9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

Sürekli 190da seyretmiyordur bu nabız.Doktorun da ona göre göndermiştir seni ben psikolojik olduğunu düşünüyorum kardiyak problemin olduğunu sanmiyorum.Ani yükselişler oluyordur eminim

sürekli 180 değil. zaten sıkıntı nabız yükselmesi de değil.

mesela ekg kaydında 45 dakikalık taşikardi krizi var. ben o an pek rahatsızlık hissetmedim. nabız normal seyretse de çok kuvvetli vurduğu zamanlar var kaburgalarımı mahvediyor. ilacı fazla alayım desem tansiyonum dibe vuruyor. şu an nabzım 75 ama feci ağrım var.

eko temiz çıktı eps yapılacak. psikolojik mi bilemiyorum.

benim sormak istediğim şuydu aslında, hani diyorlar ya ateş 40ı geçerse havale geçirilir sekel kalır, nabız 190ı geçerse bu çeşit bi risk var mı?

Bu seferde kalp yorulur fazla çalışır.Senin yaşındaki biri içinde çok erken daha bu.Tıpkı sürekli spor yapmayan bir insanın aniden yorucu spor yapması gibi.Ani yükselişler iyi değil kalp için

E bu iyi bir şey sanırım. En azından bir ihtimâl elendi. Psikologa gittin mi bu arada Pofuduk?

iyi bi şey değil. kan sonuçları son ihtimaldi çünkü. onlar da normal çıktığı için bütün ihtimaller elenmiş oldu. eps yapılacak.

psikoloğa da gitmedim. epsden önce ilaç değişikliği yapmak istemiyorum. nolur nolmaz.

Bana iyi geliyo diye adamı izlemek...peki nereye kadar,bak hala sen görmeye gidiyorsun ulaşayım yüzüne birseyler söyleyim rahatlıyım, rahatladığında yok, zamanında vücudunda bişeyler çıkmıştı şimdi kalbinde, ama adamda bak hiçbir şey yok en fazla iki arabesk cümle, o ihtiyaç duymuyo demek ki senin yüzüne bişeyler söylemeye,öyle olsa o gelir, çalışmak bahane değil istese yapar, ama o gelmiyo o hasta olmuyo o işinde gücünde hayatında, bunları görmek seni daha kötü etmeli aslında ama sen iyi geliyo diyosun hayret valla

Lafla sözle birsey olmayacağını biz burda 600 sayfa konuşarak gördük sen süreç içinde görmedin, herseyi zorla yaptırdın, hala aileyi suçluyosun, sinirden yazıyorum artık,burda 15 paragraf yazı da yazsam He diyip sonunda ailesi diye bağlıcan onu da biliyorum

Burda bir arkadaşım var Osmaniyeli, Batman gelin geldi, 3 kaynı 2 gorumcesi var, bu kızın adetlerine göre ilk gelmede kız verilmezmiş ama erkek tarafı gelir alır gideriz demiş bizim kız es adayına olmaz falan desede adam olursa olur olmazsa olmaz diyince birsey diyememis, ilk gitmede tanışma isteme söz nisan imam nikahı hepsini yapıp gelmisler, sonra düğün

Aradan 6 7 ay geçti polis olan kaynı evlenecekti, kız Tekirdağlı, ona da gider alırız demişler ama kaynı adetleri neyse o demiş, Batmandan Tekirdağa ilk önce tanışmaya gittiler sonrada isteme ve söz için sonrada nişana, yani 3 kere batmandan Tekirdağa

Aile aynı aile, oğullar da aynı yerden çıktı, iki gelinde başka ilden...peki kilit kişi kim burda?

600 sayfa bunun gibi bin örnek verdim kendi hayatımı da kattım ama yok, ailesi sizi ayırdı oğulları senden vazgeçmedi onlarda seni vazgeçilmek istediler sende ehhh dedin ayrıldım vazgeçtin, ama ne hikmetse arayan soran görmeye giden gene sen

Bir de dikkat ettim burcu ne zaman inşallah iyi olacaksın daha iyisin iyiye gidiyo türevi şeyler yazdığında savunmadasın iyi değilim diye

Konuyu en başından beri takip edenlerdenim ama bir süredir okumuyordum. Şok üstüne şok yaşadım. Konu sahibi ailem olmasa evliliğe götürürdüm ilişkiyi demiş. Artık ailesi yıpranmasın diye vazgeçmiş yani. Hoş, vazgeçen kendi olmadı ya neyse.ankaraya dönünce de eski nişanlısının iş yerine gitmesi... Allahım yarabbim sapık gibi... Bir arkadaş demiş, polisi arayacaklar artık diye haklı. Çocuğun babası bile rahat bırak oğlumu diye aramışken üstelik..hala bana iyi geliyor diyor. Ne iyi geliyor hala neyi saymaya neyi duymaya doyamadın? Hastaneye yat tedavi ol kardeşim. Kendini bu kadar parça parça etme, onurunu ayaklar altına alma, arsızlaşmışsın sen. Yazık
Bir kaç saat anı biriktirelim mutlu olayım, çok mu diyor? Deli deli konuşuyor ben hayatımda bu kadar onulmaz çarpık bir zihin görmedim, duymadım.
Hayır ilk evliliğin eşiğinden dönen sen misin? Ne oldu bu kadar? Kim öldü? İnsanlar ne felaketleri göğüslüyorlar. Bu kadar mı zavallısın? Hayatta başka gayen, hobin, mesleğin tutkun yok mu? Kaç ay geçti? Ayıp ya... Yazık.

Ben panik bozukluğumu puzzle bol kitap ve yürüyüşle hafiflettim, çünkü ücretsiz izin almıştım emzirdiğim için ilaç da kullanamıyodum, ha bir de örgü var tabi, belki de yapıyorsun bunları bilemem günlük hayattan ziyade hastalık konuşuyoruz bir süredir

boyama yapıyorum işte. yemek yerken bile yoruluyorum, o yüzden ev işi falan hak getire bu aralar. bulaşık yığıldı kaldı yıkamam lazım. bedensel aktivitelere çok giremiyorum o yüzden. normal dozun 4 katı ilaç aldım bugün nabız hala 100.

Şu EPS midir nedir, o ne zaman yapılacak Pofuduk? Bayram sonrasını bekleme bence, daha iki hafta var. Özele filan gitsen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…