- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #5.901
Pofuduk nasılsın, daha iyice misin?
Çok geçmiş olsun, 180 benim maksimum cardio hızım normalde.teşekkürler burcu iyiyim.
ekg sonucunda 180 nabız teşhis etmişler, eps yapılacak. kurbandan sonra olur muhtemelen çünkü risk var refakatçi istiyorlar. kan tahlillerini hazır edip gidicem.
ama onun dışında genel olarak iyiyim.
Çok geçmiş olsun, 180 benim maksimum cardio hızım normalde.MazlumuGetirinBana olsa daha net yorumlardı ama.
İnşallah yavaş yavaş iyileşiyorsun pofuduk.
16 defa kalp durması mı, eve nasıl gönderdiler
Geçmiş olsun pofuduk.yaşının 25-30 olduğunu varsayarsak maksimum 190a kadar çıkabilir nabzın.Ani çıkış ve iniş oluyorsa buna istinaden göndermiş olabilir doktor çünkü bende sende panik atak olduğunu düşünüyorum.panik atakta nabız aniden yükselir aniden düşer.kalp durman nabzın hangi değerinde olmuş bilmiyorum ama potasyum ve kalsiyum eksikliği kısa süreli kalp durmasına yol açabiliyor.kalbin çok yorulduğu içinde nabzın bir minimum bir maksimum oluyordur belki ama panik atak durumunuda bir gözden geçir derim
Yani ne diyeyim, adam resmen sinir hastası etti seni. Çapsız. Ben senden daha çok sinirleniyorum herhaldetekrar baktım, agorafobim olmadığı için panik atağı elemişim. yalnız kaldığımda öleceğimi düşünmüyorum yani. tek başıma dışarı çıktığımda da sıkıntı hissetmiyorum.
ama depresyon ve anksiyeteye bağlı panik bozukluk olabilir, agorafobisiz de olabiliyormuş o.
Yani ne diyeyim, adam resmen sinir hastası etti seni. Çapsız. Ben senden daha çok sinirleniyorum herhalde
Geçmiş olsun pofuduk
Çok şey yazmak istiyorum da hakarete girer direk Allah bildiği gibi yapsın o adamı
Şirketin oralara falan gidip görmeye çalışma bırak artık pofuduk
Boşvermediğin surece huzura eremezsin
İlahi adalete güven onun yaptıklarının karşılığı Allahta
Hee gelinler çürük çıktı. Onlar kendi kabak saçına baksın.anası bi kere bütün aile oradayken "bizim gelinler hep çürük çıktı hep" demişti. gelinler çürük çıkmıyor. gelinleri çürütüyorlar.
ben bulabilsem çok şey yapıcam da adamı bulamıyorum.
ankara'ya ilk geldiğimde şirketin oraya gitmiştim orda görüp de biraz ciğerimi soğutmuştum. ama şans resmen, adam o günden beri o saatte hiç şirkette olmuyor. yerini bilsem gidip ağzını yüzünü bilmem napıcam ama yeri belli değil.
Hee gelinler çürük çıktı. Onlar kendi kabak saçına baksın.
Demek ki artık öğrenmiş, o saatte gelmiyor.
neden Hâla çok iyi takiptesin?
kendini kandırma böyle bitmez, boşvereceksin.
iyi geldiği konusunda şüphelerim var. sürekli okuyorum takıntı haline getirmişsiniz Adamı.çünkü bana iyi geliyor. çünkü o sayede toparlamaya başladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?