- 15 Mayıs 2014
- 2.904
- 3.560
- 178
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #5.961
Bir de şehzade sülalesinin bir taraflarını toplamadı, sadece sana değer vermedi.iyi de yani kendi zevkime göre alıp yaptırdığım şeyleri atmak da çok saçma geliyor. bildiğiniz gibi şehzademiz sülalesinin götünü toplamakla meşgul olduğundan hazırlıklara dahil olamadı her şeyi ben seçtim ben aldım hatta ben ödedim o karışmadı. atmak gereksiz geliyor.
iyi de yani kendi zevkime göre alıp yaptırdığım şeyleri atmak da çok saçma geliyor. bildiğiniz gibi şehzademiz sülalesinin götünü toplamakla meşgul olduğundan hazırlıklara dahil olamadı her şeyi ben seçtim ben aldım hatta ben ödedim o karışmadı. atmak gereksiz geliyor.
Evet o bahseder çünkü o adamla süregiden evliliği var. Sense bitişini kabullenemediğin bir girdabın içine kendini çektikçe çekiyorsun. Bir yerde çizgiyi çekmek lazım. Senin hatan bu.evlenmek gibi bi düşüncem olmadığı için onların bana bi zararı yok.
şehzadeyle evlenmek gibi bi hayalim falan da yok.
belki de çekip gitmek en iyisi bilmiyorum. yaşanan rezilliği hiç kimse unutmuyor benim unutmama da izin vermiyorlar. yani evet ben ölsem unutmayacağım ama konuşmak istemiyorum. illa ki konuyu oraya getiriyorlar.
ya çok saçma. kadın kayınvalidesiyle ilgili bi şey anlatıyor mesela, o konuda benzer bi şey benim de başımdan geçmiş, ben de söylüyorum böyle böyle olmuştu boşver takılma hepsi aynı demek ki falan şeklinde teselli de ediyorum, böyle bi acıyan bakışlar, unut artık onlardan bahsetme demeler falan. unut derken?
hani onlar hala evli ya, kayınvalidesinin 15 sene önce ona vermediği set için hakkını helal etmeyebilir ama ben beyaz eşya paramı tarlaya gömüp de beni sürekli eşyayı almamakla tehdit ettikleri için o parayı helal etmediğimi söylediğimde ay unut artık.
ben bahsetmesem durduk yere ay 10 senen ziyan oldu diyorlar. diyorlar da diyorlar.
belki de gitmek en iyisi. insanları çekemiyorum çünkü artık.
ama nereye giderim bilmiyorum.
Evet o bahseder çünkü o adamla süregiden evliliği var. Sense bitişini kabullenemediğin bir girdabın içine kendini çektikçe çekiyorsun. Bir yerde çizgiyi çekmek lazım. Senin hatan bu.
Hala kendinin de başına gelenden örnek verirsen sana herkes yeter unut der.
Onlar artık senin hiçbirşeyin değil, sen hala yok tarlaya gömdükleri para vs den bahsediyorsun. Sanane sanane, şehzadenin umrunda değildin.
Bazen üzülüyorum sana bazen de hakikaten düşünce şeklin takıntıların vs... Aaahhhhh bu ne böyle , dedirtiyor.
Bir ömrümüz var ve sen kendi hayatının değerini bilmekten acizsin, şehzade sana değer vermez tabiki, sen kendine vermedikten sonra.
Değiştir kendini, bu pofudukla asla mutlu olamayacaksın.
Çünkü bu olay daha taze, bazı şeyleri zamanında yapmazsan herkes de öfff unut artık der...iyi de, kendi başıma gelenden neden örnek veremiyorum? çok saçma değil mi?
evet yürümedi bitti. ama ortada bi yaşanmışlık var. ben onursuz bi durumda değildim ki. ben bu adamın metresi değildim sözlüsüydüm. adını anmam neden ayıp anlayamıyorum.
eğer bazı şeyler bana tecrübe olmayacaktıysa veya birilerine söylenmeyecek bi durumsa neden yaşandı? yaşadığımız kötü olaylardan tecrübe çıkarmıyor muyuz? ve yeri geldiğinde başkalarıyla da paylaşmıyor muyuz?
bi arkadaş eski kocasının ne kadar sorumsuz olduğunu hep anlatır, tecrübe olsun der, bak bu önemli insan ilişkilerinde der, ben neden anlatmamalıyım?
Ya ne namus meselesi ya??konuşmuyorum zaten artık. namusumla ilgili imalardan beri konuşmuyorum. dün kuzenimle konuştum biraz sadece. o da konuya yanan biletlerden girdi onu sordu bunu sordu ben bi şey anlatınca kızdı.
gitmek en iyisi belki de. bilmiyorum. bunaldım. insandan bunaldım yalnız kalmak istiyorum o da olmuyor.
Ya ne namus meselesi ya??
Sen kuruyorsun yazık valla...
