9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

Ailen evde değil mi bulaşık neden sana kaldı, kalbim durdu diyosun anjiyo diyosun yazdıkların ciddi şeyler evde yalnız bırakmadılar heralde

Annenler evde değil mi bulaşık neden sana kaldı

Şu EPS midir nedir, o ne zaman yapılacak Pofuduk? Bayram sonrasını bekleme bence, daha iki hafta var. Özele filan gitsen?

Ailen evde değil mi bulaşık neden sana kaldı, kalbim durdu diyosun anjiyo diyosun yazdıkların ciddi şeyler evde yalnız bırakmadılar heralde

annemler yok. ben doktora gitmek için gelmiştim zaten. kardeşim var.

eps için zaten özele gittim. ama cerrahi müdahale olduğu için annem babam olmadan yapmıyorlar. daha doğrusu refakatçisiz yapmıyorlar da doktor tanıdık olunca babamsız olmuyor. ben de gelmeyin idare ediyorum dedim sizin bildiğiniz kadar detay anlatmadım. gerçi doktoru arayıp ona sormuşlar ama o zaten konuşmayı pek sevmez o da detaya inmemiş.

haftaya falan gelirler işte. bayram ia coming.

Bana tuhaf geldi sen ordayken de iyi değildin, seni yalnız göndermeleri ya psikolojik olduğuna %100 emin olduklarından ya da neyse artık

kuzenim bende iki gündür.
şu nişanlık provasında arayıp da biletler yandı diyen.

dün konuyu yine açtı. sanki ankaraya geldik de geri dönmesi kalmış gibi dönüş biletini de almıştık o da gitti falan dedi. annemi aradım söyledim boşver sen takılma dedi.

neyse. konu bu değil.

geldiğinden beri bana şehzadeden kalan şeyleri attırmaya çalışıyor. ama hani hediyeler falan değil. bana ait olanlar. söz yastığı mesela, nişan tepsisi, ikisini de annem işledi. gelin çiçeğim. söz fotoğraflarını görmek istedi, gösterince de niye silmedin diye azarladı. bi de densiz densiz konuştu. kaybettiğim hiçbir şey yokmuş ama gerçi 10 senem ziyan olmuş falan.

derdi bu akşam anlaşıldı. bi tanıdıkları varmış. 14 bin maaş alıyormuş. sonrasını dinlemedim pek. aileler çok iyi anlaşırmış falan ama küçük görümcem biraz edepsizmiş.

allahtan terslemedim. yani terslemediğimi umuyorum.

ben hayatımda ilk defa böyle bi teklifle karşılaşıyorum ama usul önce maaşın söylenmesi değildir diye düşünüyorum.

bilmiyorum ya. hem sinirlendim hem aşağılanmış hissettim. istemiyorum dedim umarım bi daha sormaz.

gerçekten çok kötü hissettim uykum kaçtı birine anlatmak istedim.

Kuzenin dediği görücü usulü girizgahı, o yüzden ilk maaşın söylenmesi doğal demeyim de olan bu yani, biraz mantık ağır basar görücü usulünde ailesi maaşı şusu busu anlatılır aklına yatar görüşürsün için ısınırsa evlenirsin, aşk evliliği gibi önce sev sonra diğer şeyler gelsin değil,önce diğer detaylar sonra sevgi

Sana şimdi her ne kadar ikiniz için yapılan hazırlıkların çöpe gitmesi vicdansızlık gibi gelse de kuzenin haklı. Annenin emeği de olsa onlar ikinizin ilişkisi için hazırlanmış şeyler. Nasılsa o gelin çiçeğini evlenirken kullanamayacaksın artık. Eşyalarla ilişkin nasıl bilmiyorum ama bana sanki bağlıymışsın gibi geldi bu yazdıklarından. Bu durumda gördükçe sana hatırlatıyordur şehzadeyi o eşyalar diye düşünüyorum. Ama tabii şimdilik erken buluyor olabilirsin; ona bir şey diyemem.

Kuzenin de aceleci davranmış, daha bismillah. Şu an bu kadar canın yanarken maaşına bakıp da biriyle tanışmak isteyeceğini ben zannetmiyorum açıkçası. Hem daha 27 yaşındasın; maaşı 14 bin diye bir adamla tanışana kadar daha vakit var. Belki yeniden aşık olacaksın.

ya eşyalarla ilişkim var evet, ama onları görünce kötü olmuyorum. geçen kardeşimden nişanlığımı giydirmesini istedim mesela. ilginç bi şekilde eşyaları görmek koymuyor bana. söz bozulduktan sonra gelin çiçeğimi vazoya koyup salona masaya koydum mesela. öyle yani.

diğer çocuk için de ne bileyim rahatsız edici geldi bana. sinirlendim uyuyamadım anca uyandım. hem erken hem maaşla girizgah yapılması hoş değil. ama o kendince en önemli olanı söyledi tabi.

Tatlım kendine eziyet ediyorsun unutma önce sen degerlisin bu hayatta sen kendine değer ver ki insanlar sana değer versin bu kadar bitmişlige gerek yok her şerde bir hayır var unutma ,sana iyi gelecek şeyleri yapman lâzım geçmişe saplanip kalmak sana acidan başka birşey vermez herkes hayatını yaşarken sen kendine ve Ailene bunu Yaşatma hayatta herseyin çaresi var sadece zamana bırak

Kuzeninde pek patavatsızmış. Direk evlenme niyetli tanıştırmaya çalışınca önce paradan giriyo insanlar. 2 sene önce kardeşim 19 yaşındayken dayımın eşi biri var şöyle evi var böyle dükkanı arabası var diye geldi. Yaşı küçük falan diye baştan savmaya çalışıyoruz. Birde adam 37 yaşındaymış. Yenge delirdin mi adam babam yaşında dedikçe. Kızım parası var ömür boyu rahat edersin diyip durdu. bunu öncelik kılan çok insan var.
Zaten çok erken senin için..

Sen kendine eziyet etmek istedikten sonra gerisi boş. Yok çiçeği vazoya koymuşsun ama sana koymamış falan. At şu melankoliyi, hastalıklı ruh halini. İşin gücün kendine dibe çekmek, sen hastalığından sürünsen o şehzadenin tek bir his teline de dokunamayacaksın söyleyeyim.
Bırak eşyasını hatırasını vs, adam senin ağzına etti bıraktı, yeter kendine gel.
Seninle ilgilenen birisi çıkarsa da tersleme belki o zaman şehzadenin sana nasıl değersiz davrandığını anlarsın.

iyi de yani kendi zevkime göre alıp yaptırdığım şeyleri atmak da çok saçma geliyor. bildiğiniz gibi şehzademiz sülalesinin götünü toplamakla meşgul olduğundan hazırlıklara dahil olamadı her şeyi ben seçtim ben aldım hatta ben ödedim o karışmadı. atmak gereksiz geliyor.

Ne yapacaksın başka biriyle evlenirken mi kullanacaksın? Saçmalama.
Şehzadeyle evlenme hayallerinden de uyan derim ben. Zira yoksa bu hastalığın yıllarca sürecek. Adam evlenecek, çocukları olacak sen hala aynı yerde olacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…