9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

Ayrılıktan sonra hayatı kaymış olan kim,cevap belli, işte o taraf daha çok seven taraf, 9 senede de peri masalı tadında bir ilişki yaşandığını sanmıyorum

Adamın acısı var içine kapanıyor 9 senelik hayat arkadaşından yüz çeviriyor, hani herkese karşı ketum biri olsa anlicam ama ailece vıcık vıcıklığın dibini bulmuş insanlar, kpinden mi cekineceksin gecelikle görsün ne var diyen insanlardı bunlar, bu ilişki 9 senede şu an nasılsa öyle sürdü bence, en fazla 3 4 yılı hadi 5 olsun ortalama bir ilişkidir gerisi zorlama ite kaka yürütme

Pofuduk nasılsın, daha iyice misin?

teşekkürler burcu iyiyim.

ekg sonucunda 180 nabız teşhis etmişler, eps yapılacak. kurbandan sonra olur muhtemelen çünkü risk var refakatçi istiyorlar. kan tahlillerini hazır edip gidicem.

ama onun dışında genel olarak iyiyim.

Çok geçmiş olsun, 180 benim maksimum cardio hızım normalde. MazlumuGetirinBana olsa daha net yorumlardı ama.

İnşallah yavaş yavaş iyileşiyorsun pofuduk.

Çok geçmiş olsun, 180 benim maksimum cardio hızım normalde. MazlumuGetirinBana olsa daha net yorumlardı ama.

İnşallah yavaş yavaş iyileşiyorsun pofuduk.

şöyle söyleyeyim, normalde 60-80 olması gerekiyor.
ekgyi hastanede çekmediler. taşınabilir cihaz taktılar. 24 saatlik ekg var ellerinde. toplam 16 kere kalbim durmuş. kalp durmasını 90 saliseden fazla sürede hiç atmazsa kaydediyor. kalp atışı en düşük 40 en yüksek 180. 45 dakika süren taşikardi krizi var.

diğer yandan kalın bağırsak kanamamın aslında hemoroid olduğunu keşfettim, kas kramplarım yok bu aralar, eve döndüm sağlıksız besleniyorum ishalim de geçti.

onun dışında kalp sorunu aynen devam ama ağlatacak kadar ağrı yapmıyor. sabah 150yle uyandım ama o dayanılmaz kaburga ağrım yoktu.

ve evet MazlumuGetirinBana daha detaylı açıklayabilir sanırım. zira benim doktor direk sonucu söyler geçer açıklama yapmaz.

Geçmiş olsun pofuduk.yaşının 25-30 olduğunu varsayarsak maksimum 190a kadar çıkabilir nabzın.Ani çıkış ve iniş oluyorsa buna istinaden göndermiş olabilir doktor çünkü bende sende panik atak olduğunu düşünüyorum.panik atakta nabız aniden yükselir aniden düşer.kalp durman nabzın hangi değerinde olmuş bilmiyorum ama potasyum ve kalsiyum eksikliği kısa süreli kalp durmasına yol açabiliyor.kalbin çok yorulduğu içinde nabzın bir minimum bir maksimum oluyordur belki ama panik atak durumunuda bir gözden geçir derim

kan tahlili de istediler zaten sonuç bekliyorum.

bi arkadaştan bahsetmiştim, 10 gün kala düğünü iptal etti. onunla konuşurken o söyledi. "pofuduk galiba bende panik atak var, ona bakıyorum internetten" dedi. böyle birdenbire öleceğini hissediyormuş, kolunu kıpırdatamıyormuş falan. onun da el titremeleri vardı. ben de o ara merak edip araştırmıştım bende panik atak var mı diye, 2 ay oldu şimdi net hatırlamıyorum ama bazı belirtiler yüzünden olmadığına kanaat getirmiştim.

nabız 45 civarındayken aniden 25e düşmüş. yaklaşık 3 saniyede 1 attığı için cihaz durma olarak kaydetmiş.

tekrar baktım, agorafobim olmadığı için panik atağı elemişim. yalnız kaldığımda öleceğimi düşünmüyorum yani. tek başıma dışarı çıktığımda da sıkıntı hissetmiyorum.

ama depresyon ve anksiyeteye bağlı panik bozukluk olabilir, agorafobisiz de olabiliyormuş o.

Yani ne diyeyim, adam resmen sinir hastası etti seni. Çapsız. Ben senden daha çok sinirleniyorum herhalde

Yani ne diyeyim, adam resmen sinir hastası etti seni. Çapsız. Ben senden daha çok sinirleniyorum herhalde

anası bi kere bütün aile oradayken "bizim gelinler hep çürük çıktı hep" demişti. gelinler çürük çıkmıyor. gelinleri çürütüyorlar.

Geçmiş olsun pofuduk
Çok şey yazmak istiyorum da hakarete girer direk Allah bildiği gibi yapsın o adamı

ben bulabilsem çok şey yapıcam da adamı bulamıyorum.
ankara'ya ilk geldiğimde şirketin oraya gitmiştim orda görüp de biraz ciğerimi soğutmuştum. ama şans resmen, adam o günden beri o saatte hiç şirkette olmuyor. yerini bilsem gidip ağzını yüzünü bilmem napıcam ama yeri belli değil.

Şirketin oralara falan gidip görmeye çalışma bırak artık pofuduk
Boşvermediğin surece huzura eremezsin
İlahi adalete güven onun yaptıklarının karşılığı Allahta

Şirketin oralara falan gidip görmeye çalışma bırak artık pofuduk
Boşvermediğin surece huzura eremezsin
İlahi adalete güven onun yaptıklarının karşılığı Allahta

şirketin oraya gittiğim gün bana epey iyi gelmişti. en azından bazı şeyleri yüzüne yüzüne söyledim sordum rahatladım.

Hee gelinler çürük çıktı. Onlar kendi kabak saçına baksın.

Demek ki artık öğrenmiş, o saatte gelmiyor.

Hee gelinler çürük çıktı. Onlar kendi kabak saçına baksın.

Demek ki artık öğrenmiş, o saatte gelmiyor.

saçlarını 4 tokadan azıyla toplayamadığı için güldüm.

öğrendiğinden değil. denk gelmiyor. gerçekten. hiç şirkete gitmedi sabahları bi daha. ankara'da da olmadı genelde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…