Senin akedemik kariyerin falan mı vardı, boşuna uğraşmışsın. Aşamamışsın bazı şeyleri... Yok namusunla ilgili imalarda bulunmuşlar... Kandırma kendini...
Ben sana birşey söyleyeyim mi, etrafındakileri daha fazla bunaltma, asıl onlar bunalmıştır.
Bir sen bir de bdv'de bir kadın var, okyanus, onun yazdıklarını okuyunca Allah'ım sen koru diyorum. Üzüleceğim varsa da , amaaan ne üzüleceğim diyorum...( kendime ve yaşadıklarıma üzülmekten bahsediyorum)
Millet ne söylerse söylesin ama adamın basıp gitme konusunda haklılar.o öyle olmuyor işte. insanlar küt diye "ilişki yaşamış mıydınız" diye soracak kadar terbiyesiz. ve bu kadın öğretmen. ve bu en basiti.
adam 10 sene her boku yedi de iş ciddiye binince bastı gitti. en çok söylenen bu mesela.
Evet azarlanman gerekiyor. Hala kendi içinde onlarla meşgulsun.yalnız resmen kadın iki günde şişirmiş beni.
bak yine yeri geldi. şehzadenin küçük dayısının karısı bana "akraba dediğin akrep gibi sokar" demişti.
şimdi bunu söyledim diye azarlanmam mı gerekiyor?
Millet ne söylerse söylesin ama adamın basıp gitme konusunda haklılar.
Eee ilişki yaşadın mı diye sordular, sorsunlar, yaşasan namussuz mu sayacaktın kendini, yaşamadığın için mi namuslusun?
Ama şehzadenin de bu yönden his damarına dokunamadın değil mi?
Yok pofuduk yok, ister bir ömür hastalıklı halini sürdür, ister hayatına yön verip mutlu ol.
Senne yaparsan yap, ne dırumda olursan ol o şehzade yok artık. Senden de tamamen kurtulmak için adam şehir değiştirdi.
Evet azarlanman gerekiyor. Hala kendi içinde onlarla meşgulsun.
Doktoruna söyle antidepresanın dozunu yükseltsin, içmiyorsan da başla.
iyi de, kendi başıma gelenden neden örnek veremiyorum? çok saçma değil mi?
evet yürümedi bitti. ama ortada bi yaşanmışlık var. ben onursuz bi durumda değildim ki. ben bu adamın metresi değildim sözlüsüydüm. adını anmam neden ayıp anlayamıyorum.
eğer bazı şeyler bana tecrübe olmayacaktıysa veya birilerine söylenmeyecek bi durumsa neden yaşandı? yaşadığımız kötü olaylardan tecrübe çıkarmıyor muyuz? ve yeri geldiğinde başkalarıyla da paylaşmıyor muyuz?
bi arkadaş eski kocasının ne kadar sorumsuz olduğunu hep anlatır, tecrübe olsun der, bak bu önemli insan ilişkilerinde der, ben neden anlatmamalıyım?
konuşmuyorum zaten artık. namusumla ilgili imalardan beri konuşmuyorum. dün kuzenimle konuştum biraz sadece. o da konuya yanan biletlerden girdi onu sordu bunu sordu ben bi şey anlatınca kızdı.
gitmek en iyisi belki de. bilmiyorum. bunaldım. insandan bunaldım yalnız kalmak istiyorum o da olmuyor.
hayır bi de madem ondan bahsetmemi istemiyor, durduk yere, henüz konusu açılmamışken, kahvaltının orta yerinde güm diye "10 seneni ziyan ettiler" demeyecek. söz fotoğraflarını görmek isteyip de baktıktan sonra silmedim diye azarlamayacak.
o öyle olmuyor işte. insanlar küt diye "ilişki yaşamış mıydınız" diye soracak kadar terbiyesiz. ve bu kadın öğretmen. ve bu en basiti.
adam 10 sene her boku yedi de iş ciddiye binince bastı gitti. en çok söylenen bu mesela.
Ay onursuzluğu metresliği falan nerden çıkarıyosun Allah aşkına
Namusunla ilgili kim ne ima edebilir ağızlarının payını verir oturtursun bir daha da konuşamaz, ben seni aileni çevreni hiç böyle hayal etmemiştim başta neler düşündün şimdi neler düşünüyorum, başta ortalamanın çok üstünde imrenilesi bir aile vardı karşımda şimdi yerinde yeller nedir bu namus meselesi haline getirme durumu,başkaları ima ediyo deme senin de kafanda bu var
O resimleri görmek istediğinde ne gerek var sildim zaten de kes at evi talan edip resim mi arayacak
10 sene her boku yedi derken?
Pofuduk sizin aranızda cinsel birseyler oldu da sen o yüzden mi kendine yediremiyosun bu yoruma kızabilirsin ama böyle düşündüren de sensin, ben metres değildim yok namusum aklıma başka birşey gelmiyo
Yani tam sevişmediniz ama yakınlaştınız?tam olarak öyle değil de bunu nasıl anlatabilirim bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?