9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

Çok, o senle oturup ağlamayacak, istemiyor adam.
Sen halen algılamıyorsun bunu, ne yapsın bu adam seninle görüşmeyeceğini, istemediğini anlamanı sağlamak için?
Şaka yapmıyorum, polise şikayet edecek bir müddet sonra.

abartma. o kadar kötü değiliz.

bi daha da görüşmeyecek zaten benimle.

öfke yoruyor ya. gerçekten. o öfkeden kurtulup onu affetmeden de tedavi olmuyor.

Pofuduğun tutum ve davranışları bi bana garip gelmiyor yani
Bitirmek veya bitti kavramı yok sanırım
Gerçekten korkuyorum ben bırak artık aileni ve gururunu duşun
O seni silkeleyip attı sende kurtul onu düşünmekten
Unutmak için değil unutmamak için herşeyi yapıyorsun

Yani bilmiyorum Pofuduk. Ben olsam asla ama asla bunu ne ister, ne de teklif gelse kabul ederdim ama aylardır gördüğümüz üzere senin baş etme şeklin bizimkinden farklı. Ben sadece baş ediyor olduğundan emin değilim; sanki kendini daha dibe çekiyormuşsun gibi geliyor bana hep.

Sen birlikte olmak isteyeceksin de, bakalım şehzadenin dedesinden, dayısından, yengesinden sana sıra gelecek mi?

abartma. o kadar kötü değiliz.

bi daha da görüşmeyecek zaten benimle.

öfke yoruyor ya. gerçekten. o öfkeden kurtulup onu affetmeden de tedavi olmuyor.
O kadar kötüsünüz işte, abartmıyorum, sen de göreceksin polise şikayet edildiğini öğrendiğinde.
Affetme affetme, senin öfke dediğin şey senin rahatsızlığın aslında. Neler yaptın bunun arkasına sığınıp, hala adama mesaj yolluyorsun. Cidden inanılmaz. Yalvarma adama buluşmak için diyeceğim ama bunu da yapacaksın biliyorum.
Hep böyle miydin sen?

Bu takıntının da üst boyutu yalnız.
Burdan bakılınca pofuduk çok tehlikeli görünüyor.

Burcu ıdısını dıdısını bırak şehzade istemiyor aslında.
Pofuduk dibe çektikçe çekiyor evet.

Bir de onu bütün yaptıklarına rağmen ödüllendireceksin öyle mi? Çıldıracağım.

Ya bu bencillikse bencillik diyosunda. Benim bildiğim insanlar bencillik yaparken kendi çıkarlarını düşünürler. Burda senin çıkarın nerde onu anlamadım. Sana iyi geleceğine inansak destekleriz zaten. O şerefsizi düşünen kim?
Tabi biz burda sadece kendi fikrimizi aöylüyoruz. Hayatını yönetecek olan sensin. Ama gerçekten üzülüyorum

bi an bana iyi gelir diye düşündüm sadece. o kadar.

O özelgünde adamı çağırdın diyelim, çıkıp gelir mi,geldi diyelim, aileden biri aradı nerdesin dedi,pigme ile oturuyoruz diyebilecek mi, diyemediğinde sen gene bir sinir küpü olmayacak mısın, bu lanet bir döngü değil mi

Sonuçta kaç yılını vermişsin 9 sene bu boru değil ya son bir buluşmayı istemek seninde hakkın pofuduk.9 senenin hatrina bunu sana hak görmeli şehzade.ailene de söyleme hatta engellemeye çalışırlar.bohcayi gönderdiklerinde yaptıkları terbiyesizliği ailesi yapmış sonuçta sehzadenin haberi yokmuş ailesine hayır diyemiyor ona da yazık tabi arada kalmış.buluş eski güzel günlerden konuşun

son durum nedir arkadaşlar?
barışmışlar mı?
586 sayfayı okuyamadım özet geçebilecek birileri var mıı
Özetle: Birkaç kez bozuşup barıştılar; en sonunda iki ay kadar önce tamamen ayrıldılar. Fakat çocuk ayrılık konuşmasını yapmaya bile tenezzül etmedi; Pofuduk'tan telefonda oğlanın annesi ayrıldı.

bir kaç sayfa okudum da konu sahibi çok sağlıklı düşünemiyor gibi geldi.
unutmak istemiyor takıntı yapmış adamı.
yediremiyor adamın her söylediğini kendine yoruyor gibi.
darlandım yahu

Pofuduk, ses ver? Her şey yolunda mı?

şu an değil valla.

kalp ilacı kullanırken içmeyin arkadaşlar. öyle böyle değil çok pis çarpıyor.

dün gece ne yaptığımı hatırlamıyorum, şu an onu çözmeye çalışıyorum.

ama onun dışında bi sıkıntı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…