- 15 Mayıs 2014
- 2.904
- 3.560
- 178
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #5.841
Çok, o senle oturup ağlamayacak, istemiyor adam.bilmiyorum dedim ya karar vermiş de değilim zaten.
bildiğim tek şey, o gece hiçbir şey yokmuş gibi mutluluk rolü yapmayacağım.
onun tarafından bakmak istemiyorum artık olaya. onun ne hissedeceğini düşünmüyorum. bencillik evet.
yoruldum. kızıp durmaktan çok yoruldum. o kadar incindim ki bittim artık.
onun adı geçtiğinde öfke ve kırgınlık hissetmekten yoruldum. onu affedebilmek istiyorum artık.
istiyorum ki onu son görüşümü düşündükçe aklıma annesi gelmesin.
ya 2 yıl sonra, başka hiç kimsenin adı geçmeden beraber bi şey yapalım istiyorum sadece.
sözün ertesi gün yemeğe çıkacaktık biz. dıdısının dıdısının dıdısının kınası varmış bilmem ne olmuş çıkamadık. bana borçlu zaten.
ya benim zaten o gece için planım belli. neşet baba, müslüm baba, müzeyyen abla, rakı. ben o gece zaten içip içip ağlayacağım. içmesem de ağlayacağım. o da benden farklı olmayacak biliyorum. beraber içip beraber ağlayalım istiyorum.
o gece hiçbir şey olmamış gibi mutluluk numarası yapmayacağız zaten.
ailesiyle ilgili herhangi bi mesele konuşulmadan beraber bi şey yapalım istiyorum. evet beraber ağlayalım mesela.
çok mu?
Çok, o senle oturup ağlamayacak, istemiyor adam.
Sen halen algılamıyorsun bunu, ne yapsın bu adam seninle görüşmeyeceğini, istemediğini anlamanı sağlamak için?
Şaka yapmıyorum, polise şikayet edecek bir müddet sonra.
Çok, o senle oturup ağlamayacak, istemiyor adam.
Sen halen algılamıyorsun bunu, ne yapsın bu adam seninle görüşmeyeceğini, istemediğini anlamanı sağlamak için?
Şaka yapmıyorum, polise şikayet edecek bir müddet sonra.
O kadar kötüsünüz işte, abartmıyorum, sen de göreceksin polise şikayet edildiğini öğrendiğinde.abartma. o kadar kötü değiliz.
bi daha da görüşmeyecek zaten benimle.
öfke yoruyor ya. gerçekten. o öfkeden kurtulup onu affetmeden de tedavi olmuyor.
Bu takıntının da üst boyutu yalnız.Pofuduğun tutum ve davranışları bi bana garip gelmiyor yani
Bitirmek veya bitti kavramı yok sanırım
Gerçekten korkuyorum ben bırak artık aileni ve gururunu duşun
O seni silkeleyip attı sende kurtul onu düşünmekten
Unutmak için değil unutmamak için herşeyi yapıyorsun
Burcu ıdısını dıdısını bırak şehzade istemiyor aslında.Yani bilmiyorum Pofuduk. Ben olsam asla ama asla bunu ne ister, ne de teklif gelse kabul ederdim ama aylardır gördüğümüz üzere senin baş etme şeklin bizimkinden farklı. Ben sadece baş ediyor olduğundan emin değilim; sanki kendini daha dibe çekiyormuşsun gibi geliyor bana hep.
Sen birlikte olmak isteyeceksin de, bakalım şehzadenin dedesinden, dayısından, yengesinden sana sıra gelecek mi?
bilmiyorum dedim ya karar vermiş de değilim zaten.
bildiğim tek şey, o gece hiçbir şey yokmuş gibi mutluluk rolü yapmayacağım.
onun tarafından bakmak istemiyorum artık olaya. onun ne hissedeceğini düşünmüyorum. bencillik evet.
yoruldum. kızıp durmaktan çok yoruldum. o kadar incindim ki bittim artık.
onun adı geçtiğinde öfke ve kırgınlık hissetmekten yoruldum. onu affedebilmek istiyorum artık.
istiyorum ki onu son görüşümü düşündükçe aklıma annesi gelmesin.
ya 2 yıl sonra, başka hiç kimsenin adı geçmeden beraber bi şey yapalım istiyorum sadece.
sözün ertesi gün yemeğe çıkacaktık biz. dıdısının dıdısının dıdısının kınası varmış bilmem ne olmuş çıkamadık. bana borçlu zaten.
ya benim zaten o gece için planım belli. neşet baba, müslüm baba, müzeyyen abla, rakı. ben o gece zaten içip içip ağlayacağım. içmesem de ağlayacağım. o da benden farklı olmayacak biliyorum. beraber içip beraber ağlayalım istiyorum.
o gece hiçbir şey olmamış gibi mutluluk numarası yapmayacağız zaten.
ailesiyle ilgili herhangi bi mesele konuşulmadan beraber bi şey yapalım istiyorum. evet beraber ağlayalım mesela.
çok mu?
Ya bu bencillikse bencillik diyosunda. Benim bildiğim insanlar bencillik yaparken kendi çıkarlarını düşünürler. Burda senin çıkarın nerde onu anlamadım. Sana iyi geleceğine inansak destekleriz zaten. O şerefsizi düşünen kim?
Tabi biz burda sadece kendi fikrimizi aöylüyoruz. Hayatını yönetecek olan sensin. Ama gerçekten üzülüyorum
Özetle: Birkaç kez bozuşup barıştılar; en sonunda iki ay kadar önce tamamen ayrıldılar. Fakat çocuk ayrılık konuşmasını yapmaya bile tenezzül etmedi; Pofuduk'tan telefonda oğlanın annesi ayrıldı.son durum nedir arkadaşlar?
barışmışlar mı?
586 sayfayı okuyamadım özet geçebilecek birileri var mıı
bir kaç sayfa okudum da konu sahibi çok sağlıklı düşünemiyor gibi geldi.Özetle: Birkaç kez bozuşup barıştılar; en sonunda iki ay kadar önce tamamen ayrıldılar. Fakat çocuk ayrılık konuşmasını yapmaya bile tenezzül etmedi; Pofuduk'tan telefonda oğlanın annesi ayrıldı.
Pofuduk, ses ver? Her şey yolunda mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?