevgilisyle nişanlandı bi 6-7 yıllık. sonra çocuğun öküzlüğnden dolayı bitti. sonrasında kısa sürede biri çıktı karşısına ve her bakımdan eskiisnden bin kat iyi evlendiler çok tatlı bir kızları var. haytta inan bana değmiyor. belki de bunları yaşaman bundan sonrskilerin kıymeti için oluyor üzülme daha fazla.
amin canım daha küçüksün ben 27 yaşımdayım bekarım sağlıksız bir ilişkiden kurtuldum ve inan bana kafam o kadar rahat ki mutluyum hzuurluyum. geçicek şimdi ne desek boş acını yaşayacaksın ama inan bana hayatta mutlu edecek o kadar çok şey varki. şükür ki evkenemden kurtuldunbu arada arkadaşının adına gerçekten çok sevindim, allah mutluluğunu daim etsin, kızlarına da güzel ömür versin.
tabi ki yapmayacağım ama böyle bazen düşününce arabanın bütün camlarını levyeyle indirmek çok cazip geliyor. hayal olarak güzel yani.
yanlış anlamayın da, bi de sizin gibi teselli etmeye çalışanlar var. herkes için durum farklı tabi de ben bu tip tesellilere daha çok üzülüyorum. gelecekte karşıma beni çok sevecek çok mutlu edecek mükemmel bi adam çıkabilir belki ama şu an ilgilenmiyorum hatta duymak istemiyorum çünkü bende öyle bi kayınvalide vardı ki ben evliliğe giden süreçten komple tiksindim. başka bi aileyle bir araya gelme akrabalarla tanışma boyutundan kusmak üzereyim. normal bi süreç değildi yani.
bakın tekrar söylüyorum, yanlış anlamayın terslemek için değil, ama gelecekle ilgili güzel temenniler şu aşamada üzüyor. hani başkasına da söylemeyin anlamında. teselli gibi olmuyor pek.
karadenizli bi aileye gelin olmuş bi kuzenim var, kanser oldu kız. en çok da o teselli etti herhalde. hafta sonu burdaydı, biletimi aldım nasılsa bi geleyim yanında olayım dedi. kız kanserden yırttın diye teselli etti beni. aileler aynı sürüm çünkü, onunkiler bi tık daha iyi. nelerden kurtulduğumun söylenmesi beni nelerin beklediğinin söylenmesinden daha iyi geliyor.
bu konuda genel olarak sıkıntımız var çünkü. mutlu olaylara ne tepki verilmesi gerektiği az çok belli de, kötü durumlarda ne söyleyeceğimizi bilemiyoruz. ben de bilemiyorum, başkasını eleştiriyor değilim genel olarak söylüyorum. cenazelerde bile ne diyeceğini bilemeyen bi insanım. asıl bize öğretilmesi gerekenler öğretilmiyor kimse tarafından.
şahsınıza söylemiyorum lütfen yanlış anlamayın, genel söylüyorum. teselli etmek isterken kırıcı olabilen çok insan var çünkü. sadece siz yazmışken burda belirteyim dedim. kız sen de artık sağına soluna alıcı gözle bak diyen oldu mesela, daha 3. günde hoş değil böyle şeyler.
amin canım daha küçüksün ben 27 yaşımdayım bekarım sağlıksız bir ilişkiden kurtuldum ve inan bana kafam o kadar rahat ki mutluyum hzuurluyum. geçicek şimdi ne desek boş acını yaşayacaksın ama inan bana hayatta mutlu edecek o kadar çok şey varki. şükür ki evkenemden kurtuldun
küçüğüz ki biz :)) geçen senem nasıl geçti inan hatırlamak bile istemiyorum ağlamaktan helak olmuştum. o yoksa kimse olayacak modunda , sudan çıkmış balık şeklindeydim. :)) asla geçmez diyordum ama geçmiş izi bile kalmamış. daha güçlüyüm sonrasında da mutlu bi deneyimim olmadı mantık evliliği yapmaya kalkıp hayatımın kazığını da yedim :)aynı yaştayız, çok da küçük değilim.
geçer tabi de işte sonuç değil de süreç daha önemli oluyor bazen.
küçüğüz ki biz :)) geçen senem nasıl geçti inan hatırlamak bile istemiyorum ağlamaktan helak olmuştum. o yoksa kimse olayacak modunda , sudan çıkmış balık şeklindeydim. :)) asla geçmez diyordum ama geçmiş izi bile kalmamış. daha güçlüyüm sonrasında da mutlu bi deneyimim olmadı mantık evliliği yapmaya kalkıp hayatımın kazığını da yedim :)
ama ben hala güçlüyüm çünkü zorundayız.
tiksin :) bol bol gez derim ben eve girmedim uzun bi süre işten çıkıp doğru dışarı eve 11-12 de gelip yattım sadece :) ortamlarımı genişlettim. iyi geleck yeni insnalarla görüştüm o konulara hiç girmeden. durma evde . iyi olaman yok evlilik öte dursun çok aşırı tiksindim yeminle ya.
tiksin :) bol bol gez derim ben eve girmedim uzun bi süre işten çıkıp doğru dışarı eve 11-12 de gelip yattım sadece :) ortamlarımı genişlettim. iyi geleck yeni insnalarla görüştüm o konulara hiç girmeden. durma evde . iyi ol
hala arayacağını düşünüyor musunuz? Sizin tanıdığınız sevgiliniz size göre bu saatten sonra ne yapar
Allahim nereden öğreniyor bu lafları bu süzme arkadaş. Ne zaman güldürdün diye sorarlar (adam)a. Pofuduk ulaşım kanallarını tamamen kapat artık bundan sonra diyecekleri seni üzmekten başka ne yapıyor
Meğer bayağı boş vakti varmış aslında, Twitter'dan çıkmadığına göre.kendi bi şey yazmıyor ki. başkasının yazdıklarıyla yapıyor bi de.
Meğer bayağı boş vakti varmış aslında, Twitter'dan çıkmadığına göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?