- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
- 178
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #5.921
Sürekli 190da seyretmiyordur bu nabız.Doktorun da ona göre göndermiştir seni ben psikolojik olduğunu düşünüyorum kardiyak problemin olduğunu sanmiyorum.Ani yükselişler oluyordur eminimbi şey soracaktım unutmuşum.MazlumuGetirinBana 190ı geçince ne oluyor peki?
Sürekli 190da seyretmiyordur bu nabız.Doktorun da ona göre göndermiştir seni ben psikolojik olduğunu düşünüyorum kardiyak problemin olduğunu sanmiyorum.Ani yükselişler oluyordur eminim
Bu seferde kalp yorulur fazla çalışır.Senin yaşındaki biri içinde çok erken daha bu.Tıpkı sürekli spor yapmayan bir insanın aniden yorucu spor yapması gibi.Ani yükselişler iyi değil kalp içinsürekli 180 değil. zaten sıkıntı nabız yükselmesi de değil.
mesela ekg kaydında 45 dakikalık taşikardi krizi var. ben o an pek rahatsızlık hissetmedim. nabız normal seyretse de çok kuvvetli vurduğu zamanlar var kaburgalarımı mahvediyor. ilacı fazla alayım desem tansiyonum dibe vuruyor. şu an nabzım 75 ama feci ağrım var.
eko temiz çıktı eps yapılacak. psikolojik mi bilemiyorum.
benim sormak istediğim şuydu aslında, hani diyorlar ya ateş 40ı geçerse havale geçirilir sekel kalır, nabız 190ı geçerse bu çeşit bi risk var mı?
E bu iyi bir şey sanırım. En azından bir ihtimâl elendi. Psikologa gittin mi bu arada Pofuduk?kan sonuçları normal. bi şey çıkmadı.
E bu iyi bir şey sanırım. En azından bir ihtimâl elendi. Psikologa gittin mi bu arada Pofuduk?
Harbi sen calisıyodun haftanın belli günleri, ne oldu is güç
Ben panik bozukluğumu puzzle bol kitap ve yürüyüşle hafiflettim, çünkü ücretsiz izin almıştım emzirdiğim için ilaç da kullanamıyodum, ha bir de örgü var tabi, belki de yapıyorsun bunları bilemem günlük hayattan ziyade hastalık konuşuyoruz bir süredir
Şu EPS midir nedir, o ne zaman yapılacak Pofuduk? Bayram sonrasını bekleme bence, daha iki hafta var. Özele filan gitsen?boyama yapıyorum işte. yemek yerken bile yoruluyorum, o yüzden ev işi falan hak getire bu aralar. bulaşık yığıldı kaldı yıkamam lazım. bedensel aktivitelere çok giremiyorum o yüzden. normal dozun 4 katı ilaç aldım bugün nabız hala 100.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?