- 15 Eylül 2014
- 1.848
- 4.513
- 208
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #5.881
Nereye taşınıyormuş?taşınıyor dedim ya.
Nereye taşınıyormuş?
Valla adam yılın korkağı ve kifayetsizi seçilse yeri.
Bi' de o tacizci konusunda; yemekte denk geldiler de Facebook'tan nasıl ekleşmiş?
Yuh ben onları bağlayamadım önceki görüşmeler sandım
E o istediğin muhteşem tek buluşma gibi oldu mu peki
nasıl geçti
Nereye taşınıyormuş?
Valla adam yılın korkağı ve kifayetsizi seçilse yeri.
Bi' de o tacizci konusunda; yemekte denk geldiler de Facebook'tan nasıl ekleşmiş?
Sen bu adamdan kopmıcaksın ve belki görüşüp tekrar sevgili olacaksınız ailelerden gizli, heyecanlı bile olabilir bu, sonra bir gün gelip ben evleniyorum dicek
Onunla iletişimde olma fikri sana cazip geliyo hep öyle oldu, 9 yıl diyip diyip sessizce gitmeyi kabul edemiyosun
İnsan hayatta her zaman doğruları yapmak zorunda değil, madem bedenen bu kadar çöktün ne yaptığını hatırlamaz duruma geldin bu adam sana iyi gelecekse görüş, içinde ne kaldıysa yasa hatta, valla, artık görüşme yapma etme demicem kendi adıma, hayata bir kere geliyoruz yaşa
Ahir ömrümde böyle bir ilişki daha görür müyüm acaba, neyse Adana ankara arası 8 saatti sanırım eşim polis okulunu orda okudu, ama havaalanı varsa çok süper olur tabi
Canim boyle bir insanla yapamazsin . Cogu erkek ana kuzusudur ki benimki de oyle cikti evlendikten sonra farkettim.Suan herseyimize karisiliyor.Sana su kadarini diyim, bazi seyleri erken gormen bdnce senin icin cok iyi yol yakinken birak gitsin inan evlendiginde cok daha kotu olursun daha cok sinirlenir kavga eder bosanma noktasina kadar gelirsin.Karar senin sadece uyarmak istedim cunku bende suan.cok doluyum.kızla konuştum. manyak ya. şuursuz.
bunun öyle cin takıntısı çoktur. inanır. korkar.
tuvalete diye gitmişim geri gelmemişim. tuvalette uyursam cin çarpar diye kardeşimi aramış.
dedim bıraksaydın da çarpsaydı. her yere kustum. tövbe de diyo. manyak.
Canim boyle bir insanla yapamazsin . Cogu erkek ana kuzusudur ki benimki de oyle cikti evlendikten sonra farkettim.Suan herseyimize karisiliyor.Sana su kadarini diyim, bazi seyleri erken gormen bdnce senin icin cok iyi yol yakinken birak gitsin inan evlendiginde cok daha kotu olursun daha cok sinirlenir kavga eder bosanma noktasina kadar gelirsin.Karar senin sadece uyarmak istedim cunku bende suan.cok doluyum.
Pardon canim ben ilk mesajini okudum ama en iyisi uzuleceksin tabi ama inan evleyseydin daha cok uzulurdun insallah karsina cok iyi biri cikarbiz 3 ay önce ayrıldık.
Gelmesi için kaç kez arayıp mesajlar attığını tahmin edebiliyorum.yok bu o değil.
o buluşma olmadı, dün geceydi dediğim tarih.
il dışındaydı, daha doğrusu yoldaydı, ben de kendim içtim.
Ahir ömrümde böyle bir ilişki daha görür müyüm acaba, neyse Adana ankara arası 8 saatti sanırım eşim polis okulunu orda okudu, ama havaalanı varsa çok süper olur tabi
Kendini kandirmaktan vazgec artik pofuduk..
Dogrular apacik ortada bunu biliyor olmalisin ama görmek istemiyorsun yalanlar daha tatli geliyor sanirim.. ama nereye kadar ?
Gercekci ol kendine karsi dürüst ol.. okadar da korkunc bir durum olmadigini fark edeceksin hala nefes alabiliyorsun hala yeni bir insan ile tanisabilirsin tanisamam deme kendini bir fikre hapsetme kendine bunu yapma.. dünyada neler oluyor insanin basina neler neler geliyor ama hepsi geciyor gececek gecmedi mi? hic demedin mi daha önce bu aci gecmez diye ama fark etmeden gecmis unutulmus? su ani yasa ve bak bakalim ne hissediyorsun? Gecmisteki hislerini bugun yasiyormuscasina yasama hissetme ve bu güne tasima.. ani yasa etrafina bak dünya hala dönüyor. Acilara tutunma sal gitsin artik.. niyet et yeni bir sayfa acmaya kendine iyi davranmaya kendini sevmeye.. sen yeter ki iste ozaman bu aci gecer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?