- 15 Eylül 2014
- 1.848
- 4.513
- 208
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #5.981
Bunları söyleyenlere katılıyorum. Birkaç aya kalmaz nişan haberini de alacaksın ne yazık ki. Sorarsan da "Ne yapayım, annem o benim, hayır diyemedim" diyerek yine anasının ardına saklanacak.10 sene her boku yedi derken, liseyi bitirdi, üniversiteye girdi, onu bitirdi, işe girdi. askere gitti. 1 yıl asker yolu bekledim ben bak. geldi tekrar işe girdi. bu arada dedeleri nineleri öldü. ben hep yanında oldum. şimdi işe girdi evlenecek. adamın hayatının bütün zor bölümleri bitti. benimle de işi bitti. asla hesap ödetmediğimi de söylemiş miydim?
Yani tam sevişmediniz ama yakınlaştınız?
Benim anlamadığım akrabalar bunu nereden tahmin ediyor? Neden ağızlarının payını vermiyorsun?
Bunları söyleyenlere katılıyorum. Birkaç aya kalmaz nişan haberini de alacaksın ne yazık ki. Sorarsan da "Ne yapayım, annem o benim, hayır diyemedim" diyerek yine anasının ardına saklanacak.
Pofuduk sizin aranızda cinsel birseyler oldu da sen o yüzden mi kendine yediremiyosun bu yoruma kızabilirsin ama böyle düşündüren de sensin, ben metres değildim yok namusum aklıma başka birşey gelmiyo
Yani tam sevişmediniz ama yakınlaştınız?
bi zavallı gibi konuşmayı kessen artık? Evlenip boşanmış insanlar napsın? Kessinler kendilerini atsınlar bi yerden o zaman. Herkes hayatı zindan etsin kendine evlenmesin sevmesin bi daha.şöyle anlatmaya çalışayım madem..
evet yakınlaştık ama benim o konuda asıl derdim başka.
başkası dokunmadı bana. başkası öpmedi bile beni. başkasının kokusunu bilmiyorum. bi tek o.
evlenirsem eğer, onun dokunuşunu asla unutamayacağımı biliyorum. çorba yaparken belime sarılıp boynumdan öpmüştü mesela. ben sinirli sinirli söylenirken beni yanağımdan tutup göğsüne gömüşleri var. susturmak için öpmesi var. ve çok uzun süre yaşadım ben bunları.
başka birinin dokunuşunu öpüşünü istemiyorum. unutamam çünkü biliyorum. ihanet olur. benim boynumu başka biri koklayıp öperse bile kaldırabileceğimi sanmıyorum.
ve o bunu biliyordu. bunca şey yaşadığın bi kadını bırakamazsın, bırakmamalısın. ben kadın halimle bırakmadım. o bıraktı.
ben başkasının dokunuşunu istemiyorum. yapamam. unutamam.
şöyle anlatmaya çalışayım madem..
evet yakınlaştık ama benim o konuda asıl derdim başka.
başkası dokunmadı bana. başkası öpmedi bile beni. başkasının kokusunu bilmiyorum. bi tek o.
evlenirsem eğer, onun dokunuşunu asla unutamayacağımı biliyorum. çorba yaparken belime sarılıp boynumdan öpmüştü mesela. ben sinirli sinirli söylenirken beni yanağımdan tutup göğsüne gömüşleri var. susturmak için öpmesi var. ve çok uzun süre yaşadım ben bunları.
başka birinin dokunuşunu öpüşünü istemiyorum. unutamam çünkü biliyorum. ihanet olur. benim boynumu başka biri koklayıp öperse bile kaldırabileceğimi sanmıyorum.
ve o bunu biliyordu. bunca şey yaşadığın bi kadını bırakamazsın, bırakmamalısın. ben kadın halimle bırakmadım. o bıraktı.
ben başkasının dokunuşunu istemiyorum. yapamam. unutamam.
