9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

Nereye taşınıyormuş?

Valla adam yılın korkağı ve kifayetsizi seçilse yeri.

Bi' de o tacizci konusunda; yemekte denk geldiler de Facebook'tan nasıl ekleşmiş?

Allah tarafından, Hz.Meryem'in gebeliği gibi, yoksa kendi falsosu olacak değil ya burcu sende yaniiii

Nereye taşınıyormuş?

Valla adam yılın korkağı ve kifayetsizi seçilse yeri.

Bi' de o tacizci konusunda; yemekte denk geldiler de Facebook'tan nasıl ekleşmiş?

adana. ordaki mühendis işi bırakmış oraya da acil mühendis lazımmış, birini alana kadar bu gidiyor. ne kadar kalacağı belli değil.

feysten ekliydi zaten, sadece kısıtlıydı. yani arkadaşlar ama bunun profilinde sadece herkese açık şeyleri görebiliyorlar.
o durumda check-ine etiketleyebiliyorsa hala engelli. yani ben kız etiketlemiş diye engeli kaldırdığını düşündüm.

Ben de artık böyle düşünüyorum...
Taşınsın.
Netle telle görüşürsünüz her halükarda

Ahir ömrümde böyle bir ilişki daha görür müyüm acaba, neyse Adana ankara arası 8 saatti sanırım eşim polis okulunu orda okudu, ama havaalanı varsa çok süper olur tabi

Aptalaşık bi yerlerden görüyorsa ve okumaya sondan başladıysa bize ne der acaba

kızla konuştum. manyak ya. şuursuz.

bunun öyle cin takıntısı çoktur. inanır. korkar.

tuvalete diye gitmişim geri gelmemişim. tuvalette uyursam cin çarpar diye kardeşimi aramış.

dedim bıraksaydın da çarpsaydı. her yere kustum. tövbe de diyo. manyak.

Canim boyle bir insanla yapamazsin . Cogu erkek ana kuzusudur ki benimki de oyle cikti evlendikten sonra farkettim.Suan herseyimize karisiliyor.Sana su kadarini diyim, bazi seyleri erken gormen bdnce senin icin cok iyi yol yakinken birak gitsin inan evlendiginde cok daha kotu olursun daha cok sinirlenir kavga eder bosanma noktasina kadar gelirsin.Karar senin sadece uyarmak istedim cunku bende suan.cok doluyum.

biz 3 ay önce ayrıldık.

yok bu o değil.
o buluşma olmadı, dün geceydi dediğim tarih.
il dışındaydı, daha doğrusu yoldaydı, ben de kendim içtim.
Gelmesi için kaç kez arayıp mesajlar attığını tahmin edebiliyorum.
Getirtmeyi başaramayınca da alkole sarmışsındır.
bu biten ilişkiyi de adamı da rahat bırakma zamanın çoktan geldi.
Öyle ya da böyle bu adam seninle bir gelecek istemiyor. Zorladıkça bir öncekinden daha perişan hallere düşeceksin.

Seni durdurabilecek kimse yok mu?
Yardım al...

Ahir ömrümde böyle bir ilişki daha görür müyüm acaba, neyse Adana ankara arası 8 saatti sanırım eşim polis okulunu orda okudu, ama havaalanı varsa çok süper olur tabi

ben böyle bir ilişki daha biliyorum..
aynı bu şartlarda evlenen bir tanıdığım var.
ikiz çocukları olunca kaynananın baskısına daha fazla dayanamayıp boşanmışlar,bir müddet sevgili gibi görüşmüşler kaynana farketmesin diye
yakalanınca adam çocukları iki yaş civarındayken bırakıp anasına dönmüş ve ne kadını ne de çocuklarını bir daha ne armış ne sormuş
çocuklar 9 yaşında kadın can hıraş onlara yetişmeye çalışıyor

Kendini kandirmaktan vazgec artik pofuduk..
Dogrular apacik ortada bunu biliyor olmalisin ama görmek istemiyorsun yalanlar daha tatli geliyor sanirim.. ama nereye kadar ?
Gercekci ol kendine karsi dürüst ol.. okadar da korkunc bir durum olmadigini fark edeceksin hala nefes alabiliyorsun hala yeni bir insan ile tanisabilirsin tanisamam deme kendini bir fikre hapsetme kendine bunu yapma.. dünyada neler oluyor insanin basina neler neler geliyor ama hepsi geciyor gececek gecmedi mi? hic demedin mi daha önce bu aci gecmez diye ama fark etmeden gecmis unutulmus? su ani yasa ve bak bakalim ne hissediyorsun? Gecmisteki hislerini bugun yasiyormuscasina yasama hissetme ve bu güne tasima.. ani yasa etrafina bak dünya hala dönüyor. Acilara tutunma sal gitsin artik.. niyet et yeni bir sayfa acmaya kendine iyi davranmaya kendini sevmeye.. sen yeter ki iste ozaman bu aci gecer.

Bazı insanlar dramdan beslenir, melankoliktir yaradılışları böyledir,pofuduk da böyle biri, ne desek boş onun kendi gerçekliği kendi doğruları var 600 sayfa olacak tamam o konuyu kapattık dediğim herseyi her 100 sayfada bir önümüze sundu, hala içten içe 30a merdiven dayamış bir adamı ailesinin yönettiğini düşünüyo, unutmaya engel olan bu, bizi ayırdılar bizi kopardılar diyo aklında bi yerde, bizde kopmasaydı diyoruz o an hak veriyo sonra gene başa

Sanki her erkek ailesi güle oynaya gelin alıyo, hem adamın hem ailesinin sevip isteyip aldığı gelin çok azdır, benim kv kalsa derdinin dermanı olsam beni oğluna almazdı mesela, oğlu istedi bitti, pofuduğun sevdiği bu şahıs ailesine rest çekemiyor değil gayet çeker, cekmemesinin nedeni pofuduğu yeterince sevememesi, sevdiyse bile pofuduk kadar değil, deli divane aşık olmadığı için ailesinin destek ve imkanlarını kaybetmek istemedi, arada kalmış da bilmem ne onlar hikaye, arada kalmıcak işte beni tercih yapmaya mecbur etmeyin dicekti ve aile pes edecekti, ama pofuduğun gerçekliğinde bu olay: oğullarını vazgeçiremediler benim vazgeçmemi sağladılar

Vazgeçtin mi hayır hala görüşüyosun, sosyal medya telefon vs,adam Adanaya gitti peşinden de gidersin onu da okuruz burda, adama göre hava hoş nasılsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…