- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
- 178
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #6.001
Pofuduk, annenler bu duruma hiç müdahale etmiyor mu? Şöyle bütün sülaleyi bi' kalaylasa aslında; böyle bîahlâk laflar edemezler. Sen arayıp annene cozlamayı düşünmez misin?ben bu yaz bodrum'a gitmeyecektim. çok yanlış yaptım.
gerçi ordan kaçtım geldim buraya da geldiler ama...
Pofuduk, annenler bu duruma hiç müdahale etmiyor mu? Şöyle bütün sülaleyi bi' kalaylasa aslında; böyle bîahlâk laflar edemezler. Sen arayıp annene cozlamayı düşünmez misin?
Pofuduk, annenler bu duruma hiç müdahale etmiyor mu? Şöyle bütün sülaleyi bi' kalaylasa aslında; böyle bîahlâk laflar edemezler. Sen arayıp annene cozlamayı düşünmez misin?
İlk sayfadan beri okuyorum yaşadıklarınızı, kendinize çok haksızlık ediyorsunuz. Kim ne derse desin neden insanları bu kadar önemsiyorsunuz.
Ben eşimle 7 sene flört 3 sene nişanlı kaldım. Benim için de çok sözler söylendi özellikle nişanlılık uzadıkça, erkek tarafının beni istemediği için uzattığını, annemlerin çok talepleri olduğu için yapamadık larını bunun gibi bir çok söz duydum. Halbuki ailem masraf olmasın diye erkek tarafına nişan yapmayın düğün yapmayın diyen insanlar. Verdikleri hiçbir sözü tutmadılar ama beni de çok sevdiklerini söyleyip durdular. Düğün ün ertesi sabahı saat 9 civarı kayinvalidem aradı el öpmeye gelin diye arkadan ablası çağırma ayıp diyor. Kayinvalidem ne olacak gelsinler diyor. Biz zaten o gece eşimle beraber olamamıştık ve 2 seneye yakın vajinismus ile uğraştım. Psikolog ile konuşurken bir seansta bu tel görüşmesi olayını anlattım bir patlama yaşadım. Ben vajinismus tedavisi görürken 20 yıllık arkadaşım bile benim bakire olduğuma şaşırdı. Çünkü 10 sene eşimle beraber olmuşum o yüzden beraber olduğumuzu düşünmüş.
Olan benim 21 ayıma oldu. Kadın doğum ve psikolog arasında mekik dokudum. O yüzden kimseye birşey ispatlamak zorunda değilsin. İnsanlar ne düşünürse düşünsün
İlk sayfadan beri okuyorum yaşadıklarınızı, kendinize çok haksızlık ediyorsunuz. Kim ne derse desin neden insanları bu kadar önemsiyorsunuz.
Ben eşimle 7 sene flört 3 sene nişanlı kaldım. Benim için de çok sözler söylendi özellikle nişanlılık uzadıkça, erkek tarafının beni istemediği için uzattığını, annemlerin çok talepleri olduğu için yapamadık larını bunun gibi bir çok söz duydum. Halbuki ailem masraf olmasın diye erkek tarafına nişan yapmayın düğün yapmayın diyen insanlar. Verdikleri hiçbir sözü tutmadılar ama beni de çok sevdiklerini söyleyip durdular. Düğün ün ertesi sabahı saat 9 civarı kayinvalidem aradı el öpmeye gelin diye arkadan ablası çağırma ayıp diyor. Kayinvalidem ne olacak gelsinler diyor. Biz zaten o gece eşimle beraber olamamıştık ve 2 seneye yakın vajinismus ile uğraştım. Psikolog ile konuşurken bir seansta bu tel görüşmesi olayını anlattım bir patlama yaşadım. Ben vajinismus tedavisi görürken 20 yıllık arkadaşım bile benim bakire olduğuma şaşırdı. Çünkü 10 sene eşimle beraber olmuşum o yüzden beraber olduğumuzu düşünmüş.
Olan benim 21 ayıma oldu. Kadın doğum ve psikolog arasında mekik dokudum. O yüzden kimseye birşey ispatlamak zorunda değilsin. İnsanlar ne düşünürse düşünsün
Ay Allah'ım sen daha şehzadeye toz konduramıyorsun.hayır bi de kötülemesinler ya. hepsinin kocasını biliyorum. kimse şehzadeyi kötüleyemez. insan utanır. ben kocamdan memnunum diyor bi de. öbürü diyor allah senin karşına çok daha iyisini çıkarsın bak ben şöyle mutluyum. cevap vermiyorum.
ayrılan birine böyle şeyler söylemeyin.
Amin canım inşallah. İnsanlar bırak konuşsun millete eğlence lazım benim de yüzüme neler söylediler. Sen kendinden eminsen kimseye laf düşmez. Ben şimdi benim için yanlış düşünen insanlara Dr raporlarımı gösterip evlendigimde bakireydim bu da kanıtı demek zorunda değilim. Herkes önce kendi kapısının önündeki çöpü temizlesinbu arada allah tamamına erdirsin hayırlı ömür versin.
Ay Allah'ım sen daha şehzadeye toz konduramıyorsun.
Bir de kuzenlerinin annesi belli olmaz birleşirler falan demiş de sen de akıllıkadın diyorsun.
Doktoruna söyle iyi değilim bu antidepresanın dozunu arttırın yeterli gelmiyor de. Yeterli gelseydi bu halde olmazdın.
Amin canım inşallah. İnsanlar bırak konuşsun millete eğlence lazım benim de yüzüme neler söylediler. Sen kendinden eminsen kimseye laf düşmez. Ben şimdi benim için yanlış düşünen insanlara Dr raporlarımı gösterip evlendigimde bakireydim bu da kanıtı demek zorunda değilim. Herkes önce kendi kapısının önündeki çöpü temizlesin
Referansa gerek yok, senin kendini nasıl hissettiğin esastır. Hala kötüyüm, normal değilim dersin.doktora referans olarak ne göstereyim dedim cevap alamadım.
Referansa gerek yok, senin kendini nasıl hissettiğin esastır. Hala kötüyüm, normal değilim dersin.
Duygu durumunun referansı mı olur. Artık beyninin içinde şehzadenin olmasını en azından hayatını bu denli etkilememesini istediğini söylersin.
( bir de aile tanıdığına doktor olarak gitmek ne ya, bir tane de düzgün bir yol izle pofuduk)
Ben şunu anlamıyorum sen bu insanla evlenebilirdin haline sukret tamam 10 yıl uzun bir süre olabilir ama bunu aklına getirip getirip fenalasmanin mantığı var mi
Valla olay nedir ne değildir burda hepimiz ne desek boş sen görmek istediğin gibi görüyorsun ama şunu da aklından çıkarma bu melankolik hallerle sadece kendine edersinolay evlenememem mi yani sence? ordan öyle mi görünüyor?
Adama kendini nsıl yansıttın ki normal buldu seni.aile tanıdığı olduğu için gitmedim ki. en iyisi o olduğu için gittim. adam 1 saat konuştu benimle. yaşadıklarıma göre durumumu çok çok iyi buldu.
şimdi ben adama gitsem desem insanlar üstüme gelince sinirleniyorum, konuyu sürekli oraya getiriyorlar tepem atıyor, eski sözlüme hakaret ediyorlar hakları olmadığını düşünüyorum, onu da normal ve insani bulacak.
ilacın dozunu arttıracakmışsın kkda öyle dediler mi diyeyim ne diyeyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?