Keşke senin kadar sahip çıksaydı inan cidden isterdim, ben uzun süreli ilişkilerin evlilikle neticelenmesini çok seviyorum çok içime siniyo bana ne oluyorsa, her hikayede dejavu yaşayıp gülümsüyorum
sen biraz yaşadığın için anlıyorsun.
tam düğün arifesinde ayrılsaydın benim hissettiğimi hissetmez miydin? unutabilir miydin?
Canım sana şunu diyip o cinsel imalar evlensende olacaktı, hatta şu denecekti belki: napsın oğlan kız yattı kalktım bizimki de hakkına girmek istemedi evlendi
Bana da ima edildi, biz temmuzda düğün yaptık ama tayin işinden dolayı nikah erken oldu, nikahı yapıp 1 hafta sonra batmana geldik ev tutacak işte batmandan, nikahsız gitmem babama laf getirmem dedim o kadarda titiz davrandım yani, 25 Mayıs nikah, haziran başı ev tutma vs 1 hafta batmana kalmamız, 16 temmuzda düğün...
Neyse biz evlendik 2 ay oldu eltimden bir mesaj: kv ole fal baktırdık bebek çıktı falda kv dedi ki aaa acaba adam olacak kız hamile mi? Bende cevaben: sen evleneli 14 ay olmuş ben evleneli 2, neden bebeği sana değil bana yoruyor, onlara göre biz batmana gidince çılgınlar gibi seviştik ben hamile olarak evlendim haber bekliyorlar ağız arıyorlar akıllarınca
Mesela düğünden sonra ben eltide ya da kv de kalayım diye öldüler bittiler halbuki biz otel ayarlamıstık, onu da bakire olmadığıma yordular çarşaf falan göstermemek için ben otele gittim bakire değilim ya,ev tutmaya gidince biz iyi bi seviştik ya, kv düğün sabahı eltime gitmiş çünkü hemen, neyse...
Bak bu anlatılanlar hep ben evliyken oluyo, ben nikahımı yapmışım istersem yatarım da yani
Bu şekilde bitse cidden bak senin kadar üzülmezdim, benim unutmamam kendimi kapatmam anca ölüm durumunda falan olurdu, hani elinde olmadan benden kopsaydı ama bu konudaki gibi kendi eli de olupta ben istiyorum diyemediyse önce saygım biterdi bi kere
ölüm durumunda böyle olmazdım herhalde. o zaman bağıra bağıra acımı yaşardım. adını istediğim gibi anardım. başında ağlayabileceğim bi mezar taşım olurdu en azından. ve çoķ özür diliyorum ama herkes de eşşek gibi acıma saygı duyardı. acımı istediğim gibi yaşardım ve biterdi bi süre sonra.
çünkü o zaman yapacak hiçbir şey olmazdı. bu durumda yapacak bi şey vardı. ama yapmadı. bunun acısını yaşamana da izin vermiyorlar. çünkü onur kırıcı.
Bu da bir bakış açısı elbette
Şimdi sen bu adamı aşmak istiyo musun bir süre sonra bitecek mi, böyle arada ulaşıp görüşüp geçmişi konuşup bir gün gerçekten bitti diyebilecek misin
ya ne bileyim aşmama da izin vermiyorlar ki.
kuzenle saçtan falan konuşuyorduk işte boya moya, beyaz kapatma falan. bana diyor ki "cık cık değdi mi bi şerefsiz için, bak 10 yılını yedi hala ne üzülüyorsun".
ya konu dönüp dolaşıp oraya geliyor. kapanmasına izin vermiyorlar ki. beyazlamış işte napiyim, şimdi şerefsiz falan demenin ne faydası var? niye konu oraya geliyor? gerçek iyi niyet bu değil.
evet benim gençliğimi çaldı beni mahvetti de yüzüme neden söyleniyor ki bu? ondan sonra gidip mesaj atıyorum allah senin belanı versin beni herkese rezil ettin diye.
Anacım ver ağızlarının payını oturt bağır gerekirse, gençliğini çalmadı onlar da yaşanmışlık yaşadığın anlarda mutluydun değil mi boşa geçmedi, sonu evlilik olmadı diye boşa geçmiş sayılmamalı bence,daha 27 yaşındasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?