- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #5.941
Annenler evde değil mi bulaşık neden sana kaldı
Şu EPS midir nedir, o ne zaman yapılacak Pofuduk? Bayram sonrasını bekleme bence, daha iki hafta var. Özele filan gitsen?
Ailen evde değil mi bulaşık neden sana kaldı, kalbim durdu diyosun anjiyo diyosun yazdıkların ciddi şeyler evde yalnız bırakmadılar heralde
Bana tuhaf geldi sen ordayken de iyi değildin, seni yalnız göndermeleri ya psikolojik olduğuna %100 emin olduklarından ya da neyse artık
bilmediklerinden?
Sen yanlarındayken iyi miydin ki, beni yalnız bırakmaya korkuyorlar dedin hatta bi kere, bu nabız işi yeni değil ki
Sana şimdi her ne kadar ikiniz için yapılan hazırlıkların çöpe gitmesi vicdansızlık gibi gelse de kuzenin haklı. Annenin emeği de olsa onlar ikinizin ilişkisi için hazırlanmış şeyler. Nasılsa o gelin çiçeğini evlenirken kullanamayacaksın artık. Eşyalarla ilişkin nasıl bilmiyorum ama bana sanki bağlıymışsın gibi geldi bu yazdıklarından. Bu durumda gördükçe sana hatırlatıyordur şehzadeyi o eşyalar diye düşünüyorum. Ama tabii şimdilik erken buluyor olabilirsin; ona bir şey diyemem.kuzenim bende iki gündür.
şu nişanlık provasında arayıp da biletler yandı diyen.
dün konuyu yine açtı. sanki ankaraya geldik de geri dönmesi kalmış gibi dönüş biletini de almıştık o da gitti falan dedi. annemi aradım söyledim boşver sen takılma dedi.
neyse. konu bu değil.
geldiğinden beri bana şehzadeden kalan şeyleri attırmaya çalışıyor. ama hani hediyeler falan değil. bana ait olanlar. söz yastığı mesela, nişan tepsisi, ikisini de annem işledi. gelin çiçeğim. söz fotoğraflarını görmek istedi, gösterince de niye silmedin diye azarladı. bi de densiz densiz konuştu. kaybettiğim hiçbir şey yokmuş ama gerçi 10 senem ziyan olmuş falan.
derdi bu akşam anlaşıldı. bi tanıdıkları varmış. 14 bin maaş alıyormuş. sonrasını dinlemedim pek. aileler çok iyi anlaşırmış falan ama küçük görümcem biraz edepsizmiş.
allahtan terslemedim. yani terslemediğimi umuyorum.
ben hayatımda ilk defa böyle bi teklifle karşılaşıyorum ama usul önce maaşın söylenmesi değildir diye düşünüyorum.
bilmiyorum ya. hem sinirlendim hem aşağılanmış hissettim. istemiyorum dedim umarım bi daha sormaz.
gerçekten çok kötü hissettim uykum kaçtı birine anlatmak istedim.
Tatlım kendine eziyet ediyorsun unutma önce sen degerlisin bu hayatta sen kendine değer ver ki insanlar sana değer versin bu kadar bitmişlige gerek yok her şerde bir hayır var unutma ,sana iyi gelecek şeyleri yapman lâzım geçmişe saplanip kalmak sana acidan başka birşey vermez herkes hayatını yaşarken sen kendine ve Ailene bunu Yaşatma hayatta herseyin çaresi var sadece zamana bırakya eşyalarla ilişkim var evet, ama onları görünce kötü olmuyorum. geçen kardeşimden nişanlığımı giydirmesini istedim mesela. ilginç bi şekilde eşyaları görmek koymuyor bana. söz bozulduktan sonra gelin çiçeğimi vazoya koyup salona masaya koydum mesela. öyle yani.
diğer çocuk için de ne bileyim rahatsız edici geldi bana. sinirlendim uyuyamadım anca uyandım. hem erken hem maaşla girizgah yapılması hoş değil. ama o kendince en önemli olanı söyledi tabi.
O da kısmet işi, belli olmuyor. Anlaşmakta gözü olunca insanlar bir şekilde anlaşır gerçi de.bizimki de önce paradan girdi sonra aileler çok iyi anlaşır dedi.
O da kısmet işi, belli olmuyor. Anlaşmakta gözü olunca insanlar bir şekilde anlaşır gerçi de.
Sen kendine eziyet etmek istedikten sonra gerisi boş. Yok çiçeği vazoya koymuşsun ama sana koymamış falan. At şu melankoliyi, hastalıklı ruh halini. İşin gücün kendine dibe çekmek, sen hastalığından sürünsen o şehzadenin tek bir his teline de dokunamayacaksın söyleyeyim.ya eşyalarla ilişkim var evet, ama onları görünce kötü olmuyorum. geçen kardeşimden nişanlığımı giydirmesini istedim mesela. ilginç bi şekilde eşyaları görmek koymuyor bana. söz bozulduktan sonra gelin çiçeğimi vazoya koyup salona masaya koydum mesela. öyle yani.
diğer çocuk için de ne bileyim rahatsız edici geldi bana. sinirlendim uyuyamadım anca uyandım. hem erken hem maaşla girizgah yapılması hoş değil. ama o kendince en önemli olanı söyledi tabi.
Sen kendine eziyet etmek istedikten sonra gerisi boş. Yok çiçeği vazoya koymuşsun ama sana koymamış falan. At şu melankoliyi, hastalıklı ruh halini. İşin gücün kendine dibe çekmek, sen hastalığından sürünsen o şehzadenin tek bir his teline de dokunamayacaksın söyleyeyim.
Bırak eşyasını hatırasını vs, adam senin ağzına etti bıraktı, yeter kendine gel.
Seninle ilgilenen birisi çıkarsa da tersleme belki o zaman şehzadenin sana nasıl değersiz davrandığını anlarsın.
Ne yapacaksın başka biriyle evlenirken mi kullanacaksın? Saçmalama.iyi de yani kendi zevkime göre alıp yaptırdığım şeyleri atmak da çok saçma geliyor. bildiğiniz gibi şehzademiz sülalesinin götünü toplamakla meşgul olduğundan hazırlıklara dahil olamadı her şeyi ben seçtim ben aldım hatta ben ödedim o karışmadı. atmak gereksiz geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?